astropedia.gr

Αστρολογικές ερωτικές προβλέψεις 2/1 έως 8/1/2017

Αστρολογικές ερωτικές προβλέψεις 2/1 έως 8/1/2017
Μεγάλη δεκτικότητα στην συναισθηματική έκφραση αλλά και ανασύνταξη στις σχέσεις.
Μετά την κοινωνική εξωστρέφεια και το εορταστικό κλίμα η νέα χρονιά που ανοίγεται μπροστά μας φανερώνει την ανάγκη για μεγαλύτερο πλησίασμα στις σχέσεις μας και επιφυλάσσει έντονες συγκινήσεις. Καλούμαστε να είμαστε σε μεγάλη επαφή με τα συναισθήματα μας και να είμαστε προσεκτικοί σε προκλήσεις που θα χρειαστεί να διαχειριστούμε.

Η προβληματική θέση του Άρη στους Ιχθύς διεγείρει έντονο συναισθηματισμό, μας κάνει καχύποπτους, αναποφάσιστους για δράση, αλλά και επιθετικούς στις διεκδικήσεις μας στις σχέσεις. Στους Ιχθύς όμως κάνει την είσοδό της και η Αφροδίτη αυτή την εβδομάδα, σε ένα χώρο που της ταιριάζει και προσπαθεί να εξυψώσει και να αποθεώσεις την έννοια της αγάπης και της προσφοράς στις σχέσεις. Έχουμε την τάση να αφηνόμαστε στα όνειρα, τις εξιδανικεύσεις και τις προσδοκίες από τις συντροφικές μας σχέσεις αλλά και να μοιραζόμαστε τα συναισθήματα μας με τρυφερότητα και αγάπη.

Ο Άρης για αυτή την εβδομάδα ευνοεί όσους έχουν γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο και η Αφροδίτη το πρώτο δεκαήμερο. Διευκολύνονται Καρκίνοι και Σκορπιοί, έχουν ευκαιρίες Ταύροι και Αιγόκεροι  και δυσκολεύονται Παρθένοι, Δίδυμοι και Τοξότες.


Κριός: 21 Μαρτίου - 20 Απριλίου

Μετά τις πολλές κοινωνικές και ερωτικές ευκαιρίες, που είχες, το ξεκίνημα της νέας χρονιάς, σε βρίσκει με διάθεση για ηρεμία, ξεκούραση και ανασύνταξη των δυνάμεων σου. Η παρουσία του κυβερνήτη σου Άρη στους Ιχθύς στον δωδέκατο ηλιακό σου οίκο, χωρίς να σε αποδυναμώνει, σε υποχρεώνει, σε εσωστρέφεια και υποβάλλει τον γνωστό σου ενθουσιασμό σε κατάσταση αναμονής χωρίς να επιθυμείς εντάσεις.

Η είσοδος της Αφροδίτης στους Ιχθύς στις 3 του μήνα, επηρεάζει, ειδικά αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερα και σε προτρέπει να κινηθείς μυστικά και παρασκηνιακά στις σχέσεις σου ενώ δεν βοηθάει στην άμεση εκδήλωση τον συναισθημάτων σου. Η Αφροδίτη και ο Άρης στους Ιχθύς διατηρούν σε χαμηλούς τόνους τις σχέσεις σου και σε κάνουν διαλλακτικό και ρομαντικό. Οι όψεις εξαγώνου της Αφροδίτης με τον Ερμή στις 3 του μήνα και με τον Ήλιο στον Αιγόκερω στις 5, προσφέρουν ευκαιρίες για κατανόηση και αποδοχή στις σχέσεις αλλά και εξόδους για νέες γνωριμίες αν είσαι μόνος.

Η Σελήνη στο ζώδιο σου στις 5 του μήνα σε φέρνει στο προσκήνιο και θυμάσαι τον καλό σου εαυτό που ζητά να επιβεβαιωθεί μέσα στις σχέσεις σου. Με την δύσκολη όψη της Σελήνης στο ζώδιο σου με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να μην εκφραστείς θυμωμένα.


Ταύρος: 21 Απριλίου - 20 Μαΐου

Η νέα χρονιά σε βρίσκει με δημιουργική και αισιόδοξη διάθεση να ανοιχτείς σε νέα πεδία εμπειριών που θα κάνουν πραγματικότητα τα όνειρα σου για σχέσεις. Ο Άρης στους Ιχθύς στον ενδέκατο ηλιακό σου οίκο διεγείρει κρυφές επιθυμίες και εξάπτει τη φαντασία σου με προσδοκίες, σχέδια, επιθυμίες για ερωτικές επαφές και σχέσεις.  Κινητοποιείσαι κοινωνικά και ανοίγεσαι σε νέες προκλήσεις επιδιώκοντας να γευτείς χαρές και συναισθήματα. 

Η Αφροδίτη στους Ιχθύς στην αρχή της εβδομάδας βοηθά τους γεννημένους τις πρώτες μέρες του ζωδίου, να είναι περισσότερο συντονισμένοι με τις επιθυμίες τους και σε κάνει να εκδηλώνεις πιο άμεσα τις συναισθητικές σου ανάγκες που βρίσκουν ανταπόκριση. Με τις όψεις εξαγώνου της Αφροδίτης μπορείς να εμπιστευθείς τις ελπίδες και τις επιθυμίες σου στο φιλικό σου περιβάλλον που είναι δίπλα σου αρκετά υποστηρικτικά για να σε βοηθήσει  να ξεπεράσεις ό,τι σε κάνει δυσκίνητο και αργό και να κάνεις τα όνειρά σου για σχέσεις πραγματικότητα.

Η Σελήνη στο ζώδιο σου στις 7 του μήνα σε βοηθά να αισθανθείς συναισθηματική ασφάλεια στη σχέση σου. Οι θετικές όψεις της Σελήνης με την Αφροδίτη και τον Άρη  σου χαρίζουν ευεξία, αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση με την επιβεβαίωση που εισπράττεις.


Δίδυμος: 21 Μαΐου - 21 Ιουνίου 

Στο ξεκίνημα της νέας χρονιά  είσαι προβληματισμένος με την ποιότητα που έχουν οι σχέσεις σου και την συμπεριφορά σου μέσα σε αυτές. Αναγνωρίζεις πλέον πως η επιπολαιότητα και  η αστάθεια που έχεις είναι προβληματική για να έχεις ουσιαστικές σχέσεις αλλά και την ανάγκη για συντροφικές σχέσεις που να έχουν βαθιά και σταθερά συναισθήματα. Ο Κρόνος στον Τοξότη στον έβδομο ηλιακό οίκο επιβλέπει και κρίνει τις επιλογές σου και δεν συγχωρεί επιφανειακές και επιπόλαιες σχέσεις.

Ο Άρης από τους Ιχθύς στον δέκατο ηλιακό σου οίκο σε απορυθμίζει στον τρόπο σκέψης και σου δημιουργεί θυμό. Οι συνεργάτες σου, η συντροφική σου σχέση αλλά και όσοι συναναστρέφεσαι στη καθημερινότητα είναι αυτοί που δέχονται τον εκνευρισμό και την ένταση που έχεις. Η Αφροδίτη, από τις 3 του μήνα, στους Ιχθύς, επηρεάζει αρχικά το πρώτο δεκαήμερο, αναδύει θέματα που αφορούν την ενίσχυση και ενδυνάμωση της καριέρας.

Οι ανάγκες σου καλό θα είναι να βασίζονται σε πιο συνειδητές επιλογές που θα περιέχουν την ειλικρινή ανταλλαγή και κυρίως την συναισθηματική επικοινωνία και όχι σε ανέμελες και ευκαιριακές επαφές και γνωριμίες. Οι όψεις εξαγώνου της Αφροδίτης με τον Ερμή και τον Ήλιο σε βοηθούν να συζητήσεις τις επιθυμίες που έχεις από τις σχέσεις σου και ανιχνεύεις τις κοινές σας επιθυμίες, εκφράζεις ευχάριστα συναισθήματα και κάνεις μικρές αποδράσεις.

Καρκίνος: 22 Ιουνίου - 22  Ιουλίου 

Οι προσπάθειες σου είναι στραμμένες στο να καταφέρεις να ξεπεράσεις  τα εμπόδια που υπάρχουν στις σχέσεις σου και που σε καθυστερούν να εκπληρώσεις  τις δυνατές συναισθηματικές συγκινήσεις που επιθυμείς. Αντιμετωπίζεις με σοβαρότητα και ωριμότητα τις σχέσεις σου και έχεις ευκαιρίες να καλλιεργήσεις την αμοιβαιότητα, το σεβασμό και την αρμονία.

Ο Άρης στους Ιχθύς, στον ένατο ηλιακό σου οίκο, σου προσφέρει δυνατότητες να κινηθείς ελεύθερα και να διεκδικήσεις τις ερωτικές σου επιθυμίες. Ενισχύει την συναισθηματική ανταπόκριση στις επαφές σου και την ανάγκη για ερωτικές ικανοποίηση που την εκφράζεις με αμεσότητα. Με την είσοδο της Αφροδίτης στους Ιχθύς στις 3 του μήνα να βοηθά στην αρχή όσους έχουν γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, μπορείς να έχεις ανοιχτή επικοινωνία και να εκφράζεις τον μεγάλο ερωτισμό που διαθέτεις και σου δίνει ευκαιρίες να ενισχύσεις την συναισθηματική ζεστασιά και τον ρομαντισμό στις σχέσεις σου.

Οι όψεις εξαγώνου της Αφροδίτης σου χαρίζουν αυτοπεποίθηση που εισπράττεις και αυτό σε βοηθάει να έχεις ειλικρινείς συζητήσεις στις επαφές σου. Με τη Σελήνη στους Ιχθύς στις 3 του μήνα έχεις την άνεση να δώσεις και να εισπράξεις φροντίδα και αγάπη στις σχέσεις σου. Η Σελήνη στον Κριό στις 5 του μήνα όμως σε εκνευρίζει και σε απορυθμίζει επικοινωνιακά προκαλώντας συναισθηματικές εντάσεις.


Λέων: 23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου

Στην αρχή της νέας χρονιάς αισθάνεσαι την ανάγκη να προχωρήσεις σε αλλαγές που θα σου προσφέρουν την ενέργεια που χρειάζεσαι, να αποκτήσουν ένα διαφορετικό νόημα οι σχέσεις σου και να σε φέρουν πιο κοντά στις επιθυμίες σου. Ο Άρης, στους Ιχθύς, στον όγδοο ηλιακό σου οίκο, λειτουργεί κατασταλτικά και σε αποδυναμώνει με τον υπερβολικό συναισθηματισμό που διαχέει παντού.

Μετά την πρόσφατη ερωτική εξωστρέφεια που είχες γίνεσαι επιθετικός στις σχέσεις σου και χωρίς να γνωρίζεις τους λόγους γεμίζεις με ανικανοποίητα συναισθήματα και αισθάνεσαι κουρασμένος και δυσαρεστημένος. Η Αφροδίτη στους Ιχθύς από τις 3 του μήνα, που επηρεάζει για αρχή το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου, ενισχύει πάθη και επιθυμίες και αισθάνεσαι να πέφτει το ερωτικό σου βλέμμα σε πρόσωπα που διαθέτουν μυστήριο και συγκεχυμένα συναισθήματα που σε προκαλούν να τα ανιχνεύσεις και να τα κατακτήσεις.

Οι όψεις εξαγώνου της Αφροδίτης με τον Ερμή και τον Ήλιο σου δίνουν ευκαιρίες να κάνεις αισθητή την επιβλητική παρουσία σου σε εξόδους και σε νέες γνωριμίες που μπορείς να κάνεις. Με την Σελήνη στον Κριό στις 5 του μήνα να ενισχύει το ρομαντισμό και τα πάθη σου, είσαι πιο κοντά στις ανάγκες σου, τις εκφράζεις και βρίσκεις ανταπόκριση.

Παρθένος: 23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου

Το μεγαλύτερο μέρος του Ιανουαρίου έχεις με το μέρος σου όλες τις ευκαιρίες να δοκιμάσεις τη γοητεία σου, να εκφράσεις ανοιχτά και χωρίς επιφυλάξεις τα συναισθήματα σου, να αγαπήσεις και να αγαπηθείς και να προσπαθήσεις να σταθεροποιήσεις τις σχέσεις σου.

Ο Άρης στους Ιχθύς, στον έβδομο ηλιακό σου οίκο και από τις 3 του μήνα και η Αφροδίτη, να επηρεάζει για την αρχή όσους είναι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο, σου δίνουν τις ευκαιρίες αλλά και τις προκλήσεις να νιώσεις δυνατά συναισθήματα στις σχέσεις σου, να προσπαθήσεις να αφήσεις στην άκρη τις γνωστές σου επιφυλάξεις και να εκφραστείς με  αυθεντικότητα, να ξεχάσεις τις πρόσφατες ταλαιπωρίες και αδιέξοδα και να αναγνωριστεί η αξία σου.

Οι επικοινωνιακές σου ικανότητες μπορούν να σε βοηθήσουν να είσαι προσηλωμένος με ανοιχτό μυαλό και κυρίως με ανοιχτή καρδιά, για να ακούσεις, να νιώσεις και να αφουγκραστείς το ενδιαφέρον όσων επιθυμούν να έρθουν σε επαφή μαζί σου. Οι όψεις εξαγώνου της Αφροδίτης με τον Ερμή και τον Ήλιο σε βοηθούν να εκφράσεις με άνεση τα συναισθήματα και τις επιθυμίες σου με νέες γνωριμίες που κάνεις και να σου χαρίσουν χαρά και αισιοδοξία. Με τη Σελήνη στους Ιχθύς στις 4 του μήνα περιόρισε την ένταση και τον εκνευρισμό και μην προσπαθήσεις να αλλάξεις τη σχέση σου και με τη Σελήνη στον Ταύρο στις 7 αναπτύσσεις μεγάλη κοινωνικότητα με εξόδους και καλύτερη διάθεση που απορρέει από την ασφάλεια που αισθάνεσαι.

Ζυγός: 23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου

Διαθέτεις δυνατές επιθυμίες και μπορείς να τις εκφράζεις όταν είσαι με ανθρώπους που εμπιστεύεσαι. Η αρχή του καινούργιου χρόνου σε διευκολύνει και σε βοηθάει να εμπλουτίσεις όλες τις σχέσεις σου  προσφέροντας ό,τι καλύτερο έχεις να δώσεις και κυρίως αγάπη.

Ο Άρης στους Ιχθύς και τον πέμπτο ηλιακό σου οίκο, διεγείρει πάθη και ερωτικές επιθυμίες και σου δίνει επιπλέον δύναμη και μαγνητισμό. Οι πρωτοβουλίες που παίρνεις για να ικανοποιηθείς συναισθηματικά και σωματικά είναι με αυτοπεποίθηση και σαγηνευτική γοητεία. Εκφράζεις όλο το συναισθηματικό σου δυναμικό και αναζητάς να αισθανθείς όλο το βάθος και την ένταση που επιθυμείς.

Με την είσοδο της Αφροδίτης στους Ιχθύς στις 3 του μήνα, να ευνοεί  προς το παρόν το πρώτο δεκαήμερο, έχεις την άνεση να εκφράσεις ελεύθερα τον ιδιαίτερο αισθησιασμό που διαθέτεις  και να ικανοποιήσεις τις ισχυρές επιθυμίες σου. Αναπτύσσεις μεγάλη κοινωνικότητα με διασκεδάσεις και εξόδους για νέες γνωριμίες και ερωτικές ικανοποιήσεις. Με τις όψεις εξαγώνου της Αφροδίτης με τον Ερμή και τον Ήλιο η σκέψη σου και οι ενέργειες σου είναι στραμμένες στις ερωτικές απολαύσεις και ζητάς να εκφραστείς μέσα από νέες γνωριμίες. Μπορείς να έχεις καλύτερη επαφή με παιδιά και να αναζητήσεις διασκεδάσεις.


Σκορπιός: 23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου 

Από την αρχή του καινούργιου χρόνου οι προσπάθειες σου στρέφονται να διατηρήσεις την ισορροπίες στις ευθύνες της καθημερινότητα και της οικογενειακής ζωής με τις απαιτήσεις της. Οι προκλήσεις είναι να καταφέρεις να  είσαι σε επαφή με τα συναισθήματα και μην ξεπεράσεις τα όρια σου με τις εντάσεις μέσα στην οικογένεια αλλά και να μην εκτεθείς οικονομικά.

Ο Άρης στους Ιχθύς στον τέταρτο ηλιακό σου οίκο διεγείρει θέματα με τις οικογενειακές σου σχέσεις τα οποία σε κουράζουν, δυσανασχετείς και θυμώνεις. Έχεις ανάγκη ελεύθερου χώρου και αναζητάς την ησυχία σου να αποτραβηχτείς απ’ ό,τι σε δυσκολεύει και να εκφραστείς. Με την Αφροδίτη στους Ιχθύς από τις 3 του μήνα, αρχικά να επηρεάζει τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο, οι συναισθηματικές αναστατώσεις με άτομα από τις στενές προσωπικές σου σχέσεις σε απορυθμίζουν.

Η συναισθηματική φύση του Ιχθύ προκαλεί άγχος και αγωνίες στην επαφή και ανοίγει χάσματα εκεί που δεν μπορεί να εκφραστεί. Θα χρειαστεί να κάνεις προσπάθειες και να προσεγγίσεις αγαπημένα πρόσωπα για να λύσεις και να εξομαλύνεις διαφορές. Η συναισθηματική ηρεμία που επιθυμείς θα έρθει, αν καταφέρεις να πλησιάσεις όσους αγαπάς με αίσθημα συμπόνιας ή στην περίπτωση που αναζητάς νέες σχέσεις,  καλό είναι να βρίσκεσαι με ανθρώπους που σε εμπνέουν.


Τοξότης: 22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου

Στην αρχή του χρόνου επιθυμείς να τοποθετήσεις τις βάσεις για τις μελλοντικές σου προσδοκίες και για τη ζωή που επιθυμείς. Είσαι αποφασισμένος να προσπαθήσεις να κάνεις τις φιλοδοξίες σου πραγματικότητα, να υπερασπιστείς τις ανάγκες σου και να πείσεις τους ανθρώπους που σχετίζεσαι να σε ακολουθήσουν στα φιλόδοξα σχέδια που έχεις για τη ζωή.

Ο Άρης στους Ιχθύς στον τρίτο ηλιακό σου οίκο σου δίνει νευρική ένταση και υπερκινητικότητα που την εκφράζεις με πολυλογία. Προσπαθείς με πείσμα να επιβάλεις τις απόψεις σου και να κυριαρχήσεις στις σχέσεις. Αν αφήσεις την ψυχρή λογική και την σταθερή επιφύλαξη που έχεις για τα συναισθήματα,  μπορείς να αφεθείς στο συναίσθημα της αγάπης.

Η Αφροδίτη στους Ιχθύς στην αρχή της εβδομάδας, αρχικά να επηρεάζει τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο, προσφέρει επαγγελματικές ευκαιρίες και μεγάλα συναισθήματα αγάπης σε όλες τις σχέσεις. Με την ευρύτητα των συναισθημάτων που παρέχει η Αφροδίτη έχεις περιθώρια για νέες γνωριμίες και σχέσεις που να έχουν δοτικότητα και σύμπνοια αρκεί πάντα να ξεπαγώσεις την συνήθως κρύα σου καρδιά. Με τις όψεις εξαγώνου της Αφροδίτης με τον Ερμή και τον Ήλιο στο ζώδιο σου έχεις ευκαιρίες για εξόδους με φίλους για διασκεδάσεις και νέες γνωριμίες που σε ανατροφοδοτούν με την αναγνώριση που σου προσφέρουν.


Αιγόκερως: 22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου

Στην αρχή του χρόνου επιθυμείς να τοποθετήσεις τις βάσεις για τις μελλοντικές σου προσδοκίες και για τη ζωή που επιθυμείς. Είσαι αποφασισμένος να προσπαθήσεις να κάνεις τις φιλοδοξίες σου πραγματικότητα, να υπερασπιστείς τις ανάγκες σου και να πείσεις τους ανθρώπους που σχετίζεσαι να σε ακολουθήσουν στα φιλόδοξα σχέδια που έχεις για τη ζωή.

Ο Άρης στους Ιχθύς στον τρίτο ηλιακό σου οίκο σου δίνει νευρική ένταση και υπερκινητικότητα που την εκφράζεις με πολυλογία. Προσπαθείς με πείσμα να επιβάλεις τις απόψεις σου και να κυριαρχήσεις στις σχέσεις. Αν αφήσεις την ψυχρή λογική και την σταθερή επιφύλαξη που έχεις για τα συναισθήματα,  μπορείς να αφεθείς στο συναίσθημα της αγάπης. Η Αφροδίτη στους Ιχθύς στην αρχή της εβδομάδας, αρχικά να επηρεάζει τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο, προσφέρει επαγγελματικές ευκαιρίες και μεγάλα συναισθήματα αγάπης σε όλες τις σχέσεις.

Με την ευρύτητα των συναισθημάτων που παρέχει η Αφροδίτη έχεις περιθώρια για νέες γνωριμίες και σχέσεις που να έχουν δοτικότητα και σύμπνοια αρκεί πάντα να ξεπαγώσεις την συνήθως κρύα σου καρδιά. Με τις όψεις εξαγώνου της Αφροδίτης με τον Ερμή και τον Ήλιο στο ζώδιο σου έχεις ευκαιρίες για εξόδους με φίλους για διασκεδάσεις και νέες γνωριμίες που σε ανατροφοδοτούν με την αναγνώριση που σου προσφέρουν.


Υδροχόος: 20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου

Το ξεκίνημα του νέου χρόνου σε βρίσκει σε περίσκεψη, ανασύνταξη δυνάμεων και αισθημάτων για να αξιολογήσεις τις πρόσφατες προσφορές που είχες και να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για τις σχέσεις σου με μεγαλύτερη επίγνωση. Σίγουρα πολλές από τις επιθυμίες σου προς το παρόν δεν έχουν ικανοποιηθεί αλλά μπορείς να προσβλέπεις σε υποστήριξη από τις σχέσεις σου για να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα.

Ο Άρης, στους Ιχθύς, στον δεύτερο ηλιακό σου οίκο, σε δυσκολεύει και δοκιμάζει την ελευθερία που έχεις ανάγκη, καθώς σε υποχρεώνει σε ασάφειες και αναποφασιστικότητες που δοκιμάζουν την υπομονή σου. Ίσως θα πρέπει να προσπαθήσεις να διακρίνεις μέσα στη θολή κατάσταση που δημιουργείται, την διαφορά ανάμεσα στην υλική και την συναισθηματική ασφάλεια.

Με την Αφροδίτη στους Ιχθύς από τις 3 του μήνα, να επηρεάζει για την αρχή το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου,  σε απασχολούν οικονομικά θέματα αλλά και η σταθεροποίηση των σχέσεων που έχουν ιδιαίτερο νόημα στη ζωή σου. Θα χρειαστεί να προσπαθήσεις να συμβιβάσεις τη ροπή για ελευθερία και να κρατήσεις τις ισορροπίες στις σχέσεις σου γιατί η έλλειψη πρακτικότητας θα σε αποδυναμώσει συναισθηματικά. Οι όψεις εξαγώνου της Αφροδίτης με τον Ερμή και τον Ήλιο σε βοηθούν μέσα από ειλικρινείς συζητήσεις να βρεις λύσεις για θέματα στις σχέσεις σου και να αισθανθείς πιο σίγουρος και χαλαρός.

Ιχθύες
: 19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου
Επιθυμείς βαθιά να καταφέρεις να λειτουργήσεις και να υπάρξεις μέσα στις σχέσεις σου και να εκφραστούν οι μεγάλες συναισθηματικές σου ανάγκες με ένα τρόπο που να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σου. Ο Άρης, στον πρώτο ηλιακό σου οίκο, σου δίνει την ορμή να εκφράσεις την συναισθηματική πλευρά της ζωή σου και σε φέρνει μάλλον σε αμηχανία με τον τρόπο που αντιδράς στις σχέσεις σου από τα μηνύματα που παίρνεις από τους αποδέκτες της έντασης.

Αναζητάς περισσότερο ξεκάθαρες σχέσεις, αλλά έχει σημασία να εντοπίσεις κατά πόσο αυτό που ζητάς από τους άλλους είναι συνειδητοποιημένο και δεν είναι απλά δικές σου συναισθηματικές προβολές. Με την Αφροδίτη στο ζώδιο σου και στον πρώτο ηλιακό οίκο, από τις 3 του μήνα, να επηρεάζει για την αρχή το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου, έχεις μεγάλη βοήθεια να εξομαλύνεις τις υπερβολές του Άρη αρκεί να μην χαθείς σε ιδεαλισμούς και στην συναισθηματική ανταπόκριση των άλλων και μπλέξεις τις ανάγκες με τις επιθυμίες σου.

Οι όψεις εξαγώνου της Αφροδίτης με τον Ερμή και τον Ήλιο σε βοηθούν να μοιραστείς συναισθήματα αγάπης στις σχέσεις σου που να σε ανακουφίσουν, να έρθεις πιο κοντά με τον άνθρωπο σου και να ανανεωθείς από την εμπιστοσύνη που αισθάνεσαι.Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: