astropedia.gr

Αύγουστος 2018 - Αριθμολογία

Αύγουστος 2018 - Αριθμολογία
Η αριθμολογία του μήνα από τον Athan

Η αριθμολογική δόνηση του Αυγούστου έχει να κάνει με την δημιουργική ενέργεια και την δημιουργική δράση που ξεκινά και έχει την πηγή της στα δικά μας εσωτερικά δώρα και τις κρυμμένες μας δυνατότητες. Είναι ένας μήνας που απαιτεί σοφία και συνάμα ακεραιότητα στον χαρακτήρα και στις πράξεις μας. Η εμπιστοσύνη στις δικές μας δυνάμεις και η δημιουργική μας δράση φέρνουν αποτελέσματα και ανοίγουν πόρτες από εκεί που δεν το περιμένουμε. Στον επαγγελματικό τομέα ο μήνας είναι κατάλληλος για προώθηση του προσωπικού μας έργου ή της μοναδικότητας της επιχείρησής μας, ενώ στα αισθηματικά ο μήνας  θέλει προσοχή σε νεύρα και εγωισμούς. Αποφάσεις που παίρνονται αυτή την περίοδο επηρεάζουν σε βάθος χρόνου την σχέση μας. Μην ξεχνάς ότι μπορείς καθημερινά και εντελώς δωρεάν να συμβουλεύεσαι τις αριθμολογικές τάσεις μέσα από την δική σου ημερομηνία


Πώς θα κυλήσει αυτός ο μήνας για σένα;

Η τάση του μήνα δεν είναι η ίδια για κάθε μέρα. Βρες την κατάλληλη ημερομηνία και προγραμμάτισε με επιτυχία. Μίλησε με τον ΑΘΑΝ και τους συνεργάτες του καλώντας στο 14780 ή στέλνοντας ΑΤ στο 54760. Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19 108 ή στείλε Α1 στο 6677

Τον θεμέλιο λίθο της ημερομηνίας σου τον βρίσκεις αφού προσθέσεις την ημέρα και το μήνα της γέννησής σου και ανάγεις το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό. Αν για παράδειγμα έχεις γεννηθεί 25 Σεπτεμβρίου οποιουδήποτε έτους τότε προσθέτεις 25+9=34 και με αναγωγή καταλήγεις 3+4=7. Είναι βασικό να σημειωθεί εδώ ότι τα παρακάτω είναι φυσικά μια γενική αριθμολογική προσέγγιση η οποία σε μεγάλο ή μικρό βαθμό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με την ακριβή ημερομηνία της γέννησής σου και τον συνδυασμό της με τον ονομαστικό σου αριθμό, τους μεγαλύτερους κύκλους της ημερομηνίας σου και την τετραμηνία που διανύεις.

Θεμέλιος λίθος 1
Ο μήνας φέρνει στο προσκήνιο θέματα ψυχολογίας και χρειάζεται να είσαι σίγουρος και ξεκάθαρος μέσα σου σε σχέση με τις αποφάσεις που θα πάρεις. Η αμφιβολία, τα νεύρα ή η απόγνωση δεν σε οδηγούν πουθενά. Αυτή την περίοδο μπορείς να κάνεις σημαντικά και ουσιαστικά βήματα στον τομέα των σχέσεων, αλλά χρειάζεται να φανείς διπλωματικός και όχι απόλυτος.

Θεμέλιος λίθος 2
Ο μήνας είναι δημιουργικός και μπορείς να εκμεταλλευτείς τις συνθήκες που επικρατούν για να εκφράσεις αυτό που πιστεύεις ότι χρειάζεται αντικειμενικά ή που χρειάζεσαι εσύ ο ίδιος υποκειμενικά για να λειτουργήσεις καλύτερα. Είναι περίοδος με επικοινωνίες, εξελίξεις και ένα ζωντανό διάστημα που μπορείς να ξεκαθαρίσεις τις καταστάσεις και να βάλεις τάξη.

Θεμέλιος λίθος 3
Ο μήνας έχει κάποιες δυσκολίες και θέματα που προκύπτουν για να ασχοληθείς μαζί τους και να τα τακτοποιήσεις με κάθε λεπτομέρεια και προσοχή. Το μεγαλύτερο κομμάτι του μήνα μπορεί να  σε κουράσει και να σου δημιουργήσει νεύρα ή το αίσθημα της ματαιότητας, αλλά δεν είναι έτσι ακριβώς τα πράγματα. Αυτή η περίοδος σου παρουσιάζει δυσκολίες σε θέματα σπιτιού ή εργασίας ακριβώς για να μπορέσεις να δημιουργήσεις μια πιο σταθερή και ξεκάθαρη βάση σε αυτούς τους τομείς της ζωής σου.

Θεμέλιος λίθος 4
Ο μήνας έχει ανατροπές και φέρνει καινούργια δεδομένα στην καθημερινότητά σου και στην ζωή σου. Δεν είναι ο καταλληλότερος μήνας για προγραμματισμό και σταθεροποίηση ή για ξεκαθάρισμα καταστάσεων, χρειάζεται να αφήσεις λίγο τα πράγματα να πάνε με τον δικό τους ρυθμό και να δεις πού πάνε να καταλήξουν. Αναγνωρίζοντας τις καινούργιες τάσεις μπορείς πιο εύκολα να τις διαχειριστείς και κυρίως να τις εκμεταλλευτείς προς όφελός σου.

Θεμέλιος λίθος 5
Ο μήνας φέρνει δυσαρέσκειες και οι καταστάσεις σου δείχνουν ότι μάλλον χρειάζεται να προσαρμόσεις τις δράσεις σου και τις επιλογές σου ή ακόμη και τις απόψεις σου στις εξελίξεις και στις ανάγκες των άλλων ανθρώπων γύρω σου, ειδικότερα των συγγενών, του /της συζύγου σου ή των πολύ στενών σου φίλων. Η περίοδος σε φέρνει αντιμέτωπο και με οικονομικά ζητήματα και γενικότερα με το θέμα της ευθύνης και της υπευθυνότητας. Τα όρια είναι απαραίτητα και η η ισορροπία το τελικό ζητούμενο αυτόν τον μήνα.

Θεμέλιος λίθος 6

Ο μήνας έχει περίεργες σκέψεις, τονίζεται σχετικά περισσότερο η ανασφάλειά σου, αλλά ταυτόχρονα η διαίσθησή σου σε οδηγεί σε σωστά μονοπάτια, αν μπορέσεις να είσαι ψύχραιμός, λογικός και αντικειμενικός. Έρχονται πληροφορίες και μαθαίνεις πράγματα που αγνοούσες και που σε βοηθάνε να καταλάβεις πώς είναι καλύτερο να κινηθείς για σένα και για τους δικούς σου.

Θεμέλιος λίθος 7
Ο μήνας είναι δυναμικός και έχει αρκετές ευκαιρίες που σου δίνονται ή που τις δημιουργείς και εσύ ο ίδια για να προωθήσεις θέματα που έχουν να κάνουν με την εργασία και την καριέρα σου αλλά και με το οικονομικό σου κομμάτι, ανεξαρτήτως επαγγέλματος. Η περίοδος χρειάζεται οργάνωση, αποφασιστικότητα, πειθαρχεία, ευθυκρισία και αμεσότητα, μην αφήνεις τον χρόνο ανεκμετάλλευτο.

Θεμέλιος λίθος 8
Ο μήνας σου δίνει την ευκαιρία να ξεκουραστείς και να απομακρυνθείς από την καθημερινότητά σου κάνοντας ένα ταξίδι ή ακόμη και απλά με το να κατεβάσεις ρολά για λίγο και να χαλαρώσεις παρέα με τον εαυτό σου και κάνοντας αυτά που θέλεις. Δεν πρόκειται για μια περίοδο αντικοινωνική όμως, αντιθέτως ο κοινωνικός σου κύκλος μπορεί ακόμη και να αυξηθεί μέσα από καινούργιες γνωριμίες και πρόσωπα.

Θεμέλιος λίθος 9
Ο μήνας μπορεί να σε ωφελήσει αρκετά και σε πρακτικά ζητήματα αλλά και σε αισθηματικά, αρκεί να αλλάξεις λίγο τις αντιλήψεις σου ή να εντοπίσεις τι είναι αυτό που σε σταματά από το να κάνεις αυτό που ξέρεις ότι είναι καλό να κάνεις. Η περίοδος έχει νέα ξεκινήματα που μπορείς να κάνεις εσύ ο ίδιος ή κάτι καινούργιο που ξεκινάει τώρα στην ζωή σου μπορείς να το εκμεταλλευτείς και να σε οδηγήσει πολύ μακριά ή πολύ ψηλά. Απόφυγε την απολυτότητα και την έλλειψη πρωτοβουλίας.
Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: