astropedia.gr

ΔΙΔΥΜΟΙ, 30 Νοεμβρίου έως 6 Δεκεμβρίου 2020
Κάθε κατεργάρης στον πάγκο του!

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας οι συνθήκες σε οδηγούν σε ένα σημαντικό δίλημμα, το οποίο φέρνει η σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιό σου την Δευτέρα και αγγίζει περισσότερο τους γεννημένους στα τέλη Μαΐου. Έτσι λοιπόν, είναι προτιμότερο να αφήσεις τα πράγματα να κυλήσουν ήρεμα.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ 
Μίλησε με τον δικό σου προσωπικό 
Αστρολόγο για πάσης φύσεως θέματα  
 
 Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760 
 Κάλεσε από Κύπρο στο 900 90 980

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Σε γενικές γραμμές τα ερωτικά δεν είναι η πρώτη σου προτεραιότητα, αφού έχεις ρίξει όλο το βάρος της προσοχής σου στο σπίτι, ενώ η έκλειψη αυτή αγγίζει άμεσα και τα προσωπικά σου, προλογίζοντας αλλαγές. Ταυτόχρονα, ο κυβερνήτης σου Ερμής την Τρίτη περνά απέναντί σου, στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών, φέρνοντας περισσότερα νέα και μηνύματα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Η κατάσταση στα οικονομικά είναι αρκετά μπερδεμένη καθώς από τη μια υπάρχουν έσοδα στον ορίζοντα, από την άλλη όμως δεν είναι αρκετά για τις ανάγκες σου αυτή την περίοδο και δεν είναι λίγες οι φορές που πράγματα που θέλεις μένουν στη μέση για οικονομικούς λόγους.

AstraCard  
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.