astropedia.gr

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ - ΓΕΝΙΚΑ  
Ο Δίας έχει φρεσκοπεράσει πλέον στους Ιχθύς και κάνει την διέλευσή του από τον τρίτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Αυτόν τον μήνα η ευνοϊκή του επίδραση αγγίζει τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου. Διάβασε περισσότερα για το τι φέρνει η νέα θέση του Δία στο ζώδιό σου εδώ. Ο Κρόνος από την άλλη, ασκεί την περιοριστική του ενέργεια αυτόν τον μήνα κυρίως στους γεννημένους στο πρώτο μισό του δεύτερου δεκαημέρου του ζωδίου. Δες περισσότερα για την επιρροή του Κρόνου στο ζώδιό σου εδώ.

Κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα, ο Άρης θα παραμείνει στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, επηρεάζοντας το δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου, αυξάνοντας το άγχος και προκαλώντας πολλές περίεργες σκέψεις. Θέλεις να ξεσπάσεις και ίσως να εκδικηθείς και να πάρεις το αίμα σου πίσω σε σχέση με άτομα που σε πλήγωσαν ή που τώρα αντιλαμβάνεσαι ότι κινούνται πλάγια και ύπουλα. Από τις 24 Ιανουαρίου, ο πλανήτης της δράσης και της διεκδίκησης εισέρχεται στο ζώδιό σου, όπου λειτουργεί έντονα και απαιτητικά λόγω έξαρσης και η διέλευσή του σε ενεργοποιεί σε όλους τους τομείς και σου δίνει την δύναμη και την αποφασιστικότητα να δράσεις και να έχεις άμεσα αποτελέσματα, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες πέντε ημέρες του ζωδίου σου.

Η Αφροδίτη παραμένει ανάδρομη μέχρι και τις 30 Ιανουαρίου και σε επηρεάζει ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου φέρνοντας καθυστερήσεις, αναβολές, εμπόδια και διλήμματα σε θέματα που έχουν να κάνουν με την αισθηματική σου ζωή, με τα οικονομικά σου, με την δημιουργική σου δύναμη και με την καριέρα. Από τα τέλη του μήνα και με την ευθυδρόμηση του πλανήτη αρχίζουν σταδιακά να λύνονται τα θέματα που σε απασχόλησαν κατά την πορεία του μήνα και να βρίσκεις λύσεις.   

Κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα, ο Ερμής αλλάζει ζώδιο και αρχίζει την διέλευσή του από τον δεύτερο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Σε επηρεάζει θετικά, αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου, σε θέματα οικονομικά και φέρνει ιδέες και έξυπνες λύσεις που σε κάνουν να κερδίσεις περισσότερα και να ανεβάσεις την ψυχολογία σου. Προσοχή όμως, γιατί ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στις 14, γεγονός που φέρνει εμπόδια, καθυστερήσεις και ανάγκη για αναπροσαρμογή στα παραπάνω θέματα και θα χρειαστεί να ξανασκεφτείς τις κινήσεις και τις αποφάσεις που πήρες κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα. Δες πώς σε επηρεάζει και τι χρειάζεται να προσέξεις στο ειδικό άρθρο εδώ. Από τις 26 του μήνα η ανάδρομη κίνηση του πλανήτη τον φέρνει στις τελευταίες μοίρες του Αιγόκερω και σε επηρεάζει αν έχεις γεννηθεί στα τέλη του ζωδίου σου.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ  
Μίλησε με τον δικό σου προσωπικό  
Αστρολόγο για πάσης φύσεως θέματα    
☎ Τηλεφώνησε στο 14780 ή με SMS στείλε τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760
☎ Από Κύπρο τηλεφώνησε στο 900 90 980 ή με SMS στείλε Α1 στο 6699

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ  

Η νέα Σελήνη 2 Ιανουαρίου γίνεται στο ζώδιό σου και σε επηρεάζει κυρίως αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του δεύτερου δεκαημέρου. Σε προτρέπει να χρησιμοποιήσεις την ενέργειά σου πρακτικά και να κάνεις καινούργια ξεκινήματα στα θέματα που σε ενδιαφέρουν αυτή την περίοδο, ενώ ταυτόχρονα θα χρειαστεί να δεις πιο θετικά τα πράγματα καθώς η ψυχολογία σου μπορεί να περνάει από σκαμπανεβάσματα, όσο διαρκεί η επιρροή. Η Πανσέληνος στον Καρκίνο στις 18 Ιανουαρίου σε επηρεάζει αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου και φωτίζει θέματα σταθερών σχέσεων και συνεργασιών καλώντας σε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Μην κάνεις σημαντικές κινήσεις, όταν η Σελήνη είναι κενή πορείας! Δες εδώ τις ημερομηνίες που πρέπει να προσέξεις  εδώ 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Η διάθεση δεν σε βοηθάει ιδιαίτερα και δεν θέλεις να βάλεις τον αυτόματο και να διακτινιστείς κάπου αλλού, αλλά οι συνθήκες δεν σε αφήνουν να χαλαρώσεις στα επαγγελματικά σου. Είναι μια περίοδος που προκύπτουν αρκετά θέματα από το παρελθόν που χρειάζονται την προσοχή σου και σε μερικές περιπτώσεις την υπομονή σου, καθώς δεν προχωράνε όλα, ενώ παράλληλα οι εξελίξεις στην επαγγελματική αρένα φαίνονται ότι δεν σε ευνοούν τόσο όσο θα ήθελες και χρειάζεται να αλλάξεις τακτική και προσέγγιση για να μην μείνεις πίσω. Η κούραση είναι μεγάλη, αλλά θετικές ειδήσεις και νέα που σου ανεβάζουν την διάθεση και την ψυχολογία έρχονται για να σου δείξουν τον δρόμο προς την επιτυχία. Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο, για να προλάβεις εσύ τις εξελίξεις!

ΕΡΩΤΙΚΑ
Με την Αφροδίτη ανάδρομη στο ζώδιό σου οι αισθηματικές υποθέσεις είναι στο προσκήνιο και μάλιστα με βασανιστικό τρόπο, καθώς από την μία χρειάζεται να αντιμετωπίσεις ζητήματα που έχουν την ρίζα τους στο παρελθόν και δυσκολεύουν τώρα τα συναισθήματα και την αγάπη να εκδηλωθεί στην σχέση που έχεις, οι αμφιβολίες αυξάνουν και εγκλωβίζουν το μυαλό σου και από την άλλη οι κινήσεις που κάνεις και οι επιθυμίες που τρέφεις σχετικά με μια καινούργια γνωριμία ή για μια φρέσκια σχέση που έχεις δεν ικανοποιούνται έτσι όπως θα ήθελες. Είναι μια περίοδος σαφώς απαιτητική, αλλά ευτυχώς το μυαλό σου μπορεί να λειτουργήσει ψύχραιμα και να βάλει τάξη στα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα που έρχονται από την άλλη πλευρά, αλλά και από εσένα τον ίδιο. Θέλεις συγκεκριμένες λεπτομέρειες; Η σχέση προχωρά θετικά ή τα εμπόδια υπερισχύουν; Κάνεις αυτή την μοιραία γνωριμία; Κάλεσε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε τα πάντα για σένα και το ταίρι σου.

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.