astropedia.gr

ΚΡΙΟΣ, 10 έως 16 Φεβρουαρίου 2020
Ο έρωτας στα κόκκινα

Έχεις έρθει πιο κοντά στα πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος και η τύχη δεν σε εγκαταλείπει, θα πρέπει όμως να είσαι πιο εργατικός ως προς τα δημιουργικά σου σχέδια, αν θες να τα δεις να υλοποιούνται. Επίσης, η νέα θέση του κυβερνήτη σου Άρη από την Κυριακή στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου πιέζει άμεσα την καριέρα και προειδοποιεί για προστριβές με προϊστάμενους ή εργοδότες και αυτό μπορεί να σε προβληματίσει.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Τέλος στις ανασφάλειες και τις συνεχείς αναζητήσεις της αλήθειας. 
☎ Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760
☎ Κάλεσε από Κύπρο στο 900 90 980  
 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η Τετάρτη σε φέρνει κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ενώ την Πέμπτη σκληραίνεις τη στάση σου. Ταυτόχρονα, μέχρι και το Σάββατο το βλέμμα σου είναι στραμμένο στις κοινωνικές επαφές, ενώ γενικότερα το κλίμα στα προσωπικά είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό με την παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιό σου.

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Τα οικονομικά μοιάζουν πιο πιεσμένα, ωστόσο από την Παρασκευή υπάρχουν σημαντικές ευκαιρίες για να τακτοποιήσεις οφειλές, αλλά και να επωφεληθείς από κινήσεις τρίτων.