astropedia.gr

Άρης στον Υδροχόο από 11/9

Άρης στον Υδροχόο από 11/9
Ο Άρης εισέρχεται πάλι στο ανθρωπιστικό ζώδιο του Υδροχόου στις 11 Σεπτεμβρίου και θα παραμείνει μέχρι τις 16 Νοεμβρίου. Αυτό όμως που έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον σε αυτήν την διέλευση είναι πως θα βρεθεί για δεύτερη φορά μετά την ανάδρομη πορεία του το προηγούμενο διάστημα, στη θέση που ήταν το διάστημα 16 Μαΐου με 27 Ιουνίου, φέρνοντας ξανά στο προσκήνιο όσα θέματα ξεκίνησαν τότε, αλλά στην πορεία ανατράπηκαν ή έμειναν στάσιμα, ειδικά το διάστημα μέχρι τις 9 Οκτωβρίου.

Ο φλογερός Άρης βρίσκεται στο ζώδιο που σχετίζεται με την επανάσταση, την φιλία, τα όνειρα, τους στόχους και τα ιδανικά που έχουμε στην ζωή. Συμβολίζει την συμμετοχή μας σε ομάδες, παρέες αλλά και συλλόγους, ενώ σχετίζεται άμεσα με την τεχνολογία, την αεροπορία και το διάστημα. Αγωνιζόμαστε λοιπόν ξανά για τα ιδανικά μας, για ένα όραμα και για μια αιτία αντιστεκόμαστε στους περιορισμούς που μας επιβάλουν, έχουμε μια επαναστατική διάθεση και θέλουμε να ξεφύγουμε με οποιονδήποτε τρόπο από τους κανόνες. Οι ενέργειές μας είναι απρόβλεπτες και αντικομφορμιστικές, κάνουμε οτιδήποτε για να ξεφύγουμε από τη ρουτίνα μας.

Η διέλευση του Άρη από τον Υδροχόο ενεργοποιεί τους γεννημένους στον σταθερό σταυρό δηλαδή Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους και τους καλεί να πάρουν αποφάσεις. Δίνει ευκαιρίες και ξαφνικές ιδέες σ Δίδυμους και Ζυγούς, όρεξη για δράση, ζωντάνια κι ευκολίες σε Κριούς και Τοξότες. Από τις 11 Σεπτεμβρίου έως τις 10 Οκτωβρίου η επιρροή του πλανήτη ασκείται στο πρώτο δεκαήμερο των ζωδίων, από τις 10 έως τις 30 Οκτωβρίου στο δεύτερο και από τις 30 Οκτωβρίου έως τις 16 Νοεμβρίου στο τρίτο.

Οι όψεις που θα κάνει ο Άρης κατά την διέλευσή του από το Υδροχόο
μέχρι να περάσει σε ανάδρομη πορεία

  • Στις 11 Οκτωβρίου, η ανάδρομη Αφροδίτη σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη. Έτσι, η έπαρση, η αλαζονεία και ο εγωισμός σου κάνουν να πιστεύεις ότι θα καταφέρεις τα πάντα, όμως μπορεί να συναντήσεις τοίχο στις διαπροσωπικές σου σχέσεις ή τα προσωπικά.
  • Στις 19 Οκτωβρίου, ο Ερμής σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη και ο τρόπος που χειριζόμαστε τον λόγο γίνεται βιαστικός, παρορμητικός και επιθετικός, ενώ οι μεταφορές και οι συσκευές επικοινωνίας χρειάζονται περισσότερη προσοχή.
  • Στις 9 Νοεμβρίου, η ανάδρομη Αφροδίτη σχηματίζει τρίγωνο με τον Άρη. Όσες προσωπικές υποθέσεις βρήκαν υψωμένα τείχη, τώρα έχουν μια δεύτερη ευκαιρία και για κάποιους οι προσωπικές υποθέσεις τους θα αναζωπυρωθούν.
  • Στις 15 Νοεμβρίου, ο Άρης σχηματίζει τρίγωνο με τον ανάδρομο Ουρανό και μας δίνει την δυνατότητα να ξαναδούμε όλες εκείνες τις φορές που θελήσαμε να κάνουμε μια νέα αρχή, αλλά βρίσκαμε εμπόδια, τώρα έχουμε δεύτερες ευκαιρίες πάνω σε αυτά.

Διάβασε παρακάτω την επιρροή του Άρη στον Υδροχόο στο ζώδιό σου και για συμπληρωματικές πληροφορίες διάβασε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σου.
 
Η επιρροή της διέλευσης
του Άρη από τον Υδροχόο και τα ζώδια

 

ΚΡΙΟΣ

Ο κυβερνήτης σου Άρης περνά ξανά στο φιλικό ενδέκατο ηλιακό οίκο σου φέρνει πολλές ευχάριστες εκπλήξεις και απροσδόκητα γεγονότα, νιώθεις ελεύθερος να κάνεις οτιδήποτε σου φέρνει χαρά και ξεγνοιασιά. Έρχεται στο προσκήνιο η έμφυτη κοινωνικότητά σου, είσαι ανοιχτός σε νέες κοινωνικές προσκλήσεις, βρίσκεις νέους φίλους που εμποτίζουν τη ζωή σου με χαρά και αισιοδοξία. Ωστόσο, διακυβεύονται η σταθερότητα και η ασφάλεια με κάποιες φιλίες σου, ίσως ακόμα δυσκολεύεσαι να συνεργαστείς με τους άλλους μέσα σε μια ομάδα. Εάν είχες στη ζωή σου αμφιβόλου χαρακτήρα φίλους, ίσως ήρθε η ώρα να απομακρυνθείς χαλαρά και να βάλεις στη ζωή σου νέους που ενστερνίζονται τα ιδανικά και τις αξίες σου. Να συναναστρέφεσαι με ανθρώπους που ενισχύουν την εμπιστοσύνη σου και δεν σε περιορίζουν ή σου θέτουν κανόνες.


ΤΑΥΡΟΣ
Αλλάζει η πορεία της σταδιοδρομίας σου, νιώθεις πιεσμένος να αναλάβεις επιπρόσθετες ευθύνες, ίσως ακόμα να αναζητήσεις μια καλύτερη θέση εργασίας, ακόμα και φήμη καθώς ο Άρης κινείται ξανά στο φιλόδοξο δέκατο ηλιακό οίκο σου. Εάν η δουλειά που έχεις δεν σε εκφράζει ή αισθάνεσαι περιορισμένος στην εργασία σου, μην απογοητεύεσαι. Διοχέτευσε αυτήν την ενέργεια δίνοντας το βιογραφικό σου σε μια νέα εργασία προς αναζήτηση μιας πιο σταθερής κατάστασης η οποία θα σε προωθήσει σε μια συναρπαστική νέα θέση. Ίσως έχεις να αντιμετωπίσεις ορισμένα πιεστικά ζητήματα στην εργασία σου και υποχρεώσεις. Επίσης πρόσεξε την ένταση με τους ανωτέρους σου ή κάποιο σημαντικό πρόσωπο στην εργασία σου ή στη ζωή σου, καθώς τώρα δεν θα αποδέχεσαι κανενός είδους περιορισμό και θα εκρήγνυσαι σαν ηφαίστειο.


ΔΙΔΥΜΟΣ

Αναζητάς την ελευθερία και την ανεξαρτησία σου καθώς ο Άρης κινείται πάλι στον φιλελεύθερο και επεκτατικό ένατο ηλιακό οίκο σου. Γίνεσαι επαναστατικός αλλά και άμεσα ειλικρινής σε σημείο που μπορεί να έρθεις σε ρήξη με κάποιον, καθώς δεν θα είσαι σε θέση να συγκρατήσεις τις απόψεις και τις ιδέες σου. Αλλά προτού εκφράσεις τις πεποιθήσεις σου, σκέψου αν οι άλλοι γύρω σου είναι έτοιμοι να αποδεχτούν την αλήθεια. Από τη θετική πλευρά, ο κόκκινος πλανήτης θα σου ανοίξει νέους ορίζοντες, ενσωματώνεσαι σε νέες ομάδες ανθρώπων, αντλώντας εμπειρίες και γνώση που θα σου φανούν χρήσιμες στην προσωπική σου εξέλιξη. Η ανάγκη σου να ζήσεις την περιπέτεια και την εξερεύνηση και η έμφυτη περιέργειά σου είναι αυτές που οδηγούν στο δρόμο της βελτίωσης.
 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγωνίζεσαι για τη σταθερότητα της οικονομικής σου κατάστασης καθώς ο Άρης στον όγδοο ηλιακό οίκο σου, των κοινών οικονομικών πόρων, σε παροτρύνει να βρεις τρόπους να αυξήσεις τις αποταμιεύσεις σου. Επίσης, μπορείς με τη διορατικότητά σου και τη διαίσθησή σου να διακρίνεις τις αρνητικές προθέσεις των άλλων, έτσι προστατεύεις τον εαυτό σου κρατώντας μυστικά τα συναισθήματά σου. Ίσως δεν έχεις αρκετά χρήματα για να αποπληρώσεις τους φόρους ή τα δάνεια ή συγκρουστείς με το σύντροφό σου ή τους συνεργάτες σου για κοινά οικονομικά. Όμως, ο όγδοος ηλιακός σου οίκος, που θα κινείται ο Άρης στο εξής, σχετίζεται και με την εξουσία, την σαγήνη και το σεξ. Ίσως πειραματιστείς ή μπορεί να επιλέξεις ένα σύντροφο με κριτήριο την έντονη σεξουαλική χημεία που υπάρχει ανάμεσά σας.


ΛΕΩΝ
Οι στενές σχέσεις σου και οι συνεργασίες σου πιέζονται ξανά και αποδιοργανώνονται εντελώς ξαφνικά καθώς ο Άρης στον έβδομο ηλιακό οίκο σου, των σχέσεων, δημιουργεί αστάθεια σε μια στενή σχέση και διαμάχες για την ανεξαρτησία και την ελευθερία. Ίσως βασιζόσουν σε μεγάλο βαθμό σε κάποιον/α που δεν μπορεί να σου προσφέρει αυτά που ήλπιζες και τώρα αποφασίζεις ξαφνικά να απομακρυνθείς. Ένας συνεργάτης σου μπορεί ξαφνικά να δυσανασχετήσει και να απειλήσει τη σταθερότητα της συνεργασίας σας. Προσπάθησε να είσαι εγκρατής σε οποιαδήποτε οργή και θυμό αντιμετωπίσεις για να μην διαλυθούν οι σημαντικές σχέσεις σου.  Ίσως έχεις μια δύσκολη αντιπαράθεση με κάποιον συνεργάτη ή το σύντροφό σου. Αν είσαι μόνος στην ερωτική σου ζωή, παίρνεις την πρωτοβουλία για να έχεις την αγάπη που αναζητάς.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Άγχος και πίεση από απρόβλεπτες επαγγελματικές και κοινωνικές υποχρεώσεις δημιουργεί πάλι ο Άρης στον έκτο ηλιακό οίκο σου, της καθημερινότητας και της εργασίας. Ίσως έχεις μια σύγκρουση με κάποιο άτομο στην εργασία σου ή την καθημερινότητά σου ο οποίος προσπαθεί απρόβλεπτα να αλλάξει τη συνήθη ρουτίνα σου, περιορίζοντας την αποδοτικότητα και την παραγωγικότητά σου. Δεν θα μπορείς να διεκπεραιώσεις τις υποχρεώσεις σου, ακόμα κι αν είσαι οργανωτικός και μεθοδικός. Έτσι, βάλε τα πράγματα που σε ενδιαφέρουν περισσότερο στην κορυφή της λίστας των προτεραιοτήτων σου και άφησε στην άκρη τα υπόλοιπα. Θα είσαι αρκετά απασχολημένος τώρα και χρειάζεσαι χρόνο για να χαλαρώσεις και να ξεκουραστείς. Επιπλέον, αναφορικά με την υγεία σου πρόκειται για μια ευαίσθητη εποχή.


