astropedia.gr

Αριθμολογία Ιουλίου: Η υπομονή και η ψυχραιμία είναι το κλειδί!

Αριθμολογία Ιουλίου: Η υπομονή και η ψυχραιμία είναι το κλειδί!
Καλό μήνα σε όλους!
Οι αριθμολογικές τάσεις του Ιουλίου από τον Athan.


Αυτός ο μήνας σε καλεί να επεξεργαστείς την ασφάλεια, υλικά και συναισθηματικά και να σκεφτείς το πώς μπορείς να δημιουργήσεις στην ζωή σου, ξεκινώντας από την καθημερινότητά σου, μια δημιουργική και συνεχώς ανανεούμενη εισροή αγάπης και αρμονίας.

  • Εύνοια του μήνα
Μήνας που προσφέρεται για να έρθεις πιο κοντά με το άτομο που έχεις σχέση, με το άτομο που έχεις απομακρυνθεί και με το άτομο που θα ήθελες να γνωρίσεις καλύτερα. Ευνοούνται οι επανασυνδέσεις παντώς τύπου (μη σκέφτεσαι μόνο τον πρώην, επανασύνδεση και φίλιωμα μπορείς να έχεις και με κάποιον φίλο που έχεις απομακρυνθεί ή με ένα μέλος της οικογένειάς σου που για κάποιο λόγο κρατάτε απόσταση). Επίσης, είναι μήνας που ευνοεί τις οικονομικές επιδιώξεις και αν εκμεταλλευτείς αυτό που έχεις, τότε μπορείς να βγάλεις κάποια χρήματα παραπάνω ή να σταθεροποιήσεις το εισόδημά σου.

  • Παγίδες του μήνα
Στα αρνητικά του μήνα, αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι η τάση για υπερβολές που έχουν να κάνουν με τα συναισθήματα, να φροντίσεις η σκέψη σου και η συλλογιστική διαδικασία που ακολουθείς να γίνεται μέσα από ψύχραιμη λογική (μην σου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι δηλαδή και μην κάνεις την τρίχα τριχιά κατά την λαϊκή ρήση) και να είσαι σίγουρος ότι οι συνεργασίες σου και οι σχέσεις σου είναι ξεκαθαρες, όχι μόνο από την δική σου πλευρά όμως!

Πολλές φορές οι άνθρωποι σκεφτόμαστε ότι εφόσον από την δική μας πλευρά είμαστε εντάξει τότε το λάθος είναι του άλλου, αλλά αυτόν τον μήνα έχει σημασία να αναλάβεις την ευθύνη του συνόλου μέσα στο οποίο βρίσκεσαι. Αν λοιπόν είσαι ξεκάθαρος από την πλευρά σου στην σχέση ή σε μια συμφωνία που κάνεις τότε πρέπει να σιγουρευτείς ότι και το άλλο μέρος είναι το ίδιο ξεκαθαρο και αν στην αντίληψή σου πέφτει κάτι διαφορετικό, τότε χρειάζεται να κάνεις κάποια συζήτηση. Ο στόχος είναι η αρμονία και η ισορροπία στην ομάδα αυτόν τον μήνα. Ομάδα μπορεί να είναι η επαγγελματική ομάδα, η οικογένεια ή η σχέση σου και οι ευθύνες που απορρέουν από αυτή την σχέση.

  • Κόκκινες ημέρες-Stop!
Οι ημέρες του μήνα που χρειάζονται προσοχή γιατί η ενέργεια κινείται έντονα και μπορεί να δώσει εντάσεις, παρεξηγήσεις, αναστάτωση και παρανοήσεις που δε θέλεις είναι για τον Ιούλιο η πρωτομηνία, στις 4, 7 και 11, στις 13-14 και 16, στις 18-19, στις 22-23, 25 και 29.

  • Πράσινες ημέρες-Just Do It!
Ιδιαίτερα θετικές και ενεργειακά δυνατές μέρες αυτόν τον μήνα είναι από τις 8 έως τις 14 (ιδιαιτερα έντονη η Κυριακή 12 του μήνα), στις 16, από τις 23 έως τις 29 και η τελευταία μέρα του μήνα. Οι παραπάνω ημέρες δεν είναι απαραίτητα ευχαριστές και χαλαρές, είναι όμως πολύ εποικοδομητικές, εκμεταλλεύσου τες για να προωθήσεις τα σχέδιά σου.

  • Ερωτικές ημέρες-Feel the Love!
Κάθε ημέρα είναι ημέρα για να νοιώσουμε την αγάπη, αλλά αριθμολογικά μέσα στον μήνα υπάρχουν συγκεκριμένες ημέρες που ευνοούν τα αισθηματικά σου, είτε για να συζητήσεις θέματα που πρέπει να τακτοποιηθούν και τα οποία εμποδίζουν την σχέση είτε για να τονίσεις περισσότερο το ερωτικό στοιχείο με τον σύντροφό σου και να ανανεώσεις την σχέση σου. Φυσικά αυτές οι μέρες μπορούν να πυρροδοτήσουν διενέξεις και χωρισμούς, αν βέβαια η σχέση βρίσκεται ήδη σε κρίση. Η έμφαση στις σχέσεις λοιπόν αυτόν τον μήνα πέφτει στις 5-6 και 9, 14-15 και 18, 23-24 και 27.
Προσοχή στις ερωτικές μέρες που ταυτίζονται με κόκκινες ημέρες, καθώς υπάρχει κίνδυνος έντονων συγκρούσεων.

  • Επαγγελματικές ημέρες-Shut up and Work!
Κάποιες μέρες είναι κατάλληλες για σκληρή εργασία χωρίς ανάσα, κάτι που μπορεί να είναι από κουραστικό έως και εξαντλητικο, αλλά η δουλειά εκείνες τις μέρες βγαίνει με το παραπάνω! Κάποιες άλλες μέρες πάλι μπορούν να είναι κατάλληλες για επαγγελματικές κινήσεις, ευνοϊκές για ραντεβού ή για να κινηθείς έτσι ώστε να έχεις ώφελος. Η ενέργεια αυτού του μήνα συνδέεται με τα επαγγελματικά μας περισσότερο στις 4, 7-8, 13, 16-17, 22, 25-26 και 31.

Οι ημερομηνίες που δίνονται έχουν γενική ισχύη και περιγράφουν το κλίμα της ημέρας. Η δική σου προσωπική ημερομηνία θα καθορίσει το αν είναι θετική ή δύσκολη η ημέρα σου και θα χρειαστεί να συμβουλευτείς προσωπικά έναν αριθμολόγο.

Ας δούμε τι θα φέρει αυτός ο μήνας για σένα

Τον θεμέλιο λίθο της ημερομηνίας σου τον βρίσκεις αφού προσθέσεις την ημέρα και το μήνα της γέννησής σου και ανάγεις το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό. Αν για παράδειγμα έχεις γεννηθεί 25 Σεπτεμβρίου οποιουδήποτε έτους τότε προσθέτεις 25+9=34 και με αναγωγή καταλήγεις 3+4=7. 

Είναι βασικό να σημειωθεί εδώ ότι τα παρακάτω είναι φυσικά μια γενική αριθμολογική προσέγγιση η οποία σε μεγάλο ή μικρό βαθμό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με την ακριβή ημερομηνία της γέννησής σου και τον συνδυασμό της με τον ονομαστικό σου αριθμό, τους μεγαλύτερους κύκλους της ημερομηνίας σου και την τετραμηνία που διανύεις.

Θεμέλιος Λίθος 1
 
Ένας μήνας που θα χρειαστεί να είσαι προσεκτικός και μετρημένος στις επαφές που έχεις και στις συζητήσεις που κάνεις με την σχέση σου, με τα μέλη της οικογένειάς σου και άγρυπνος και ακούραστος όσον αφορά τις ευθύνες πο υπάρχουν στην εργασία σου και στα οικονομικά σου.

Είσαι αρκετά κουρασμένος, βέβαια και γι'αυτό η τάση να χάσεις την ψυχραιμία σου υπάρχει, αλλά δε θα ήθελες να παρεξηγηθείς, ούτε να χαλάσεις αυτό που έχεις φτιάξει. Αυτό που θα ήθελες αυτόν τον μήνα και αυτό που σου χρειάζεται είνα λίγος χρόνος να πάρεις απόσταση από πρόσωπα και καταστάσεις ώστε να βρείς τον εαυτό σου. Απομονώσου, χωρίς να χαθείς από την ζωή σου και σκέψου. Μάθετε πώς σας επηρεάζουν οι αριθμοί προσωπικά αυτόν τον μήνα μιλώντας με τον Athan  και τους συνεργάτες του στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760.
 
Θεμέλιος Λίθος 2
 
Ένας μήνας που βάζεις τάξη σε οικονομικά ζητήματα και ίσως θα συμφωνήσεις και εσύ μαζί μου πως ήταν καιρός πια να γίνει και αυτό. Ουσιαστικά βέβαια, βάζεις τάξη σε πολλές πτυχές της ζωής σου και στην διαδικασία αυτή να είσαι προσεκτικός ώστε να μην περάσεις την κόκκινη γραμμή και λειτουργήσεις απόλυτα και χιτλερικά, κάτι που μπορεί να μην είναι στην φύση σου, αλλά καιρό τώρα είσαι πιεσμένος καθώς βλέπεις το χάος γύρω σου, στις καταστάσεις που βιώνεις και με τα πρόσωπα που συναναστρέφεσαι και τώρα καταλαβαίνεις ότι δεν πάει άλλο και πρέπει να οριοθετηθούν τα πράγματα. Αυτόν τον μήνα μπορείς να τολμήσεις και να κυνηγήσεις αυτό που θες, υπάρχει προστασία και βοήθεια, αρκεί να είσαι λογικός και ψύχραιμος στις κινήσεις σου. Μάθετε πώς σας επηρεάζουν οι αριθμοί προσωπικά αυτόν τον μήνα μιλώντας με τον Athan  και τους συνεργάτες του στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760.

Θεμέλιος Λίθος 3

Ένας μήνας που μπορείς να χαλαρώσεις και να απολάυσεις την ζωή αι αυτό που έχει να σου προσφέρει. Το τελευταίο διάστημα ήταν όντως αρκετά πιεστικό, τόσο για την χαλαρή σου φύση όσο και αντικειμενικά και τώρα μπορείς να κοιτάξεις λίγο τον εαυτό σου και να βουτήξεις στο καλοκαίρι.

Ήρεμο το κεφάλι σου δεν θ είναι βέβαια, καθώς αυτόν τον μήνα καλείσαι να δώσεις την τελική λύση σε θέματα, παρεξηγήσεις και εκκρεμότητες, αλλά καθώς ολοκληρώνεις και φέρνεις εις πέρας αυτές τις καταστάσεις, θα μπορέσεις να ξαλαφρώσεις και να βρεις τον χρόνο που χρειάζεσαι για σένα, το μυαλό και κυρίως το σώμα σου. Δεν αποκλείεται αν είσαι μόνος και ψάχνεσαι, αυτόν τον μήνα να γνωρίσεις πρόσωπο που θα σε κάνει να μπεις σε πειρασμούς. Μάθετε πώς σας επηρεάζουν οι αριθμοί προσωπικά αυτόν τον μήνα μιλώντας με τον Athan  και τους συνεργάτες του στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760.

Θεμέλιος Λίθος 4
Καλός μήνας με δύναμη, ενέργεια, αποφασιστικότητα και γιατί όχι, αρκετά ερωτικός! Βέβαια, θα πρέπει να προσεξεις ενα-δύο πραγματάκια αυτόν τον μήνα, όπως για παράδειγμα να μην πάρεις ψηλά τον αμανέ λόγω επιτυχιών και σου βγει το εγώ που καταπίεζες συνειδητά ή που στο καταπίεζαν, εξίσου συνειδητά τους προηγούμενους μήνες οι άλλοι. Σεμνός και ταπεινός θα είσαι, ξέρεις εσυ.

Μια καινούργια αρχή, ένα ξεκίνημα που γίνεται στις αρχές αυτού του μήνα ή που έχει αρχίσει να γίνεται από τα τέλη του Ιούνη, θα προχωρήσει και θα βγάλει ρίζες, καθώς θα εδραιώνεται σαν κατάσταση αυτόν τον μήνα. Θέματα σχέσεων θα σε απασχολήσουν λίγο περισσότερο τις πρώτες δέκα ημέρες, ενώ θέματα εργασίας τις τελευταίες δέκα ημέρες του Ιουλίου. Και στις δύο περιπτώσεις θα χρειαστεί να μην είσαι υπερβολικός και να μην ξεπεράσεις τα όρια, ενώ στο μεσοδιάστημα μπορείς να κάνεις ό,τι θες και να απολαύσεις τους πάντες και τα πάντα. Μάθετε πώς σας επηρεάζουν οι αριθμοί προσωπικά αυτόν τον μήνα μιλώντας με τον Athan  και τους συνεργάτες του στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760.

Θεμέλιος Λίθος 5
 
Μήνας με έντονες συγκινήσεις, θετικές και αρνητικές και πιθανών εσωτερικών ή εξωτερικών συγκρούσεων και μεγάλης ανασφάλειας. Αυτόν τον Ιούλιο δεν είσαι ακριβώς ο νορμάλ εαυτός σου και δεν σκέφτεσαι απλά και ξεκάθαρα. Συνήθως δίνεις λύσεις στα προβλήματά σου και κόβεις τους γόρδιους δεσμούς με το σπαθί σου,  προχωρώντας μπροστά. Τώρα όμως βρίσκεσαι σε διλήμματα και δεν ξέρεις τι να κανεις.

Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα είναι έντονο και σε απασχολούν θέματα σχέσεων και συνεργασιών, κάπου μέσα σου βαθιά θες να απελευθερωθείς και να φωνάξεις ''φτου ξελευθερία'', αλλά κάτι ακόμη σε κρατάει. Αυτό φυσικά είναι το συναίσθημά σου. Στην πορεία όμως του μήνα θα αρχίζουν να ξεκαθαρίζουν τα πράγματα μέσα σου και οι εσωτερικές συγκρούσεις θα μετατραπούν σε δημιουργική εκδήλωση, σε συζητήσεις που θα οδηγήσουν σε ξεκαθαρισματα και σε ερωτική απόλαυση. Θέμα που σε φθειρει ψυχολογικά ή που σε βαραίνει ή που σχετίζεται με υγεία,  προς τα τέλη του μήνα τακτοποιείται με κάποιο τρόπο. Μάθετε πώς σας επηρεάζουν οι αριθμοί προσωπικά αυτόν τον μήνα μιλώντας με τον Athan  και τους συνεργάτες του στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760.
 
Θεμέλιος Λίθος 6

Ερωτικός και ιδιαίτερα κινητικός είναι αυτός ο μηνας για σένα που καθώς έχεις ήδη περάσει (ή το περνάς, για λίγο ακόμη όμως) από το λούκι της ανασφάλειας στην σχέση σου και στα οικονομικά σου, τώρα θα δείς φως στο τούνελ, όχι απαραίτητα γιατι όλα θα πάνε καλά και το παραμύθι σου θα καταλήξει με ευτυχές τέλος (τίποτα δεν τελειώνει εξάλλου ποτέ..), αλλά γιατί αυτόν τον μήνα μπορείς και έχεις την δύναμη και θα το κάνεις να ξεκαθαρισεις καταστάσεις και να βάλεις πράγματα και πρόσωπα στην θέση τους και σε τάξη.

Γίνεσαι φοβερά ξεκάθαρος και επικοινωνιακός, κάτι που σου ανοίγει πόρτες για να διεκδικήσεις τον έρωτα, την απόλαυση και την επικοινωνία σε όλα τα επίπεδα. Μήνας με αρκετές μετακινήσεις, πρόσωπα γύρω σου και σίγουρα θα μπορέσεις να απολαύσεις το καλοκαίρι και την δημιουργική ξεγνοιασιά. Μάθετε πώς σας επηρεάζουν οι αριθμοί προσωπικά αυτόν τον μήνα μιλώντας με τον Athan  και τους συνεργάτες του στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760.
 
Θεμέλιος Λίθος 7

Λίγο δυσκολάκι ο μήνας αυτός για σένα, καθώς έχει κούραση και τρεχάματα (που φέρνουν κούραση) και τα οποία μπορεί και να μην φέρνουν άμεσα το αποτέλεσμα που θες και επιθυμείς, κάτι που προσθέτει κι άλλο στην ψυχολογική κούραση που προανέφερα. Το ουσιαστικό ζήτημα του μήνα για εσένα έχει να κάνει με την ασφάλεια που έχεις ή που δεν έχεις και με την σταθερότητα που υπάρχει ή που δεν υπάρχει στον τομέα του σπιτιού σου και της σταθερής σου σχέσης (γάμος).

Προβλήματα και τρεξίματα που θα σε περιορίσουν υπάρχουν ήδη ή δημιουργούνται κατά την διάρκεια του μήνα στην εργασία σου και τώρα θα ανακαλύψεις αν όντως μπορείς να βασιστείς στους δικούς σου για βοήθεια ή υποστήριξη. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο θα είναι πιο δύσκολο από το πρώτο, αλλά το θετικό είναι ότι μέσα από όλα αυτά εσύ γίνεσαι πιο δυνατός και πιο ξεκάθαρος καθώς κινείσαι πρακτικα και αποτελεσματικά. Φροντισε να μην αναλάβεις πολλές υποχρεώσεις αυτόν τον μήνα, να ξεκουράζεσαι συχνα (μυαλό και σώμα) και θα καταφέρεις να γίνεις ο άρχοντας του κάστρου σου. Μάθετε πώς σας επηρεάζουν οι αριθμοί προσωπικά αυτόν τον μήνα μιλώντας με τον Athan  και τους συνεργάτες του στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760.
 
Θεμέλιος Λίθος 8
Αυτόν τον μήνα δώσε βάση στα επαγγελματικά σου και φέρσου έξυπνα, και ψυχολογημένα, αφήνοντας το επιχειρηματικό σου δαιμόνιο να δράσει. Οι ανατροπές που φέρνει στην ζωή σου το επόμενο διάστημα θα είναι αρκετές και οι περισσότερες από αυτές, παρότι μπορεί να μην σχετίζονται, θα έχουν σαν στόχο τους να αποσταθεροποιήσουν την αισθηματική σου ζωή. Εσύ, σαν άλλος Οδυσσέας, κλείσε τα αυτιά σου και μην ακούς τις Σειρήνες. 

Ιδιαίτερα ανατρεπτικό θα είναι το τελευταίο πενθήμερο του μήνα, διάστημα κατά το οποίο φρόντισε να μην προγραμματίσεις σημαντικές υποθέσεις σου. Στα ερωτικά σου μπορείς να φέρεις την ανανέωση και να ικανοποιήσεις την σάρκα, καθόλη την διάρκεια του μήνα, πρόσεχε όμως παρανοήσεις και καυγάδες που θα σε κάνουν να κοιμηθείς τελικά στον καναπέ κατά το δεύτερο δεκαήμερο του Ιουλίου. Μάθετε πώς σας επηρεάζουν οι αριθμοί προσωπικά αυτόν τον μήνα μιλώντας με τον Athan  και τους συνεργάτες του στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760.
 
Θεμέλιος Λίθος 9
Διλλήματα και φοβερή ανασφάλεια έχει για σένα αυτός ο μήνας. Σκέφτεσαι τα αισθηματικά σου και δεν ξέρεις αν είναι καλύτερη λύση το να χωρίσεις ή να παραμείνεις γιατι σαν άνθρωπο τον αγαπάς, παρότι δεν ικανοποιείσαι ερωτικα. Από την άλλη, πρόσωπο από το παρελθόν σου, αρχίζει να σε απασχολεί και πάλι, είτε γιατί δεν είσαι καλά στην σχέση σου και το μυαλό σου πάει στο παρελθόν, είτε γιατί το πρόσωπο από το παρελθόν έκανε όντως κίνηση στο παρόν.

Πάλι δίλημμα: Ξαναζεσταμένο φαγητό; Και πού ξέρω ότι αυτή την φορά δε θα γίνει πάλι το ίδιο και χειρότερο; Τα οικονομικά σου επίσης θέλουν προσοχή αυτόν τον μήνα! Το ίδιο και η εξωτερική σου εμφανιση. Εν ολίγοις, αυτόν τον μήνα θα χρειαστεί να πάρεις αποφάσεις και να ανασκουμπωθείς, αναλαμβάνοντας πάνω από όλα την ευθύνη του εαυτού σου, αλλά και πολλές άλλες ευθύνες που έχουν μαζευτεί. Δες τι γίνεται στην οικογένειά σου καταρχάς και βάλε τάξη στα οικονομικά του σπιτιού σου και στα θέματα των συγγενών σου. Φρόντισε τον γάμο σου και τον εαυτό σου. Μπορείς και θα τα καταφέρεις! Αποτελέσματα θα αρχίσεις να βλέπεις στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιουλιο. Μάθετε πώς σας επηρεάζουν οι αριθμοί προσωπικά αυτόν τον μήνα μιλώντας με τον Athan  και τους συνεργάτες του στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760. Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: