astropedia.gr

ΙΧΘΥΕΣ, 23 έως 29 Νοεμβρίου 2020
Προετοιμάζεις νέα πράγματα, ενώ παίρνεις ανάσα στα οικονομικά.

Στο ξεκίνημά της εβδομάδας θα πρέπει να δείξεις περισσότερο ρεαλισμό και αντικειμενικότητα, ενώ Παρασκευή και Σάββατο μπορείς να στηριχτείς στα πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος. Ο Ερμής σε φιλική θέση για το ζώδιό σου «σχηματίζει καλές όψεις με τον Δία και τον Πλούτωνα, και δείχνει πως κάποιες πληροφορίες μπορεί να βοηθήσουν το σχεδιασμό που είχες κάνει... Δες καθαρά! Έχεις τα υλικά στα χέρια σου!

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ 
Μίλησε με τον δικό σου προσωπικό 
Αστρολόγο για πάσης φύσεως θέματα  
 
 Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760 
 Κάλεσε από Κύπρο στο 900 90 980

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η Αφροδίτη είναι σύμμαχος για το ζώδιό σου, ενώ μέχρι την Πέμπτη μπορούν να προσεγγίσεις με άνεση το πρόσωπο που τους ενδιαφέρει, ή να έχεις τις κεραίες ανοιχτές για κάτι νέο στον ορίζοντα! Αυτό το νέο όμως θα κρατήσει τελικά;

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Οι Τετάρτη και Πέμπτη σε βρίσκουν να ασχολείσαι εντονότερα με τα θέματα που σχετίζονται με το πορτοφόλι, ενώ ο Άρης στον Κριό φέρνει άμεσα έξοδα στο πορτοφόλι την προσεχή περίοδο!

AstraCard  
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.