astropedia.gr

Γενική εικόνα
Ο Κρόνος και ο Πλούτωνας λειτουργούν μαζί φέτος καθ’όλη την διάρκεια του έτους μεταμορφώνοντας και εξελίσσοντάς σε, ειδικότερα μάλιστα αν έχεις γεννηθεί από 8-12/1. Με τον Κρόνο που είναι ο κυβερνήτης σου, μπορείς από φέτος να είσαι ακόμη πιο υπεύθυνος, να πάρεις τον έλεγχο της ζωής σου στα χέρια σου και να κάνεις τα πράγματα με τον σωστό τρόπο.

Ο Άρης θα βρίσκεται στο ζώδιό σου από τα μέσα Μαρτίου μέχρι και τα μέσα Μαΐου, ενισχύοντας την δύναμη και την ορμή σου, αλλά κατά το δεύτερο μισό του Αυγούστου θα είναι ανάδρομος με αποτέλεσμα να σε κάνει αμυντικό, ανυπόμονο και  παρορμητικό. Προσπάθησε το παραπάνω διάστημα να κάνεις υπομονή με τους άλλους, αλλά και με τον εαυτό σου και βρες δημιουργικές διεξόδους για τα νεύρα σου ή τα άγχη σου. Ο Άρης θα παραμείνει στο ζώδιό σου μέχρι και τα μέσα Σεπτεμβρίου και θα έχεις τον χρόνο να ξαναβρείς τον εαυτό σου, τον σταθερό σου βηματισμό και να ξεκινήσεις νέα σχέδια και πρότζεκτ.

Καριέρα και επαγγελματικά
Η έκλειψη στις 15/2 ενεργοποιεί τον τομέα των χρημάτων και μπορείς να κυνηγήσεις ευκαιρίες στα οικονομικά σου, να αισθανθείς πιο ασφαλής  ή να εξερευνήσεις νέες πηγές εσόδων. Ο Άρης από τα μέσα Μαΐου ενεργοποιεί τον ίδιο τομέα και θα νοιώσεις έτοιμος και δυνατός να δράσεις και να πετύχεις, αν και από τα τέλη Ιουνίου μέχρι και τα μέσα Αυγούστου θα είναι ανάδρομος, φέρνοντας εμπλοκές και δυσκολίες στο πορτοφόλι σου και παράλληλα θα σε αναγκάσει να ασχοληθείς με λανθασμένες επιλογές και αποφάσεις του παρελθόντος. Από τα μέσα Σεπτεμβρίου μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου θα επηρεάσει τα οικονομικά σου, σε ευθύδρομη πορεία πλέον και θα μπορέσεις να σταθείς και πάλι στα πόδια σου.

Η Αφροδίτη θα επηρεάσει θέματα καριέρας και μακροπρόθεσμων στόχων κατά το πρώτο μισό του Νοέμβρη με την ανάδρομη πορεία της και θα υπάρχει η τάση να κάνεις λανθασμένες εκτιμήσεις και να μην κάνεις σωστές επιλογές. Το διάστημα αυτό μπορεί επίσης να μην δώσεις καλή εντύπωση και να δημιουργήσεις μια όχι τόσο όμορφη επαγγελματική εικόνα για τον εαυτό σου, να σου λείπει η διάθεση να κυνηγήσεις τους στόχους σου ή να βιώσεις καθυστερήσεις και εμπόδια στην καριέρα σου. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ασχοληθείς με ένα παλιότερο σου σχέδιο και να του δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία.

Σπίτι και οικογένεια
Ο Ουρανός επηρέαζε τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας τα τελευταία χρόνια και φέτος είναι η τελευταία φορά που θα το κάνει! Επιδρά για λίγο ακόμη σε αυτόν τον τομέα, από την αρχή του έτους και μέχρι τα μέσα του Μάη και ξανά από τις αρχές του Νοέμβρη και μετά. Βίωσες αρκετές αλλαγές, αναποδιές και ξαφνικά γεγονότα και τώρα έρχεται η στιγμή που σιγά-σιγά αρχίζεις να αποσυμβολίζεις τι έχει συμβεί και πώς μπορεί αυτό να σου φανεί χρήσιμο στην πορεία. Ο ανάδρομος Ερμής επηρεάζει τον τομέα από τα μέσα Μαρτίου έως τα μέσα Απριλίου και αυτή είναι ακόμη μια περίοδος όπου μπορούν να συμβούν αλλαγές στο σπίτι ή που χρειάζεται να ασχοληθείς ενεργά με θέματα που προκύπτουν στην οικογένεια.

Ο Ουρανός αρχίζει και κινείται σταδιακά στον τομέα που σχετίζεται με τα παιδιά σου από τα μέσα του Μάη και μέχρι τις αρχές του Νοέμβρη, και θα βιώσεις αλλαγές σε ό,τι αφορά τα παιδιά σου ή με άτομα που βλέπεις σαν παιδιά σου. Μπορεί να κινηθούν με τρόπους που δείχνουν ότι θέλουν να είναι ανεξάρτητα πλέον και η σχέση σου μαζί τους να αρχίζει να αλλάζει σταδιακά μέσα στα επόμενα χρόνια, με μια μικρή πρόγευση την περίοδο αυτή. Δώσε τους περισσότερο χώρο και ελευθερία και άφησέ τα να εξερευνήσουν και να πειραματιστούν.

Εσωτερική κατάσταση και ψυχολογία
Ο Ποσειδώνας παραμένει και φέτος στον τομέα που σχετίζεται με το μυαλό σου, την σκέψη σου και τις ιδέες σου και μπορείς να συνεχίσεις να εξελίσσεις και να αναπτύσσεις την συναισθηματική σου νοημοσύνη και την διαίσθησή σου. Ο τρόπος που επικοινωνείς είναι χαρισματικός! Από τα μέσα Νοεμβρίου μέχρι και ολόκληρο τον Δεκέμβριο ο Άρης θα επηρεάζει τον ίδιο τομέα και η χρονιά θα βγει με ένα φοβερά δραστήριο μυαλό, με πολλές νέες ιδέες να κατεβαίνουν σχεδόν από το πουθενά και με μεγάλο ενθουσιασμό για τα καινούργια σου σχέδια που θα περιμένεις πώς και πώς για να τα υλοποιήσεις.

Πολύ πιο πριν όμως, από τα μέσα Ιανουαρίου και μέχρι τα μέσα Μαρτίου,  ο Άρης θα επιδρά στον τομέα που έχει να κάνει με το υποσυνείδητο και θα είναι περίοδος που έρχονται στο φως κρυμμένα μοτίβα που αγνοούσες ότι εφάρμοζες, ανεκπλήρωτες επιθυμίες και απωθημένες σκέψεις ή κρυφοί σου φόβοι. Είναι διάστημα που χρειάζεται να δουλέψεις με την σκιά σου και με ό,τι αποφεύγεις να αποδεχτείς ως δικό σου κομμάτι, όπως επίσης και να αφήσεις πίσω σου και να συγχωρέσεις οτιδήποτε σε έβλαψε και σε κρατάει ακόμη δέσμιο. Ο Δίας θα αρχίσει να επηρεάζει αυτόν τον τομέα από τις αρχές του Νοέμβρη δίνοντάς σου πολλές ευκαιρίες να ωφεληθείς μέσα από αυτή την διαδικασία αυτοανάλυσης και αποδοχής και πλέον θα μπορείς να το κάνεις πιο εύκολα. Ίσως αρχικά βέβαια αυτό δεν συμβεί τόσο εύκολα και ανώδυνα, καθώς κατά το δεύτερο μισό του Νοέμβρη ο ανάδρομος Ερμής θα επηρεάζει ταυτόχρονα με τον Δία, φέρνοντάς μπροστά σου θέματα από το παρελθόν που σε κάνουν να αισθάνεσαι άβολα και να μην θες να τα επεξεργαστείς, αλλά θα τα καταφέρεις σίγουρα.

Δες τις τάσεις για τα αισθηματικά της νέας χρονιάς