astropedia.gr

ΔΙΔΥΜΟΙ, 19 έως 25 Οκτωβρίου 2020
Υγεία και εργασία στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Τη Παρασκευή ο Ήλιος περνά στον Σκορπιό, εγκαινιάζοντας για σένα μια περίοδο που εστιάζεις περισσότερο στα ζητήματα της καθημερινότητας και της υγείας σου, όλη την εβδομάδα αυτή όμως σε απασχολούν κάποια εγχειρήματά σου που μοιάζουν να μην προχωρούν, τουλάχιστον με τους ρυθμούς που θα ήθελες, ωστόσο δίνοντας προσοχή στις λεπτομέρειες και με περισσότερη μεθοδικότητα βρίσκεις τις λύσεις, ενώ το σαββατοκύριακο μοιάζει ιδανικότερο για όλα εκείνα τα σχέδια που θες να προχωρήσουν.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ 
Μίλησε με τον δικό σου προσωπικό 
Αστρολόγο για πάσης φύσεως θέματα  
 
 Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760 
 Κάλεσε από Κύπρο στο 900 90 980

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Τον πρώτο λόγο στις εξελίξεις έχουν οι άλλοι μέχρι την Τετάρτη ενώ γενικότερα έχεις περάσει σε μια περίοδο που από τη μια βλέπεις ότι υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για επικοινωνία με το ταίρι σου, από την άλλη είναι πιθανό πως τα αγαπημένα σου πρόσωπα σε χρειάζονται.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Είναι μια εξαιρετική εβδομάδα για τα επαγγελματικά σου και αν είσαι από εκείνους που αναζητούν εργασία, στα μέσα της εβδομάδας μπορείς να στείλεις βιογραφικά. Η τύχη είναι στο πλευρό σου, σε συνάρτηση και με το προσωπικό σου ωροσκόπιο.


AstraCard  
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.