astropedia.gr

Αριθμολογία Μαϊου 2014: ένας ερωτικός μήνας!

Αριθμολογία Μαϊου 2014: ένας ερωτικός μήνας!
Ένας ερωτικός μήνας που ο λόγος σας περνάει γιατί  πολύ απλά ο λόγος είναι μαγικός! 
γράφει ο Athan

Ο Μάιος είναι ένας αρκετά πιο ευχάριστος μήνας αριθμολογικά σε σχέση με τον Απρίλιο που ευτυχώς είναι πλέον παρελθόν! Πρόκειται για έναν μήνα που σφραγίζεται απο την ενέργεια του αριθμού 3. Αυτός ο αριθμός σχετίζεται με τη δημιουργία, τη δημιουργικότητα, τη γέννηση και την εμφάνιση και υλοποίηση των πραγμάτων, των σκέψεων και της θέλησής μας, στο υλικό επίπεδο της αντικειμενικής πραγματικότητας. Ένας μήνας μαγικός λοιπόν!

Στα αισθηματικά ζητήματα ο μήνας είναι αρκετά ζωηρός, με πολλές απο τις σχέσεις να ξαναπαίρνουν φωτιά και να αναζωπυρώνεται το αρχικό πάθος που υπήρχε. Καθώς όμως τα πράγματα φουντώνουν, καλό είναι να προσέξετε να μην οδήγησετε τη σχέση σε εντάσεις μιας και μερικές φορές οι συζητήσεις δε βοηθούν, ειδικά αν δεν είναι έτοιμο και το άλλο μισό της σχέσης. Πάντως, ο μήνας είναι αρκετά επικοινωνιακός και με συζητήσεις και επαφές που οδηγούν σε αποτέλεσμα. 

Στα εργασιακά θέματα, πρόκειται για έναν πολύ παραγωγικό μήνα που θα αυξήσει και τον φόρτο εργασίας αλλά και το αποτέλεσμα όσον αφορά την ηθική ικανοποίηση και τις οικονομικές απολαβές. Γενικότερα, φροντίστε να μη ξοδέψετε χρήματα σε πράγματα που δε χρειάζεστε ή σε επενδύσεις που δεν έχετε σκεφτεί σωστά.

Για να δείτε πώς σας επηρεάζει προσωπικά η ενέργεια του Μαϊου αρκεί να βρείτε τον ακρογωνιαίο λίθο της ημερομηνίας της γέννησής σας. Η ''πέτρα'' της ημερομηνίας σας βρίσκεται αφού προσθέσετε την ημέρα και το μήνα της γέννησής σας και ανάγετε το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό. Αν για παράδειγμα έχετε γεννηθεί 25 Σεπτεμβρίου οποιουδήποτε έτους τότε προσθέτετε 25+9=34 και με αναγωγή καταλήγετε 3+4=7. Αυτός είναι ο θεμέλιος λίθος της γέννησής σας και αυτόν τον αριθμό θα διαβάσετε στο άρθρο για να δείτε πώς σας επηρεάζει ο μήνας.

Είναι βασικό να σημειωθεί εδώ ότι τα παρακάτω είναι φυσικά μια γενική αριθμολογική προσέγγιση η οποία σε μεγάλο ή μικρό βαθμό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με την ακριβή ημερομηνία της γέννησής σας και το συνδυασμό της με τον ονομαστικό σας αριθμό, τους μεγαλύτερους κύκλους της ημερομηνίας σας και την τετραμηνία που διανύετε.

Θεμέλιος Λίθος 1
Ένας δύσκολος μήνας με αρκετή εργασία και θέματα με τα οποία θα χρειαστεί να ασχοληθείτε, πράγμα που θα σας κουράσει και θα σας οδηγήσει σε υπερκόπωση, αν δεν προσέξετε. Φανείτε λίγο περίσσοτερο επιμελείς και προσεκτικοί με τα ικονομικά σας αυτόν τον μήνα και γενικότερα μην αγνοήσετε λεπτομέρειες και εκκρεμότητες γιατί θα εμφανιστούν με πιεστικότερη μορφή μπροστά σας κατά το τρίτο δεκαήμερο του μήνα. Συα αισθηματικά σας θέματα υπάρχει σταθερότητα και δεν αλλάζουν πολλά πράγματα αυτόν τον μήνα. Αν είστε σε σχέση φροντίστε να δώσετε λίγο χρόνο στο ταίρι και να μην βάζετε συνεχώς πάνω από όλα τη δουλειά. Μια δόση ρομαντισμού επιβάλλεται στην περίπτωσή σας.
Μάθετε περισσότερα στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760.

Θεμέλιος Λίθος 2
Ένας μήνας που μπορεί να σας απελευθερώσει και να σας λύσει τα χέρια από πολλές πλευρές. Αλλαγές και μη αναμενόμενες εξελίξεις σε επαγγελματικά θέματα, αλλά και στον τομέα του σπιτιού σας αναμένονται που θα μεταμορφώσουν την κατάσταση των πραγμάτων έτσι όπως έχει μέχρι τώρα. Φροντίστε να διατηρήσετε την ψυχική ηρεμία που χρειάζεται ώστε να πάρετε τις σωστές αποφάσεις για εσάς με ψυχραιμία και λογική. Στα αισθηματικά διαμορφώνονται καινούργιες συνθήκες οι οποίες σας προκαλούν εσωτερική ανασφάλεια και ένταση, δεν είναι όμως για το κακό σας οι τελικές εξελίξεις.
Μάθετε περισσότερα στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760.

Θεμέλιος Λίθος 3 
Μήνας με πολλές έγνοιες, υποχρεώσεις και φροντίδες θα είναι για εσάς ο Μάιος. Ο κοσμικός προβολέας φωτίζει τα οικονομικά σας θέματα αυτόν τον μήνα αλλά και τα ζητήματα που μπορεί να υπάρχουν μέσα στην οικογένειά σας και τη σχέση σας. Προσοχή σε εντάσεις και ξαφνικές αποφάσεις που μπορεί να σας οδηγήσουν σε χωρισμούς ή απομακρύνσεις. Δεν είναι η στιγμή για να χωρίσετε αλλά η στιγμή για να αναλάβει ο καθένας απο τους δυο σας τις υποχρεώσεις του μέσα στη σχέση. Φιλικά πρόσωπα θα παίξουν σημαντικό ρόλο αυτόν τον μήνα είτε για το καλό είτε για το κακό. 
Μάθετε περισσότερα στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760.


Θεμέλιος Λίθος 4
Ένας δύσκολος μήνας μέσα σε μια δύσκολη χρονιά! Ο Μάιος θα σας φέρει πολύ κοντά στο να διερεύνησε ρε τα όρια που έχετε και να δείτε αν έχετε τη δύναμη να αντέξετε και να μην τα ξεπεράσετε. Ψυχολογικά, θα υπάρχουν πολλές και έντονες διακυμάνσεις οδηγώντας σας ίσως σε φυγή και απομόνωση. Μην πνιγεστε απο τις ευθύνες που έχετε και αντιμετωπιστε τες χωρίς να χρονοτριβειτε. Τα καλά νέα είναι ότι ένα ταξίδι αυτόν τον μήνα μπορεί να σας ξεκουράσει και να σας ανανεώσει.
Μάθετε περισσότερα στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760.
 
Θεμέλιος Λίθος 5
Ένας μήνας που σας δίνει τη δυνατότητα και μέσα απο την ψυχολογία σας αλλά και μέσα απο τις συνθήκες που θα επικρατούν γύρω σας να βάλετε σε τάξη πολλά πράγματα και να οργανώστε ακόμη περισσότερα. Αυτόν τον μήνα έχετε τον αέρα του επιτυχημένου επαγγελματία που περνάει ο λόγος του και που επηρεάζει καταστάσεις. Εκμεταλλευτείτε το αυτό λοιπόν, όχι μόνο στα επαγγελματικά σας αλλά και στις προσωπικές σας υποθέσεις. Μήνας που θα σας απασχολήσουν οικονομικά θέματα, αλλά και μήνας που η ερωτική σας ενέργεια θα χρειαστεί κάποιον να την σβήσει.
Μάθετε περισσότερα στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760.

