astropedia.gr

Ανάδρομος Ερμής από 14/10

Ανάδρομος Ερμής από 14/10
Ο Ερμής θα είναι ανάδρομος από τις 14 Οκτωβρίου έως και τις 4 Νοεμβρίου. Από τις 14 ως τις 28 Οκτωβρίου ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στο μυστηριώδες ζώδιο του Σκορπιού, επηρεάζοντας περισσότερο Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους που είναι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο –αλλά και όσους έχουν πλανήτες από την 0° έως την 11° αυτών των ζωδίων. Έπειτα, συνεχίζοντας την ανάδρομη πορεία του επιστρέφει στον παρορμητικό Ζυγό από τις 28 Οκτωβρίου ως τις 4 Νοεμβρίου, επηρεάζοντας περισσότερο Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους που είναι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο –αλλά και όσους έχουν πλανήτες από την 25° έως την 29° αυτών των ζωδίων.

Ο ανάδρομος Ερμής επίσης θα ξαναφέρει στην επιφάνεια όσα μας απασχόλησαν από τις 23 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 13 Οκτωβρίου, ενώ τα άτομα που γεννήθηκαν με ανάδρομο Ερμή, θα μπορέσουν να έχουν καλύτερη ροή και εξέλιξη στις επικοινωνιακές τους δραστηριότητες (εξαρτάται από το σύνολο του αστρολογικού τους χάρτη).

Κατά την ανάδρομη πορεία του ο Ερμής από τον Σκορπιό, μας καλεί να δούμε μέσα στην ψυχή μας, τις εμμονές και τις φοβίες μας, το σθένος που κρύβουμε μέσα μας, αλλά και την παθιασμένη μας πλευρά. Αυτή η παθιασμένη πλευρά μπορεί να είναι δημιουργική, ή να γίνει αυτοκαταστροφική. Επίσης, θα ξαναδούμε θέματα οικονομικά, οφειλών, που σχετίζονται με κληρονομιές, δάνεια, τράπεζες, εφορίες, αλλά και θέματα μεταφυσικής ή μυστικισμού. 

Τις ημέρες κατά τις οποίες ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στον Ζυγό, καλούμαστε να επαναξιολογήσουμε όλα τις σχέσεις μας, τις συνεργασίες, τις αντιδικίες μας και τις επαφές μας με τους φανερούς μας εχθρούς. Κυρίως όμως μια σημαντική σχέση (ή την έλλειψη αυτής). Άλλωστε, πάντα η ανάδρομη πορεία του Ερμή μιλά για δεύτερες ευκαιρίες, αρκεί να μην ξεκινάει κάτι από το μηδέν, τα ακούς με κάθε λεπτομέρεια και από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

Οι όψεις που θα κάνει ο Ερμής κατά την αναδρομή του 

 • Στις 20 Οκτωβρίου ο ανάδρομος Ερμής θα σχηματίσει αντίθεση με τον Ουρανό, φέρνοντας ανατροπές.
  Περισσότερα για την όψη.

 • Στις 25 Οκτωβρίου ο ανάδρομος Ερμής θα συναντήσει τον Ήλιο, φέρνοντας εγωισμό, αλλά φωτίζοντας και κάποια μυστικά.
  Περισσότερα για την όψη.
  Πρόκειται για την κατώτερη σύνοδο του Ερμή και την αρχή της πρώτης φάσης ενός νέου κύκλου. Διάβασε για τον κύκλο του Ερμή εδώ 

 • Την πρώτη Νοεμβρίου ο ανάδρομος Ερμής θα είναι σε τετράγωνο με τον Κρόνο, φέρνοντας και κάποια δυσάρεστα νέα.
  Περισσότερα για την όψη.

Η επιρροή την αναδρομής στα ζώδια
 
 
ΚΡΙΟΣ
 
Από τις 14 ως τις 28 Οκτωβρίου πρόσεξε τα οικονομικά σου καθώς ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στον τομέα των οφειλών σου αλλά και των αναγκών σου. Πρόσεξε λοιπόν κάποιες νέες επενδύσεις που τελικά θα σε ταλαιπωρήσουν, ενώ μια οφειλή μπορεί να έρθει ξανά στο προσκήνιο. Σε μια βαθύτερη ανάλυση όμως επανεξετάζεις κατά πόσο είσαι στο ίδιο μήκος κύματος με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και ταυτόχρονα δεν είναι καλή περίοδος για να δανείσεις ή να δανειστείς. Είναι πιθανό όμως να σου επιστραφούν χρήματα από παλιά!

Από τις 28 Οκτωβρίου έως τις 4 Νοεμβρίου ο ανάδρομος Ερμής περνά και πάλι απέναντί σου, για να φέρει ξανά ζητήματα σχέσεων που σε απασχόλησαν το προηγούμενο διάστημα. Δεν αποκλείεται λοιπόν να σου ζητήσει κάποιος μια δεύτερη ευκαιρία, κυρίως σε αισθηματικό επίπεδο ή μπορεί να συνεργαστείς με κάποιον από το παρελθόν σου, θα ακούσεις όμως την καρδιά σου πριν πάρεις οριστικές αποφάσεις. Παράλληλα, μην βάζεις υπογραφές σε νέες συμφωνίες και μην αποδέχεσαι τυχόν νέες επαγγελματικές. Τέλος, αν είσαι ελεύθερος και εμφανιστεί ένα νέο πρόσωπο, η σχέση δεν θα εξελιχθεί τελικά όπως πίστευες. Σε κάθε περίπτωση πάντως ο ανάδρομος Ερμής δεν σε τρομάζει αφού έχεις στο πλευρό σου τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο!
 
 
ΤΑΥΡΟΣ
 
Από τις 14 ως τις 28 Οκτωβρίου ο Ερμής είναι ανάδρομος στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σου, φέρνοντας ασάφειες και παρανοήσεις με το σύντροφο σου ή τους συνεργάτες. Επίσης, για μια νέα γνωριμία με σκοπό μια ερωτική σχέση ή συνεργασία, θα ήταν καλύτερα να περιμένεις, όμως τώρα βρίσκεις λύσεις αν η σχέση σε είχε ταλαιπωρήσει. Χρειάζεται όμως και να περιμένεις πριν πάρεις σημαντικές αποφάσεις, καθώς πρόσωπα μπορεί να επανέλθουν, αν οι κύκλοι δεν έκλεισαν ολοκληρωτικά. 

Από τις 28 Οκτωβρίου έως τις 4 Νοεμβρίου ο Ερμής περνά ανάδρομος στον τομέα της υγείας και της εργασίας, φέρνοντας κάποια εμπόδια. Έτσι, είναι πιθανό να δυσκολευτείς να προσαρμοστείς στις νέες συνήθειες στην καθημερινότητά σου και κάποιες υποχρεώσεις πρακτικής φύσης από τα παλιά έρχονται στο προσκήνιο. Ακόμη, μπορεί να συναντήσεις εμπόδια σε νέα σχέδια στην εργασία σου, μην δεχθείς όμως καινούριες επαγγελματικές προτάσεις, αν δεν έχεις κάνει εδώ και καιρό προετοιμασία. Σε κάθε περίπτωση πάντως ο ανάδρομος Ερμής δεν σε τρομάζει αφού έχεις στο πλευρό σου τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο!


 
ΔΙΔΥΜΟΙ
 
Από τις 14 ως τις 28 Οκτωβρίου ο κυβερνήτης σου Ερμής θα είναι ανάδρομος στον τομέα της εργασίας και της υγείας, οπότε ενδεχομένως να παιδευτείς με την καθημερινή σου ρουτίνα και τη δουλειά σου καθώς δεν αποκλείονται αναποδιές και καθυστερήσεις που σου δημιουργούν εκνευρισμό. Μπορείς όμως να τακτοποιήσεις πρακτικές υποθέσεις που βρίσκονται σε εκκρεμότητα, ωστόσο αν έχεις μια καινούργια προσφορά εργασίας, μην την δεχτείς αμέσως, καθώς το αποτέλεσμα θα είναι προσωρινό και δεν θα σε καλύψει τελικά. Επίσης, τώρα μπορείς να πάρεις την απόφαση που σκεφτόσουν εδώ και καιρό, για μία δίαιτα ή για έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής.
 
Από τις 28 Οκτωβρίου έως τις 4 Νοεμβρίου ο Ερμής περνά ανάδρομος τομέα του έρωτα, της δημιουργίας και των παιδιών. Έτσι, η ερωτική σου ζωή θα είναι αρκετά μπερδεμένη. Αν είσαι σε μία σχέση, τότε τα προβλήματα στην επικοινωνία δεν θα λείψουν, όμως το σημαντικότερο είναι ότι θα θελήσεις τελικά να κατανοήσεις τι είναι αυτό που ζητάς από το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, δεν είναι η πιο ιδανική περίοδος για να ξεκινήσεις κάτι μόνιμο. Παράλληλα, μπορείς να αναμένεις εξελίξεις από ερωτικές υποθέσεις του παρελθόντος, αφού ότι είχε μείνει στην μέση έρχεται και πάλι στο προσκήνιο. Τέλος, μπορεί εσύ να θελήσεις να προσεγγίσεις αγαπημένα πρόσωπα που έχεις καιρό να δεις. Σε κάθε περίπτωση πάντως ο ανάδρομος Ερμής δεν σε τρομάζει αφού έχεις στο πλευρό σου τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο!
 

 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
 
Από τις 14 ως τις 28 Οκτωβρίου ο ανάδρομος Ερμής σου φέρνει στο προσκήνιο συναισθηματικές εκκρεμότητες από το παρελθόν. Μία παλιά ερωτική σχέση λοιπόν μπορεί να σε προβληματίσει αυτή την περίοδο, πριν πάρεις απόφαση, σκέψου καλά όλες τις παραμέτρους. Αν είσαι ήδη σε μία σχέση, δείξε υπομονή στην ασυνεννοησία, στις παρεξηγήσεις ή στην έλλειψη σωστής επικοινωνίας με τον σύντροφο. Επίσης, τώρα μπορείς για να αξιοποιήσεις κατάλληλα σκέψεις, ιδέες, εμπνεύσεις και δημιουργικά σχέδια που υπήρχαν στο μυαλό σου από το παρελθόν και έχεις δεύτερες ευκαιρίες για δημιουργικά σχέδια που δεν ολοκληρώθηκαν, δεν ευνοούνται όμως εκείνα που θα ξεκινήσουν από το μηδέν.
 
Από τις 28 Οκτωβρίου έως τις 4 Νοεμβρίου ο Ερμής περνά ανάδρομος στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας, έτσι λοιπόν είναι πιθανό να δυσκολευτείς να συνεννοείσαι με τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν σε επίπεδο καθημερινότητας. Επίσης, το ίδιο το σπίτι σαν οίκημα μπορεί να απαιτεί την προσοχή σου, ακόμη και σε πρακτικά ζητήματα ή επισκευές. Γενικότερα όμως, καλείσαι να προστατεύεις την ιδιωτική σου ζωή, μην πάρεις όμως οριστικές αποφάσεις. Σε κάθε περίπτωση πάντως ο ανάδρομος Ερμής δεν σε τρομάζει αφού έχεις στο πλευρό σου τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο!


 
ΛΕΩΝ  
Από τις 14 ως τις 28 Οκτωβρίου ο ανάδρομος Ερμής θα είναι ανάδρομος στον τέταρτο ηλιακό οίκο σου, του σπιτιού και της οικογένειας, και δημιουργεί κάποια μπερδέματα με τα πρόσωπα του οικείου περιβάλλοντός σου. Παράλληλα, το σπίτι απαιτεί περισσότερη φροντίδα από σένα και είναι μια καλή στιγμή για να επιδιορθώσεις κάτι που υπολειτουργεί, μην αγοράσεις όμως νέα αντικείμενα ή συσκευές. Σε μια γενικότερη θεώρηση όμως επαναδιαπραγματεύεσαι το παρελθόν σου, την επίδραση που έχει στο σήμερα για σένα και πώς μπορείς να αποδεσμευτείς, ακόμη και αν πρόκειται για παιδικά βιώματα.

Από τις 28 Οκτωβρίου έως τις 4 Νοεμβρίου θα πρέπει να προσέξεις την επικοινωνία σου, αλλά και τα ταξίδια σου. Η επικοινωνία λοιπόν δεν είναι το δυνατό σου σημείο και δεν αποκλείεται να προκληθούν εμπόδια με τα ταξίδια, την τεχνολογία και την επικοινωνία γενικότερα, ενώ θα μπορούσαν επίσης να υπάρξουν καθυστερήσεις ή αποτυχίες σε ειδήσεις ή μηνύματα που περιμένεις. Επίσης, μην υπογράφεις νέες συμφωνίες και μην αγοράσεις συσκευή τεχνολογίας ή επικοινωνίας, αλλά επισκεύασε αυτό που ήδη έχεις! Άλλωστε, ανοίγεις πάλι το συρτάρι με τις καλές ιδέες, πρόσεξε όμως στις μετακινήσεις σου. Σε κάθε περίπτωση πάντως ο ανάδρομος Ερμής δεν σε τρομάζει αφού έχεις στο πλευρό σου τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο!
 

 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
 
Από τις 14 ως τις 28 Οκτωβρίου ο κυβερνήτης σου Ερμής θα είναι ανάδρομος και θα νιώθεις ότι μιλάς άλλη γλώσσα με τους ανθρώπους γύρω σου και ότι υπάρχει μία έλλειψη συνεννόησης που σου δημιουργεί εκνευρισμό και παρεξηγήσεις. Προνόησε επίσης στα ραντεβού σου, στις μετακινήσεις και στα ταξίδια σου μεριμνώντας για μικρές αναποδιές που θα σε βγάλουν εκτός προγράμματος. Αναθεωρείς επιπλέον τον τρόπο επικοινωνίας σου όμως να είσαι πολύ προσεκτικός στο τι γράφεις, τι λες και τα συμβόλαια που υπογράφεις, ενώ αν είναι δυνατόν μην κάνεις νέες συμφωνίες καθώς αργότερα θα αλλάξεις γνώμη.

Από τις 28 Οκτωβρίου έως τις 4 Νοεμβρίου ο Ερμής περνά ανάδρομος στον τομέα των χρημάτων και των αποκτημάτων σου, προσπάθησε λοιπόν να αποφύγεις τις οικονομικές διαπραγματεύσεις γιατί δεν θα έχουν όρους που σε συμφέρουν τελικά. Επίσης, δεν είναι καλή περίοδος για σημαντικές αγορές, ωστόσο έχεις μια δεύτερη ευκαιρία για ένα οικονομικό θέμα που σε προβλημάτισε το προηγούμενο διάστημα. Γενικότερα πάντως αναθεωρείς τον προϋπολογισμό σου, αλλά και τη σημασία που δίνεις εσύ σε υλικά και άυλα αποκτήματα. Σε κάθε περίπτωση πάντως ο ανάδρομος Ερμής δεν σε τρομάζει αφού έχεις στο πλευρό σου τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο!


 
ΖΥΓΟΣ
 
Από τις 14 ως τις 28 Οκτωβρίου ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στον τομέα των χρημάτων, προκαλώντας ανασφάλεια στον τομέα των οικονομικών σου. Την περίοδο αυτή θα πρέπει λοιπόν να προσέξεις τις οικονομικές δοσοληψίες, αν έχεις σκοπό να κάνεις μία σημαντική αγορά, επένδυση ή οικονομική συμφωνία καλό είναι να το καθυστερήσεις και να περιμένεις. Επίσης, αυτό το διάστημα μπορεί να έρθουν στα χέρια σου κάποια χρήματα που σου όφειλαν εδώ και καιρό. 
 
Από τις 28 Οκτωβρίου έως τις 4 Νοεμβρίου ο Ερμής επιστρέφει ανάδρομος στο ζώδιό σου, για να σου δώσει μια δεύτερη ευκαιρία σε σημαντικά θέματα που έμειναν στη μέση το προηγούμενο διάστημα. Φρόντισε όμως να είσαι ακριβής και σαφής σε όσα λες, κάνε αντίγραφα ασφαλείας στα αρχεία σου μην υπογράψεις συμβόλαια, πάσης φύσεως και μην δεσμευτείς για τίποτα. Μην ξεκινήσεις όμως τίποτα από το μηδέν. Σε κάθε περίπτωση πάντως ο ανάδρομος Ερμής δεν σε τρομάζει αφού έχεις στο πλευρό σου τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο!


 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ   
Από τις 14 ως τις 28 Οκτωβρίου ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στο ζώδιό σου και καλείσαι να κάνεις ένα βήμα πίσω και να ξαναδείς τις αποφάσεις και τις προτεραιότητές σου, από το πιο ασήμαντο ως το πιο σημαντικό ζήτημα. Μην ξεκινήσεις όμως κάτι νέο που από το μηδέν, καθώς στην πορεία θα αλλάξεις γνώμη, γιατί τώρα δεν έχεις όλες τις πληροφορίες. Επίσης, να είσαι προσεκτικός στον τρόπο επικοινωνίας σου, αλλά και στον τρόπο που χειρίζεσαι συσκευές επικοινωνίας. Σημαντικές υποθέσεις που δεν ολοκληρώθηκαν, εμφανίζονται και πάλι, ενώ εσύ επιστρέφεις σε πράγμα, πρόσωπα ή καταστάσεις, αν οι κύκλοι δεν έκλεισαν οριστικά.

Από τις 28 Οκτωβρίου έως τις 4 Νοεμβρίου ο Ερμής ξαναφέρνει κάποιες μπερδεμένες υποθέσεις στο προσκήνιο και εσύ αγχώνεσαι αρκετά. Έτσι λοιπόν είναι ένα διάστημα που θα θυσιάσεις κάποιες από τις προσωπικές σου ανάγκες, προκειμένου να σταθείς σε πρόσωπα που σε έχουν ανάγκη. Παράλληλα είναι μία περίοδος που δεν θα έχεις την ίδια άνεση να εκφράσεις τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου και μπορεί να κρατήσεις μυστικά ή να θελήσεις να απομακρυνθείς από αγαπημένα σου πρόσωπα. Σε κάθε περίπτωση πάντως ο ανάδρομος Ερμής δεν σε τρομάζει αφού έχεις στο πλευρό σου τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο!
 

 
ΤΟΞΟΤΗΣ  
Από τις 14 ως τις 28 Οκτωβρίου ο ανάδρομος Ερμής σε παρακινεί να επεξεργαστείς, να αναθεωρήσεις και να επανεξετάσεις όλα έχεις φυλαγμένα μέσα σου, φοβίες, ενοχές ή απωθημένα, ακόμη και αν δυσκολεύεσαι να τα μοιραστείς με άλλους και νιώθεις πως δεν σε καταλαβαίνουν. Όνειρα σου δίνουν μηνύματα. Προσωρινά, το άγχος και οι φοβίες για το αύριο δεν θα λείπουν, καθώς και μία τάση δική σου για απομόνωση.

Από τις 28 Οκτωβρίου έως τις 4 Νοεμβρίου ο ανάδρομος Ερμής περνά στον Ζυγό, και θα μπορούσε να φέρει στην καθημερινότητά σου ένα φιλικό πρόσωπο που είχες καιρό να δεις, όμως πρόσεξε παρεξηγήσεις και παρανοήσεις με φίλους γενικότερα. Επιπλέον, ασχολείσαι πάλι με σημαντικά σχέδια που δεν ολοκλήρωσες το προηγούμενο διάστημα, μην θέσεις όμως νέους στόχους, γιατί δεν θα είσαι ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα. Τέλος, πρόσεξε τις επαφές σου με την τεχνολογία ή όσα ανεβάζεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης! Σε κάθε περίπτωση πάντως ο ανάδρομος Ερμής δεν σε τρομάζει αφού έχεις στο πλευρό σου τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο!


 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
 
Από τις 14 ως τις 28 Οκτωβρίου ο ανάδρομος Ερμής στον τομέα της φιλίας και των ομάδων, μπορεί να επανασυνδεθείς με έναν παλιό φίλο ή να γυρίσεις πίσω σε μια παλιά παρέα/ομάδα και θα έχεις και μία είδηση, μία συνάντηση ή θα μάθεις νέα από ένα φιλικό πρόσωπο με το οποίο είχες χαθεί το περασμένο διάστημα. Αν όμως γνωρίσεις νέα πρόσωπα, η σχέση σας θα αλλάξει και δεν θα είναι εκείνη που αρχικά πίστευες. Είναι γενικότερα μια βοηθητική περίοδος που έχεις δεύτερες ευκαιρίες για στόχους ή ιδέες που δεν υλοποιήθηκαν, μην βιαστείς όμως να ξεκινήσεις νέα σχέδια προτού έχεις όλα τα στοιχεία. 

Από τις 28 Οκτωβρίου έως τις 4 Νοεμβρίου ο ανάδρομος Ερμής περνά πάλι στον τομέα της καριέρας και μολονότι είναι σε θέση κόντρα, σε βοηθά να επαναπροσδιορίσεις την εικόνα που βγάζεις προς τα έξω. Πρόσεξε όμως νέες επαγγελματικές ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν, και μην ξεκινάς διαπραγματεύσεις μέχρι να ορθοδρομήσει ο Ερμής, ευνοούνται όμως οι δεύτερες ευκαιρίες! Τέλος, μην δεσμευτείς για σημαντικά πράγματα αυτό το διάστημα. Σε κάθε περίπτωση πάντως ο ανάδρομος Ερμής δεν σε τρομάζει αφού έχεις στο πλευρό σου τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο!
 

 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Από τις 14 ως τις 28 Οκτωβρίου ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στον τομέα της καριέρας. Φρόντισε λοιπόν να μην οδηγηθείς σε λανθασμένους χειρισμούς ή αποφάσεις που μπορεί να σταθούν εμπόδιο στα μετέπειτα βήματά σου! Στα επαγγελματικά σου τώρα υπάρχει προσωρινή στασιμότητα, οργάνωσε λοιπόν καλύτερα την δουλειά σου και προστάτεψε το αντικείμενο της απασχόλησης σου , καθώς και το στάτους σου!
 
Από τις 28 Οκτωβρίου έως τις 4 Νοεμβρίου ο ανάδρομος Ερμής περνά και πάλι στον τομέα των μακρινών ταξιδιών και της επέκτασης, οπότε μπορεί να φέρει ανατροπές και αναβολές αν ταξιδεύεις, ειδικά με αεροπλάνο, πάρε λοιπόν τα μέτρα σου. Επίσης, έχεις μια δεύτερη ευκαιρία για σχέδια που έμειναν στη μέση το προηγούμενο διάστημα. Γενικότερα όμως αναθεωρείς τη φιλοσοφία της ζωής σου, αν όμως θες να ξεκινήσεις νομικές υποθέσεις ή να κάνεις σημαντικά ανοίγματα, όπως ολοκαίνουριες επιχειρηματικές κινήσεις, το πιθανότερο είναι να απογοητευτείς από το αποτέλεσμα. Αντίθετα, είναι ιδανική περίοδος για να επισκεφτείς ξανά μέρη που παλιότερα πέρασες όμορφα! Σε κάθε περίπτωση πάντως ο ανάδρομος Ερμής δεν σε τρομάζει αφού έχεις στο πλευρό σου τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο!


 
ΙΧΘΥΕΣ
Από τις 14 ως τις 28 Οκτωβρίου ο Ερμής βρίσκεται ανάδρομος στον τομέα της επέκτασης και των ταξιδιών, σου ζητά να επαναξιολογήσεις τα μεγαλόπνοα σχέδιά σου και να ανακαλύψεις το δρόμο που οδηγεί στην πνευματική σου ανάπτυξη. Πάρε λοιπόν συμβουλές από άλλους, κάνε ελέγχους πριν την εκκίνηση. Απόφυγε να πάρεις τολμηρά επαγγελματικά ρίσκα και σημαντικές κινήσεις, και να είσαι προετοιμασμένος για αναβολές ή ταλαιπωρία σε νομικά, διαδικαστικά, ταξίδια ή θέματα σπουδών. Μία συνάντηση με άτομα που έχεις να δεις καιρό, ξαδέρφια, ή που λείπουν στο εξωτερικό (ή που έχεις απόσταση) είναι μέσα στο πρόγραμμα των επόμενων ημερών.

Από τις 28 Οκτωβρίου έως τις 4 Νοεμβρίου ο Ερμής περνά ανάδρομος στον τομέα των οικονομικών σου που σχετίζονται και με άλλους, αλλά και των βαθύτερων αναγκών σου. Έτσι λοιπόν μπορεί να τακτοποιηθεί μια οικονομική υπόθεση που ξεκίνησε το προηγούμενο διάστημα, κλείνοντας έναν κύκλο. Η περίοδος αυτή όμως είναι απαγορευτική για να πάρεις δάνειο ή για να ξεκινήσεις από το μηδέν επαφές με τράπεζες, ασφάλειες ή εφορίες. Τέλος, ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού σου θυμίζει ένστικτα, επιθυμίες, απωθημένα και ερωτικές στιγμές από το παρελθόν. Σε κάθε περίπτωση πάντως ο ανάδρομος Ερμής δεν σε τρομάζει αφού έχεις στο πλευρό σου τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο!
Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: