astropedia.gr

Αριθμολογία Οκτωβρίου: Περίοδος με πολλές εσωτερικές συγκρούσεις

Αριθμολογία Οκτωβρίου: Περίοδος με πολλές εσωτερικές συγκρούσεις
Καλό μήνα σε όλους!
Οι αριθμολογικές τάσεις του Οκτωβρίου από τον Athan.

Μερικές φορές προσποιούμαστε ότι είμαστε τέλειοι και κάνουμε τους άλλους  να πιστεύουν ότι οι εσωτερικές μας συγκρούσεις δεν υπάρχουν. Στην καλύτερη περίπτωση παρουσιάζουμε μάλιστα αυτές τις εσωτερικές συγκρούσεις ως μια εσωτερική δύναμη που και καλά μας βοηθά και την χρησιμοποιούμε για να εξελιχθούμε και να αναπτυχθούμε. Αυτό όμως δεν είναι αλήθεια γιατί αν είχαμε φτάσει όντως στην τελειότητα, όπως υποστηρίζουμε, τότε γιατί και πώς θα μπορούσαμε να εξελιχθούμε περισσότερο;

Αυτός ο μήνας σφραγίζεται από τον αριθμό 9 που προκύπτει από ένα 18. Ο αριθμός 9 δεν επιθυμεί και δε θεωρεί δυνατή την περαιτέρω εξέλιξη και ανάπτυξη! Συνειδητά ή υποσυνείδητα βέβαια νοιώθουμε τις εσωτερικές συγκρούσεις που κουβαλάμε καθώς βλέπουμε γύρω μας πολλά σημάδια από την κρισιμότητα που μας περιβάλλει και από την αναπόφευκτη και μεταμορφωτική αλλαγή που πλησιάζει. Ο αριθμός 9 δεν βρίσκεται στην θέση όμως να μπορεί να λύσει αυτές τις συγκρούσεις και προσπαθεί να τις συγκαλύψει ωστε να μην φαίνονται προς τα έξω. Θα μπορούσε να τις λύσει μόνο με την βοήθεια του αριθμού 10.

Μια ευκαιρία ίσως να υπάρχει ακόμη γιατί ο Οκτώβρης είναι ο 10ος μήνας του έτους, αλλά αυτό το 10 αφομοιώνεται μέσα στην συνολική δόνηση του μήνα καθώς αριθμολογικά βιώνουμε την δόνηση του 18. Ο αριθμός αυτός σημαίνει ότι έχουμε τα εφόδια, τα εργαλεία και την ευκαιρία για να εργαστούμε πάνω στις συγκρούσεις μας και οτι πρέπει να εστιάσουμε στην εσωτερική μας κατάσταση και να την αναγνωρίσουμε έτσι όπως είναι για να μπορέσουμε να αλλάξουμε τα κακώς κείμενα και όχι να συνεχίζουμε να αγνοούμε αυτό που μας συμβαίνει εσωτερικά...

Για να έχετε πληρέστερη εικόνα του μήνα δείτε επίσης:
Κόκκινες ημέρες-Stop!
Οι ημέρες του μήνα που χρειάζονται προσοχή γιατί η ενέργεια κινείται έντονα και μπορεί να δώσει εντάσεις, παρεξηγήσεις, αναστάτωση και παρανοήσεις που δε θέλεις είναι για τον Οκτώβριο την πρώτη του μήνα, στις 4, 11, 12,13, 14, 15, 16, 19, στις 22 πολύ έντονα και στις 26.

Πράσινες ημέρες-Just Do It!
Ιδιαίτερα θετικές και ενεργειακά δυνατές μέρες αυτόν τον μήνα είναι από 3 έως 13 του μήνα και πάλι από 21 έως 31. Οι παραπάνω ημέρες δεν είναι απαραίτητα ευχαριστες και χαλαρές, είναι όμως πολύ εποικοδομητικές, εκμεταλλεύσου τες για να προωθήσεις τα σχέδιά σου.

Ερωτικές ημέρες-Feel the Love!
Κάθε ημέρα είναι ημέρα για να νοιώσουμε την αγάπη, αλλά αριθμολογικά μέσα στον μήνα υπάρχουν συγκεκριμένες ημέρες που ευνοούν τα αισθηματικά σου, είτε για να συζητήσεις θέματα που πρέπει να τακτοποιηθούν και τα οποία εμποδίζουν την σχέση είτε για να τονίσεις περισσότερο το ερωτικό στοιχείο με τον σύντροφό σου και να ανανεώσεις την σχέση σου. Φυσικά αυτές οι μέρες μπορούν να πυροδοτήσουν διενέξεις και χωρισμούς, αν βέβαια η σχέση βρίσκεται ήδη σε κρίση. Η έμφαση στις σχέσεις λοιπόν αυτόν τον μήνα πέφτει στις 2, 3, 6, 11, 12, 15, 20, 21, 24, 29 και 30 του μήνα.

Προσοχή στις ερωτικές μέρες που ταυτίζονται με κόκκινες ημέρες, καθώς υπάρχει κίνδυνος έντονων συγκρούσεων.

Επαγγελματικές ημέρες-Shut up and Work!

Κάποιες μέρες είναι κατάλληλες για σκληρή εργασία χωρίς ανάσα, κάτι που μπορεί να είναι από κουραστικό έως και εξαντλητικο, αλλά η δουλειά εκείνες τις μέρες βγαίνει με το παραπάνω! Κάποιες άλλες μέρες πάλι μπορούν να είναι κατάλληλες για επαγγελματικές κινήσεις, ευνοϊκές για ραντεβού ή για να κινηθείς έτσι ώστε να έχεις όφελος. Η ενέργεια αυτού του μήνα συνδέεται με τα επαγγελματικά μας περισσότερο την πρώτη του μήνα, στις 4, 5, 10, 13, 14, 19, 22, 23, 28 και 31.

Οι ημερομηνίες που δίνονται έχουν γενική ισχύ και περιγράφουν το κλίμα της ημέρας. Η δική σου προσωπική ημερομηνία θα καθορίσει το αν είναι θετική ή δύσκολη η ημέρα σου και θα χρειαστεί να συμβουλευτείς προσωπικά έναν αριθμολόγο.

Ας δούμε τι θα φέρει αυτός ο μήνας για σένα

Τον θεμέλιο λίθο της ημερομηνίας σου τον βρίσκεις αφού προσθέσεις την ημέρα και το μήνα της γέννησής σου και ανάγεις το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό. Αν για παράδειγμα έχεις γεννηθεί 25 Σεπτεμβρίου οποιουδήποτε έτους τότε προσθέτεις 25+9=34 και με αναγωγή καταλήγεις 3+4=7.  Είναι βασικό να σημειωθεί εδώ ότι τα παρακάτω είναι φυσικά μια γενική αριθμολογική προσέγγιση η οποία σε μεγάλο ή μικρό βαθμό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με την ακριβή ημερομηνία της γέννησής σου και τον συνδυασμό της με τον ονομαστικό σου αριθμό, τους μεγαλύτερους κύκλους της ημερομηνίας σου και την τετραμηνία που διανύεις.

Θεμέλιος Λίθος 1
Ο μήνας έχει αρκετή δύναμη αλλά και έντασεις. Την δύναμη μπορείς να την χρησιμοποιήσεις για να προωθήσεις σχέδια και στόχους ειδικότρα κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα.  Τις έντασεις όμως που δε θα αποφύγεις πρόσεξέ τες γιατί θα προβάλουν από πολλές πλευρές, ακόμη και από εκεί που δε θα το περιμένεις και φρόντισε να διατηρήσεις τις σωστές ισορροπίες και να αποφύγεις τον εγωισμό. Μήνας που θα πρέπει να παραδεχτείς μια αλήθεια που σε πονάει και να σκύψεις λίγο το κεφάλι.

Θεμέλιος Λίθος 2
Συναισθηματικές εντάσεις και εσωτερικά άγχη εξωτερικεύονται αυτόν τον μήνα και οι εννιά πρώτες μέρες μπορεί να είναι αρκετά επίφοβες για ξεσπάσματα, παρανοήσεις και γενικότερα υπερβολικές εκδηλώσεις της ψυχής σου που δε θα είναι απραίτητα οι λογικότερες. Τα μέσα του μήνα προβλέπονται πιο ευχάριστα καθώς καταφέρνεις να ηρεμήσεις και να βάλεις τα πράγματα σε μια τάξη μέσα σου και γύρω σου. Αρκετοί περιορισμοί από την εργασία σε πιέζουν και αποφασίζεις να κάνεις ένα μικρό διαλειμματάκι προς τα τέλη του μήνα.

Θεμέλιος Λίθος 3
Περίοδος έξαρσης διανοητικής και συναισθηματικής. Μπορείς να καταφέρεις να φέρεις σε μια δημιουργικη ισορροπία το μέσα σου με το γύρω σου, χωρις αυτό να σημαινει απαραίτητα οτι θα μπορέσεις να έχεις και την πιτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο αυτόν τον μήνα. Υπάρχει όμως ένα όραμα, ένα σχέδιο, ένας σκοπός ή ένα όνειρο που σε τρέφει και από εκεί θα αντλήσεις δύναμη για να συνεχίσεις, καταφέρνοντας όχι και λίγα.

Θεμέλιος Λίθος 4

Το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα σου δίνει την δυνατότητα να ξεκαθαρίσεις και να σταθεροποιήσεις θέματα συναισθηματικά αλλά και πρακτικής φύσης που αφορούν ως επί το πλείστον οικογενειακά ζητήματα. Μπορεί να μην ειναι ο πιο εύκολος μήνας της ζωής σου καθώς υπάρχει κούραση και πίεση από πολλές πλευρές, αλλά θα αισθανθείς την ικανοποίηση της επιτυχίας μέσα από την προσπάθεια και την σκληρή δουλειά. Εχεις ένα όραμα και μπορείς να το κάνεις πραγματικότητα. 

Θεμέλιος Λίθος 5

Άλλαξε ο καιρός, αλλάζεις και εσυ. Η περίοδος σε βρίσκει να ανοίγεις τα φτερά σου για κλίματα πιο ζεστά και να επαναπροσδιορίζεις την ζωή σου, όχι θεωρητικά και αναλύοντας τα παιδικά σου τραύματα με τον ψυχολόγο σου, τον αστρολόγο σου ή την κολλητή σου, αλλά κανοντας χειροπιαστές αλλαγές και εφαρμόζοντας πρακτικά τις αποφάσεις που έχεις πάρει. Μια νέα ζωή σε περιμένει. Μια ζωή με περισσότερες επιλογές και ελευθερία, αρκεί να ξεπεράσεις τα εμπόδια και να κινηθείς λίγο μετρημένα από τις 17 έως και τις 25 του μήνα.

Θεμέλιος Λίθος 6

Μια περίοδος που θα σε απασχολήσουν (ναι, ξανά) τα οικονομικά σου θεάμτα αλλά αυτή την φορά θα μπορέσεις να δώσεις λύσεις και να βάλεις μια τάξη στα ζητήματα σου. Δεν είναι μόνο το οικονομικό σου θέμα σαφώς αυτο που σε απασχολεί, υπάρχουν και άλλα όπως η αρμονία στο σπίτι σου, η σχέση σου με τα παιδιά σου ή η επαφή που έχεις με τον σύζυγο/σύντροφο. Οι ευθύνες που νοιώθεις στην πλάτη σου θα παραμεινουν βαριές ακόμη λίγο, αλλά θα δεις ότι από τον επόμενο μήνα πολλα θα έχουν αλλάξει προς το θετικότερο. Λίγη υπομονή ακόμη.

Θεμέλιος Λίθος 7
Μια πολύ καλή περίοδος για να επαναπροσδιορίσεις τον εαυτό σου και τα θέλω σου. Μπορείς να ενσαρκώσεις και να εμψυχώσεις τα σχέδιά σου και να δώσεις πνοή στις επιθυμίες σου για ζωή και για απόλαυση της ζωής. Δεν περνάς τον πιο εύκολο μήνα όσον αφορά τις εξωτερικές συνθήκες και καταστάσεις αλλά μπορείς να επιλέξης αυτόν τον μήνα με κριτήριο τον δικό σου πνευματικό και ηθικό δρόμο και να κάνεις τις επιλογές που αρμόζουν και μιλάνε στην ψυχή σου.

Θεμέλιος Λίθος 8

Οικονομικά ζητήματα και νομικές ή οικογενειακές εκκρεμότητες σε απασχολούν και η ζωή σου κυλάει έντονα και γρήγορα ειδικα τις πρώτες έξι μέρες του μήνα, διάστημα κατα το οποίο τρέχεις και δεν φτάνεις. Η κατάσταση βέβαια σε πορώνει αρκετά και γουστάρεις γιατί σου δίνονται πολλές ευκαιρίες μεσα στον μήνα να οργανώσεις έτσι όπως θες και κρίνεις σωστό εσυ τα πράγματα και μετά από τις επιτυχίες που προκύπτουν από 15-20 του μήνα θα μπορέσεις να χαλαρώσεις και να απολαύσεις την ωραία πλευρά της ζωής.

Θεμέλιος Λίθος 9
Εσύ να ξαναδιαβάσεις τον πρόλογο του άρθρου, σε αφορά ειδικότερα. Καλή δύναμη!Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: