astropedia.gr

ΔΙΔΥΜΟΙ, 16 έως 22 Νοεμβρίου 2020
Οι άλλοι στο τιμόνι των εξελίξεων.

Ο κυβερνήτης σου Ερμής σε δύσκολη όψη με τον Ουρανό αυτή την εβδομάδα φέρνει ανατρεπτικά νέα, όμως το πλανητικό σκηνικό σε βοηθά να πάρεις σημαντικές αποφάσεις στον τρόπο που αλληλεπιδράς με τους άλλους ανθρώπους, αρκεί να μην παρασυρθείς από ξαφνικά γυρίσματα της τύχης!

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ 
Μίλησε με τον δικό σου προσωπικό 
Αστρολόγο για πάσης φύσεως θέματα  
 
 Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760 
 Κάλεσε από Κύπρο στο 900 90 980

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Ο Ήλιος περνώντας στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων το Σάββατο δείχνει πως η προσοχή σου πλέον στρέφεται εκεί, ενώ σε μια βαθύτερη ανάγνωση, οι άλλοι κινούν τα νήματα των εξελίξεων. Επίσης, μέχρι την Τετάρτη ασχολείσαι με το σπίτι, ενώ Παρασκευή και Σάββατο έχεις ευκαιρίες για φλερτ.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η Αφροδίτη περνά το Σάββατο στον τομέα των επαγγελματικών σου και φέρνει ευχάριστες καταστάσεις στο εργασιακό περιβάλλον, ενώ στο ξεκίνημα της εβδομάδας έχεις πολλές και σημαντικές ευκαιρίες τις οποίες καλείσαι να εκμεταλλευτείς, ενώ βγαίνεις περισσότερο ωφελημένος προσφέροντας υπηρεσίες.


AstraCard  
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.