astropedia.gr

Αριθμολογία Ιανουαρίου: Νέος κύκλος πραγμάτων

Αριθμολογία Ιανουαρίου: Νέος κύκλος πραγμάτων
Οι αριθμολογικές τάσεις του Ιανουαρίου από τον Athan

Μπορεί να φαίνεται ότι ένας καινούργιος κύκλος αρχίζει με την αλλαγή του αριθμολογικού έτους και την έναρξη της νέας χρονιάς, αλλά πίσω απο τα φαινομενολογικό ημερολόγιο οι αριθμοί μας δεΙχνουν πως αυτος ο μήνας δεν είναι παρά μια επανάληψη με έναν διαφορετικό βέβαια τροπο αλλά διατηρώντας την ουσία των γεγονότων, η οποία σχετίζεται με τον Φλεβάρη του 2015 αλλά και με γεγονότα που τοποθετούνται στον πιο πρόσφατο Νοέμβρη που μας πέρασε.

Αυτός ο μήνας έχει δύναμη και ενέργεια που μας βοηθά να ολοκληρώσουμε εκκρεμότητες που μας βάραιναν και δε μας άφηναν να προχωρήσουμε ελεύθερα μπροστά εδώ και παρά πολύ καιρό. Γεγονότα που είχαν κάνει την εμφάνιση τους στις αρχές της προηγούμενης χρονιάς ή προς τα τέλη της και που δεν μπόρεσαν να προχωρήσουν τώρα αποκτούν την ώθηση που χρειάζονται για να ξεμπλοκάρουν και να προχωρήσουν.

Αισθηματικά

Πολλά μπορούν να ξεκαθαρίσουν στον αισθηματικό τομέα αυτόν τον μήνα, είτε για καλό είτε για κακό. Οι συναισθηματικές ανάγκες έχουν αρχίσει να πιέζουν και αναζητούν ικανοποίηση και πλήρωση. Αν ο σύντροφος δεν μπορεί να ικανοποιήσει βασικές και θεμελιώδεις ανάγκες μιας σχέσης όπως η ανθρώπινη επαφή και η κατανόηση, τότε όσοι βρίσκονται σε αυτή την θέση ίσως αποφασίσουν να κάνουν μια νέα αρχή άλλου, αφού πρώτα τελειώσουν με αυτό που δεν τους ικανοποιεί. Για όσους η σχέση βρίσκεται σε καλό δρόμο ο μήνας τους κάνει να ξεκινάνε πράγματα μαζί και να δυναμώνουν την σχέση τους στον ερωτικο τομέα, ενώ όσοι είναι μόνοι μπορούν να έχουν μια καλή γνωριμια που θα τους ενδιαφέρει, αν και η τάση είναι να παραμείνει σε πλατωνικό επίπεδο, τουλάχιστον στην αρχή. Clean up the mess and get the party started.

Επαγγελματικά
Διάστημα το οποίο ευνοεί τις επιχειρήσεις που θέλουν να επεκταθούν, να μεγαλώσουν ή να γίνουν οι ηγέτες στον τομέα τους προχωρώντας τα πράγματα ένα βήμα μπροστά. Σε ατομικό επίπεδο ο μήνας ευνοεί το να ξεκαθαρίσουμε καταστάσεις που μας απασχολούν στον εργασιακό μας χώρο, να αποφασίσουμε αν θα κρατήσουμε συνεργάτες ή αν θα τους αφήσουμε, εφόσον βέβαια η θέση μας έχει να κάνει με αυτή την αρμοδιότητα και γενικότερα να αρχίσουμε να εφαρμόζουμε και να δρούμε με βάση ένα μεγαλύτερο όραμα για την επιχείρηση μας ή για τον δικό μας τομέα ευθύνης μέσα στην δουλειά που είμαστε. Make it personal.

Ας δούμε τι θα φέρει αυτός ο μήνας για σένα
Τον θεμέλιο λίθο της ημερομηνίας σου τον βρίσκεις αφού προσθέσεις την ημέρα και το μήνα της γέννησής σου και ανάγεις το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό. Αν για παράδειγμα έχεις γεννηθεί 25 Σεπτεμβρίου οποιουδήποτε έτους τότε προσθέτεις 25+9=34 και με αναγωγή καταλήγεις 3+4=7.  Είναι βασικό να σημειωθεί εδώ ότι τα παρακάτω είναι φυσικά μια γενική αριθμολογική προσέγγιση η οποία σε μεγάλο ή μικρό βαθμό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με την ακριβή ημερομηνία της γέννησής σου και τον συνδυασμό της με τον ονομαστικό σου αριθμό, τους μεγαλύτερους κύκλους της ημερομηνίας σου και την τετραμηνία που διανύεις.

Θεμέλιος λίθος 1

Μια περίοδος που ενω εξωτερικά δημιουργεί αρκετες ευκαιρίες για αλλαγή, για εξέλιξη  και για να προχωρήσεις μπροστά αλλαζοντας ή βελτιώνοντας αισθητά και κυρίως δυναμικά την κατάσταση σου στα επαγγελματικά σου αλλά και γιατί όχι και στην προσωπική σου ζωη, το μέσα σου βρίσκεται σε αμφιβολίες και αντιμετωπίζεις μια συνειδησιακή κρίση. ίσως ο στόχος σου να είναι ασαφής ή ίσως να δίνεις υπερβολική έκταση σε συγκεκριμένο στόχο και έτσι να χάνεις το δάσος κοιτώντας μόνο το δέντρο. Δεν είναι ο μήνας που πρέπει να πρεις τις πιο σημαντικές αποφάσεις τς ζωής σου, μην βιαστείς, αλλά να περιμένεις για να δεις πώς θα εξελιχθούν τα γεγονότα ώστε να έχεις όλα τα δεδομένα προτού αποφασίσεις. Στον τομέα των σχέσεων μπορείς να περιμένεις πιο άμεσες και γρήγορες εξελίξεις όμως και αυτό που χρειάζεται είναι να κάνεις τις κινήσεις που σου υπαγορεύει η καρδιά σου ξεκάθαρα και να μην περιμένεις πρώτα από την άλλη πλευρά.

Θεμέλιος λίθος 2
Μια περίοδος που πλλά θέματα θα μπουν σε τάξη και θα βρουν την θέση που τους πρέπει ή που τους αξίζει. Είναι περίοδος με αρκετές επικοινωνίες και μετακινήσεις και μέσα από την επαφή με άτομα θα καταλάβεις ότι κάποια δεν είναι και τόσο απαραίτητα πλεόν στην ζωή σου. Αρχίζεις και διαλέγεις με ποιούς μιλάς και ποιούς συναναστρέφεσαι και χτίζεις μια πιο σταθερή και αξιόπιστη βάση στον κοινωνικό σου κύκλο. Κατά την διάρκεια των επόμενων ημερών θα σε απασχολήσουν ζητήματα που αφορούν την σχέση σου και το είδος της επαφής που υπάρχει, το πώς έχουν αλλάξει τα πράγματα και πού πάτε τώρα μαζί. Εκκρεμότητες που υπάρχουν, είτε συναισθηματικές είτε πρακτικού τύπου, αυτόν τον μήνα θα συζητηθούν με σκοπό να βρείτε μαζί την λύση. Η σχέση σου δεν κινδυνεύει, αλλά καλό είναι να μπουν τα πράγματα στην θέση τους και να πεις τα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη.

Θεμέλιος λίθος 3

Ευχάριστος και δημιουργικός θα είναι για σένα ο πρώτος μήνας της καινούργιας χρονιάς, αν και βέβαια δε θα λείψουν κάποιες δυσκολίες που έχουν την ρίζα τους σε μπλοκαρισμένες επικοινωνίες ή σε παρανοήσεις που ακόμη δεν έχουν λυθεί ή που θα γίνουν κατά την διάρκεια του μήνα. Η διάθεση σου δε θα χαλάσει πάρα πολύ από αυτά και θα μπορέσεις να εσιαστείς στην θετική πλευρά των πραγμάτων και στους στόχους που έχεις βάλει. Σε περιμένει ένα διάστημα αρκετής εργασίας και μερικές φορές μπορεί να νοιώσεις αρκετά περιορισμένος ή κουρασμένος, αλλά το αποτέλεσμα θα σε ανταμείψει και θα δεις ότι ο κόπος, η ενέργεια και ο χρόνος που έχεις αφιερώσει θα σου φέρουν πρακτικά αποτελέσματα. Κατά την διάρκεια του μήνα θα σε απασχολήσουν θέματα που σχετίζονται με το σπίτι σου, την οικογένειά σου ή την εργσία σου και εσύ καλείσαι να βρεις τις λύσεις και να φέρεις την ισορροπία.

Θεμέλιος λίθος 4
Η είσοδος της νέας χρονιάς γίνεται λιγο πιο θεαματικά για τα προσωπικά σου γούστα και σου φέρνει αρκετές αλλαγές και ανατροπές. Στα επαγγελματικά σου ζητήματα έχεις εξελίξεις που μάλλον καλές θα τις περιγράφαμε. Τα πράγματα κινούνται και εξελίσσονται δίνοντάς σου ευκαιρίες να βρεις δουλειά αν δεν έχεις, να προχωρήσεις και να προοδευσεις στην δουλεία που είσαι ή να κάνεις αλλαγές που σε ευνοούν και προωθούν την καριέρα σου. Στον αισθηματικό τομέα από την άλλη, η επόμενη περίοδος χρωματίζεται από κάποια ανασφάλεια και αν έχεις σχέση πρόσεξε αυτή η ανασφάλεια να μην σε οδηγήσεις σε παρορμητικές και αψυχολογητες κινήσεις που μπορεί να κλονίσουν την βάση της σχέσης σου. Αν δεν είσαι σε σχ΄ση, εμφανίζονται αρκετές περιπτώσεις που θα σε ενδιαφέρουν αλλά ακόμη κράτα μικρό καλάθι και μην παρασύρεσαι σε όνειρα που μπορεί να είναι νωρίς ακόμη για να υλοποιηθούν.

Θεμέλιος λίθος 5

Μήνας που σε φέρνει αντιμέωπο με θέματα οικονομικά, εργασιακά αλλά και θέματα προσωπικής ισορροπίας. Η επόμενη περίοδος σε φορτώνει με αρκετές ευθύνες και κάποιες από αυτές δεν δημιουργήθηκαν τώρα, αλλά τώρα όμως είναι η στιγμή που θα πρέπει να τις αναλάβεις πρακτικά. Κατά κάποιο τρόπο αισθάνεσαι ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και ότι πρέπει να ξεκαθαρίσεις πολλά ζητήματα που σε απασχολούν, σε προβληματίζουν επαγγελματικά ή σε πιέζουν συναισθηματικά. Ιδιαίτερος μήνας για την ρομαντική σου πλευρά, καθώς επανσυνδέσεις από το παρελθόν δεν αποκλείονται όπως δεν αποκλείται ούτε και μια νέα γνωριμία που θα οδηγήσει σε μια ζεστή σχέση με πολλές προοπτικές φανερές από την αρχή.

Θεμέλιος λίθος 6
Μήνας που σε προβληματίζει σε σχέση με αλλαγές που θες εσύ να κάνεις ή με αλλαγές που γίνονται στο περιβάλλον σου και σου δημιουργούν έντονα την ανασφάλεια του καινούργιο και του λιγότερο γνώριμου. Αρχίζει μια περίοδος με αρκετή σκέψη και θα φιλοσοφήσεις την ζωή γενικότερα και τις εξελίξεις ειδικότερα. Κάποιες μετακινήσεις ή ένα σύντομο ταξιδάκι θα σε ανανεώσει σωματικά και κυρίως πνευματικά και θα καταφέρεις να βάλεις σε τάξη εκκρεμότητες που υπάρχουν και σε αγχώνουν. Αν όμως αφεθείς στην τάση που δημιουργείται για σένα αυτόν τον μήνα να χαλαρώσεις και να αμελήσεις την πραγματικότητα, τότε όχι μόνο δε θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητές σου, αλλά θα δημιουργήσεις και καινούργιες. Μη ναφήνεις μέρα να περάσει χωρίς να κάνεις κάτι εποικοδομητικό, φρόντισε να τακτοποιήσεις οτιδήποτε έχει να κάνει με χρήματα και στα προσωπικά σου ζητήματα να είσαι σίγουρος αφού ξεδιαλύνεις αμφιβολίες που υπάρχουν αν θέλεις να συνεχίσεις ή να διακόψεις. Είναι λίγο κρίσιμος μήνας και θα χρειαστεί να άρεις αποφάσεις ή να έρθεις αντιμέρωπος με τις αποφάσεις του άλλου.

Θεμέλιος λίθος 7
Μια σημαντική χρονιά αρχίζει για εσένα και ο πρώτο μήνας αυτής της χρονιάς σου δίνει το πάνω χέρι σε κάποιες περιπτώσεις. Αποκτάς αυτοπεποίθηση και στα χέρια σου περνάει η δύναμη να αποφασίσεις και κυρίως να οργανώσεις και να κατευθύνεις πρόσωπα και καταστάσεις σε κατευθύνσεις που είναι καλές, παραγωγικές και χρήσιμες τόσο για σένα όσο και για τους άλλους. Σε αισθηματικό επίπεδο μια σχέση που μέχρι τώρα δεν ήταν ξεκάθαρη ή που είχε πολλά ερωτηματικά θα ξεκαθαρίσει και θα αρχίσει να ακολουεί πολύ πιο καθαρά και ίσως προδιαγεγραμμένα βήματα. Στα επαγγελματικά σου αναμένονται επιτυχίες και άνοδος αρκεί να είσαι διατεθιένος να εργαστείς περισσότερο ή πιο έξυπνα πλέον.

Θεμέλιος λίθος 8

Προετοιμάζεσαι για αρκετες αλλαγές σημαντικές από αυτόν τον μήνα και μετά και ίσως σε κάποιο επίπεδο να έχεις ήδη προετοιμαστεί εσωτερικά και να το περιμένεις. Από αυτόν τον μήνα και μετά αλλάζουν καταστάσεις που μέχρι τώρα ήταν σταθερές στην ζωή σου. Γίνονται καινούργια πράγματα στην επαγγελματική σου ζωή και έχεις εξελίξεις οι οποίες είναι θετικές αλλά σου αποσταθεροποιούν και σου αλλάζουν το μέχρι τώρα πρόγραμμά σου. Στα αισθηματικά σου ζητήματα αν είσαι μόνος η τύχη σου χαμογελά και τραβάς τα βλέμματα. Γνωρίζεις ούτως ή α΄λλως πολύ κόσμο αυτόν τον μήνα καθώς ο κοινωνικός σου κύκλος αλλάζει και δεν είναι διόλου απίθανο κάποια από αυτές τις γνωριμίς να σε ενδιαφέρει πιο συγκεκριμένα. Αν είσαι ήδη σε σχέση, τοτε μαζί με τον σύντροφό σου μπορείτε αυτόν τον μήνα να περάσετε χρόνο μαζί και να σχεδιάσετε το μέλλον σας.

Θεμέλιος λίθος 9
Δυναμικός και σημαντικός ο μήνας αυτός για σένα και σηματοδοτεί την αρχή μιας καινούργιας χρονιάς που θα σου φέρει τα πάνω κάτω και θα σε αλλάξει μέσα και έξω. Αυτός ο μήνας ευνοεί πολύ τις καινούργιες αρχές και τα ξεκινήματα σε όλα τα επίπεδα, τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά. Έχεις τεράστια δύναμη για να αλλάξεις πολλά, το μυαλό σου είναι γεμάτο από ιδέες που πρέπει οπωσδήποτε να αρχίσεις να τις υλοποιείς και ο συναισθηματικός σου κόσμος σταματά να ειναι αβοήθητος και ευάλωτος και κινείσαι ξεκάθαρα, ντόμπρα, με αυτοπεποίθηση και πολλές επιτυχίες στα αισθηματικά σου. Θα προσέξεις όμως να μην πάρεις πολύ ψηλά τον αμανέ και να είσαι συγκρατημένος και ταπεινός κατά την διάρκεια του μήνα γιατί ο κακώς ενοούμενος εγωισμός θα είναι τροχοπέδη για τα σχέδιά σου και θα σου φέρει προβλήματα και εμπλοκές.Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: