astropedia.gr

ΚΡΙΟΣ, 30 Νοεμβρίου έως 6 Δεκεμβρίου 2020
Μην αφήνεις εμμονές να δυσκολεύουν τις σχέσεις σου.

Η περίοδος αυτή θα μπορούσε να έχει θετικό πρόσημο για σένα, καθώς ασχολείσαι με τα δημιουργικά σου σχέδια και βρίσκεις λύσεις σε εμπόδια που συναντάς. Επίσης, ο Ερμής περνώντας στον Τοξότη την Τρίτη εγκαινιάζει μια περίοδο που οι πνευματικοί σου ορίζοντες είναι πιο διευρυμένοι.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ 
Μίλησε με τον δικό σου προσωπικό 
Αστρολόγο για πάσης φύσεως θέματα  
 
 Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760 
 Κάλεσε από Κύπρο στο 900 90 980

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η σεληνιακή έκλειψη της Δευτέρας φέρνει έντονη αναστάτωση στο κοντινό σου περιβάλλον, χωρίς αυτό όμως να είναι απαραίτητα κακό για σένα. Το σίγουρο είναι πως θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε όσα θα πεις, τον τρόπο και τον χρόνο, ενώ παράλληλα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός και στις μετακινήσεις σου ή με συσκευές επικοινωνίας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Η Αφροδίτη από τον τομέα των οικονομικών σου σε καλή όψη με τον Ποσειδώνα φέρνει έσοδα ή θετικές ρυθμίσεις οφειλών, φέρνοντας ένα διάστημα που κινείσαι σαφώς πιο άνετα, αρκεί σαφώς να διδάχτηκες από τα λάθη που έγιναν στο παρελθόν.


AstraCard  
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.