astropedia.gr

Αριθμολογία - Ιούνιος 2019

Αριθμολογία - Ιούνιος 2019
Η αριθμολογία του μήνα από τον Athan

Καλό μήνα σε όλους και όλες. Ο Ιούνιος είναι ο έκτος μήνας του ημερολογίου και ως εκ τούτου σχετίζεται με θέματα ισορροπίας και με την ανάγκη να φέρουμε σε αρμονία τις σχέσεις μας, να ξεκαθαρίσουμε υποθέσεις που αφορούν οικογένεια και να οργανώσουμε καλύτερα τα οικονομικά μας. Ο συγκεκριμένος Ιούνιος μέσα από το φίλτρο της χρονιάς που τρέχει μας καλεί να δώσουμε ένα τέλος σε τέτοια θέματα και ειδικότερα στις σχέσεις μας. Είναι μήνας που χρειάζεται να γίνει ένα συνολικό και γερό ξεκαθάρισμα, ώστε να μπορέσουμε να συνεχίσουμε θετικά και δημιουργικά προς τα εμπρός.. μαζί ή μόνοι.

μην ξεχνάς ότι μπορείς καθημερινά και εντελώς δωρεάν να συμβουλεύεσαι τις αριθμολογικές τάσεις μέσα από την δική σου ημερομηνία

Πώς θα κυλήσει αυτός ο μήνας για σένα;

Τον θεμέλιο λίθο της ημερομηνίας σου τον βρίσκεις αφού προσθέσεις την ημέρα και το μήνα της γέννησής σου και ανάγεις το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό. Αν για παράδειγμα έχεις γεννηθεί 25 Σεπτεμβρίου οποιουδήποτε έτους τότε προσθέτεις 25+9=34 και με αναγωγή καταλήγεις 3+4=7. Είναι βασικό να σημειωθεί εδώ ότι τα παρακάτω είναι φυσικά μια γενική αριθμολογική προσέγγιση η οποία σε μεγάλο ή μικρό βαθμό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με την ακριβή ημερομηνία της γέννησής σου και τον συνδυασμό της με τον ονομαστικό σου αριθμό, τους μεγαλύτερους κύκλους της ημερομηνίας σου και την τετραμηνία που διανύεις.

Θεμέλιος λίθος 1
Δυναμικά ξεκαθαρίσματα σε όλα τα επίπεδα, δεν αφήνεις ούτε στιγμή να πάει χαμένη! Αυτός ο μήνας θα είναι σημαδιακός, τόσο για αυτά που θα αποφασίσεις να τελειώσεις, όσο και για αυτά που θα αποφασίσεις να αρχίσεις. Μπροστά και με την νίκη!  Εκμεταλλεύσου την δύναμη της Αριθμολογίας και μάθε τα πάντα για το μέλλον. Στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΜΕΛΛΟΝ στο 54760.

Θεμέλιος λίθος 2
Είναι ο μήνας που θα σε απασχολήσουν πολύ οι σχέσεις και η ποιότητα που υπάρχει σε αυτό το κομμάτι της ζωής σου. Σχέσεις δεν είναι μόνο οι αισθηματικές σχέσεις, σχέσεις είναι το καθετί στην ζωή μας που αφορά την επαφή μας με τους άλλους ανθρώπους και έτσι ο μήνας θα σε βάλει σε διαδικασία να ξεκαθαρίσεις πολλά τόσο στο προσωπικό, όσο και στο επαγγελματικό σου κομμάτι. Λειτούργησε με ψυχραιμία και με λογική!  Εκμεταλλεύσου την δύναμη της Αριθμολογίας και μάθε τα πάντα για το μέλλον. Στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΜΕΛΛΟΝ στο 54760.

Θεμέλιος λίθος 3
Άκρως επικοινωνιακός και λειτουργικός μήνας κατά τον οποίο θα δεις αρκετές από τις μέχρι τώρα προσπάθειές σου να οδηγούν σε αποτελέσματα, αλλά και θα σου είναι πιο εύκολο πλέον να μιλήσεις πιο ξεκάθαρα για το τι εσύ θες και τι χρειάζεσαι. Οι απόψεις σου έχουν βαρύτητα αυτόν τον μήνα, μην μπερδευτείς λοιπόν με διλήμματα και πολλαπλές επιλογές. Θέσε μια ξεκάθαρη γραμμή και ακολούθησέ την!  Εκμεταλλεύσου την δύναμη της Αριθμολογίας και μάθε τα πάντα για το μέλλον. Στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΜΕΛΛΟΝ στο 54760.

Θεμέλιος λίθος 4
Μήνας που σταθεροποιεί τις καταστάσεις και σου ξεκαθαρίζει πολλά από τα θέματα που μέχρι τώρα ήταν σε εκκρεμότητα ή που δεν είχαν δείξει το πρόσωπό τους. Μπορεί να μην πάνε όλα κατ’ευχήν αυτόν τον μήνα και σίγουρα δεν είναι η περίοδος που έχεις το κοκαλάκι της νυχτερίδας. Χρειάζεται δουλειά, επιμονή και υπομονή…αλλά τουλάχιστον τώρα θα ξέρεις που πατάς και πού βρίσκεσαι!  Εκμεταλλεύσου την δύναμη της Αριθμολογίας και μάθε τα πάντα για το μέλλον. Στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΜΕΛΛΟΝ στο 54760.

Θεμέλιος λίθος 5
Μια συναρπαστική περίοδος αρχίζει με αυτόν τον μήνα για σένα, ειδικότερα αν βρίσκεσαι σε ένα σημείο της ζωής σου που χρειάζεσαι οπωσδήποτε την αλλαγή και την ανανέωση. Είναι διάστημα που μπορείς να εκμεταλλευτείς επαγγελματικές ευκαιρίες που παρουσιάζονται ή να δώσεις εσύ ώθηση στην καριέρα σου με τον τρόπο που επιθυμείς, ενώ σε προσωπικό επίπεδο οι σχέσεις ανανεώνονται και γίνονται πιο καυτές.  Εκμεταλλεύσου την δύναμη της Αριθμολογίας και μάθε τα πάντα για το μέλλον. Στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΜΕΛΛΟΝ στο 54760.

Θεμέλιος λίθος 6
Μήνας θετικός που σε βοηθά να φέρεις σε ισορροπία τα οικονομικά σου, αλλά και να καταφέρεις να διορθώσεις εντάσεις με πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν και να μειώσεις την απόσταση που σε χωρίζει. Αν από την άλλη βρίσκεσαι ήδη σε μια σχέση που μάλλον δεν τραβάει και δεν σε ικανοποιεί, τότε αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να την αφήσεις πίσω σου και να κοιτάξεις μπροστά.  Εκμεταλλεύσου την δύναμη της Αριθμολογίας και μάθε τα πάντα για το μέλλον. Στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΜΕΛΛΟΝ στο 54760.

Θεμέλιος λίθος 7
μήνας περισυλλογής και φαινομενικής απραξίας. Το καλύτερο θα ήταν αν μπορείς, να πάρεις τώρα την άδειά σου και αν δεν μπορείς, φρόντισε να ελαττώσεις όσο γίνεται τις δράσεις και τις διαδράσεις με τους άλλους και να ασχοληθείς περισσότερο με την δική σου εσωτερική και πνευματική ισορροπία. Ο μήνας δεν ευνοεί τα γήινα (οικονομικά, επαγγελματικά..), αντιθέτως μπορεί να φέρει και μικρές απώλειες. Εστιάσου στο νόημα και σχεδίασε το μέλλον σου.  Εκμεταλλεύσου την δύναμη της Αριθμολογίας και μάθε τα πάντα για το μέλλον. Στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΜΕΛΛΟΝ στο 54760.

Θεμέλιος λίθος 8
Δυναμικός και ικανοποιητικός μήνας που φέρνει αποτελέσματα σε προσπάθειες του παρελθόντος, οικονομικές απολαβές ή άνοδο και επιτυχία σε επαγγελματικές υποθέσεις.  Είναι κατάλληλη περίοδος για να οργανώσεις, να διαμοιράσεις ευθύνες και αρμοδιότητες και γενικότερα για να βάλεις σε τάξη κάθε σου υπόθεση.  Εκμεταλλεύσου την δύναμη της Αριθμολογίας και μάθε τα πάντα για το μέλλον. Στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΜΕΛΛΟΝ στο 54760.

Θεμέλιος λίθος 9
Αποφασιστικός μήνας που θα σου αφήσει την αίσθηση της ικανοποίησης, αφού όμως τελειώσει πρώτα! Κατά την διάρκειά του θα χρειαστεί να απομακρυνθείς από καθετί επιβλαβές για σένα, είτε είναι μια κατάσταση είτε πρόκειται για μια σχέση ή για συγκεκριμένο άτομο. Το διάστημα σου δίνει σημαντικές πληροφορίες όμως και ευκαιρίες για να μπορέσεις να αρχίσεις κάτι καινούργιο, πολύ καλύτερο και πολύ πιο συναρπαστικό. Η επιρροή που έχεις στους άλλους αυξάνεται, στο χέρι σου είναι να την χρησιμοποιήσεις. Εκμεταλλεύσου την δύναμη της Αριθμολογίας και μάθε τα πάντα για το μέλλον. Στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΜΕΛΛΟΝ στο 54760.
Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: