astropedia.gr

Αριθμολογία Απριλίου

Αριθμολογία Απριλίου
Η αριθμολογία του μήνα από τον Athan

Ο τέταρτος μήνας του έτους μας δίνει την ενέργεια της σταθεροποίησης και οι εξελίξεις αρχίζουν να διαμορφώνουν πιο συγκεκριμένα αποτελέσματα. Τα πράγματα γίνονται πιο ξεκάθαρα, τα όρια πιο σαφή και γνωρίζουμε με τι έχουμε να παλέψουμε ή πού ακριβώς χρειάζεται να εστιάσουμε τώρα την προσοχή και την ενέργειά μας, ώστε να έχουμε αποτελέσματα. Ο μήνας φέρνει κούραση και πιεσμένο πρόγραμμα καθώς οι ρυθμοί τρέχουν και μαζί τρέχουμε και εμείς για να διεκπεραιώσουμε εκκρεμότητες που είχαμε αφήσει για κάποια άλλη στιγμή.  Μας απασχολούν τα οικονομικά ζητήματα και είναι κατάλληλη περίοδος για να βάλουμε τάξη σε αυτόν τον τομέα, είτε τακτοποιώντας υποχρεώσεις μας είτε εντοπίζοντας τους λόγους εξαιτίας των οποίων χάνουμε χρήματα, με αποτέλεσμα μια πιο καλή διαχείριση των πόρων μας. Απολαβές από εργασία και δημιουργική ανάπτυξη σε αυτόν τον τομέα προβλέπεται από τις δονήσεις του μήνα, ενώ στα προσωπικά ζητήματα ο Απρίλιος φέρνει θετικό κλίμα και ευκαιρίες εξομάλυνσης και αρμονίας, ακόμη και δυνατότητες επανασύνδεσης, αν και οι σχέσεις που δεν πάνε καλά μπορεί και να διακοπούν, αν δεν υπάρχει η ξεκάθαρη πρόθεση και η εσωτερική δύναμη να ξεπεραστούν τα ουσιαστικά εμπόδια.


Πώς θα κυλήσει αυτός ο μήνας για σένα;

Τον θεμέλιο λίθο της ημερομηνίας σου τον βρίσκεις αφού προσθέσεις την ημέρα και το μήνα της γέννησής σου και ανάγεις το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό. Αν για παράδειγμα έχεις γεννηθεί 25 Σεπτεμβρίου οποιουδήποτε έτους τότε προσθέτεις 25+9=34 και με αναγωγή καταλήγεις 3+4=7. Είναι βασικό να σημειωθεί εδώ ότι τα παρακάτω είναι φυσικά μια γενική αριθμολογική προσέγγιση η οποία σε μεγάλο ή μικρό βαθμό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με την ακριβή ημερομηνία της γέννησής σου και τον συνδυασμό της με τον ονομαστικό σου αριθμό, τους μεγαλύτερους κύκλους της ημερομηνίας σου και την τετραμηνία που διανύεις.

Θεμέλιος λίθος 1
Διερευνητικός μήνας κατά τον οποίο αισθάνεσαι ότι κάτι αλλάζει, αλλά η αλλαγή δεν έχει ακόμη εδραιωθεί πρακτικά. Μπορείς να σκεφτείς καλύτερα και πιο ψύχραιμα αυτό που σε απασχολεί και να προετοιμάσεις το έδαφος για να υλοποιήσεις με τον καλύτερο τρόπο τις αποφάσεις σου. Ένα σύντομο ταξιδάκι ή η αποστασιοποίηση από τις καταστάσεις θα σε βοηθήσουν να βρεις τις ισορροπίες σου και να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι μπορείς να αποφύγεις τις υποχρεώσεις σου. Αντιθέτως αυτόν τον μήνα χρειάζεται να είσαι επιμελής και τυπικός με κάθε πρέπει.

Θεμέλιος λίθος 2
Αυτόν τον μήνα μπορείς να βάλεις σε τάξη πολλά πράγματα στην ζωή σου και επιπλέον να κινήσεις τα νήματα έτσι ώστε να έχεις την επιτυχία, το αποτέλεσμα, την επιβράβευση ή το όφελος που θέλεις. Μια σχεδόν μαγική περίοδος κατά την οποία οι ευχές σου γίνονται πραγματικότητα και αυτό που λες, γίνεται. Κινήσου προς όφελος όχι μόνο δικό σου, αλλά και των άλλων και δεν θα χάσεις.

Θεμέλιος λίθος 3
Κινητικός και δραστήριος ο μήνας, με πολλές ασχολίες αλλά και τρεξίματα, κυρίως για υποθέσεις άλλων. Δημιουργείς επαφές που σε βοηθούν να προχωρήσεις, έχεις την διάθεση να ολοκληρώσεις σχέδια και πρότζεκτ και σου δίνονται ευκαιρίες για να κάνεις το επόμενο βήμα στην ζωή σου, όποιο και αν είναι αυτό. Θα σε απασχολήσουν πιο ενεργά θέματα που έχουν να κάνουν με την κοινωνία και ίσως αισθανθείς πολύ μικρός σε όλο αυτό που γίνεται, αλλά μην ξεχνάς ότι αυτόν τον μήνα έχεις την δύναμη να αλλάξεις κάτι, βάζοντας το δικό σου μικρό λιθαράκι. Χλιαρός μήνας για τα αισθηματικά σου, ικανοποιητικός όμως και με επιτυχίες στα επαγγελματικά θέματα.

Θεμέλιος λίθος 4
Έχει έρθει η ώρα για να κάνεις πράξη αυτά που σκέφτεσαι και να τολμήσεις να διεκδικήσεις αυτό που αξίζεις και αυτό που χρειάζεσαι. Η περίοδος σου παρέχει πρόσφορο έδαφος για να δράσεις στοχευμένα και αποτελεσματικά και για να φέρεις την αλλαγή στην ζωή σου. Τόλμησε να κάνεις αυτό που ξέρεις ότι πρέπει να γίνει και μην αφήνεις φόβους να σε περιορίζουν και να σε εμποδίζουν. Αποδοτικός μήνας για επαγγελματικά και πρακτικά ζητήματα με εξελίξεις δυναμικές στην εργασία, ενώ στον αισθηματικό τομέα χρειάζεται να αναλάβεις πρωτοβουλίες.

Θεμέλιος λίθος 5
Η περίοδος που αρχίσει έχει να κάνει με την ανάληψη ευθυνών που σχετίζονται με μια προσωπική σου σχέση ή με μια συνεργασία που έχεις επαγγελματικά. Οι συναισθηματικές εντάσεις δεν θα λείψουν και ίσως σε κάποιο βαθμό νοιώσεις ότι χάνεις την ελευθερία σου ή τον έλεγχο του εαυτού σου και οδηγείσαι έτσι σε υπερβολές. Είναι καλός μήνας για να εξετάσεις βαθύτερα τον εαυτό σου και να εντοπίσεις ποιες είναι ακριβώς οι ανάγκες σου ή κατά πόσο ζεις όντως αυτό που θες να ζήσεις. Σε απασχολούν αλλαγές που γίνονται στο σπίτι σου, στο γραφείο σου και γενικότερα είναι περίοδος για να εξετάσεις καλύτερα τα πράγματα και δεν χρειάζεται να πάρεις τώρα τι πιο σημαντικές σου αποφάσεις.

Θεμέλιος λίθος 6
Δημιουργικές ευθύνες και την δυνατότητα να εκφράσεις με τον καλύτερο τρόπο τον εαυτό σου σου παρέχει αυτός ο μήνας. Οι οικογένεια και οι φίλοι σε βοηθούν να καταλάβεις καλύτερα την αξία της ομάδας και θα μπορέσεις να βρεις τις ισορροπίες που χρειάζονται για να συνεχίσεις δημιουργικά την πορεία σου και την εξέλιξή σου. Οι επικοινωνίες, οι επαφές και οι συζητήσεις σου ανοίγουν πόρτες και θέματα που έχουν να κάνουν με εκπαίδευση, με γραπτό ή προφορικό λόγο δίνουν καλά αποτελέσματα. Μια νέα φιλία ή μια ενδιαφέρουσα γνωριμία εύκολα μπορούν να συμβούν αυτόν τον μήνα.

Θεμέλιος λίθος 7
Αυτόν τον μήνα χρειάζεται να εστιάσεις σε κάθε λεπτομέρεια που σου έχει διαφύγει και να προσέξεις τα πάντα. Κάθε λεπτό της μέρας μετράει και μπορείς κάθε μέρα να κάνεις κάτι που λειτουργεί εποικοδομητικά και προσθέτει άλλο ένα λιθαράκι στο οικοδόμημα της ζωής σου. Κατάλληλος μήνας για να θέσεις σταθερές βάσεις και θεμέλια σε ένα σχέδιο ή πρότζεκτ και, αν δεν φοβηθείς την κούραση, θα έχεις αποτελέσματα που θα κρατήσουν μέσα στον χρόνο. Προσέχεις την υγεία σου και βρίσκεις πάντα χρόνο για να ξεκουράσεις σώμα και πνεύμα, ώστε να μπορέσεις να είσαι αποδοτικός και αποτελεσματικός. Μην βιάζεσαι αυτόν τον μήνα, όλα γίνονται την κατάλληλη στιγμή. Αυτό που χρειάζεται εσύ να κάνεις είναι να φροντίσεις να γίνουν σωστά και μελετημένα.

Θεμέλιος λίθος 8
Ο μήνας σου δίνει την δυνατότητα να κινήσεις τις καταστάσεις προς μια νέα κατεύθυνση και να νοιώσεις ελεύθερος, δημιουργικός, αποτελεσματικότερος και ουσιαστικά πιο ζωντανός. Δεν θα λείψουν ανατροπές ή αλλαγές στο πρόγραμμα και στα σχέδιά σου, δεν είναι η καταλληλότερη περίοδος για να προσπαθήσεις να φιξάρεις τα πράγματα, απλά πήγαινε με την ροή και δεν θα χάσεις. Οι ανατροπές κρύβουν ευκαιρίες θετικές για σένα και τις υποθέσεις σου. Ευνοούνται οι ανοιχτές συζητήσεις με τον σύντροφο, χωρίς να υπάρχει εμπάθεια και με ψυχραιμία.

Θεμέλιος λίθος 9

 Οι υποχρεώσεις δεν σταματάνε, αντιθέτως αυξάνονται αυτόν τον μήνα, αλλά μαζί με αυτές αυξάνεται και το αίσθημα ευθύνης που έχεις απέναντι σε πρόσωπα και καταστάσεις. Μπορείς να καταφέρεις να μην χάσεις τον έλεγχο και να είσαι σωστός και συνεπής στις υποχρεώσεις σου. Παράλληλα είναι μια θετική περίοδος για να φέρεις σε ισορροπία τα οικονομικά σου, να συμφιλιωθείς με άτομα του στενού σου κύκλου με τα οποία μπορεί να είχες παρεξηγηθεί και να δώσεις έμφαση στον αισθηματικό σου τομέα, κάνοντας το καλό καλύτερο. Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: