astropedia.gr

ΔΙΔΥΜΟΙ, 30 Μαρτίου έως 5 Απριλίου 2020
Κινητικότητα στα επαγγελματικά, αλλά και περισσότερη ενέργεια.
Από την Δευτέρα ο Άρης, περνά σε μια πιο ευνοϊκή θέση για το ζώδιό σου και δίνει τέλος στην έντονη ενδοσκόπηση της προηγούμενης περιόδου, καθώς έχεις περισσότερη αισιοδοξία για το μέλλον και όρεξη για νέους ορίζοντες, πρόσεξε όμως να είσαι καθόλα νομότυπος σε όσα αναλαμβάνεις και μακριά από μπελάδες.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Μίλησε με τον δικό σου προσωπικό Αστρολόγο για πάσης φύσεως θέματα.
Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760
  Κάλεσε από Κύπρο στο 900 90 980

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η Αφροδίτη από την Παρασκευή περνά το ζώδιό σου για ένα ασυνήθιστα μεγάλο διάστημα, έτσι αρχής γενομένης από αυτή την εβδομάδα ξεκινά μια περίοδος που πρωταγωνιστείς στις ζωές των άλλων και τα ζητήματα καρδιάς γίνονται πολύ σημαντικά! Η γοητεία σου επίσης αυξάνεται στο μέγιστο!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Η συνάντηση Δία-Πλούτωνα στον Αιγόκερω φέρνει εξαιρετική εύνοια στο πορτοφόλι σου μέσω τρίτων, ενώ μπορείς να ελπίζεις σε μια ενίσχυση οικονομική στην οποία είχες υπολογίσει το προηγούμενο διάστημα.

ASTRACARD
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.