astropedia.gr

ΛΕΩΝ, 24 Φεβρουαρίου έως 1 Μαρτίου 2020
Ωφελείσαι από οικονομικά άλλων, με περισσότερη αισιοδοξία.

Αυτή την εβδομάδα έχεις εστιάσει περισσότερο σε αυτά που πρέπει να κάνεις, αλλά τα πράγματα κυλούν αρκετά ευχάριστα, κυρίως στα μέσα της εβδομάδας που έχεις περισσότερο την τύχη με το μέρος σου για τα εγχειρήματά σου χάρη στο εξάγωνο του κυβερνήτη σου Ήλιου με τον δυναμικό Άρη, πρόσεξε όμως να μην παρασυρθείς σε υπερβολές. Από την Τρίτη, το κλίμα είναι πιο βοηθητικό.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Τέλος στις ανασφάλειες και τις συνεχείς αναζητήσεις της αλήθειας. 
☎ Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760
☎ Κάλεσε από Κύπρο στο 900 90 980  

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Σε μια περίοδο που οι διαπροσωπικές σου σχέσεις είναι σημαντικές, πλέον δίνεις περισσότερη έμφαση στο τώρα, ενώ και η Αφροδίτη στον Κριό, φέρνει περισσότερη αισιοδοξία στα προσωπικά σου, μην ξεχνάς όμως και τις αναποδιές του ανάδρομου Ερμή. Επίσης, την Κυριακή βλέπεις φίλους.

ASTRACARD

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι. 
 
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η Παρασκευή και το Σάββατο φέρνουν ευκαιρίες για τον τομέα της καριέρας σου, ειδικά αν έχεις γεννηθεί τον Αύγουστο. Θα πρέπει όμως να έχεις οργανώσει καλά τα έγγραφα που σχετίζονται με επαγγελματικά αυτή την εβδομάδα, για να προλάβεις δυσμενείς εκπλήξεις.