astropedia.gr

Αριθμολογικές προβλέψεις - Απρίλιος 2021

Αριθμολογικές προβλέψεις - Απρίλιος 2021
Η αριθμολογία του μήνα από τον Athan

Καλό μήνα σε όλους και όλες! Ο δεύτερος μήνας της άνοιξης δίνει την δυνατότητα να κλείσουμε υποθέσεις και να αφήσουμε πίσω μας πρόσωπα και καταστάσεις που δεν είναι λειτουργικά πλέον και δεν μας προσφέρουν την δυνατότητα της εξέλιξης και της βελτίωσης, αλλά μόνο μας κρατάνε πίσω και εγκλωβίζουν το δυναμικό μας. Είναι μια περίοδος απαιτητική ψυχολογικά περίοδος λοιπόν, κατά την οποία καλούμαστε να πάρουμε δύσκολες αποφάσεις η οποία όμως ευνοεί το άνοιγμά μας σε νέες σφαίρες εμπειρίας και σε καινούργια πρόσωπα που μπαίνουν στην ζωή μας.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Εκμεταλλεύσου την δύναμη των
αριθμών και μάθε τα πάντα για το μέλλον

Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΜΕΛΛΟΝ στο 54760
 Κάλεσε από Κύπρο στο 900 90 980 
 
Πώς θα κυλήσει αυτός ο μήνας για σένα;

Τον θεμέλιο λίθο της ημερομηνίας σου τον βρίσκεις αφού προσθέσεις την ημέρα και το μήνα της γέννησής σου και ανάγεις το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό. Αν για παράδειγμα έχεις γεννηθεί 25 Σεπτεμβρίου οποιουδήποτε έτους τότε προσθέτεις 25+9=34 και με αναγωγή καταλήγεις 3+4=7. Είναι βασικό να σημειωθεί εδώ ότι τα παρακάτω είναι φυσικά μια γενική αριθμολογική προσέγγιση η οποία σε μεγάλο ή μικρό βαθμό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με την ακριβή ημερομηνία της γέννησής σου και τον συνδυασμό της με τον ονομαστικό σου αριθμό, τους μεγαλύτερους κύκλους της ημερομηνίας σου και την τετραμηνία που διανύεις.

  • Θεμέλιος λίθος 1
Είναι ένας δυναμικός μήνας που σου παρέχει την δυνατότητα να βάλεις σε τάξη κάθε εκκρεμότητα που έχει μείνει από το προηγούμενο διάστημα και επιπλέον σου δίνει την ενέργεια που χρειάζεται για να προωθήσεις καινούργια σου σχέδια. Ευκαιρίες εξέλιξης και επιτυχίας στα επαγγελματικά, ξεκαθαρίσματα στα προσωπικά. Μάθε περισσότερα μέσα από την ανάλυση ολόκληρης της ημερομηνίας γέννησής σου καλώντας στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

  • Θεμέλιος λίθος 2
Είναι σημαντικό αυτόν τον μήνα να φροντίσεις να βάλεις σε τάξη τα οικονομικά σου, γιατί τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται και η υπεραισιοδοξία μερικές φορές δεν κάνει καλό.. Είναι καλός μήνας για πρακτικής φύσεως θέματα, όπως το σπίτι και η εργασία, αλλά στα αισθηματικά σου ο μήνας χρειάζεται σωστές και ψύχραιμες κινήσεις. Μάθε περισσότερα μέσα από την ανάλυση ολόκληρης της ημερομηνίας γέννησής σου καλώντας στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

  • Θεμέλιος λίθος 3
Κλείνεις κύκλους και ανοίγεις καινούργιους σε θέματα επαφών και φιλίας αυτόν τον μήνα. Τα γεγονότα σου δείχνουν ότι με μερικά άτομα δεν έχει νόημα πλέον να διατηρείς επαφές, καθώς η ενέργειά τους πάει πίσω εσένα κι τα δημιουργικά σου σχέδια. Αναστάτωση στα αισθηματικά, ευκαιρίες στα επαγγελματικά. Μάθε περισσότερα μέσα από την ανάλυση ολόκληρης της ημερομηνίας γέννησής σου καλώντας στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

  • Θεμέλιος λίθος 4
Ο μήνας είναι αρκετά απαιτητικός και κουραστικός με τις υποχρεώσεις που φέρνει και η καθημερινότητά σου μπορεί να γίνει δύσκολη καθώς συναντάς εμπόδια, περιορισμούς και καθυστερήσεις σε αυτά που θέλεις. Χρειάζεται υπομονή και προσπάθεια στα επαγγελματικά σου, ενώ  τα προσωπικά σου μάλλον παραμένουν στάσιμα αυτόν τον μήνα. Μάθε περισσότερα μέσα από την ανάλυση ολόκληρης της ημερομηνίας γέννησής σου καλώντας στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

  • Θεμέλιος λίθος 5
Ο μήνας φέρνει αλλαγές αλλά και ανατροπές, που όμως κρύβουν ευκαιρίες. Είναι μια περίοδος που πρόσωπα και καταστάσεις που δεν είναι για το γενικότερο καλό και την πρόοδό σου αρχίζουν να εξαφανίζονται και να τελειώνουν, για να δημιουργηθεί ο χώρος για το καινούργιο που έρχεται. Τόλμησε να κάνεις αυτό που θέλεις επαγγελματικά και στα προσωπικά σου κράτα μικρό καλάθι αυτόν τον μήνα. Μάθε περισσότερα μέσα από την ανάλυση ολόκληρης της ημερομηνίας γέννησής σου καλώντας στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

  • Θεμέλιος λίθος 6
Ο μήνας φέρνει ανασφάλειες τόσο στο αισθηματικό σου κομμάτι, όσο και στο οικονομικό σου. Είναι μια περίοδος που ο σύντροφος κρατά μια διαφορετική συμπεριφορά που θα σε προβληματίσει και καλό είναι να μοιραστείς μαζί του τις σκέψεις σου και να μην τις κρατήσεις μέσα σου, ενώ στα οικονομικά αυτός ο μήνας θέλει να δείξεις εγκράτεια και να αποφύγεις τα μεγάλα έξοδα. Μάθε περισσότερα μέσα από την ανάλυση ολόκληρης της ημερομηνίας γέννησής σου καλώντας στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

  • Θεμέλιος λίθος 7
Με τον καινούργιο μήνα μπαίνεις σε μια πιο φιλοσοφική διάθεση και αναγνωρίζεις ότι τα πράγματα που έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα στην ζωή σου δεν είναι τυχαία, αντιθέτως έγιναν για κάποιο λόγο και τώρα σε οδηγούν στο να αρχίσεις ένα νέο και καλύτερο κεφάλαιο στην ζωή σου. Ο μήνας ευνοεί τα επαγγελματικά σου, αλλά στα προσωπικά σου θέλεις λίγο την ησυχία και την ηρεμία σου. Απόφυγε παράλληλες σχέσεις αυτή την περίοδο.. Μάθε περισσότερα μέσα από την ανάλυση ολόκληρης της ημερομηνίας γέννησής σου καλώντας στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

  • Θεμέλιος λίθος 8
Είναι μια κατάλληλη περίοδος για να σκεφτείς πώς μπορείς να επενδύσεις καλύτερα τον χρόνο και το χρήμα σου και παράλληλα να ξεκαθαρίσεις το πρόγραμμά σου και να δώσεις περισσότερο χρόνο στον εαυτό σου, κάτι που χρειάζεσαι επειγόντως για να μπορέσεις να ανανεώσεις τις μπαταρίες σου. Τα επαγγελματικά σου ευνοούνται μέσα από καινούργια πρόσωπα, ενώ τα αισθηματικά σου παραμένουν σταθερά. Μάθε περισσότερα μέσα από την ανάλυση ολόκληρης της ημερομηνίας γέννησής σου καλώντας στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

  • Θεμέλιος λίθος 9
Ο μήνας δεν σου αφήνει πολλά περιθώρια να ελπίσεις σε μια αναπάντεχη εξέλιξη και καταλαβαίνεις ότι το παιχνίδι έχει ήδη παιχτεί. Είναι μια καλή περίοδος να έρθεις σε επαφή με την στυγνή πραγματικότητα και να πάρεις αποφάσεις που θα σε ωφελήσουν μακροπρόθεσμα, όσο και να σου φαίνονται δύσκολες αυτή την στιγμή. Καινούργια πρόσωπα στην ζωή σου φέρνουν νέες ευκαιρίες. Μάθε περισσότερα μέσα από την ανάλυση ολόκληρης της ημερομηνίας γέννησής σου καλώντας στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.   
  Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: