astropedia.gr

Οκτώβριος 2018 - Αριθμολογία

Οκτώβριος 2018 - Αριθμολογία
Η αριθμολογία του μήνα από τον Athan 

Καλό μήνα σε όλους και όλες. Ο Οκτώβρης μας δίνει ευκαιρίες, αλλά ταυτόχρονα μας ζητά να είμαστε προσεκτικοί και μετρημένοι, όχι από φόβο ή από ατολμία, αλλά από προσεκτική μελέτη και λογική επεξεργασία των ζητημάτων της ζωής μας και έτσι όπως αυτά εξελίσσονται κατά την διάρκεια του επόμενου διαστήματος. Η περίοδος έχει έκφραση, εκδήλωση, κινητικότητα, συζητήσεις, συμφωνίες που κλείνουν, θετικές εξελίξεις σε αισθηματικά ζητήματα και ενδιαφέρουσες καινούργιες γνωριμίες που μας ανανεώνουν. Χρειάζεται όμως να γίνεται σωστή επεξεργασία των δεδομένων, όποια και αν είναι αυτά και να μην ανοίγουμε ταυτόχρονα πολλά κεφάλαια και στο τέλος δεν μπορούμε να είμαστε αποτελεσματικοί. Κινούμαστε χωρίς βιασύνες και εστιαζόμαστε σε ένα πράγμα κάθε φορά.
 

 
Πώς θα κυλήσει αυτός ο μήνας για σένα; 

Τον θεμέλιο λίθο της ημερομηνίας σου τον βρίσκεις αφού προσθέσεις την ημέρα και το μήνα της γέννησής σου και ανάγεις το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό. Αν για παράδειγμα έχεις γεννηθεί 25 Σεπτεμβρίου οποιουδήποτε έτους τότε προσθέτεις 25+9=34 και με αναγωγή καταλήγεις 3+4=7. Είναι βασικό να σημειωθεί εδώ ότι τα παρακάτω είναι φυσικά μια γενική αριθμολογική προσέγγιση η οποία σε μεγάλο ή μικρό βαθμό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με την ακριβή ημερομηνία της γέννησής σου και τον συνδυασμό της με τον ονομαστικό σου αριθμό, τους μεγαλύτερους κύκλους της ημερομηνίας σου και την τετραμηνία που διανύεις.  

Θεμέλιος λίθος 1
Ο μήνας μπορεί να σου φανεί δύσκολος και πιεστικός είτε γιατί υπάρχουν πολλές ευθύνες και υποχρεώσεις από τις οποίες δεν μπορείς να ξεφύγεις, είτε γιατί συναντάς εμπόδια και περιορισμούς στις επιδιώξεις σου και αυτή η κατάσταση παίζει με τα νεύρα σου και την ανάγκη σου για άμεσες λύσεις. Είναι καλή περίοδος όμως για να μπορέσεις να εστιάσεις σε λεπτομέρειες και σε θέματα που είχες παραμελήσει και να κάνεις τις απαραίτητες επιδιορθώσεις.

Θεμέλιος λίθος 2
Ο μήνας σου παρέχει ευκαιρίες για να απελευθερωθείς και να κινήσεις την ζωή σου προς μια κατεύθυνση που είναι σαφέστατα πιο ευνοϊκή και πιο ικανοποιητική για σένα, με την προϋπόθεση όμως ότι ο ίδιος έχεις αποκολληθεί από πεποιθήσεις και συνήθειες που σε εγκλωβίζουν, ώστε να μπορέσεις να κάνεις θετικά και δημιουργικά βήματα και να απολαύσεις την ζωή σου. Αυτόν τον μήνα φρόντισε να μην αμελήσεις και να οργανώσεις κάθε λεπτομέρεια της καθημερινότητάς σου. 

Θεμέλιος λίθος 3
Ο μήνας φέρνει υποχρεώσεις στο προσκήνιο, οικονομικές ή και αισθηματικές. Είναι μια καλή περίοδος να βάλεις σε τάξη κάποια πράγματα και να φέρεις σε ισορροπία την αισθηματική σου ζωή με την επαγγελματική σου καθημερινότητα. Αυτόν τον μήνα μπορείς να ξεπεράσεις κάποιο τραύμα από το παρελθόν και να επιτρέψεις στις πληγές σου να επουλωθούν μέσω της αγάπης και της φροντίδας.

Θεμέλιος λίθος 4
Ο μήνας φέρνει στο προσκήνιο θέματα από το παρελθόν σου και υποθέσεις που δεν έχουν κάνει ακόμη τον κύκλο τους ή που για κάποιον άλλο λόγο βρίσκονται ακόμη σε εκκρεμότητα και δεν έχουν κλείσει ή τακτοποιηθεί κατάλληλα. Είναι περίοδος σκέψης, έρευνας και περισυλλογής. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να συλλέξεις τα στοιχεία ου παρουσιάζονται, να τα επεξεργαστείς και να ψάξεις να βρεις τα κομμάτια που σου λείπουν ακόμη από το παζλ, ώστε να πάρεις καλύτερες αποφάσεις. Αυτόν τον μήνα μην παραμελείς φίλους, οικογένεια και την αισθηματική σου ζωή, ενώ αν βρίσκεσαι σε παράλληλη σχέση, να είσαι πολύ προσεκτικός για πιθανές αποκαλύψεις. 

Θεμέλιος λίθος 5
Ο μήνας σε γενικές γραμμές είναι ένας τυχερός μήνας που φέρνει ανταμοιβές και αποτελέσματα από τις μέχρι τώρα κινήσεις, αποφάσεις και πράξεις σου. Υπάρχει μια αίσθηση μοιραίου, με την έννοια του ότι γίνονται πράγματα που είναι η ώρα τους να γίνουν αυτόν τον μήνα και ταιριάζει απόλυτα η φράση ό,τι έσπειρες θερίζεις ή όπως έστρωσες θα κοιμηθείς. Οι συνθήκες σε ευνοούν να αρχίσεις να μορφοποιείς στο μυαλό σου μια καινούργια ιδέα ή ακόμη και να περάσεις στην υλοποίησή της, αν οι συνθήκες για αυτό που σκέφτεσαι είναι ώριμες.

Θεμέλιος λίθος 6
Ο μήνας είναι θετικός και σε φέρνει πιο κοντά τόσο με δικά σου άτομα όσο και με καινούργιες γνωριμίες και επαφές που φαίνονται ενδιαφέρουσες και χρήσιμες. Είναι όμως ταυτόχρονα και μια περίοδος που η βαθύτερη σου ψυχολογία δεν σε αφήνει να δεις καθαρά και μπορεί να έχεις διλήμματα και αμφιβολίες σε σχέση με το πώς ακριβώς να κινηθείς με κάποια πρόσωπα. Ο μήνας αυτός σου δίνει το μήνυμα όμως ότι οτιδήποτε έχει κάνει τον κύκλο του ή έχει πλέον ξεφτίσει και ξεθωριάσει πρέπει να βγει από την ζωή σου.

Θεμέλιος λίθος 7
Ο μήνας είναι δυναμικός με καινούργια ξεκινήματα και πολλή ενέργεια για να την αξιοποιήσεις σωματικά, συναισθηματικά και πνευματικά. Οι ιδέες που προετοιμάζονταν στο μυαλό σου τώρα αρχίζουν να παίρνουν σάρκα και οστά και είναι η κατάλληλη περίοδος για να κάνεις σημαντικές κινήσεις ή να πάρεις αποφάσεις που αφορούν την ζωή σου μακροπρόθεσμα. Να αποφύγεις να εστιάσεις μόνο στον εαυτό σου όμως αυτόν τον μήνα και οι κινήσεις και οι προθέσεις σου να σχετίζονται με την κατανόηση και την αποδοχή των άλλων, με τα ελαττώματα και τα προτερήματά τους.  

Θεμέλιος λίθος 8
Ο μήνας σου ανοίγει το πεδίο των συνεργασιών και σου δίνονται ευκαιρίες που έχουν μακροπρόθεσμο χαρακτήρα. Είναι καλό να εκμεταλλευτείς τις γνωριμίες σου αυτόν τον μήνα και να δείξεις αυτό που έχεις να δώσεις χωρίς να περιορίζεσαι από δικές σου σκέψεις αμφιβολίας ή ότι δεν είσαι αρκετά ικανός για να πετύχεις κάτι. Στο προσωπικό κομμάτι οι σχέσεις σε απασχολούν, είτε είσαι μόνος είτε μέσα σε σχέση και καλό είναι να κινηθείς θετικά και τρυφερά και με υπομονή, χωρίς να παρασύρεσαι από συναισθήματα που όμως είναι κάπως μπερδεμένα ακόμη..

Θεμέλιος λίθος 9
Ο μήνας είναι πολύ κινητικός και φέρνει στην επιφάνεια κρυμμένες υποθέσεις που μέχρι τώρα αναμοχλεύονταν στο δικό σου υποσυνείδητο ή που παρέμεναν επτασφράγιστα μυστικά των άλλων. Αποκαλυπτική περίοδος λοιπόν που μπορείς με ψυχραιμία και λογική να την αξιοποιήσεις προς όφελός σου, αρκεί να μην χάσεις τον έλεγχο ή να ξαφνιαστείς και να μπορείς να οδηγήσεις εσύ τις καταστάσεις. Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: