astropedia.gr

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ, 24 Φεβρουαρίου έως 1 Μαρτίου 2020
Επικερδείς επαφές, εσωστρέφεια στα προσωπικά.

Από τις ευχάριστες εβδομάδες αυτή για σένα, καθώς ακόμη και αν υπάρχουν παρασκηνιακές καταστάσεις που σε πιέζουν, εσύ βρίσκεις διέξοδο και λύσεις σε όσα σε προβληματίζουν. Ο δυναμικός-πολεμικός Άρης σε καλή όψη με τον Ήλιο δείχνει πως κάποιες ευκαιρίες μπορεί να ευνοήσουν τον σχεδιασμό που είχες κάνει, ειδικά σε θέματα που σχετίζονται με τις επαφές σου.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Τέλος στις ανασφάλειες και τις συνεχείς αναζητήσεις της αλήθειας. 
☎ Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760
☎ Κάλεσε από Κύπρο στο 900 90 980  

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Μέχρι την Πέμπτη μπορείς να έρθεις πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, κυρίως αν έχεις γεννηθεί μετά τα μέσα Ιανουαρίου, καθώς η επικοινωνία είναι το δυνατό σου σημείο στα αισθηματικά, όμως η Αφροδίτη σε μια θέση κόντρα σε σένα σε δύσκολη όψη με τον Πλούτωνα, δείχνει πως εστιάζεις «εμμονικά» σε εκείνα που λείπουν.

ASTRACARD

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Βρίσκεις υποστηρικτές στα δύσκολα και δεν ξεμένεις εντελώς από χρήματα, όμως η θέση της Αφροδίτης δεν είναι αρκετά ελπιδοφόρα ως προς τα έσοδα που περιμένεις. Έχεις θέσει όμως ασφαλιστικές δικλείδες.