astropedia.gr

Αριθμολογία Φεβρουαρίου: Εσωτερική αναζήτηση

Αριθμολογία Φεβρουαρίου: Εσωτερική αναζήτηση
Οι αριθμολογικές τάσεις του Φεβρουαρίου από τον Athan
Ένας μήνας που αναφέρεται στις βαθύτερες ανάγκες μας αλλά και στο αν και κατά πόσο εκφράζουμε τον αληθινό μας εαυτό στους άλλους με τους οποίους έχουμε στενές σχέσεις.  Το πόσο αληθινοί είμαστε με την σχέση μας, το πόσο αλτρουιστές είμαστε μέσα στην συνεργασία μας και το πόσο ικανοποιημένοι τελικά είμαστε από τον ίδιο μας τον εαυτό, όλα αυτά θα είναι το βασικό μοτίβο του δεύτερου μήνα του έτους

  • Αισθηματικά
    Οι σχέσεις μας αυτόν τον μήνα γίνονται ιδιαίτερα σημαντικές καθώς η ανάγκη για συναίσθημα, ψυχολογική υποστήριξη, αγάπη και ανθρώπινη φιλία και επαφή μεγαλώνουν και φτάνουν στο αποκορύφωμά τους. Οι ταλαιπωρίες που περνάμε ως ανθρώπινα όντα στο συλλογικό κοινωνικό επίπεδο μας κάνουν αρκετά ευάλωτους και αυτή την περίοδο βλέπουμε ποιοι είναι αυτοί με τους οποίους μπορούμε να συνεχίσουμε μαζί την πορεία μας και ποιοι είναι αυτοί που θα αφήσουμε πίσω.
  • Επαγγελματικά
    Οι συνεργασίες και η ομαδική δουλειά θα κυριαρχήσουν αυτόν τον μήνα και τα καλύτερα αποτελέσματα έρχονται μέσα από την ξεκάθαρη αντίληψη για την θέση και τον ρόλο που ο καθένας έχει να παίξει μέσα στην συλλογική εργασία. Κρυφοί ανταγωνισμοί και συμφωνίες κάτω από το τραπέζι μπορούν να γίνουν, κάτι βέβαια που δε θα ωφελήσει αργότερα και στα εργασιακά μας θέματα το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε αυτή την εποχή είναι να φανούμε βοηθητικοί και υποστηρικτικοί μόνο σε αυτό ή αυτούς που το αξίζουν.
     
Ας δούμε τι θα φέρει αυτός ο μήνας για σένα

Τον θεμέλιο λίθο της ημερομηνίας σου τον βρίσκεις αφού προσθέσεις την ημέρα και το μήνα της γέννησής σου και ανάγεις το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό. Αν για παράδειγμα έχεις γεννηθεί 25 Σεπτεμβρίου οποιουδήποτε έτους τότε προσθέτεις 25+9=34 και με αναγωγή καταλήγεις 3+4=7.  Είναι βασικό να σημειωθεί εδώ ότι τα παρακάτω είναι φυσικά μια γενική αριθμολογική προσέγγιση η οποία σε μεγάλο ή μικρό βαθμό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με την ακριβή ημερομηνία της γέννησής σου και τον συνδυασμό της με τον ονομαστικό σου αριθμό, τους μεγαλύτερους κύκλους της ημερομηνίας σου και την τετραμηνία που διανύεις.
     


Θεμέλιος λίθος 1
Ένας μήνας που σε βοηθά να ανοιχτείς περισσότερο στα προσωπικά σου ζητήματα και να κάνεις πιο εύκολα κινήσεις για να εξηγήσεις την στάση σου μέχρι τώρα ή για να διορθώσεις προβληματάκια, παρεξηγήσεις ή ανισορροπίες που μπορεί να υπήρξαν στην σχέση σου με τον σύντροφο ή με κάποιο φιλικό πρόσωπο. Η επόμενη περίοδος μπορεί να αποδειχτεί λοιπόν αρκετά ερωτική και δημιουργική συναισθηματικά. Στα επαγγελματικά θέματα η περίοδος ευνοεί το να ξεμπλοκάρουν καταστάσεις που σε έχουν βάλει σε σκέψεις, αλλά πρόσεχε συζητήσεις που μπορεί να μην είναι ξεκάθαρες ή που μπορεί να κρύβουν παγίδες που στο τώρα δεν είναι ορατές. Γενικότερα, αυτόν τον μήνα φρόντισε να χρησιμοποιήσεις τον χρόνο σου δημιουργικά και να μην σπαταλήσεις τις ημέρες μόνο απολαμβάνοντας, αλλά δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για ένα καλύτερο μέλλον.

Θεμέλιος λίθος 2
Αυτόν τον μήνα θα χρειαστεί να προσαρμοστείς σε συγκεκριμένες καταστάσεις, ωράρια και καθημερινότητα που είτε έχουν σχέση με την εργασία σου είτε με κάτι που συμβαίνει στο οικογενειακό σου περιβάλλον, θα σε κάνει να περιοριστείς και να μπεις σε ένα πρόγραμμα. Ο μήνας σου δίνει ευκαιρίες να μάθεις περισσότερα πράγματα εφαρμόζοντας πρακτικά γνώσεις που έχεις και να επιτύχεις την σταθεροποίηση στον τομέα που επιθυμείς. Ψυχολογικά, η επόμενη περίοδος μπορεί να σε κουράσει μέσα από τις λεπτομέρειες που θα χρειαστεί να επεξεργαστεί το μυαλό σου και να σε εξαντλήσει σωματικά. Θα προσέξεις την υγεία σου αυτόν τον μήνα και θα φροντίσεις να βρίσκεις χρόνο για σωματική και πνευματική ξεκούραση σε τακτά χρονικά διαστήματα. Στα αισθηματικά ζητήματα, ο μήνας δεν είναι ο καλύτερος για αλλαγές και βελτίωση κατάστασης. Μείνε σε αυτό που έχεις και οργάνωσε τις αλλαγές που θες να πετύχεις ή τα θέματα που θέλεις να θίξεις και να συζητήσεις προσεκτικά και ψύχραιμα, περιμένοντας μια πιο κατάλληλη στιγμή, μέσα στον Μάρτιο.

Θεμέλιος λίθος 3

Θετικός μήνας με ανανέωση του καθημερινού σκηνικού σε εργασία και σε αισθηματικά. Οι αλλαγές που έρχονται σε ανανεώνουν και σε κάνουν να βλέπεις ότι τελικά κάθε εμπόδιο ήταν για καλό. Στα αισθηματικά σου, η σχέση που έχεις αναζωπυρώνεται και μαζί απολαμβάνετε ευχάριστες στιγμές τόσο για το μυαλό όσο και για το σώμα. Αν είσαι μόνος, αυτός ο μήνας μπορεί να είναι η στιγμή που κάτι καινούργιο μπαίνει στην ζωή σου. Απόλαυσέ το, αλλά μην πέσεις με τα μούτρα ακόμη. Ο μήνας φέρνει κυρίως αλλαγές, εκπλήξεις θετικές ή περίεργες ανατροπές αυτό εξαρτάται από την ανάλυση της πλήρους ημερομηνίας γέννησης σου στα επαγγελματικά σου και σίγουρα δεν είναι ο μήνας που όλα θα πάνε βάσει προγραμματισμού και πλάνου. Αν τα μάτια σου είναι ανοιχτά, θα μπορέσεις να εντοπίσεις ευκαιρίες για εξέλιξη στην εργασία σου ή για κάποιο οικονομικό όφελος. Όπως και να έχει πάντως, η επόμενη περίοδος σε ανανεώνει αισθητά και σου δίνει τον χρόνο για να απολαύσεις αυτά που στερήθηκες τον προηγούμενο μήνα.

Θεμέλιος λίθος 4
Μήνας όχι άσχημος, αλλά απαιτητικός. Η επόμενη περίοδος σε φέρνει αντιμέτωπο με ευθύνες που σχετίζονται με την οικογένειά σου, το σπίτι σου ή την εργασία σου. Στην δουλειά οι ρυθμοί γίνονται απαιτητικότεροι και αυτό σημαίνει περισσότερη κούραση για σένα πράγμα που έχει επιπτώσεις στην οικογενειακή σου ζωή και στον χρόνο που περνάς με τους δικούς σου. Κάποιο θέμα οικονομικής φύσης θα σε απασχολήσει με πιο συγκεκριμένο τρόπο αυτές τις μέρες και θα χρειαστεί να το τακτοποιήσεις άμεσα. Γενικότερα, αυτόν τον μήνα καλό είναι να κάνεις προσεκτική διαχείριση των οικονομικών σου και να φροντίσεις να έχεις χρήματα σε περίπτωση που τα χρειαστείς εσύ ή κάποιος δικός σου. Στα αισθηματικά θέματα, υπάρχουν ανασφάλειες και θέματα που δεν έχουν συζητηθεί στην σχέση σου. Θέματα πρακτικής φύσης που δημιουργούν σοβαρές ανασφάλειες και λογικές. Αν είσαι σε σχέση που δεν τραβάει και πολύ, ίσως αυτός να είναι και ο μήνας που θα υπάρξει χωρισμός ή απομάκρυνση. Αν είσαι σε σχέση που όλα πάνε καλά και είσαι ικανοποιημένος ως προς την βάση, τότε ο μήνας από συζητήσεις θα φέρει καλά αποτελέσματα. Αν τέλος είσαι μόνος σου, τότε γνωριμίες που θα σε αγγίξουν συναισθηματικά αλλά θα σε βάλουν ταυτόχρονα και σε διλήμματα, είναι στο μενού του μήνα για σένα.

Θεμέλιος λίθος 5
Λίγο παράξενος ο μήνας για σένα. Στην επαγγελματική αρένα τα πράγματα γίνονται ενδιαφέροντα και συναρπαστικά. Μπορεί να αισθανθείς βέβαια λίγο κουρασμένος, σωματικά κυρίως και να θελήσεις να πάρεις μερικές μέρες ρεπό από την σημαία, αλλά πνευματικά είσαι ακμαιότατος και θα ασχοληθείς με το αντικείμενό σου εμβαθύνοντας και ανακαλύπτοντας πτυχές που θα σε συναρπάζουν και ίσως σε κάνουν να μπαίνεις στο γραφείο έχοντας άλλον αέρα στα μάτια των άλλων. Στα αισθηματικά σου ζητήματα από την άλλη, είναι περίοδος που δε σε ευνοεί για καινούργια γνωριμία, αν είσαι μόνος και αν είσαι σε σχέση δεν είναι η περίοδος που τα πράγματα κυλάνε ρομαντικά και ρόδινα. Έχεις την ανάγκη να βρεθείς λίγο μόνος και να σκεφτείς ή ίσως για να προετοιμαστείς για το επόμενο βήμα στην ζωή χωρίς τις περισπασμούς που σου δημιουργεί η σχέση. Αν και δεν κινδυνεύεις για χωρισμό, καλό είναι να βρεις την ισορροπία και να δώσεις περισσότερο χρόνο στον σύντροφο ή τουλάχιστον να εξηγήσεις τους λόγους που σε κάνουν πιο απόμακρο αυτή την περίοδο.

Θεμέλιος λίθος 6
Ένας μήνας με αρκετές ευθύνες και σημαντικές αποφάσεις που θα χρειαστεί να πάρεις. Η ενέργεια εστιάζεται κυρίως σε οικονομικά ζητήματα και σε θέματα οργάνωσης και χειρισμού ξαφνικών καταστάσεων που θα προκύψουν κατά την πορεία του επόμενου διαστήματος και εσύ καλείσαι να λειτουργήσεις ψύχραιμα και αποτελεσματικά. Στα επαγγελματικά σου θέματα, ο μήνας μπορεί να σε ανταμείψει σε σχέση με τις προσπάθειες που έχεις καταβάλει το τελευταίο διάστημα και η ανταμοιβή μπορεί να είναι είτε οικονομικής φύσης είτε προόδου στην εργασία σου. Αν όμως δεν έχεις εργαστεί σωστά και επιμελώς μέχρι τώρα, τότε ο μήνας θα σε φέρει αντιμέτωπο με τις ευθύνες σου. Στα αισθηματικά ζητήματα, ο Φεβρουάριος σε κάνει να νοιώθεις ότι έχεις το πάνω χέρι στην σχέση και κινείσαι με τέτοιο τρόπο ώστε να οργανώσεις και να φροντίσεις για μια καλύτερη καθημερινότητα μαζί. Αν είσαι μόνος, δεν προβλέπεται κάποια σημαντική γνωριμία, αλλά δεν είναι διόλου απίθανο να έχεις επιστροφή από παρελθόν για να κλείσουν κεφάλαια που ακόμη είναι σε εκκρεμότητα και δεν έχουν λήξει.

Θεμέλιος λίθος 7
Ένας μήνας που σε βοηθάει να ολοκληρώσεις καταστάσεις που χρονίζουν και σε βαραίνουν, καθώς σε απασχολούν είτε στην σκέψη είτε πρακτικά στην καθημερινή σου ζωή. Μπορείς αυτή την περίοδο να πάρεις σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον σου και για το πώς ακριβώς θέλεις να κινηθεί η ζωή σου από τώρα και στο εξής. Είναι σημαντικό να καταλάβεις ότι κάποια πρόσωπα στην ζωή σου δεν είναι πλέον χρήσιμα και δε σε βοηθάνε να πας παρακάτω. Όσο λυπηρό και να είναι αυτό, κάποιοι κύκλοι έχουν ολοκληρωθεί και χρειάζεται να αρχίσεις να κοιτάς μπροστά, γράφοντας το επόμενο κεφάλαιο στο βιβλίο της ζωής σου. Κάτι ολοκληρώνεται και αλλάζει μορφή λοιπόν στην αισθηματική σου ζωή, ενώ στα επαγγελματικά ζητήματα η ενέργεια σε βοηθά να προχωρήσεις, να διαπρέπεις και να ανταμειφθείς για τους κόπους που έχεις καταβάλει το τελευταίο διάστημα. Γενικότερα, θα πρέπει να προσέξεις την ψυχολογία σου αυτός τον μήνα και να φιλτράρεις τις σκέψεις που κάνεις. Δεν είναι όλα αρνητικά και πρέπει να εστιάσεις στο θετικό σημείο των πραγμάτων και των καταστάσεων.

Θεμέλιος λίθος 8
Ένας δυναμικός μήνας ξεκινάει για σένα, με πολλή και περισσή ενέργεια που έχεις για να την επενδύσεις τόσο στα επαγγελματικά σου σχέδια όσο και σε προσωπική σου ζωή. Η αλήθεια είναι ότι τα αισθηματικά σου θα σε απασχολήσουν πιο σοβαρά από τον επόμενο μήνα, αλλά όλα είναι μια αλυσίδα και το σημερινό βήμα σε οδηγεί στο επόμενο. Πρόσεξε λοιπόν αυτόν τον μήνα να μην φανείς πολύ εγωιστής μέσα στην σχέση και να δώσεις έδαφος και στον σύντροφο, όχι απλά να πει την γνώμη του, αλλά να κάνει αυτό που θέλει γιατί αργότερα ίσως να αντιμετωπίσεις προβλήματα. Γενικά πάντως ο μήνας είναι ευχάριστος στα αισθηματικά και αν είσαι μόνος μπορείς να ξεκινήσεις εύκολα κάτι καινούργιο με προοπτικές. Στα επαγγελματικά θέματα, ο μήνας σου φέρνει δουλειά και ευθύνες με τις οποίες θα χρειαστεί να ασχοληθείς και η στάση σου προβλέπεται να επηρεάσει τις εξελίξεις.

Θεμέλιος λίθος 9
Ο μήνας που θα σε απασχολήσουν σοβαρά τα αισθηματικά ζητήματα και ο μήνας που θα χρειαστεί να πάρεις ουσιαστικές και σημαντικές αποφάσεις σε αυτόν τον τομέα. Οι προσωπικές σου ανάγκες συχνά μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα και αφιερώνεται στον σύντροφο, επενδύοντας στον δικό του καλό και στην δική του εξέλιξη. Αυτόν τον μήνα όμως οι προσωπικές σου ανάγκες είναι αυτές που θα χρειαστεί να ικανοποιηθούν, αν θέλεις η σχέση να συνεχίσει να λειτουργεί ικανοποιητικά και θετικά και για τους δυο. Η επόμενη περίοδος έχει λοιπόν συζητήσεις και τοποθετήσεις από την μεριά σου. Αν δεν το κάνεις αυτό, λογικά και ανθρώπινα πάντα, τότε η καταπίεση των δικών σου θέλω δε θα βγει σε καλό. Στα επαγγελματικά ζητήματα, μια συνεργασία ή ένας συνεργάτης θα σε απασχολήσει συγκεκριμένα και θα χρειαστεί με διπλωματία να υπερπηδήσεις πιθανά εμπόδια που θα εμφανιστούν. Γενικότερα, ο μήνας σε φέρνει αντιμέτωπο με το γεγονός ότι χρειάζεται να μιλήσεις για τον εαυτό σου και να υπερασπιστείς την δική σου θέση μέσα σε μια ομάδα που λέγεται σχέση ή επαγγελματικό περιβάλλον και να σταματήσεις να βάζεις τον εαυτό σου σε δεύτερη μοίρα.Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: