astropedia.gr

Άρης στους Ιχθύς στις 19/12: Άκου την διαίσθησή σου..

Άρης στους Ιχθύς στις 19/12: Άκου την διαίσθησή σου..
Οι ενέργειές μας κατευθύνονται από τη διαίσθηση και την φαντασία μας καθώς από τις 19 Δεκεμβρίου ως τις 28 Ιανουαρίου, ο Άρης θα βρίσκεται στο πνευματικό ζώδιο των Ιχθύων. Έρχονται στο προσκήνιο η συμπόνια και η άνευ όρων αγάπη μας, δραστηριοποιούμαστε για να βοηθήσουμε τους άλλους, κάνουμε όνειρα για το μέλλον. Όμως, ο τρόπος δράσης μας διέπεται από σύγχυση και παραλογισμό που οδηγούν σε μπερδέματα και ασάφεια στο περιβάλλον γύρω μας.
     
  • Στις 27 Δεκεμβρίου, ο Άρης σε εξάγωνο με τον Ήλιο στον Αιγόκερω σου χαρίζει δύναμη και αυτοπεποίθηση να υλοποιήσεις τα όνειρά σου, έχεις την εύνοια των ανωτέρων σου στην εργασία σου, καταφέρνεις με τη διαίσθησή σου και τη δημιουργικότητά σου να ανέλθεις επαγγελματικά στον τομέα σου. Απομακρύνεις δύσκολες καταστάσεις του παρελθόντος καθώς τώρα ενεργείς με τη λογική σου.
  • Στις 29 Δεκεμβρίου, ο Άρης σε εξάγωνο με τον ανάδρομο Ερμή στον Αιγόκερω, σε βοηθά να κάνεις τις σωστές κινήσεις στην επίλυση προβλημάτων του παρελθόντος ή επανασυνδέεσαι με ανθρώπους από το παρελθόν, κυρίως στην εργασία σου. Έχεις την ευκαιρία να κάνεις πετυχημένες συνεργασίες με άτομα από το παρελθόν και βάζεις ένα χρονοδιάγραμμα για να πετύχεις τους στόχους σου.
  • Στις 1 Ιανουαρίου, ο Άρης σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα σε ταξιδεύει στο όνειρο και την φαντασία, ενισχύονται οι δημιουργικές σου δυνάμεις, νιώθεις συναισθηματικά ευάλωτος και έχεις την επιθυμία να βοηθήσεις όσους έχουν την ανάγκη σου. Πρόσεξε τις ενέργειές σου καθώς με τον τρόπο δράσης σου ενδεχομένως να προκαλέσεις σύγχυση στους άλλους γύρω σου.
  • Στις 11 Ιανουαρίου, ο Άρης σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα σου χαρίζει τη δύναμη, την τόλμη και το θάρρος να μετασχηματίσεις τη ζωή σου, αφήνεις πίσω σου όποιον και ό, τι σε πλήγωσε κι αυτό δημιουργεί συναισθηματική και ψυχική ανάκαμψη στη ζωή σου. Η διαίσθησή σου και η φαντασία σου σε οδηγούν στη σωστή κατεύθυνση στη ζωή σου.
  • Στις 19 Ιανουαρίου, ο Άρης σε τετράγωνο με τον Κρόνο απαιτεί σκληρές προσπάθειες για να ξεπεράσεις τα εμπόδια και τις προκλήσεις του παρελθόντος και σε αναγκάζει να δεις τα πράγματα όπως είναι στην πραγματικότητα, γκρεμίζοντας τα όνειρά σου. Βλέπεις τη ζωή λογικά και ρεαλιστικά, έχεις την ωριμότητα και τη σοφία του παρελθόντος για να αναλάβεις τις ευθύνες σου και να βαδίσεις σε μια πιο σίγουρη και σταθερή διαδρομή.

Διάβασε παρακάτω την επιρροή του Άρη στους Ιχθύς στο ζώδιό σου
και για συμπληρωματικές πληροφορίες διάβασε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σουΚΡΙΟΣ
Θα πρέπει να αγωνιστείς τώρα για να απομακρύνεις την ομίχλη και τη σύγχυση στη ζωή σου καθώς ο Άρης κινείται στον ομιχλώδη δωδέκατο ηλιακό οίκο σου. Ο κυβερνήτης πλανήτης σου επιβραδύνει τη δράση σου και μειώνει την ενέργειά σου, η συνήθης δυναμική και αγωνιστική πλευρά σου τώρα δεν μπορεί να εκδηλωθεί. Αν χρειάζεσαι κάποια βοήθεια ή ενθάρρυνση σε ένα πρόβλημά σου, τώρα θα είναι δύσκολο να τις έχεις καθώς οι άλλοι μπορεί να σε μπερδεύουν με τις συμβουλές τους. Θα είναι τώρα δύσκολο να οργανωθείς και να είσαι συνεπής στις υποχρεώσεις σου, δίνεις μια ανηφορική μάχη για να βγεις νικητής. Μπορεί να συναντήσεις άτομα αναξιόπιστα τα οποία σου δείχνουν το λάθος δρόμο δράσης και σε αποπροσανατολίζουν. Από τη θετική πλευρά, ο Άρης σε παροτρύνει να απευθυνθείς στον πνευματικό κόσμο και να είσαι επιεικής με τον εαυτό σου και τους άλλους γύρω σου. Επίσης, ακούγοντας προσεκτικά τα κρυφά μηνύματα που σουστέλνειτο σύμπαν μέσωτων ονείρων καιτης διαίσθησης, θα σε βοηθήσει να πάρεις σωστές αποφάσεις αλλά και να απομακρύνεις τις απογοητεύσεις σου. Όχι  πια αποφάσεις εν θερμώ! Πλήρεις αναλύσεις… Μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΜΕΛΛΟΝ στο 54760.


ΤΑΥΡΟΣ
Δραστηριοποίησε για να κάνεις νέες κοινωνικές επαφές και φιλίες καθώς ο Άρης κινείται στον ενδέκατο ηλιακό οίκο σου, των ομάδων και της κοινωνικής δικτύωσης. Θα υπάρχει έντονη κοινωνική δραστηριότητα γύρω σου, έχειςάφθονες κοινωνικές προσκλήσεις, εμπνέεις τους ανθρώπους που έρχονται κοντά σου. Θα μπορούσες να κάνεις νέες φιλίες με τους πιο απροσδόκητους και περίεργους τρόπους, δηλαδή ενώ μιλάς για τον εαυτό σουσε κάποιον εντελώς τυχαία ή πηγαίνοντας σε μια σημαντική συνάντηση. Ωστόσο, μερικές φορές μπορεί να εκνευρίζεσαι από όλη αυτήν τη  βαβούρα, νιώθεις σαν να είσαι σε σύγχυση για το τι θα πρωτοκάνεις και δεν σου φτάνουν 24 ώρες την ημέρα. Βγες έξω να διασκεδάσεις αλλά μην μείνεις πολύ αργά! Θα χρειαστείς επιπλέον ώρες για ξεκούραση και ύπνο, δεν μπορείς να ανεχτείς όλη αυτήν την οχλοβοή. Ευτυχώς, μένοντας κάποιες ώρες στο σπίτι σου, θα ηρεμήσεις γρηγορότερα. Ίσως οι φίλοι σου σε εξαντλήσουν συναισθηματικά με τις απαιτήσεις τους, έτσι λάβε υπόψη σου και τις δικές σου ευαισθησίες και ανάγκες. Όχι  πια αποφάσεις εν θερμώ! Πλήρεις αναλύσεις… Μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΜΕΛΛΟΝ στο 54760.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Αναρωτιέσαι για την πορεία της σταδιοδρομίας σου, ίσως νιώθεις έντονη πίεση, ακόμα και ψυχαναγκασμό ως προς το τι πρέπει να κάνεις για να πετύχεις τους στόχους σου ή να λάβεις μια ηγετική θέση καθώς ο Άρης κινείται στον φιλόδοξο δέκατο ηλιακό οίκο σου.  Ήρθε η ώρα να ασχοληθείς με θέματα που σου δημιουργούσαν σύγχυση στην καριέρα σου και άτομα αναξιόπιστα. Θα υπάρχει έντονη κινητικότητα και δράση στην εργασία σου πράγμα το οποίο σου δημιουργεί  άγχος, ίσως ακόμα και θυμό. Αν έχεις κάποια υποβόσκουσα οργή προς ένα σημαντικό άνθρωπο στη ζωή σου ή ένα συνεργάτη σου ή ένα συνάδελφό σου, ο κόκκινος πλανήτης σου χαρίζει την εσωτερική δύναμη να την αποβάλεις. Αν και δεν θα μπορέσεις να αντιμετωπίσεις άμεσα αυτό το πρόσωπο, αν έχεις μέσα σου πίκρα ή θυμό θα θελήσεις να μιλήσεις. Αν νιώθεις αδικημένος από μια κατάσταση στην εργασία σου, θα βρεις το θάρρος να ξεκαθαρίσεις το τοπίο. Επειδή ο δέκατος οίκος κυβερνά επίσης τους μακροπρόθεσμους στόχους, με τον Άρη εδώ, αισθάνεσαι πίεση για να καλύψεις κάποιες υποχρεώσεις στη ζωή σου. Όχι  πια αποφάσεις εν θερμώ! Πλήρεις αναλύσεις… Μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΜΕΛΛΟΝ στο 54760.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Έχεις μεγάλα οράματα για το μέλλον, θέλεις να επεκταθείς και να ασχοληθείς μόνο με πρόσωπα και καταστάσεις που μιλάνε στην ψυχή σου καθώς ο Άρης κινείται στον φιλοσοφικό και οραματιστή ένατο ηλιακό οίκο σου. Εκφράζεις την αλήθεια, τώρα δεν μπορείς να κρύψεις τίποτα από τους άλλους, ακόμα κι αν αυτό που θα πεις ξέρεις ότι θα τους πληγώσει. Αν έχεις να ταξιδέψεις για επαγγελματικούς λόγους ή να εργαστείς για ένα νέο έργο, ενδέχεται να αντιμετωπίσεις κάποιους δύσκολους, ασαφείς ή ακόμα και υστερικούς ανθρώπους. Ευτυχώς η έμφυτη διαίσθησή σου θα σε βοηθήσει να κρίνεις σωστά τους άλλους και έχεις αυτοκυριαρχία για να αποφύγεις τις διενέξεις και το δράμα. Επίσης, ο κόκκινος πλανήτης σε βοηθά να αποβάλεις ένα  παλιό αρνητικό μοτίβο συμπεριφοράς ή ακόμα και να αλλάξεις σύστημα πεποιθήσεων ή φιλοσοφία ζωής. Θα έχεις την ευκαιρία να απομακρυνθείς από ανθρώπους που παρεμποδίζουν την εξέλιξή σου ή αποκτάς μια πιο πνευματική προσέγγιση στη ζωή. Όχι  πια αποφάσεις εν θερμώ! Πλήρεις αναλύσεις… Μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΜΕΛΛΟΝ στο 54760.


ΛΕΩΝ
Ασάφεια και σύγχυση κυριαρχούν γύρω από τα οικονομικά που μοιράζεσαι με τους άλλους, αισθάνεσαι λίγο έξω από τα νερά σου καθώς ο Άρης κινείται στον όγδοο ηλιακό οίκο σου, των κοινών οικονομικών και της ψυχικής σύνδεσης. Νιώθεις ότι αγωνίζεσαι μάταια για ένα ομιχλώδες ζήτημα, στα οικονομικά σου ή την ερωτική σου ζωή,  κι αυτό έχει δυσμενή επιρροή στη σωματική και ψυχική σου κατάσταση. Είναι πιθανό να έχεις μιαδιαστρεβλωμένη εικόνα για τον εαυτό σου ή για κάποια άτομα, δεν είσαι σίγουρος αν υπάρχουν οικειότητα και εμπιστοσύνη μεταξύ σας. Έχεις ψευδαισθήσεις όσον αφορά τη συμπεριφορά κάποιων ατόμων ή κάνεις λάθος κινήσεις σε ένα οικονομικό ζήτημα το οποίο μπορεί να έχει αρνητική επίδραση στις αποταμιεύσεις σου. Από τη θετική πλευρά, ο κόκκινος πλανήτης μπορεί να σε παροτρύνει να ασχοληθείς με εσωτερικές και πνευματικές αναζητήσεις ή με τη σεξουαλική υγεία. Μπορεί να αποφασίσεις να μελετήσεις θέματα που αφορούν την πνευματική εξέλιξη της προσωπικότητάς σου ή μεταφυσικά ζητήματα. Όχι  πια αποφάσεις εν θερμώ! Πλήρεις αναλύσεις… Μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΜΕΛΛΟΝ στο 54760.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο Άρης στον έβδομο ηλιακό οίκο σου, των σχέσεων και των συνεργασιών, δημιουργεί ασάφειες και παρανοήσεις με το σύντροφό σου ή κάποιο συνεργάτη σου. Ίσως αντιδράσεις με οργή και θυμό για μια ανεπίλυτη κατάσταση του παρελθόντος η οποία έρχεται τώρα στο προσκήνιο. Δεν είναι ώρα να ανοίξεις οποιαδήποτε συζήτηση, διατρέχεις τον κίνδυνο να μη γίνεις κατανοητός και να δημιουργήσεις διαμάχες. Ίσως ακόμα είτε εσύ, είτε κάποιο προσφιλές σου πρόσωπο να μην παραδέχεστε τα λάθη σας, ούτε και θέλετε να αναλάβετε το μερίδιο της ευθύνης των συγκρούσεων σας. Αν είσαι μόνος, ο Άρης ενισχύει τα πάθη σου αλλά είσαι επιρρεπής σε συντρόφους που δεν είναι ξεκάθαροι μαζί σου. Αφήνεις τη φαντασία σου να σε καθοδηγεί και δεν μπορείς να δεις καθαρά ότι αυτή θα είναι μια σεξουαλική σχέση και τίποτα παραπάνω. Ίσως αντίθετα, αναζητήσεις την ανεξαρτησία σου και την ελευθερία σου και είσαι εσύ αυτός που μπερδεύεις τους υποψήφιους ερωτικούς συντρόφους σου. Όχι  πια αποφάσεις εν θερμώ! Πλήρεις αναλύσεις… Μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΜΕΛΛΟΝ στο 54760.


ΖΥΓΟΣ
Η φροντίδα του εαυτού σου και η βελτίωση της υγείας σου είναι η άμεση προτεραιότητά σου τώρα, χάρη στον Άρη στον έκτο ηλιακό οίκο σου, της υγείας. Δραστηριοποιείσαι για να έχεις καλύτερη φυσική κατάσταση και για να αποβάλεις τις κακές διατροφικές σου συνήθειες, αγωνίζεσαι για να βρεις την ισορροπία στη διατροφή σου και την καθημερινότητά σου. Ο τρόπος που λειτουργείς στην καθημερινή σου ζωή και την εργασία σου αλλάζει, θέλεις να ασχοληθείς με δραστηριότητες που γεμίζουν την ψυχή σου. Γίνεσαι πιο συμπονετικός στην εργασία σου, βοηθάς τους συναδέλφους σου, ίσως ακόμα θελήσεις να παρέχεις αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες σου. Ίσως γίνεις πιο οικολόγος ή εργαστείς για τα ζώα. Αυτή είναι μια  καλή περίοδος για να κάνεις ένα τσεκ-απ και να αποβάλεις τυχόν τοξίνες από το σώμα σου, πίνοντας άφθονο νερό (ο Άρης στους Ιχθύς κυβερνά το νερό). Επίσης, για να ενισχύσεις τη ζωτικότητά σου και την ευεξία σου, μπορεί να ασχοληθείς με ολιστικές θεραπείες, όπως το βελονισμό ή την ψυχοθεραπεία. Γενικά, περίεργα πράγματα θα συμβούν στην καθημερινότητά σου και την εργασία σου! Όχι  πια αποφάσεις εν θερμώ! Πλήρεις αναλύσεις… Μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΜΕΛΛΟΝ στο 54760.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η μυστηριώδης γοητεία σου και ο κρυφός μαγνητισμός σου τονίζονται τώρα καθώς ο Άρης κινείται στον ερωτικό και δημιουργικό πέμπτο ηλιακό οίκο σου. Είσαι περισσότερο  σεξουαλικός και έχεις αυξημένη λίμπιντο, αλλά παρά το γεγονός ότι επιδιώκεις να ζήσεις τον έρωτα και τη ζωή, ίσως να είσαι διστακτικός στο να διεκδικήσεις το αντικείμενο του πόθου σου. Θα ορμήσεις στη φωτιά του πάθους μόνο αν υπάρχουν παράλληλα με το σεξουαλικό πόθο και έντονα συναισθήματα. Αν είσαι σε σχέση, ανέμενε όχι μόνο έντονα πάθη αλλά και καταπληκτικές αισθησιακές στιγμές, διασκεδάζετε και απολαμβάνετε τη ζωή μαζί με το σύντροφό σου. Ξαναβρίσκετε το χαμένο πάθος στη σχέση σας, νιώθετε σαν να είστε ερωτευμένοι και πάλι, όπως τον πρώτο καιρό της γνωριμίας σας. Επίσης, ο κόκκινος πλανήτης φέρνει στο προσκήνιο τη δημιουργικότητά σου και σου χαρίζει την ώθηση να προβάλεις έναδημιουργικό έργο. Ίσως ασχοληθείς με τις τέχνες, το χορό ή τη μουσική, βρίσκεις  μια διέξοδοστα προβλήματά σου. Όχι  πια αποφάσεις εν θερμώ! Πλήρεις αναλύσεις… Μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΜΕΛΛΟΝ στο 54760.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Σημαντικές αλλαγές έρχονται στην προσωπική και οικογενειακή σου ζωή καθώς ο Άρης κινείται στον τέταρτο ηλιακό οίκο σου, του σπιτιού και της οικογένειας. Τώρα αγωνίζεσαι για να αποβάλεις από μέσα σου παλιά τραύματα της παιδικής σου ηλικίας ή παλιές διενέξεις με ένα μέλος της οικογένειάς σου, ένα συγγενή ή ένα οικείο προς σε σένα πρόσωπο. Το ζώδιό σου είναι αισιόδοξο και περιπετειώδες, όμως με τον Άρη εδώ, γίνεσαι κάπως μελαγχολικός και υπερευαίσθητος. Ακόμα και αν είσαι χαρούμενος εξωτερικά, τώρα θα κρύβεις τις διαθέσεις σου. Από τη φύση σου είσαι δραστήριος, σπάνια περιμένεις τα πράγματα να συμβούν από μόνα τους αλλά τώρα ο Άρης θα σου διδάξει ότι θα πρέπει να έχεις εμπιστοσύνη στο σύμπαν αλλά και τη δύναμη του Θείου σχεδίου. Ο Άρης θα μπορούσε επίσης να σου φέρει μια μετακίνηση, μια εγκυμοσύνη, αλλαγές στη δυναμική της οικογένειάς σου ή μια σημαντική γυναικεία φιλία. Μπορεί να αρχίσεις να επικεντρώνεσαι περισσότερο στην οικογένειά σου και τα παιδιά σου ή να αναγκαστείς να φιλοξενήσεις κάποια άτομα που σε αποπροσανατολίζουν από την καθημερινότητά σου και σου δημιουργούν υποβόσκουσα αγανάκτηση και οργή. Όχι  πια αποφάσεις εν θερμώ! Πλήρεις αναλύσεις… Μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΜΕΛΛΟΝ στο 54760.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Έμπνευση και ισχυρή φαντασία σου χαρίζει ο Άρης στον τρίτο ηλιακό οίκο σου, της νόησης και της επικοινωνίας. Τώρα χρησιμοποιείς τη φαντασία σου και τη δημιουργικότητά σου περισσότερο από ποτέ. Μπορεί να έχεις οικονομικές απολαβές ή προβολή μέσα από το γράψιμο, τη διδασκαλία, την ομιλία ή τις πωλήσεις. Υπερέχεις με τις μοναδικές ιδέες σου στη δημόσια ομιλία, ίσως ακόμα θελήσεις να λάβεις επιπλέον επαγγελματική κατάρτιση που σε βοηθά στη δουλειά σου. Μπορείς να ψυχολογήσεις πολύ καλά τους άλλους, παρέχεις σωστές συμβουλές, κάνεις πιο αισθητή την παρουσία σου όπου κι αν πας. Επικοινωνώντας με τους άλλους μπορεί επίσης να σε βοηθήσει να ξεμπερδέψεις από τα ψυχικά σου μπλοκαρίσματα. Γίνεσαι επίσης πιο συμπονετικός στην επικοινωνία με τα αδέλφια σου, τους φίλους σου και τους γείτονές σου. Άνθρωποι που θα σε υποστηρίξουν θα υπάρχουν πολλοί γύρω σου κι αν ήσουν λίγο μοναχικό άτομο, τώρα θα έχεις φίλους στους οποίους μπορείς να βασίζεσαι. Ίσως επίσης πάρεις μια απάντηση ή πληροφορία την οποία περίμενες καιρό. Όχι  πια αποφάσεις εν θερμώ! Πλήρεις αναλύσεις… Μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΜΕΛΛΟΝ στο 54760.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Νιώθεις ασάφεια ή κάνεις συγκεχυμένες κινήσεις στα οικονομικά σου καθώς ο Άρης  κινείται στο δεύτερο ηλιακό οίκο σου, των χρημάτων. Ή αντίθετα, βγαίνεις από την ομίχλη και με τη φαντασία σου και την έμπνευσή σου, βάζεις σε τάξη τον προϋπολογισμό σου. Εάν αναζητούσες κάποια μετρητά ή δεν μπορούσες να βρεις τρόπους για την ισορροπία της οικονομικής σου κατάστασης, τα πάντα θα βελτιωθούν. Ίσως ακόμα διαθέσεις κάποια από τα χρήματά σου για έναν φιλανθρωπικό σκοπό ή για να βοηθήσεις κάποιον, έρχεται στο προσκήνιο ηέμφυτη ανθρωπιστική φύση σου. Μπορεί να συμμετάσχεις σε φιλανθρωπικές προσπάθειες γύρω από το περιβάλλον, τη φύση ή τα κοινωνικά και οικονομικά δικαιώματα των ανθρώπων. Μπορεί να διαθέσεις τα χρήματά σου για να ασχοληθείς με τη μεταφυσική γνώση ή μεταθέτεις κάποιες οικονομικές ευθύνες σε άλλους. Ίσως υπογράψεις μια νέα οικονομική συμφωνία, όμως θα πρέπει να προσέξεις αν τα άτομα με τα οποία συναλλάσσεσαι είναι φερέγγυα. Βρίσκεις το βαθύτερο νόημα της ζωής στις αξίες, τη δημιουργικότητα και την ικανοποίηση της ψυχής σου. Όχι  πια αποφάσεις εν θερμώ! Πλήρεις αναλύσεις… Μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΜΕΛΛΟΝ στο 54760.


ΙΧΘΥΣ
Οι ενέργειες που κάνεις για την προσωπική σου ανάπτυξη και τη φροντίδα του εαυτού σου θα είναι ένα μείζον θέμα στη ζωή σου τώρα καθώς ο Άρης επισκέπτεται τον πρώτο ηλιακό οίκο σου, της προσωπικής σου ταυτότητας. Θα έχεις τη δύναμη και την ενέργεια να θεραπεύσεις τις πληγές της ψυχής σου, να απομακρύνεις το ζοφερό παρελθόν και να νιώσεις πιο δυνατός και αναζωογονημένος και πάλι. Αν και μπορεί να υπάρξουν στιγμές που δεν θα θέλεις να κάνεις τίποτα παρά να ξεκουραστείς στο σπίτι σου ή δεν θα θέλεις κανέναν να σου αποσπά την προσοχή, ο κόκκινος πλανήτης σε βοηθά να νιώσεις πιο ακμαίος και ζωντανός. Αν ένιωθες χαμηλή αυτοεκτίμηση ή δεν πίστευες στην αξία σου ή κάποιες παλιές ανασφάλειες παρεμπόδιζαν να έρθεις πιο κοντά με κάποια πρόσωπα, όλα αυτά απομακρύνονται από τη ζωή σου τώρα. Πρόσεξε τις ενέργειές σου, ίσως είσαι πιο ασαφής και αόριστος από το συνηθισμένο και αυτό θα περιπλέξει κάποιες σχέσεις σου. Όχι  πια αποφάσεις εν θερμώ! Πλήρεις αναλύσεις… Μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΜΕΛΛΟΝ στο 54760.Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: