astropedia.gr

Αστρολογικές ερωτικές προβλέψεις 9/1 έως 15/1/2017

Αστρολογικές ερωτικές προβλέψεις 9/1 έως 15/1/2017
Ασφάλεια και ανάγκη για συναισθηματική επιβεβαίωση με αγάπη στις σχέσεις
Η πρώτη Πανσέληνος της χρονιάς σχηματίζεται στις 12 Ιανουαρίου στο ζώδιο του Καρκίνου. Με την Σελήνη κυβερνήτη του Καρκίνου τα συναισθήματα μας είναι δυνατά και επιθυμούμε να τα κατευθύνουμε στα οικογενειακά πρόσωπα. Επιθυμούμε να αισθανθούμε ασφάλεια και προστασία στις συναισθηματικές μας σχέσεις.

Διεγείρονται φόβοι, γινόμαστε ευάλωτοι και προβάλουμε τις ευαισθησίες μας αναζητούμε παρηγοριά και φροντίδα. Μπορούμε να ισορροπήσουμε, να ηρεμήσουμε το μικρό παιδί που έχουμε μέσα και ζητά την προσοχή και την φροντίδα, να ασχοληθούμε με τις σχέσεις μας αλλά και με τον εαυτό μας. Για να νιώσουμε την ασφάλεια καλό θα είναι να είμαστε σε επαφή με τα συναισθήματα μας, να εκφράζουμε με ειλικρίνεια αυτό που επιθυμούμε και να κάνουμε συνειδητές προσπάθειες για να ηρεμήσουμε τις εντάσεις.

Η Αφροδίτη από τους Ιχθύς συνεχίζει και αναζητά την αρμονία και την ευτυχία στις σχέσεις και μας μαθαίνει την υπομονή, την αυτοθυσία και την προσφορά στην αγάπη. Με την ανιδιοτελή της στάση και την ζεστή συναισθηματική της ενέργεια μας δίνει εμπιστοσύνη και σιγουριά για να αισθανθούμε ασφάλεια. Όμως η όψη συνόδου της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στα μέσα της εβδομάδας μεγεθύνει παραμορφωτικά τις συναισθηματικές μας ανάγκες με αυταπάτες και μας θολώνει συχνά την πραγματικότητα αλλά μπορεί να είναι και βοηθητική για να αναζητήσουμε την αλήθεια και ξεκαθαρίσουμε το πραγματικό από το φανταστικό.


Κριός: 21 Μαρτίου - 20 Απριλίου

Με την Αφροδίτη στους Ιχθύς και τον Άρη στον δωδέκατο ηλιακό σου οίκο υποχρεώνεσαι σε εσωτερικές και συναισθηματικές διεργασίες και αναζητάς την ησυχία σου. Έχεις διάθεση να σκεφτείς, να ηρεμήσεις, να στρέψεις το βλέμμα  σου στα συναισθήματα και να αισθανθείς εσένα και τις ανάγκες σου.

Αξιολογείς όλο το φάσμα των σχέσεων σου και ξεκαθαρίζεις με ποιους θέλεις να συνεχίσεις να συνυπάρχεις. Με την προσωπική αυτή αναζήτηση και επανατοποθέτηση ενδεχομένως να τελειώσεις και σχέσεις που δεν επιθυμείς πλέον. Η όψη συνόδου της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στις 12 του μήνα, μεγαλώνει τις αμφιβολίες σου και σε καθηλώνει περισσότερο σε απομόνωση αλλά έχεις την ευκαιρία να συνειδητοποιήσεις ποιες από τις επιθυμίες σου μπορούν να γίνουν πραγματικότητα.

Η Πανσέληνος στον Καρκίνο στις 12 του μήνα, στον τέταρτο ηλιακό σου οίκο, προκαλεί συναισθηματικές εντάσεις με πρόσωπα της οικογένεια και πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις που θα αναγκαστείς να ισορροπήσεις και να βρεις λύσεις σε καταστάσεις που βρίσκονται σε εκκρεμότητα. Τονίζει την αίσθηση του ανικανοποίητου και του αδιεξόδου που σε θυμώνουν. Είσαι κουρασμένος από τις ευθύνες που πρέπει να διαχειριστείς και ξεσπάς στις κοντινές σου σχέσεις. Είναι απαραίτητο να διατηρήσεις τη ψυχραιμία σου χωρίς πανικούς που σε εξωθούν σε απρόβλεπτες αντιδράσεις που θα έχουν καταστροφικά αποτελέσματα.


Ταύρος: 21 Απριλίου - 20 Μαΐου

Με την μεγάλη κοινωνικότητα που σου παρέχεται αυτή την εβδομάδα, η πρόκληση για σένα είναι να αφήσεις την γνωστή ασφάλεια, που συνήθως σε βολεύει σε καταστάσεις ελεγχόμενες και να δοκιμάσεις να ανοιχτείς σε νέα πεδία εμπειριών. Με την Αφροδίτη στον ενδέκατο ηλιακό σου οίκο, μπορείς να προσβλέπεις με αισιοδοξία στην συναισθηματική υποστήριξη των φίλων που ενισχύουν τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σου για νέες γνωριμίες.

Ο Άρης από τον ενδέκατο οίκο επίσης, σου χαρίζει αποφασιστικότητα, ενθουσιασμό, και κερδίζεις στις εντυπώσεις. Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στις 12 του μήνα, διεγείρει τα ρομαντικά και τρυφερά σου συναισθήματα, και γίνεσαι ευαίσθητος και δεκτικός. Ενισχύσει τα όνειρα και τον ιδεαλισμό αλλά μπορεί να κάνει ασαφή τα όρια ανάμεσα στις φιλικές και τις ερωτικές σχέσεις.

Η Πανσέληνος στον Καρκίνο στις 12 του μήνα,στον τρίτο ηλιακό σου οίκο σε αναστατώνει συναισθηματικά από τις εντάσεις που προκαλούνται στην καθημερινή επικοινωνία στις σχέσεις με συγγενικά πρόσωπα. Εκφράζεις με σκληρότητα τις απαιτήσεις σου και λειτουργείς εγωιστικά. Με την παρόρμηση που έχεις καλό θα είναι να είσαι προσεκτικός σε μετακινήσεις και ταξίδια. Με την όψη εξαγώνου του Άρη με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 11 του μήνα, σχέσεις που δεν εξυπηρετούν πια την αναγκαιότητα που είχαν μπαίνουν σε αξιολόγηση και επαναπροσδιορισμό. 


Δίδυμος: 21 Μαΐου - 21 Ιουνίου 

Η Αφροδίτη στον δέκατο ηλιακό σου οίκο σε φορτώνει με αγχωτικές καταστάσεις που σε εκνευρίζουν και σε απορυθμίζουν. Σε απασχολούν έντονα εργασιακά θέματα, οι κοντινές σου σχέσεις, ακόμα και άνθρωποι που συναναστρέφεστε καθημερινά.

Επιθυμείς αλλαγές και νέα πρόσωπα στη ζωή σου που να διεγείρουν την περιέργεια σου αλλά για να καταφέρεις να εκπληρώσεις και να ικανοποιήσεις τις συναισθηματικές σου ανάγκες καλό θα είναι να βασίζεσαι σε πιο συνειδητές επιλογές και όχι σε επιπολαίες συμπεριφορές. Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στις 12 του μήνα, προκαλεί απατηλές και παραπλανητικές καταστάσεις. Για μια ακόμα φορά έρχεσαι αντιμέτωπος με εξιδανικεύσεις μέσα από νέες γνωριμίες που αν δεν διακρίνεις με καθαρό βλέμμα μπορεί στη πορεία να διαψευσθείς.

Η Πανσέληνος στον Καρκίνο, στις 12 του μήνα,στον δεύτερο, ηλιακό σου οίκο, μεγεθύνει την οικονομική και την συναισθηματική σου ανασφάλεια με έξοδα που κάνεις και δημιουργούνται εντάσεις που εκτονώνονται στις σχέσεις σου. Συσσωρεύονται οικονομικές υποχρεώσεις από δαπάνες και υπερκαταναλωτική διάθεση που σε υποχρεώνουν να μάθεις να λειτουργείς περισσότερο αποτελεσματικά με τις επιθυμίες σου.


Καρκίνος: 22 Ιουνίου - 22  Ιουλίου 

Είσαι αποφασισμένος  να παραμερίσεις  ό,τι σε εμποδίζει να εκπληρώσεις τις δυνατές σου ανάγκες και να εξελίξεις τον εαυτό σου μέσα από τις σχέσεις σου. Η Αφροδίτη στους Ιχθύς και ο Άρης από τον ένατο ηλιακό σου οίκο σου δίνουν όλη την ενέργεια και την αποφασιστικότητα να αναζητήσεις τους κατάλληλους ανθρώπους για να σχετιστείς  και να εκφράσεις τα μεγάλα συναισθήματα που διαθέτεις.

Οι μεγάλες σου επιθυμίες για σχέσεις σε συνδυασμό με την αισθησιακή γοητεία που εκπέμπεις σε βοηθούν να κερδίσεις τις εντυπώσεις. Με την όψη συνόδου της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στις 12 του μήνα, ταξιδεύεις πραγματικά αλλά και νοερά και μπορείς να ανανεώσεις τη σχέση σου. Οφείλεις βέβαια να είσαι σε συνεχή επαφή με την πραγματικότητα και να μην εξιδανικεύεις καταστάσεις και κυρίως νέα πρόσωπα που γνωρίζεις.

Η Πανσέληνος στις 12 του μήνα στο ζώδιο σου σε αναστατώνει και σου φέρνει συναισθηματική ανησυχία για σχέσεις που δεν εξελίσσονται όπως τις επιθυμείς. Αντιδράς με επιθετικό τρόπο στις στενές και συντροφικές σου σχέσεις προκαλώντας εντάσεις. Προσπάθησε  να αποφύγεις με διακριτικό τρόπο τους καυγάδες που ανατροφοδοτούν εκρήξεις και αναζήτησε ανθρώπους που θα σε βοηθήσουν να αποφορτιστείς και να μπορέσεις να μοιραστείς μαζί τους τις συναισθηματικές σου ανασφάλειες.


Λέων: 23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου

Η πορεία της Αφροδίτης μέσα στον όγδοο ηλιακό σου οίκο σε υποχρεώνει, όσο και αν δεν σου εύκολο, να διερευνήσεις βαθιές συναισθηματικές πτυχές στις σχέσεις σου. Ανασύρει στην επιφάνεια πάθη, διάθεση για έλεγχο, ζήλιες και κτητικότητα που δεν είσαι διατεθειμένος να υποστείς.

Με τον Άρη να περνάει μέσα από τον όγδοο ηλιακό σου οίκο ταυτόχρονα, η διάθεση σου είναι πεσμένη και είσαι αναγκασμένος να είσαι σε σχέσεις που δεν έχουν νόημα για σένα. Η ενέργεια του Ιχθύ σε υποβάλει σε αρνητικές σκέψεις με απαισιοδοξία και σε αποδυναμώνει για να διεκδικήσεις οτιδήποτε καινούργιο. Η Πανσέληνος στον Καρκίνο στις 12 του μήνα στον δωδέκατο ηλιακό σου οίκο εντείνει το αίσθημα της κούρασης, προκαλεί ανησυχίες και μεγεθύνει τους φόβους σου για τα κοντινά σου πρόσωπα.

Αποδυναμώνεσαι ενεργειακά και φορτίζεσαι συναισθηματικά στην καθημερινότητα, και με συναδέλφους στη δουλειά. Έχεις ανάγκη απομόνωσης από κοινωνικές δραστηριότητες να δώσεις στον εαυτό σου χρόνο για ξεκούραση. Με τη Σελήνη στο ζώδιο σου στις 13 του μήνα έχεις πραγματικές ευκαιρίες για να χαλαρώσεις από την ασφυκτική πίεση των ημερών και να διασκεδάσεις. Μπορείς να ανατροφοδοτηθείς από τις σχέσεις σου και να νιώσεις και πάλι δυνατός και σίγουρος για τον εαυτό σου.


Παρθένος: 23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου

Διαθέτεις την ανάλογη γοητεία αλλά και τις επικοινωνιακές ευκολίες να προσελκύσεις ανθρώπους που θα ικανοποιήσουν τις ανάγκες σου. Η Αφροδίτη και ο Άρης στον έβδομο ηλιακό οίκο δίνουν στις επαφές και στις σχέσεις σου άλλο νόημα και έχουν να σου μάθουν την ειλικρινή αγάπη, την δοτικότητα και την εμπιστοσύνη.

Προσπάθησε να εκφράσεις ανοιχτά τα συναισθήματά σου, χωρίς να γίνεσαι επιφυλακτικός και άκουσε προσεκτικά τις επιθυμίες αυτών που σχετίζεσαι. Περιορίσου στα κοινά σημεία που μπορούν να σε βοηθήσουν να αισθανθείς την τελειότητα που αναζητάς, προσπέρασε τις δυσκολίες με διακριτικότητα και μην προσπαθείς να αλλάξεις κανέναν. Με την όψη συνόδου της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στις 12 του μήνα, έχεις την ευκαιρία να αναμετρηθείς με την φαντασία, τις προσδοκίες σου από τις σχέσεις αλλά κυρίως με την πραγματικότητα και τον ρεαλισμό.

Η Πανσέληνος στον Καρκίνο, στις 12 του μήνα, στον ενδέκατο ηλιακό σου οίκο, σε απορρυθμίζει με απογοητεύσεις στις φιλικές σου σχέσεις. Η έλλειψη επικοινωνίας με φιλικά και αγαπημένα πρόσωπα προκαλεί παρεξηγήσεις που θα χρειαστούν τη διακριτική παρέμβαση σου να τις διορθώσεις για να μην υπάρξουν απομακρύνσεις. Καλό θα είναι να έχεις ξεκάθαρη στάση στις φιλικές σου σχέσεις και να αποφύγεις να εμπλέξεις τα ερωτικά με τα φιλικά συναισθήματα.

Ζυγός: 23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου

Οι μεγάλες απαιτήσεις στην διαχείριση της καθημερινότητας και οι υποχρεώσεις με πρόσωπα της οικογένειας δεν αφήνουν πολλά περιθώρια για χαλάρωση. Η Αφροδίτη στον έκτο ηλιακό σου οίκο εκτός από τις πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις σε επιβαρύνει και με την επιπλέον προσπάθεια να φροντίσεις τις σχέσεις σου που ζητούν την προσοχή σου.

Προσπάθησε να ισορροπήσεις την τεταμένη κατάσταση και να μοιραστείς τις σκέψεις και τις αγωνίες σου. Με την όψη συνόδου της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στις 12 του μήνα, θα χρειαστεί να διακρίνεις τα όρια ανάμεσα στις ιδανικές καταστάσεις που ζητάς στις σχέσεις σου και στην πραγματικότητα. Η Πανσέληνος στον Καρκίνο, στις 12 του μήνα, στον δέκατο ηλιακό σου οίκο, προκαλεί εντάσεις στον εργασιακό χώρο.

Σε απασχολεί η αποτελεσματικότητα που έχουν οι προσπάθειες σου και η αναγνώριση που ζητάς να εισπράξεις. Φορτίζεσαι συναισθηματικά και εκδηλώνεις την ένταση σου στις σχέσεις σου. Προσπάθησε να περάσεις διακριτικά τα μηνύματα σου για να μπορέσεις να αποφύγεις μεγαλύτερες ρήξεις. Η Σελήνη στους Διδύμους στην αρχή της εβδομάδας σε βοηθάει να επικοινωνήσεις με ηρεμία και να διατυπώσεις ανοιχτά ό,τι σε απασχολεί και να έχεις αρμονικότερες επαφές με τις στενές σου σχέσεις.


Σκορπιός: 23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου 

Αφροδίτη και Άρης στον πέμπτο ηλιακό σου οίκο σου προσφέρουν τις εξαιρετικές συνθήκες να μπορέσεις να συναντηθείς ουσιαστικά και βαθιά στον πυρήνα των συναισθημάτων και στην έννοια της αγάπης. Έχεις όλες τις ευκολίες και τις βοήθειες με το μέρος σου να εκφραστείς όπως επιθυμείς, να έχεις επαφές που σε εμπνέουν με δυνατή σωματική επαφή και πλούσια συναισθήματα αλλά και να εξελίξεις τις σχέσεις σου και εσένα τον ίδιο.

Κατέχεις πολύ καλά την τέχνη της προσέγγισης και την εκδήλωση του ερωτικού ενδιαφέροντος και μπορείς να έλξεις όποιον/α επιθυμείς με την ευαισθησία και τον αισθησιασμό. Η όψη της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στις 12 του μήνα, δημιουργεί τις προϋποθέσεις για κρυφές και παθιασμένες ερωτικές σχέσεις με πρωτόγνωρα συναισθήματα. Με την όψη εξαγώνου του Άρη με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 11 του μήνα, προσπάθησε να χειριστείς με λεπτότητα τα πολύ δυνατά σεξουαλικά σου ένστικτα και να μην ασκήσεις έλεγχο στις σχέσεις σου.

Η Πανσέληνος στον Καρκίνο στις 12 του μήνα, στον ένατο ηλιακό σου οίκο, δρομολογεί θετικές εξελίξεις που  αφορούν την αναγνώριση σου στο χώρο της δουλειάς αλλά και με την συναισθηματική επιβεβαίωση που εισπράττεις από τις ερωτικές σου σχέσεις. Κερδίζεις την συναισθηματική ασφάλεια που έχεις ανάγκη, σταθεροποιείς τις σχέσεις σου και μπορείς να ταξιδέψεις με αγαπημένα πρόσωπα.


Τοξότης: 22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου

Με την Αφροδίτη και τον Άρη στον τέταρτο ηλιακό σου οίκο, να σε φορτώνουν με υποχρεώσεις αλλά και εντάσεις με οικογενειακά πρόσωπα. Είσαι αναγκασμένος να συνυπάρχεις σ’ ένα περιβάλλον που σου στερεί την μεγάλη ανάγκη που έχεις για ελευθερία και ανοιχτούς ορίζοντες.

Η ασφυκτική πίεση που αισθάνεσαι με τις πολλές απαιτήσεις που εισπράττεις σε κουράζει και σε θυμώνει. Για να μπορέσεις να έχεις την ηρεμία σου και να ανακτήσεις την συναισθηματική ισορροπία βάζεις όρια και ασχολείσαι με τον εαυτό σου. Η όψη συνόδου της Αφροδίτης με το Ποσειδώνα στους Ιχθύς στις 12 του μήνα σου προκαλεί έντονα συναισθήματα και απογοητεύσεις από την ανύπαρκτη ανταπόκριση στις στενές και προσωπικές σου σχέσεις.

Η Πανσέληνος στον Καρκίνο στις 12 του μήνα, στον όγδοο ηλιακό σου οίκο, σου διεγείρει μεγάλη οικονομική ανασφάλεια και υπαρξιακές φοβίες. Έξοδα και οικονομικές ατασθαλίες έρχονται να σε αφήσουν ακάλυπτο οικονομικά και να σε γεμίσουν άγχος. Προσπάθησε να διασφαλίσεις τους οικονομικούς σου πόρους με μια πιο συνετή στάση και μην προκαλείς επιπλέον απώλειες. Με την Σελήνη στο Λέοντα στις 13 του μήνα μπορείς να έχεις όμορφες και τρυφερές στιγμές με τη σχέση σου που θα σου δώσουν λίγη αισιοδοξία και να απομακρυνθείς για λίγο από την αλλοπρόσαλλη κατάσταση που βιώνεις.

Αιγόκερως: 22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου

Ο υπέρμετρος συναισθηματισμός που φέρνει η Αφροδίτη που διέρχεται τον τρίτο σου ηλιακό οίκο σε κάνουν να αισθάνεσαι αμήχανα. Βιώνεις καταστάσεις στην καθημερινή επικοινωνία προσφοράς και ανιδιοτέλειας που για τον αποστασιοποιημένο ψυχισμό σου  δεν είναι οικεία συναισθήματα.

Η διαφορετική αντίληψη που έχεις για τις σχέσεις σε κάνει να αμφιβάλεις για την πιστότητα και την αλήθεια όσων καλείσαι να ζήσεις και να εμπλακείς. Οι συναισθηματικές προσφορές που έχεις για σχέσεις είναι αρκετές αλλά θα εξαρτηθεί από τις δικές σου ανάγκες αν θα έχουν εξέλιξη. Η όψη συνόδου της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στις 12 του μήνα σε ενεργοποιεί για νέες σχέσεις χωρίς να σε ενδιαφέρει η ουσιαστική δέσμευση.

Η Πανσέληνος στο πολικό για σένα ζώδιο του Καρκίνου στις 12 του μήνα, θίγει θέματα σταθερών σχέσεων και συνεργασιών. Υποχρεώνεσαι σε συζητήσεις που περιέχουν εντάσεις στις συντροφικές σου σχέσεις και αναγκάζεσαι να αναζητήσεις λύσεις σε προβλήματα που εμφανίζονται. Προσπάθησε με υπομονή να διατηρήσεις τις καταστάσεις σε ένα επίπεδο που να μπορείς να επικοινωνήσεις, να ακούσεις και να καθησυχάσεις αυτούς που εμπλέκονται, σύντροφος ή και συνεργάτης. Μη φέρεσαι εγωιστικά και μην προσπαθείς να κατευθύνεις ή να χειραγωγήσεις κανέναν και επίλεξε συμβιβαστικές λύσεις.

Υδροχόος: 20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου

Με την Αφροδίτη και τον Άρη στον δεύτερο ηλιακό οίκο να μεγαλώνουν και να μεγεθύνουν τις συναισθηματικές σου ανάγκες τις οποίες δεν σου είναι εύκολο να διαχειριστείς, αναγκάζεσαι να αυτοπεριοριστείς. Σε απασχολούν τα εισοδήματα που έχεις από την δουλειά που κάνεις, ο αυτοσεβασμός σουκαι ζητήματά που έχουν σχέση με τις αξίες σου.

Θα χρειαστεί να ενεργοποιηθείς, να εγκαταλείψεις το βόλεμα και τις απαισιόδοξες σκέψεις και να αναλάβεις πρωτοβουλίες για να ανανεώσεις τις σχέσεις με περισσότερο ενδιαφέρον και συγκεκριμένες χειρονομίες αγάπης. Η Πανσέληνος στον Καρκίνο στις 12 του μήνα στον έκτο ηλιακό σου οίκο σε κάνει νευρικό και κυκλοθυμικό και ξεσπάς την ένταση που αισθάνεσαι σε συνεργάτες και στις προσωπικές σου σχέσεις.

Νιώθεις ανασφάλεια για τα πρακτικά θέματα της ζωής και σε απασχολούν αλλαγές που θέλεις να πραγματοποιήσεις. Εκμεταλλεύσου στην αρχή της εβδομάδας το πέρασμα της Σελήνης από τους Διδύμους στο πέμπτο ηλιακό σου οίκο να διασκεδάσεις με φίλους και αν είσαι μόνος να εμπλακείς με νέες γνωριμίες αλλά κυρίως να κουβεντιάσεις με ειλικρίνεια ό,τι σε απασχολεί. Η Σελήνη στον Λέοντα στις 13 του μήνα σε προτρέπει σε αισθηματικές περιπέτειες και παιχνιδιάρικη διάθεση που μπορούν να σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις και να χαρείς από την γενικότερη πίεση.


Ιχθύες
: 19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου
Με την Αφροδίτη και τον Άρη να διελαύνει από τον πρώτο σου ηλιακό οίκο διαθέτεις την γοητεία και την ενέργεια να αναγνωριστείς από το περιβάλλον που κινείσαι, να κερδίσεις τις εντυπώσεις, να αισθανθείς αλλά και να προσφέρεις την αγάπη που αναζητάς. Αφήνεις στην άκρη το τέλμα και την αδράνεια που συνήθως σε χαρακτηρίζουν και αναζητάς ό,τι επιθυμείς στις ερωτικές και αισθηματικές σου σχέσεις: χαρά, συναισθηματική ανταλλαγή, προσφορά και σταθερότητα.

Η όψη συνόδου της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στις 12 του μήνα, φέρνει μαγευτικές και ονειρικές καταστάσεις στις ερωτικές σου σχέσεις. Η χαρά και τα δυνατά και πλούσια συναισθήματα που έχεις σου χαρίζουν την ευτυχία και ζεις ιδανικές στιγμές που κάνουν τον ψυχισμό σου να αισθάνεται ό,τι πλησιάζει το ιδανικό. Έντονες ονειροπολήσεις και εξιδανικεύσεις που κάνεις καλό θα είναι να τις χειριστείς με προσοχή για να μην αισθανθείς απογοήτευση.

Η Πανσέληνος στον Καρκίνο, στον πέμπτο ηλιακό σου οίκο, σε βοηθάει ακόμη περισσότερο να εκδηλώσεις τα τρυφερά αισθήματα που έχεις στις σχέσεις σου φέρνοντας ρομαντισμό, δημιουργικότητα, αισθησιασμό και έντονη σεξουαλικότητα. Η ασφάλεια και η σιγουριά που αισθάνεσαι σε βοηθούν να βελτιώσεις τις σχέσεις σου και ζεις υπέροχες, ευτυχισμένες  στιγμές με φροντίδα, προστασία και σιγουριά.Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: