astropedia.gr

Αριθμολογία Νοεμβρίου: Κάνε μια νέα, σοβαρή αρχή.

Αριθμολογία Νοεμβρίου: Κάνε μια νέα, σοβαρή αρχή.
Οι αριθμολογικές τάσεις του Νοέμβρη από τον Athan.

Καλό μήνα σε όλους! Ο Νοέμβριος είναι ένας δυνατός μήνας που υπόσχεται αρκετά καινούργια ξεκινήματα αλλά και την ενεργοποίηση και την λειτουργία σχεδίων που δεν είναι τόσο καινούργια (προσχέδια ή ιδέες) και τώρα βρίσκουν τον σωστό χρόνο ή τις κατάλληλες συνθήκες να εφαρμοστούν με πρακτικό τρόπο.

Επαγγελματικά

Είναι περίοδος που ενεργοποιούνται οικονομικά ζητήματα και μπορούμε να κινηθούμε γύρω από εργασιακές συνθήκες με στόχο την βελτίωσή τους ή την αύξηση της παραγωγικότητας. Σημαντικό ρόλο αυτόν τον μήνα θα παίξει ο διευθυντής ή ο αρχηγός μιας ομάδας και οι συνεργάτες θα μπορέσουν όλοι μαζί να εναρμονιστούν για την επίτευξη των κοινών στόχων. Από την αρνητική πλευρά, το ατομικό παιχνίδι και όχι το ομαδικό θα δυσκολέψει τις εργασιακές εξελίξεις και πέρα από αυτό μπορεί και να στοιχίσει στον ''πρωταγωνιστή''. Επιπλέον, στην διαχείριση των οικονομικών μας μπορεί να βρεθούμε σε δύσκολη θέση και να κάνουμε υπεραισιόδοξες εκτιμήσεις.

Αισθηματικά
Στα αισθηματικά,  οι καινούργιες σχέσεις έχουν την αίσθηση του έντονου, του γλυκού και του αγαπησιάρικου και οι διεργασίες ανάμεσα στους συντρόφους έχουν σεβασμό και ρομαντισμό. Οι σχέσεις που ήδη υπάρχουν ανανεώνονται, το ερωτικό στοιχείο (ξανα)ξυπνάει και οι σύντροφοι προγραμματίζουν μαζί το κοινό τους μέλλον.

Από την αρνητική πλευρά, δε θα λείψουν οι λανθασμένες εκτιμήσεις στις καινούργιες γνωριμίες και θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί σε αθώα ή όχι και τόσο αθώα ψέμματα που το καινούργιο πρόσωπο μπορεί να μας πει για να μας εντυπωσιάσει. Στις σταθερές σχέσεις υπάρχει ο κίνδυνος ο ένας από τους δύο συντρόφους να συμπεριφερθεί απόλυτα και εγωκεντρικά ή η σχέση να μπλοκάρει από υποχρεώσεις και ευθύνες που πηγάζουν από οικονομικά προβλήματα, από οικογένειακά θέματα ή από καταπίεση ατομικών αναγκών μέσα στην σχέση.

Για να έχετε πληρέστερη εικόνα του μήνα δείτε επίσης:

Κόκκινες ημέρες-Stop!
Οι ημέρες του μήνα που χρειάζονται προσοχή γιατί η ενέργεια κινείται έντονα και μπορεί να δώσει εντάσεις, παρεξηγήσεις, αναστάτωση και παρανοήσεις που δε θέλεις είναι για τον Νοέμβρη είναι στις 3, στις 11 πολύ έντονα, στις 13, στις 14 πολύ έντονα, στις 16, στις 19, στις 21 και στις 25 του μήνα.

Πράσινες ημέρες-Just Do It!
Ιδιαίτερα θετικές και ενεργειακά δυνατές μέρες αυτόν τον μήνα είναι από τις 2-12
και πάλι από τις 21-29 του μήνα. Οι παραπάνω ημέρες δεν είναι απαραίτητα ευχάριστες και χαλαρές, είναι όμως πολύ εποικοδομητικές, εκμεταλλεύσου τες για να προωθήσεις τα σχέδιά σου.

Ερωτικές ημέρες-Feel the Love!

Κάθε ημέρα είναι ημέρα για να νοιώσουμε την αγάπη, αλλά αριθμολογικά μέσα στον μήνα υπάρχουν συγκεκριμένες ημέρες που ευνοούν τα αισθηματικά σου, είτε για να συζητήσεις θέματα που πρέπει να τακτοποιηθούν και τα οποία εμποδίζουν την σχέση είτε για να τονίσεις περισσότερο το ερωτικό στοιχείο με τον σύντροφό σου και να ανανεώσεις την σχέση σου. Φυσικά αυτές οι μέρες μπορούν να πυροδοτήσουν διενέξεις και χωρισμούς, αν βέβαια η σχέση βρίσκεται ήδη σε κρίση. Η έμφαση στις σχέσεις λοιπόν πέφτει την πρώτη του μήνα, στις 2, 5, 10, 11, 14, 19, 20, 23, 28 και 29 του μήνα.

Επαγγελματικές ημέρες-Shut up and Work!
Κάποιες μέρες είναι κατάλληλες για σκληρή εργασία χωρίς ανάσα, κάτι που μπορεί να είναι από κουραστικό έως και εξαντλητικο, αλλά η δουλειά εκείνες τις μέρες βγαίνει με το παραπάνω! Κάποιες άλλες μέρες πάλι μπορούν να είναι κατάλληλες για επαγγελματικές κινήσεις, ευνοϊκές για ραντεβού ή για να κινηθείς έτσι ώστε να έχεις όφελος. Η ενέργεια αυτού του μήνα συνδέεται με τα επαγγελματικά μας περισσότερο στις 3, 4, 9, 12, 13, 18, 21, 22, 27 και 30 του μήνα.

Προσοχή στις ερωτικές μέρες που ταυτίζονται με κόκκινες ημέρες, καθώς υπάρχει κίνδυνος έντονων συγκρούσεων.

Οι ημερομηνίες που δίνονται έχουν γενική ισχύ και περιγράφουν το κλίμα της ημέρας. Η δική σου προσωπική ημερομηνία θα καθορίσει το αν είναι θετική ή δύσκολη η ημέρα σου και θα χρειαστεί να συμβουλευτείς προσωπικά έναν αριθμολόγο.

Ας δούμε τι θα φέρει αυτός ο μήνας για σένα
Τον θεμέλιο λίθο της ημερομηνίας σου τον βρίσκεις αφού προσθέσεις την ημέρα και το μήνα της γέννησής σου και ανάγεις το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό. Αν για παράδειγμα έχεις γεννηθεί 25 Σεπτεμβρίου οποιουδήποτε έτους τότε προσθέτεις 25+9=34 και με αναγωγή καταλήγεις 3+4=7.  Είναι βασικό να σημειωθεί εδώ ότι τα παρακάτω είναι φυσικά μια γενική αριθμολογική προσέγγιση η οποία σε μεγάλο ή μικρό βαθμό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με την ακριβή ημερομηνία της γέννησής σου και τον συνδυασμό της με τον ονομαστικό σου αριθμό, τους μεγαλύτερους κύκλους της ημερομηνίας σου και την τετραμηνία που διανύεις.

Θεμέλιος Λίθος 1
Μήνας εκρήξεων που θα σε απασχολήσουν τα αισθηματικά σου ζητήματα κυρίως, αλλά και κάποια θέματα που έχουν να κάνουν με τις σχέσεις που υπάρχουν στον εργασιακό σου χώρο. Είναι περίοδος που θα θελήσεις να κάνεις κάποια ξεκαθαρίσματα και στους δυο τομείς, αυτό δεν είναι κακό, αντιθέτως έχει έρθει η ώρα του, αλλά φρόντισε να είσαι σίγουρος και να έχεις κάνει πρώτα μια ξεκάθαρη συζήτηση με τον εαυτό σου, προτού αρχίσεις να λές και να ζητάς αυτά που θες. Περίοδος που μπορεί να φέρει αλλαγές στο σπίτι, ανακαίνιση ή μετακόμιση και εξελίξεις στα αισθηματικά.

Θεμέλιος Λίθος 2
Ένας υπέροχος μήνας κίνησης, πολλών εξελίξεων και δράσης σου σε πολλά επίπεδα. Στον αισθηματικό τομέα ανανεώνεις την σχέση που έχεις και βρίσκεις τρόπους να εξισορροπήσεις τις καταστάσεις μέσα από την βοήθεια φίλων και γνωστών. Ανοίγεσαι περισσότερο και βγαίνεις περισσότερο. Μιλάς, επικοινωνείς εκφράζεσαι. Αν είσαι μόνος είναι πιο εύκολο τώρα να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον. Στα επαγγελματικά σου αναλαμβάνεις ευθύνες και η καθημερινότητά σου έχει πολλά τρεξίματα, κάτι που είναι όμως δημιουργικό, θετικό, ακόμη και διεγερτικό για σένα και το μυαλό σου. Μήνας αυτοπεποίθησης και αισιοδοξίας. Επαφές με συγγενείς και μικρές μετακινήσεις και ταξιδάκια ευνοούνται, όπως ευνοούνται επίσης και θέματα που σχετίζονται με απογόνους και παιδιά.

Θεμέλιος Λίθος 3
Ελαφρώς περιοριστική και κάπως δύσκολη η επόμενη περίοδος για σένα. Εστιάζεσαι σε αυτά που πρέπει να γίνουν, στην εργασία σου και στα θέματα του σπιτιού που τρέχουν. Οι κοινωνικές και πολιτικές καταστάσεις ίσως σε επηρεάζουν πιο άμεσα αυτόν τον μήνα καθώς έρχεσαι πιο κοντά στην κρατική μηχανή. Τα πράγματα εξελίσσονται με σχετικά αργούς ρυθμούς, κάτι που μπορεί να σε χτυπάει στα νεύρα, αλλά θα δεις οτι με επιμονή και υπομονή θα μπορέσεις να πετύχεις και να ολοκληρώσεις υποθέσεις σου και ο μήνας κλείνει με την αίσθηση ότι κουράστηκες, πιέστηκες αλλά τελικά τα κατάφερες.

Θεμέλιος Λίθος 4
Το κλίμα του προηγούμενου μήνα αλλάζει και αρχίζεις να βλέπεις φως στο τούνελ. Αρχίζει για σένα μια περίοδος θετικών αλλαγών που άλλες άμεσα και άλλες μακροπρόθεσμα σου δίνουν την αίσθηση ότι το πράγμα κινείται και ότι μπορείς να ελπίζεις σε κάτι καινούργιο που θα σε βοηθήσει πρακτικά, θα σε ανανεώσει αισθηματικά ή που θα σου ανοίξει νέους δρόμους επαγγελματικά. Βέβαια, είναι μια περίοδος ανατροπών και γρήγορων αλλαγών που μπορεί να σε εκπλήξουν ευχάριστα από την μια, αλλά από την άλλη μπορεί να σου αποσταθεροποιήσουν το πρόγραμμά σου και καλό είναι σημαντικά ραντεβού ή σχέδια να μην τα φιξάρεις μέσα σε αυτόν τον μήνα ή τουλάχιστον να αποφύγεις το πρώτο δεκαήμερο του μήνα και τις τελευταίες πέντε ημέρες.

Θεμέλιος Λίθος 5
Ένας μήνας που σε καλεί να επεξεργαστείς και να χρησιμοποιήσεις τα καινούργια δεδομένα που ήρθαν τον προηγούμενο μήνα και να προσπαθήσεις να φέρεις σε ισορροπία τα πράγματα σε όλους τους τομείς. Αποφάσεις τελεσίδικες αυτή την περίοδο είναι καλό να μην παρθούν γιατί οι καταστάσεις είναι ρευστές ακόμη. Οι άξονες που είναι ενεργοποιημένοι αυτή την περίοδο είναι η οικογένεια, οι ευθύνες κάθε είδους και τα οικονομικά σου θέματα. Φρόντισε να κάνεις το καλύτερο τόσο για σένα όσο και για τους άλλους αλλά κινήσου σκεφτόμενος το σύνολο και όχι μόνο εσένα. Περίοδος που μορεί να βγούν αποσταθεροποιήσεις, εντάσεις ή χωρισμοί στα αισθηματικά. Προσοχή, χαμόγελο και διπλωματικές κινήσεις. Μια γυναίκα (μάνα/αδελφή/συγγενής/στενή φίλη) θα σε απασχολήσει.

Θεμέλιος Λίθος 6

Μια περίοδος που θα σε κάνει να σκεφτείς αρκετά και να φτάσεις σε απαντήσεις και συνειδητοποιήσεις που θα σε βοηθήσουν πρώτον να βάλεις μέσα σου μια τάξη και να ιεραρχήσεις τις ανάγκες και τα θέλω σου και δεύτερον θα σου δείξουν τον δρόμο που χρειάζεται να πάρεις και τις κινήσεις που χρειάζεται να κανεις κύριως στα επαγγελματικά σου, αλλά και σε άλλους τομείς της ζωής σου. Στα αισθηματικά ζητήματα είναι περίοδος που κάτι που ήταν στον αέρα αρχίζει να παίρνει σάρκα και οστά και ετοιμάζεσαι να μπείς πιο βαθια στο παιχνίδι των σχέσεων. Γενικότερα, αυτή η περίοδος ευνοεί μελέτες, έρευνα και σεμινάρια, ταξίδια και μετακινήσεις.

Θεμέλιος Λίθος 7
Κατα το μεγαλύτερο κομμάτι αυτού του μήνα και ειδικότερα από 14 μέχρι 23 του μήνα θα έχεις την ευκαιρία να βάλεις τάξη σε ζητήματα οικονομικά που σε έχουν απασχολήσει πρόσφατα, αλλά και να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που σε βαραίνουν από πιο παλιά. Ο βασικός άξονας αυτης της περιόδου κινείται για σένα γύρω από θέματα οικονομικά και ευρύτερης επιβολής και ελέγχου. Μπορείς να επανακτήσεις την δύναμή σου και να βάλεις τάξη! Στα αισθηματικά ζητήματα ίσως βγουν κάποιες απόλυτες συμπεριφορές από σένα προς το ταίρι σου ή από το ταίρι σου προς εσένα. Προσεξέ το αυτο! Δεν είναι οτι κινδυνεύεις να χωρίσεις, αλλά τα παιχνίδια δύναμης απαιτούν πολλές θυσίες..

Θεμέλιος Λίθος 8
Ένας μήνας που σε αλλάει πλήρως καθώς όλα τα νέα δεδομένα της ζωής σου για το επόμενο διάστημα έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους και αυτός ο μηνας απλά βάζει το κερασάκι πάνω στην τούρτα.  Καλείσαι λοιπόν να κινηθείς σοφά και λογικά και να πάρεις τις αποφάσεις σου αν όχι σε όλα, στα περισσότερα επίπεδα της ζωης σου. Βασικός αξονας είναι ο ανθρωποκεντρισμός και οι ποιότητες των επιμέρους προσώπων που συνθέτουν την εικόνα της καθημερινότητάς σου. Διακρίνεις και κρίνεις τους ανθρώπους με βάση αυτό που είναι στην πραγματικότητα και επαναπροσδιορίζεις κάθε σχέση μαζί τους. Αυτόν τον μήνα κάτι ολοκληρώνεται και αποχωρεί για να δώσει την θέση του σε κάτι άλλο που ξεκινά και μέχρι τώρα βρισκόταν στα σπάργανα.

Θεμέλιος Λίθος 9

Μια περίοδος αρκετά δυναμική για εσένα που μέχρι τώρα έκανες υπομονή και γίνοσουν έρμαιο των επιθυμιών και των αναγκών των άλλων. Είναι ο μήνας που δεκδικείς πράγματα για σένα! Την θέση σου στην κοινωνία, την αξία σου στα επαγγελματικά και την λατρεία που σου οφείλεται στα αισθηματικά. Αν είσαι μόνος, πολλές οι ευκαιρίες για να αρχίσεις κάτι σημαντικό στα αισθηματικά σου. Αν είσαι σε σχέση που δεν έχει διαλυθεί και καλά κρατεί ακόμη, είναι μήνας που ανανεώνεσαι μέσα από αυτήν, παίρνεις τα ηνία και οδηγείς το άρμα του έρωτά σου προς ακόμη καλύτερους προορισμούς.Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: