astropedia.gr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ, 23 έως 29 Νοεμβρίου 2020
Εγχειρήματα προχωρούν με σύμμαχο την τύχη.

Μια ιδιαίτερα βοηθητική εβδομάδα αυτή, καθώς μπορείς να δεις στόχους για τους οποίους είχες κοπιάσει να υλοποιούνται, ενώ σημαντικοί φίλοι είναι στο πλευρό σου χάρη στα εξάγωνα Ερμή-Δία και Ερμή-Πλούτωνα. Τη Δευτέρα όμως κάποια εγχειρήματα απαιτούν από σένα περισσότερη προσήλωση στις λεπτομέρειες, χωρίς αυτό να είναι αρνητικό.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ 
Μίλησε με τον δικό σου προσωπικό 
Αστρολόγο για πάσης φύσεως θέματα  
 
 Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760 
 Κάλεσε από Κύπρο στο 900 90 980

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η Αφροδίτη από τον τομέα των ερωτικών σου σε δύσκολη όψη με τον Ουρανό δείχνει πως στα αισθηματικά μπορεί να έχεις κάποιες ανατροπές ή ξαφνικά να φουντώσει κάτι που νόμιζες ξεχασμένο...

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Τα οικονομικά σου είναι σε τροχιά κίνησης, θα πρέπει να δείξεις όμως περισσότερες αντοχές στα επαγγελματικά και κυρίως στο πρόγραμμα της δουλειάς σου, αν εργάζεσαι αυτή την περίοδο, χωρίς να αμελείς την υγεία σου. Η Παρασκευή και το Σάββατο πάντως είναι εξαιρετικές μέρες για να δείξεις τα ταλέντα σου.

AstraCard  
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.