astropedia.gr

ΛΕΩΝ, 30 Νοεμβρίου έως 6 Δεκεμβρίου 2020
Πετυχαίνεις στόχους, παρά την πίεση.

Η εβδομάδα αυτή χρωματίζεται κυρίως από τη σεληνιακή έκλειψη της Δευτέρας σε φιλικά ζώδια, που όμως μαρτυρά πως αρχικά δυσκολεύεσαι πολύ να επιτύχεις τους στόχους σου και να λειτουργήσεις σαν μέλος μιας ομάδας, ωστόσο το κλειδί είναι η πρωτοτυπία. Άσε λοιπόν ανοιχτό το δρόμο σε πρωτότυπες ιδέες και θυμήσου πως για να καταφέρεις κάτι που δεν πέτυχες ως τώρα, θα πρέπει να κάνεις κάτι που δεν είχες κάνει πριν.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ 
Μίλησε με τον δικό σου προσωπικό 
Αστρολόγο για πάσης φύσεως θέματα  
 
 Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760 
 Κάλεσε από Κύπρο στο 900 90 980

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Στο εξής κάποιες φιλίες σου θα δοκιμαστούν για την αντοχή τους στην πίεση, ενώ αυτή η περίοδος φέρνει αισθησιασμό στις σχέσεις. Οι καλύτερες μέρες για φλερτ είναι οι Δευτέρα, Τρίτη, και το σαββατοκύριακο. Επίσης, από την Τρίτη ο Ερμής περνώντας στον Τοξότη φέρνει πιο θετικά πλαίσια, αλλά και από περισσότερη όρεξη για δημιουργία.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Μέχρι την Τρίτη μπορείς ευκολότερα να βρεις λύσεις σε οικονομικά ζητήματα, κυρίως εκείνα που σχετίζονται άμεσα με το πορτοφόλι σου και που τόσο καιρό σε είχαν προβληματίσει. