astropedia.gr

Αριθμολογία Ιανουαρίου: Επικοινωνία και δημιουργία

Αριθμολογία Ιανουαρίου: Επικοινωνία και δημιουργία
Οι αριθμολογικές τάσεις του μήνα από τον Athan
Καλό μήνα σε όλους και όλες.


Γενικός τόνος του μήνα

Οι πρώτες δεκαπέντε ημέρες του μήνα έχουν μια γρήγορη και ζωντανή αίσθηση, με πολλή δραστηριότητα, αποφάσεις και συμφωνίες (επαγγελματικές ή διαπροσωπικές) που κλείνουν, επικυρώνονται ή νομιμοποιούνται. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα προβλέπεται πιο χαλαρό και περισσότερο εστιασμένο στις σχέσεις, τις συνεννοήσεις και την απόλαυση της επαφής με πρόσωπα που μας κάνουν να αισθανόμαστε δημιουργικοί ή με αντικείμενα (εργασιακά ή χόμπι) που χρειάζεται να ασχοληθούμε μαζί τους ώστε να έχουμε κάποιο δημιουργικό αποτέλεσμα.

Ο γενικός τόνος του μήνα έχει να κάνει με την αληθινή επαφή των ανθρώπων και με την συνεργασία και την ουσιαστική συνεννόηση μεταξύ τους. Το μήνυμα που ο καθένας μας έχει να μεταφέρει είναι σημαντικό και συνδέεται με το μήνυμα που μεταφέρει η απέναντι πλευρά, με αποτέλεσμα να επέρχεται μια σημαντική ζύμωση αυτόν τον μήνα. Το αποτέλεσμα αυτής της ζύμωσης, που θα φανεί μέσα στον επόμενο μήνα, θα είναι μεταμορφωτικό και καίριο για κάθε μορφή σχέσης, συνεργασίας και συλλογικής εξέλιξης.
Προσοχή σε εντάσεις και δυσκολίες στις 9, 11, 12, 13, 14, 16, 17, 19, 20, 22 και στις 31 του μήνα

Αισθηματικά

Ένας δυνατός και καθοριστικός μήνας για τις σχέσεις. Είναι η κατάλληλη περίοδος για να ξεκαθαρίσουμε πράγματα, σημαντικά ή ασήμαντα, μικρά ή μεγάλα που λειτουργούν ως τροχοπέδη και να μεταμορφώσουμε το δυναμικό τη σχέσης μας. Η διαίσθηση λειτουργεί πολύ έντονα και χρειάζεται να βάλουμε και μια δόση λογικής αυτόν τον μήνα, ώστε να μπορέσουμε να εντοπίσουμε καθαρά το θέμα, αν υπάρχει ή για να μιλήσουμε και να γίνουμε κατανοητοί στον σύντροφο. Όσοι αναζητούν σχέση, αυτός ο μήνας μπορεί να φέρει γνωριμίες που θα δημιουργήσουν έντονα και βαθιά συναισθήματα, αλλά χρειάζεται  να είμαστε ξεκάθαροι και αντικειμενικοί με το τι συμβαίνει μέσα μας. Μπορεί τα συναισθήματα και οι σκέψεις να μην έχουν ανταπόκριση από την άλλη πλευρά και να οφείλονται περισσότερο στην ανάγκη μας να είμαστε με κάποιον και στις προβολές που κάνουμε. Δεν απαγορεύεται η δημιουργία μιας σχέσης, αλλά οι ενδιαφερόμενοι ας είναι λίγο διστακτικοί και διερευνητικοί στην αρχή.
Οι ημέρες που κινούν τα θέματα του έρωτα είναι στις 1, 4, 9, 10, 13, , 18, 19, 22, 27, 28 και στις 31 του μήνα.

Επαγγελματικά
Οι επαγγελματικές υποθέσεις χρειάζονται προσοχή αυτόν τον μήνα καθώς ναι μεν η ενέργεια κινείται αρκετά γύρω από στόχους και συμφωνίες ενισχύοντας τα, αλλά τα αποτελέσματα ακόμη μπορεί να είναι θολά λόγω μις μη ξεκάθαρης ψυχολογίας ή πρόθεσης των συμβαλλόμενων μερών. Το τοπία θα ξεκαθαρίσει από τον επόμενο μήνα και προς το παρόν μπορείτε να κάνετε τις κινήσεις σας τα κατάλληλα διαστήματα που αναφέρονται παρακάτω και να παρακολουθείτε το πώς κινούνται στην πορεία οι υποθέσεις σας, ώστε να εξάγετε ασφαλή συμπεράσματα. Γενικότερα, είναι ένας μήνας που γίνονται σημαντικές αλλαγές (προσλήψεις ή απολύσεις) ή ριζικές μετατροπές και προσαρμογές στην εργασιακή καθημερινότητα και ροή.
Οι ημέρες που κινούν τα θέματα της εργασίας είναι στις 10 και 12, από τις 21 έως τις 29 και στις 31 του μήνα.

Πώς θα κυλήσει αυτός ο μήνας για σένα;
Τον θεμέλιο λίθο της ημερομηνίας σου τον βρίσκεις αφού προσθέσεις την ημέρα και το μήνα της γέννησής σου και ανάγεις το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό. Αν για παράδειγμα έχεις γεννηθεί 25 Σεπτεμβρίου οποιουδήποτε έτους τότε προσθέτεις 25+9=34 και με αναγωγή καταλήγεις 3+4=7. Είναι βασικό να σημειωθεί εδώ ότι τα παρακάτω είναι φυσικά μια γενική αριθμολογική προσέγγιση η οποία σε μεγάλο ή μικρό βαθμό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με την ακριβή ημερομηνία της γέννησής σου και τον συνδυασμό της με τον ονομαστικό σου αριθμό, τους μεγαλύτερους κύκλους της ημερομηνίας σου και την τετραμηνία που διανύεις.

Θεμέλιος λίθος 1

Ο πρώτος μήνας της νέας χρονιάς φέρνει μια ανάπαυλα από τις δυσκολίες και τις πιέσεις του προηγούμενου μήνα και σου δίνει την δυνατότητα να εκφραστείς περισσότερο σε σχέση με προσωπικές απόψεις, πεποιθήσεις και ανάγκες. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις την ενέργεια του μήνα για να οργανώσεις με τρόπο έξυπνο και λειτουργικό για σένα, κυρίως πρακτικά ζητήματα και θέματα που χρειάζονται ρύθμιση και τακτοποίηση. Σε πιο προσωπικό επίπεδο φρόντισε ο τρόπος που επικοινωνείς κυρίως με τον σύντροφο ή με τους δικούς σου ανθρώπους να μην είναι απόλυτος ή εύκολα παρερμηνεύσιμος γιατί μπορεί να προκληθούν δυσφορίες.  Μην χάνεις χρόνο, οι αριθμοί θα σε οδηγήσουν με ασφάλεια στον προορισμό που εσύ επιθυμείς. Κάλεσε  στο 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760.
Θυμήσου τις τάσεις για την καινούργια χρονιά και την ειδική τάση για σένα
Ευνοϊκές ημέρες: από 11 έως 17 και στις 19
Δύσκολες ημέρες: 1, 2, 4, 7, 10, 21 και 28
Επαγγελματικά: 1, 2, 7, 10, 11, 16, 19, 20, 25, 28 και 29
Αισθηματικά: 3, 8, 9, 12, 17, 18, 21, 26, 27 και 30

Θεμέλιος λίθος 2

Ο πρώτος μήνας του έτους σου βάζει δύσκολα και σε αναγκάζει να εστιαστείς στα απολύτως απαραίτητα και χρήσιμα. Σημαντικός και κουραστικός μήνας πάνω σε θέματα εργασίας, με πολύ φόρτο και νεύρα που μπορεί να έρχονται είτε μέσα από την κούραση είτε εξαιτίας ασυνεννοησίας και λανθασμένων αποφάσεων. Είναι καλό αυτόν τον μήνα να είσαι προσεκτικός στο πώς χρησιμοποιείς τον λόγο και στο πώς εκφράζεις με λόγια τις σκέψεις και τις ιδέες σου, ώστε να μπορέσεις να πετύχεις αυτά που αιτείσαι και όχι να χάσεις τον χρόνο σου. Μην χάνεις χρόνο, οι αριθμοί θα σε οδηγήσουν με ασφάλεια στον προορισμό που εσύ επιθυμείς. Κάλεσε  στο 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760.
Θυμήσου τις τάσεις για την καινούργια χρονιά και την ειδική τάση για σένα
Ευνοϊκές ημέρες: από 10 έως 16 και στις 18
Δύσκολες ημέρες: 1, 3, 6, 9, 20, 27 και 31
Επαγγελματικά: 1, 6, 9, 10, 15, 18, 19, 24, 27 και 28
Αισθηματικά: 2, 7, 8, 11, 16, 17, 20, 25, 26 και 29

Θεμέλιος λίθος 3
Η μήνας σου δίνει μια πρώτη γεύση ελευθερίας και δυνατότητας πρωτοβουλίας που είναι καλή και ενισχυτική για το ξεκίνημα της νέας χρονιάς, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι καθορίζει και τον τόνο ολόκληρης της νέας χρονιάς που μόλις αρχίζει. Η ανάγκη σου να απελευθερωθείς από κάποιες υποχρεώσεις που σε βαραίνουν και να μπορέσεις να ανασάνεις με τον δικό σου προσωπικό ρυθμό ικανοποιείται, είτε γιατί μπόρεσες να φροντίσεις τις ευθύνες σου είτε γιατί κάποιος άλλος το έκανε αυτό για σένα. Όλα καλά και ανθηρά λοιπόν, φρόντισε μόνο αυτόν τον μήνα να μην ξεπεράσεις συγκεκριμένα όρια και να μην αμελήσεις ευθύνες και υποχρεώσεις που ακόμη έχεις. Αλλαγές στο σπίτι ή στην δουλειά σου αναμένονται αυτόν τον μήνα και καλό είναι να διατηρήσεις τις ισορροπίες. Μην χάνεις χρόνο, οι αριθμοί θα σε οδηγήσουν με ασφάλεια στον προορισμό που εσύ επιθυμείς. Κάλεσε  στο 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760.
Θυμήσου τις τάσεις για την καινούργια χρονιά και την ειδική τάση για σένα
Ευνοϊκές ημέρες: από 9 έως 15 και στις 17
Δύσκολες ημέρες:2, 5, 8, 19, 26 και 30
Επαγγελματικά: 5, 8, 9, 14, 17, 18, 23, 26 και 27
Αισθηματικά: 1, 6, 7, 10, 15, 16, 19, 24, 25 και 28

Θεμέλιος λίθος 4
Ένας μήνας που θα σε κάνει να γλυκάνεις και να πειστείς ότι τελικά το σύμπαν σε προσέχει και σε ακούει. Οι δυσκολίες που αντιμετωπίζεις αρχίζουν να υποχωρούν και η τριβή σου με πρόσωπα και καταστάσεις μειώνεται. Την θέση των δυσκολιών παίρνει αυτόν τον μήνα η αίσθηση της αγάπης και της υποστήριξης που λαμβάνεις από το περιβάλλον σου, χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει ότι κατά την διάρκεια του μήνα δεν θα υπάρξουν προστριβές και καβγαδάκια με το έτερον σου ήμισυ. Σε γενικές γραμμές δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό, αν όμως η σχέση σου εδώ και καιρό περνάει από σοβαρά προβλήματα, τότε δεν θα είναι απίθανο  ο μήνας αυτός να σου φέρει και έναν χωρισμό ή μια απομάκρυνση. Εσύ απλά φρόντισε να είσαι γλυκός και κατανοητικός, ασχολήσου κυρίως με τα οικονομικά σου και τα υπόλοιπα θα φτιάξουν από μόνα τους. Μην χάνεις χρόνο, οι αριθμοί θα σε οδηγήσουν με ασφάλεια στον προορισμό που εσύ επιθυμείς. Κάλεσε  στο 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760.
Θυμήσου τις τάσεις για την καινούργια χρονιά και την ειδική τάση για σένα
Ευνοϊκές ημέρες: από 8 έως 14 και στις 16
Δύσκολες ημέρες: 1, 4, 7, 18, 25 και 29
Επαγγελματικά:4, 7, 8, 13, 16, 17, 22, 25, 26 και 31
Αισθηματικά:5, 6, 9, 14, 15, 18, 23, 24 και 27

Θεμέλιος λίθος 5

Έρευνα, μελέτη, ψάξιμο, αναζήτηση και συμπεράσματα έχει ο μήνας αυτός για σένα και πολλές από τις απορίες που έχεις θα απαντηθούν, ενώ παράλληλα θα διαπιστώσεις ότι η αλήθεια που αναζητάς δεν βρίσκεται εκεί έξω, αλλά εδώ μέσα. Αν δεν έχεις τάση για φιλοσοφικές αποκαλύψεις και εσωτερικές αναζητήσεις, αλλά είσαι ένας απλός άνθρωπος που δεν τα καταλαβαίνει και πολύ όλα αυτά (και καλά κάνεις), τότε πιο πρακτικά ο μήνας σου φέρνει ανησυχίες για θέματα οικογενειακά ή για πρόσωπα που αγαπάς και νοιάζεσαι και σε καλεί να βελτιώσεις την διαχείριση των οικονομικών σου. Μια επανασύνδεση από το παρελθόν δεν είναι απίθανη όπως απίθανο δεν είναι και μια ιδιαίτερη, περίεργη και μυστηριώδης γνωριμία που θα σε αναγκάσει να ξεβολευτείς. Μην χάνεις χρόνο, οι αριθμοί θα σε οδηγήσουν με ασφάλεια στον προορισμό που εσύ επιθυμείς. Κάλεσε  στο 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760.
Θυμήσου τις τάσεις για την καινούργια χρονιά και την ειδική τάση για σένα
Ευνοϊκές ημέρες: από 7 έως 13 και στις 15
Δύσκολες ημέρες: 3, 6, 17, 24 και 28
Επαγγελματικά: 3, 6, 7, 12, 15, 16, 21, 24, 25 και 30
Αισθηματικά: 4, 5, 8, 13, 14, 17, 22, 23, 26 και 31

Θεμέλιος λίθος 6

Οικονομικής φύσης είναι κυρίως τα θέματα που σου φέρνει στο τραπέζι ο μήνας και καλείσαι να βάλεις σε τάξη, όχι μόνο τα τρέχοντα οικονομικά σου, αλλά και να καταλάβεις πώς μπορείς να κάνεις καλύτερη διαχείριση ή καλύτερη χρήση των οικονομικών σου πόρων, κάποιου ακίνητου ή να βρεις μια συμφέρουσα επένδυση για να κάνεις. Πίσω από όλα αυτά, υπάρχει η έννοια της δύναμης και του ελέγχου πάνω στις καταστάσεις της ζωής σου και της ατομικής ευθύνης της χρήσης αυτής της δύναμης. Ο μήνας έχει μια νομοτελειακή γεύση και σου δίνει προστασία σε κάθε μορφή σχέσης και συσχετισμού. Μην χάνεις χρόνο, οι αριθμοί θα σε οδηγήσουν με ασφάλεια στον προορισμό που εσύ επιθυμείς. Κάλεσε  στο 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760.
Θυμήσου τις τάσεις για την καινούργια χρονιά και την ειδική τάση για σένα
Ευνοϊκές ημέρες:από 6 έως 12 και στις 14
Δύσκολες ημέρες:2, 5, 16, 23 και 27
Επαγγελματικά:2, 5, 6, 11, 14, 15, 20, 23, 24 και 29
Αισθηματικά:3, 4, 7, 12, 13, 16, 21, 22, 25, 30 και 31

Θεμέλιος λίθος 7

Ιδιαίτερος μήνας καθώς σε βάζει σε διαδικασίες να αναζητήσεις τον καλύτερο τρόπο για να λήξεις θέματα που καιρό τώρα σε απασχολούν, σε ρίχνουν ψυχολογικά, σε μπερδεύουν διανοητικά και σου θολώνουν τα νερά για το πώς είναι καλύτερο να δράσεις. Αυτόν τον μήνα ξεκόβεις καταστάσεις και απομακρύνεσαι από πρόσωπα, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ο αναγκαίος χώρος για την έλευση νέων προσώπων στην ζωή σου. Οι νέες γνωριμίες αυτού του μήνα θα παίξουν κάποιον σημαντικό ρόλο. Μην χάνεις χρόνο, οι αριθμοί θα σε οδηγήσουν με ασφάλεια στον προορισμό που εσύ επιθυμείς. Κάλεσε  στο 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760.
Θυμήσου τις τάσεις για την καινούργια χρονιά και την ειδική τάση για σένα
Ευνοϊκές ημέρες: από 5 έως 11 και στις 13
Δύσκολες ημέρες: 1, 4, 15, 22 και 26
Επαγγελματικά: 1, 4, 5, 10, 13, 14, 19, 22, 23, 28 και 31
Αισθηματικά: 2, 3, 6, 11, 12, 15, 20, 21, 24, 29 και 30

Θεμέλιος λίθος 8

Νέος μήνας, νέα χρονιά, νέα αρχή! Για σένα το κοντέρ της προηγούμενης χρονιάς έχει μηδενίσει και αρχίζεις έναν νέο, φρέσκο κύκλο. Αφήνεις πίσω σου τα πάντα, ξεχνάς τα πάντα και επικεντρώνεσαι στον εαυτό σου, στην δική σου εξέλιξη, στις δικές σου ανάγκες και στις δικές σου προτεραιότητες. Είναι δυναμική περίοδος και πράγματα που ξεκινάνε τώρα θα έχουν έναν μεγάλο κύκλο ανάπτυξης, απόδοσης και καρποφορίας. Η προσωπική σου δύναμη αναπτύσσεται, γίνεσαι ορμητικός, ξεκάθαρος και απαιτητικός. Ο μήνας σου φέρνει επιβεβαίωση και επιτυχία, αλλά σου θέτει και την ερώτηση-παγίδα: Μέχρι πού είσαι εσύ και πού αρχίζει ο άλλος; Φρόντισε να μην το παρακάνεις γιατί το κάρμα είναι στην γωνία. Μην χάνεις χρόνο, οι αριθμοί θα σε οδηγήσουν με ασφάλεια στον προορισμό που εσύ επιθυμείς. Κάλεσε  στο 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760.
Θυμήσου τις τάσεις για την καινούργια χρονιά και την ειδική τάση για σένα
Ευνοϊκές ημέρες: από 4 έως 10 και στις 12
Δύσκολες ημέρες: 3, 14, 21 και 25
Επαγγελματικά: 3, 4, 9, 12, 13, 18, 21, 22, 27, 30 και 31
Αισθηματικά: 1, 2, 5, 10, 11, 14, 19, 20, 23, 28 και 29

Θεμέλιος λίθος 9

Συναισθηματικός, ψυχολογικός και φαινομενικά αλλά και ουσιαστικά καθοριστικός αυτός ο μήνας για σένα, καθώς για την επόμενη περίοδο μπαίνεις βαθιά μέσα σου και ανακαλύπτεις τις κρυμμένες σου ή τις απωθημένες σου ανάγκες που θέλουν τώρα να εκδηλωθούν. Όσο δοτικός χαρακτήρας και αν είσαι και όσο θέλεις περισσότερο να κάνεις το καλό παρά να σου το κάνουν, αυτή την περίοδο δεν μπορείς παρά να μην αναγνωρίσεις την ανάγκη σου για συντροφικότητα, αγάπη, φροντίδα και κανάκεμα. Οι σχέσεις βαθαίνουν αυτόν τον μήνα και είναι ο μήνας που ερωτεύεσαι. Πρόσωπο, ιδέα, αντικείμενο.. Μην χάνεις χρόνο, οι αριθμοί θα σε οδηγήσουν με ασφάλεια στον προορισμό που εσύ επιθυμείς. Κάλεσε  στο 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760.
Θυμήσου τις τάσεις για την καινούργια χρονιά και την ειδική τάση για σένα
Ευνοϊκές ημέρες: από 3 έως 9 και στις 11
Δύσκολες ημέρες: 2, 13, 20 και 24
Επαγγελματικά: 2, 3, 8, 11, 12, 17, 20, 21, 26, 29 και 30
Αισθηματικά: 1, 4, 9, 10, 13, 18, 19, 22, 27, 28 και 31Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: