astropedia.gr

Αστρολογικές προβλέψεις - ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΓΕΝΙΚΑ

Κι αυτόν τον μήνα ο Άρης διελαύνει από τον Κριό και τον 4ο ηλιακό σου οίκο και, έτσι, το ενδιαφέρον σου είναι επικεντρωμένο στην εκμίσθωση ή στην αγοραπωλησία κάποιου ακινήτου. Όμως, μπορεί να έρθεις σε σύγκρουση με κάποιο μέλος της πατρικής σου οικογένειας. Στις 5/8 ο Ερμής εισέρχεται στον 8ο ηλιακό σου οίκο και έτσι αρχίζεις σταδιακά να τείνεις στην ενδοσκόπηση και στην αυτοανάλυση. Ωστόσο, στις 7/8 το πέρασμα της Αφροδίτης στον 7ο ηλιακό σου οίκο κάνει την κοινωνική σου ζωή ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα. Η ανάδρομη κίνηση του Ουρανού από τις 15/8 σου φέρνει καταιγισμό εμπνεύσεων. Κατά τη διάρκεια του τελευταίου 10ημέρου του μήνα, με τον Ήλιο και τον Ερμή στον 9ο ηλιακό σου οίκο, αρχίζεις να ασχολείσαι ενεργά με τη διεύρυνση των πνευματικών σου οριζόντων.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Μίλησε με τον δικό σου προσωπικό
Αστρολόγο για πάσης φύσεως θέματα  

Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760
 Κάλεσε από Κύπρο στο 900 90 980 
 
ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ 
Στις 3/8 η Πανσέληνος, η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιο του Υδροχόου και στον 2ο ηλιακό σου οίκο, σου δημιουργεί την ανάγκη να αλλάξεις τους τρόπους με τους οποίους διαχειρίζεσαι τα οικονομικά σου ζητήματα. Ωστόσο, θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός καθώς δεν αποκλείονται οικονομικές απώλειες, οι οποίες θα σε δυσαρεστήσουν. Στις 19/8 η Νέα Σελήνη, η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιο του Λέοντα και στον 8ο ηλιακό σου οίκο, σου δημιουργεί την ανάγκη να ρυθμίσεις τυχόν ληξιπρόθεσμες οφειλές σου και πράγματι οι συγκυρίες μοιάζουν να σε ευνοούν. Επίσης, σου δίνει τη δυνατότητα να βελτιώσεις σημαντικά την ψυχολογία και τη διάθεσή σου. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενής πορείας

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Με τον Κρόνο, που είναι ο κυβερνήτης πλανήτης σου, να κινείται σε ανάδρομη τροχιά στο ζώδιό σου καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα συνεχίζεις να είσαι καχύποπτος με τους συνεργάτες σου (δεδομένου και του ανάδρομου Πλούτωνα στο ζώδιό σου), ενώ την ίδια στιγμή αισθάνεσαι «φορτωμένος» με άπειρες εργασιακές ευθύνες και υποχρεώσεις, τις οποίες καλείσαι να φέρεις εις πέρας. Η διέλευση του Βόρειου Δεσμού από το ζώδιο των Διδύμων και τον 6ο ηλιακό σου οίκο (καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα) σου φέρνει εργασιακές ευκαιρίες και σου δημιουργεί την ανάγκη να παράγεις έργο και να είσαι αποδοτικός στη δουλειά σου. Στις 7/8 η είσοδος της Αφροδίτης στον 7ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη  μπορεί να σου φέρει επαγγελματικές προτάσεις για συνεργασία από γυναίκες. Η ανάδρομη κίνηση του μεγάλου ευεργέτη (Δία) στο ζώδιό σου για ακόμη έναν μήνα σου φέρνει σε γενικές γραμμές τύχη σε όλους τους τομείς, συμπεριλαμβανομένου και του επαγγελματικού. Όμως, την ίδια στιγμή σε κάνει περισσότερο σκεπτόμενο και σε ωθεί στο να μην εμπιστεύεσαι τον παράγοντα της τύχης. Τέλος, η ανάδρομη κίνηση του Ουρανού από τις 15/8 ξαφνικά σε κάνει πιο εσωστρεφή στο εργασιακό σου περιβάλλον και σου προσδίδει την τάση να εσωτερικεύεις τον οίστρο και τη δημιουργικότητά σου, την οποία για κάποιο λόγο δυσκολεύεσαι να εκφράσεις στο 100% προς τα έξω.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η Αφροδίτη στους Διδύμους ως τις 7/8 αυξάνει τη γοητεία σου εντός του εργασιακού σου χώρου… Δες περισσότερα


AstraCard 
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.