Θεμέλιος Λίθος 6
Απο τις πρώτες σχεδόν μέρες του καινούργιου μήνα θα πάρετε αποφάσεις που δε μιλάνε για αρχές αλλά για τελειώματα και λήξη καταστάσεων που πλέον δε σας εξυπηρετούν και που έχουν καταντήσει φορτίο και τροχοπέδη για τη δική σας εξέλιξη. Κατα τη διάρκεια αυτού του μήνα, η έννοια εξέλιξη, δεν τοποθετείται απαραίτητα στο πνευματικό επίπεδο, αλλά αποκτά κυριολεκτικά και πρακτική σημασία! Είναι θετικός μήνας για να απομακρύνετε μιας και διαπαντός οτιδήποτε εμποδίζει την επαγγελματική αλλά και την αισθηματική σας εξέλιξη. Αρκετά κοινωνικός μήνας με πολλά πρόσωπα να φιγουράρουν στο καθημερινό σας πρόγραμμα και καινούργιες γνωριμίες που θα σας βγάλουν απο την πλήξη και τη μοναξιά.
Μάθετε περισσότερα στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760.

Θεμέλιος Λίθος 7
Αν έχετε σχέδια στο συρτάρι σας και περιμένετε την κατάλληλη στιγμή για να τα υλοποιήσετε, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή! Αυτός ο μήνας σας ευνοεί αρκετά για να μπορέσετε να κάνετε μια καλή καινούργια αρχή τόσο σε επαγγελματικά όσο και σε προσωπικά ζητήματα και μάλιστα θα είναι μια αρχή με μέλλον και αποτελέσματα που θα διαρκέσουν. Σε οτιδήποτε και αν είναι αυτό που θα ξεκινήσει όμως μέσα στον μήνα, να προσέξετε όλες οι σχετικές λεπτομέρειες να είναι τακτοποιημένες και να δώσετε κάποια βάση σε συμβουλές που προέρχονται απο γονείς, σύζυγο ή κάποιον ειδικό. Πολύ καλός και στα ερωτικά αυτός ο μήνας.
Μάθετε περισσότερα στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760.

Θεμέλιος Λίθος 8
Ο μήνας για εσάς δεν είναι τόσο δύσκολος, αλλά θα χρειαστεί να είστε λίγο περισσότερο προσεκτικοί στις σχέσεις σας με τους συνεργάτες και τους συντρόφους σας μιας και δε θα είναι παράξενο αν βγουν παρανοησεις και εντάσεις με αυτούς κατα τη διάρκεια του Μαΐου και ειδικά μετά τις 10 του μήνα και μέχρι τις 21. Μπορείτε να έρθετε πολύ πιο κοντά με ουσιαστικό τροπο με τα πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν και να ορίσετε μια καλύτερη βάση με αυτούς. Στα επαγγελματικά, υπάρχουν προτάσεις για συνεργασίες που καλό είναι να τις σκεφτείτε σοβαρά. Μην το παίζετε αρχηγοί αυτόν τον μήνα.
Μάθετε περισσότερα στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760.

Θεμέλιος Λίθος 9
Είναι ένας παρά πολύ δυνατός μήνας για εσάς απο πολλές πλευρές. Μπορείτε να υλοποιήσετε πολλά απο αυτά που έχετε στο μυαλό σας, αρκεί να βάλετε σε λειτουργία τη δύναμη της θέλησης και την αποφασιστική συγκέντρωση σε στόχο και σε αποτέλεσμα. Ενδέχεται κάποιοι φόβοι σας να βγουν στην επιφάνεια και να σας απασχολήσουν. Είναι η κατάλληλη περίοδος για να τους επεξεργαστείτε συνειδητά και με αποτέλεσμα! Πολλές επικοινωνίες και μετακινήσεις που σας οδηγούν σε ευχάριστα αποτελέσματα.
Μάθετε περισσότερα στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760.Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: