astropedia.gr

ΔΙΔΥΜΟΙ, 6 έως 12 Απριλίου 2020
Κορυφώνονται εξελίξεις σε προσωπικά.

Η εβδομάδα αυτή σου δίνει έδαφος και «καύσιμο» για να τρέξεις τις υποθέσεις σου, φρόντισε όμως οι στόχοι σου να είναι όσο πιο ρεαλιστικοί γίνεται. Άλλωστε η πανσέληνος την Τετάρτη σε φιλικά ζώδια φέρνει ευκαιρίες, παρά το γεγονός ότι παρασύρεσαι σε κάποιες υπερβολές ως προς τον τρόπο που αναζητάς λύσεις.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Μίλησε με τον δικό σου προσωπικό Αστρολόγο για πάσης φύσεως θέματα.
Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760
  Κάλεσε από Κύπρο στο 900 90 980

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Η πανσέληνος αυτή σε φέρνει πιο κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα, ενώ το σημαντικότερο νέο αυτής της περιόδου είναι η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιό σου, φέρνοντας κάτι ονειρικό στα αισθηματικά σου, ή κάτι εφήμερο, ανάλογα με το βαθμό αυτοεπίγνωσης.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Στο ξεκίνημα της εβδομάδα φρόντισε να είσαι συνεπής στις επαφές σου με τον νόμο, αλλά και γενικότερα με όσα έχεις αναλάβει, ενώ το Σάββατο ο κυβερνήτης σου Ερμής περνά σε μια πιο φιλική θέση για σένα και τους στόχους που θέτεις, κάνοντάς σε πιο επικοινωνιακό. Επίσης, κλείνεις ευκολότερα συμφωνίες με προϊστάμενους και εργοδότες.


ASTRACARD
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.