astropedia.gr

ΙΧΘΥΕΣ, 6 έως 12 Απριλίου 2020
Προβληματίζεσαι με οφειλές, το δυνατό σημείο σου όμως είναι το μυαλό!

Η εβδομάδα ξεκινά με τον Ερμή στο ζώδιό σου να δέχεται καλές όψεις και να δίνει ώθηση σε κάθε νέο σου ξεκίνημα, βάζοντας τέλος σε παρανοήσεις και καθυστερήσεις. Πρόσεχε όμως το παρασκήνιο και το άγχος σου, με το τετράγωνο Άρη-Ουρανού. Την Τετάρτη έχουμε πανσέληνο σε ένα πιο εσωτερικό σημείο στο ωροσκόπιό σου, που σε κάνει να εξετάσεις σε μεγαλύτερο βάθος τις ανάγκες σου και κατά πόσο αυτές ικανοποιούνται από τις καταστάσεις ως έχουν.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Μίλησε με τον δικό σου προσωπικό Αστρολόγο για πάσης φύσεως θέματα.
Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760
  Κάλεσε από Κύπρο στο 900 90 980

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η Αφροδίτη σε θέση κόντρα για το ζώδιό σου φέρνει μπερδεμένες συνθήκες, γενικότερα όμως οι μέρες Πέμπτη και Παρασκευή δίνουν ένα πιο ανέμελο τόνο, σε μια περίοδο που σε έχουν απασχολήσει αρκετά τα θέματα του σπιτιού και της οικογένειας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Η πανσέληνος αυτή φέρνει και ζητήματα οφειλών ή οικονομικών υποθέσεων, ενώ θα πρέπει να προσέξεις περισσότερο να μην παρασυρθείς σε σπατάλες. Το Σάββατο ο Ερμής εγκαταλείπει το ζώδιό σου και περνά στον τομέα των οικονομικών σου, δείχνοντας πως κάνεις συμφωνίες και επαφές για να αυξήσεις τα εισοδήματά σου.


ASTRACARD
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.