ΖΥΓΟΣ

Ο Άρης κινείται ξανά στον ερωτικό και παθιασμένο πέμπτο ηλιακό οίκο σου, κι εσύ ζεις τη ζωή με χαρά και ενθουσιασμό, φλερτάρεις και διασκεδάζεις με το σύντροφό σου καθώς. Αναζήτησε ανθρώπους που πάνω απ’ όλα μπορούν ταυτόχρονα να είναι και φίλοι σου και οι οποίοι δεν θα υπονομεύουν την εμπιστοσύνη σου. Η θέλησή σου είναι πιο ισχυρή, νιώθεις πιο δυνατός μετά από την προηγούμενη κουραστική περίοδο κι ερωτισμός χτυπάει κόκκινο! Τώρα ασχολείσαι με ποικίλες ψυχαγωγικές δραστηριότητες, όμως τα αγαπημένα σου πρόσωπα χρειάζονται περισσότερο τη στήριξή σου, ειδικά αν είσαι γονιός. Επιπλέον, να είσαι ευνοείσαι με την εκδήλωση των συναισθημάτων σου και μπορείς να έχεις ευκαιρίες στα τυχερά παιχνίδια. Προσπάθησε μόνο να μην είσαι αλαζόνας και εγωιστής στην επιδίωξη των αναγκών σου.
 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο παραδοσιακός σου κυβερνήτης Άρης περνώντας ξανά στον τέταρτο ηλιακό οίκο σου, ταρακουνά την σταθερή κατάσταση στο σπίτι σου και με τα μέλη της οικογένειάς σου. Διεκδικείς την ικανοποίηση των προσωπικών σου επιθυμιών και έρχεσαι σε σύγκρουση με ένα συγκάτοικο ή συγγενή ή ένα οικείο προς εσένα πρόσωπο. Το σίγουρο είναι ότι θα αλλάξει η σχέση σου με κάποια πρόσωπα, ίσως ακόμα και να απομακρυνθείς λόγω της εγωιστικής συμπεριφοράς σου. Τώρα θέλεις να αποδράσεις από τη φυλακή του σπιτιού σου, να σπάσεις τις αλυσίδες που σε κρατούν περιορισμένο με όρια και κανόνες. Γενικότερα, αντιμετωπίζεις περισσότερες αντιστάσεις στις ενέργειές σου, κυρίως από τα πρόσωπα του οικείου περιβάλλοντος. Μην παρασύρεσαι λοιπόν σε έριδες, εκείνο που έχει πρωτεύουσα σημασία είναι η ψυχική σου ηρεμία.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Άρης περνά πάλι στον τρίτο ηλιακό οίκο σου, της επικοινωνίας, όμως τα αστεία και το έμφυτο χιούμορ σου δεν γίνονται αποδεκτά από τον κοινωνικό σου περίγυρο. Δεν πρόκειται να ωραιοποιήσεις τα πράγματα, μιλάς με αμεσότητα και ειλικρίνεια χωρίς να υπολογίζεις τη γνώμη αλλά και την ιδιοσυγκρασία των άλλων. Εάν αισθάνεσαι εκνευρισμένος, μην κάνεις μεγάλες δηλώσεις κάτω από την παρόρμηση της στιγμής και κυρίως εκτόνωσε όλη αυτήν την ενέργειά σου διασκεδάζοντας ή κάνοντας ένα σύντομο ταξίδι. Τώρα δεν θα έχεις και τόση υπομονή με ανόητες ερωτήσεις και απόψεις των άλλων, αναζητάς δίπλα σου ευφυείς και έξυπνους ανθρώπους. Δεν αποκλείεται επίσης να ακούσεις κάποιες ειδήσεις απρόσμενες ή κάποιες πληροφορίες που θα σε θυμώσουν. Τέλος, πρόσεχε περισσότερο στις μετακινήσεις σου, καθώς η παρορμητικότητα σε χαρακτηρίζει σε αυτόν τον τομέα.
 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Άρης εγκαταλείπει οριστικά το ζώδιό σου και περνά ξανά στο δεύτερο ηλιακό οίκο σου, του εισοδήματος και των χρημάτων, φέροντας και ανακατατάξεις σε αυτούς τους τομείς. Μην ξοδεύεις λοιπόν τα χρήματά σου σε πράγματα που δεν σου χρειάζονται και βρες τρόπους να καλύψεις τις μεταβαλλόμενες ανάγκες σου. Περιόρισε τις άσκοπες δαπάνες σου και να θυμάσαι ότι τα καλύτερα πράγματα στη ζωή δεν είναι απαραίτητα αυτά που απαιτούν πολλά χρήματα. Πρόσεξε επίσης τις αγορές από το διαδίκτυο, δεδομένου ότι ο Υδροχόος κυβερνά την τεχνολογία. Επίσης, αν σκέφτεσαι τη διαπραγμάτευση μιας οικονομικής συμφωνίας, μην αφήνεις την έκρηξη του ενθουσιασμού σου να σε παρασύρει, καθώς μπορεί κάποιοι όροι να μην είναι υπέρ σου. Πρόσεξε όμως τυχόν διαφωνίες που μπορεί να προκύψουν αν χρωστάς ή σου χρωστάνε χρήματα.
 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κάνεις το μεγάλο άλμα στη ζωή σου καθώς ο Άρης περνά πάλι στο ζώδιό σου και σου χαρίζει δύναμη και πάθος για να πετύχεις τους στόχους σου, στόχοι που ξεκίνησαν μέσα Μαΐου αλλά δεν ολοκληρώθηκαν και να νιώσεις πραγματικά ανεξάρτητος. Επικεντρώνεσαι σε ένα νέο στόχο, σκοπός σου είναι η επιτυχία και η πρόοδος. Στην προσπάθειά σου όμως να γυρίσεις μια νέα σελίδα στην προσωπική σου ζωή, μπορεί να έχεις μια επιθετική διάθεση, καθώς τώρα στόχος σου είναι η άμεση εκπλήρωση των προσωπικών σου επιθυμιών, έτσι γίνεσαι απερίσκεπτος και ορμητικός. Αν κάποιος υπερβεί τα όριά σου, δεν είσαι διατεθειμένος να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, εκφράζεσαι απρόβλεπτα και ελεύθερα, στόχος σου είναι να πεις μόνο την αλήθεια. Είσαι αποφασισμένος να αγωνιστείς για την ελευθερία σου και τα ιδανικά σου, ακόμη και αν αυτό κλονίσει κάποιες σχέσεις σου.
 

ΙΧΘΥΕΣ

Έχεις από τη φύση σου την τάση να κρατάς τα συναισθήματά σου μέσα σου, συχνά εις βάρος της δικής σου ψυχικής ισορροπίας, και τώρα ο Άρης ξανά στον εσωστρεφή δωδέκατο ηλιακό οίκο σου, σου δημιουργεί εσωτερικές συγκρούσεις. Αν δεν καταφέρεις να μιλήσεις για όλα αυτά τα περίεργα και κυκλοθυμικά συναισθήματα που σε βαραίνουν, προσπάθησε να διοχετεύσεις την ένταση σε ένα δημιουργικό έργο. Να είσαι τώρα περισσότερο επιλεκτικός σχετικά με τους φίλους σου καθώς κάποιοι μπορεί να σου μεταδώσουν αρνητική ενέργεια και να χαλάσουν τη διάθεσή σου με τις υπερβολικά παράλογες απαιτήσεις τους. Σε γενικές γραμμές ευνοούνται οι δραστηριότητες πίσω από τα παρασκήνια. Θα πρέπει όμως να είσαι απόλυτα νομότυπος αν θέλεις να αποφύγεις μπελάδες ή μπλεξίματα. Παράλληλα, μπορεί να αντιμετωπίσεις ίντριγκες στην εργασία σου ή με ένα άτομο από το παρελθόν, υπάρχουν όμως αρκετά που δε γνωρίζεις κι αυτή την περίοδο είσαι ευάλωτος.Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: