astropedia.gr

Αριθμολογία - Φεβρουάριος 2019

Αριθμολογία - Φεβρουάριος 2019
Η αριθμολογία του μήνα από τον Athan

Καλό μήνα σε όλους και όλες! Ο Φεβρουάριος είναι μήνας που δίνει αρκετές ευκαιρίες για να αλλάξουμε και να εισάγουμε καινούργια δεδομένα στην ζωή μας ώστε να ανανεωθούμε και να προχωρήσουμε σε νέους δρόμους υλικής και αισθηματικής επίγνωσης και επιτυχίας. Ταυτόχρονα είναι μια περίοδος ανατροπών και για κάποιους τα καινούργια δεδομένα μπορεί να μην είναι ακριβώς αυτά που θα ήθελαν.. Κοινός παράγοντας και στις δύο περιπτώσεις είναι η αλλαγή και η ύπαρξη της ανάγκης για ανανέωση και καλύτερη εφαρμογή ων πραγμάτων και των λειτουργιών που έχουμε μέχρι στιγμής κατανοήσει. 

μην ξεχνάς ότι μπορείς καθημερινά και εντελώς δωρεάν να συμβουλεύεσαι τις αριθμολογικές τάσεις μέσα από την δική σου ημερομηνία

Πώς θα κυλήσει αυτός ο μήνας για σένα;

Τον θεμέλιο λίθο της ημερομηνίας σου τον βρίσκεις αφού προσθέσεις την ημέρα και το μήνα της γέννησής σου και ανάγεις το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό. Αν για παράδειγμα έχεις γεννηθεί 25 Σεπτεμβρίου οποιουδήποτε έτους τότε προσθέτεις 25+9=34 και με αναγωγή καταλήγεις 3+4=7. Είναι βασικό να σημειωθεί εδώ ότι τα παρακάτω είναι φυσικά μια γενική αριθμολογική προσέγγιση η οποία σε μεγάλο ή μικρό βαθμό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με την ακριβή ημερομηνία της γέννησής σου και τον συνδυασμό της με τον ονομαστικό σου αριθμό, τους μεγαλύτερους κύκλους της ημερομηνίας σου και την τετραμηνία που διανύεις.

Θεμέλιος λίθος 1
Ο μήνας φέρνει στο προσκήνιο θέματα οικονομικής διαχείρισης και σε προτρέπει να κινηθείς με τρόπο έξυπνο και αποτελεσματικό. Οι οικονομικές έγνοιες, αλλά και οι υποχρεώσεις ή η φροντίδα προς την οικογένεια είναι επίσης ένα θέμα του μήνα και θα χρειαστεί καθ’όλη την διάρκεια της περιόδου να κινηθείς με τρόπους που να στοχεύουν στην σωστή ισορροπία του συνόλου και όχι μόνο του εαυτού.

Θεμέλιος λίθος 2
Μήνας διερευνητικός, με σκέψη και αργές κινήσεις. Οι αποφάσεις σου δεν είναι ακόμη έτοιμες και χρειάζεσαι χρόνο για να σκεφτείς περισσότερο ή για να ανακαλύψεις τις απαντήσεις που χρειάζεσαι. Είναι καλός και βοηθητικός μήνας για μελέτη, σπουδές και για οτιδήποτε χρειάζεται έρευνα και εμβάθυνση, όχι όμως για τα αισθηματικά σου, καθώς σε αυτόν τον τομέα δημιουργούνται πολλά μπερδέματα αυτή την περίοδο.

Θεμέλιος λίθος 3
Ένας τυχερός μήνας που σε βοηθά να προχωρήσεις τα σχέδιά σου, να οργανώσεις καλύτερα την ζωής σου και τα σχέδιά σου και επίσης να καταφέρεις να κινηθείς με περισσότερη αυτοπεποίθηση ή με περισσότερη εξυπνάδα γύρω από τα ζητούμενά σου. Η περίοδος ευνοεί τα οικονομικά ζητήματα και σου δίνει το πάνω χέρι σε αυτές τις υποθέσεις και υπάρχει βοήθεια, ίσως και από πλευρές που δεν περίμενες… Στα προσωπικά θέματα δεν έχεις σημαντικές εξελίξεις, αλλά μπορείς να σταθεροποιήσεις θετικά την ήδη υπάρχουσα σχέση σου.

Θεμέλιος λίθος 4
Ο μήνας σε φέρνει σε ένα σημείο που πλέον υπάρχει η ανάγκη να ολοκληρώσεις υποθέσεις σου και να αφήσεις πίσω σου αυτό που δεν βλέπεις να έχει μέλλον. Είναι περίοδος ολοκλήρωσης και κλεισίματος κύκλων σε όλα τα θέματα και αυτό είναι καλό γιατί έτσι ετοιμάζεσαι ο ίδιος να αρχίσεις καινούργιους κύκλους, να γνωρίσεις καινούργια ενδιαφέροντα πρόσωπα, αλλά και να δώσεις την ενέργειά σου σε νέα σχέδια.

Θεμέλιος λίθος 5
Αυτόν τον μήνα δημιουργούνται οι κατάλληλες προϋποθέσεις για να αναπτύξεις δράση, να κινηθείς δυναμικά και να αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδιά σου. Αφήνεις πίσω σου τον δισταγμό, την αβεβαιότητα ή την ανασφάλεια και προχωράς χρησιμοποιώντας τις ευκαιρίες προς όφελός σου. Καλή και δυναμική περίοδος, αρκεί μόνο να μην το παρακάνεις γιατί κανείς δεν δίνει ευκαιρίες σε έναν εγωιστή που δεν λαμβάνει υπόψη και τους άλλους.

Θεμέλιος λίθος 6
Ο μήνας φέρνει στο προσκήνιο ανάγκες που υπάρχουν στο συναισθηματικό σου κομμάτι και χρειάζεσαι πιο ξεκάθαρα πράγματα να δεις από τον σύντροφο ή τον άνθρωπο με τον οποίο συνεργάζεσαι μαζί του σε ένα πρότζεκτ. Είναι περίοδος που μπορεί να φέρει μεταβολές στο σπίτι που μένεις και να αλλάξει την δυναμική των μελών της οικογένειάς σου. Το πιο σημαντικό για αυτή την περίοδο είναι να έρθεις σε επαφή με τις πραγματικές σου ανάγκες και να τις καταλάβεις πλήρως πρώτα και μετά να προβείς σε κινήσεις και αποφάσεις. Όχι παρορμητικά, αλλά λογικά!

Θεμέλιος λίθος 7
Ο μήνας είναι δημιουργικός και σε βγάζει από διλήμματα και σκέψεις που μπορεί να είχες κατά την πρόσφατη περίοδο. Σχέδια, σκέψεις και πράξεις μπαίνουν σε σειρά και τάξη, δρομολογούνται εξελίξεις και είναι ένα διάστημα θετικό σε σχέση με αποτελέσματα. Τόσο σε επαγγελματικά, όσο και σε προσωπικά θέματα ευνοείσαι, οπότε κάνε τις κινήσεις που χρειάζονται για να αρχίσεις να βλέπεις αποτελέσματα.

Θεμέλιος λίθος 8
Ο μήνας  μπορεί να σου φανεί δύσκολος σε κάποια σημεία και αρκετά απαιτητικός, ειδικότερα σε θέματα εργασίας και οργάνωσης. Είναι όντως έτσι και γι’αυτό είναι απαραίτητο μέσα σε αυτόν τον μήνα να προσέξεις κάθε λεπτομέρεια στα σχέδιά σου, να φροντίσεις οι κινήσεις σου να είναι μελετημένες και να έχεις κάνει σωστή μελέτη των ενδεχομένων προτού προβείς σε αποφάσεις. Αυτή την περίοδο μπορείς να σταθεροποιήσεις με θετικό τρόπο για σένα αρκετές από τις εξελίξεις και να θέσεις καλές βάσεις για το μέλλον. Παρολαυτά πρόσεξε την υγεία σου και μην το παρακάνεις.

Θεμέλιος λίθος 9
Ο μήνας σε απελευθερώνει από τα δεσμά σου και τα όρια που σου έχουν βάλει και τα οποία δεν σε βοηθάνε να αναπτυχθείς ή να εξελιχθείς. Είναι περίοδος που δίνεις έμφαση στο καινούργιο, στην ανανέωση, στην αλλαγή και στην πρωτοπορία. Μήνας με νέα δεδομένα, ευκαιρίες που σε περιμένουν να τις εκμεταλλευτείς, αλλά και με ανατροπές που κρύβουν μαθήματα..
Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: