astropedia.gr

ΚΡΙΟΣ, 24 Φεβρουαρίου έως 1 Μαρτίου 2020
Η γοητεία σου αυξάνεται κατακόρυφα, ενώ εισπράττεις βοήθεια.

Η εβδομάδα σε βρίσκει πιο εσωστρεφή καθώς προτιμάς να ξεκουραστείς και να γεμίσεις τις μπαταρίες σου, παρά να αναλωθείς σε κοσμικές επαφές που σε κουράζουν. Από την Τρίτη είσαι πιο εξωστρεφής με τη Σελήνη στο ζώδιό σου και μπορείς να δεις τις υποθέσεις να προχωρούν και να σταθεροποιούνται μέσα από τις δικές σου προσπάθειες, ειδικά με την καλή όψη Ήλιου-Άρη.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Τέλος στις ανασφάλειες και τις συνεχείς αναζητήσεις της αλήθειας. 
☎ Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760
☎ Κάλεσε από Κύπρο στο 900 90 980  

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου αυξάνει τη γοητεία σου και φέρνει σημαντικές ευκαιρίες στα προσωπικά, αλλά τώρα που ο Ερμής πλέον είναι ανάδρομος και που επιδρά η αρνητική όψη Αφροδίτης-Πλούτωνα, μην επενδύσεις σε κάτι εφήμερο… Επίσης, η Κυριακή έχει ευκαιρίες διασκέδασης.

ASTRACARD

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν ακόμα, ενώ με την πιο πάνω δύσκολη όψη έχεις πιο έντονη την αγοραστική μανία! Το τέλος της εβδομάδας όμως μπορείς να πάρεις ανταμοιβή για κάτι, περισσότερο ηθική, παρά υλική.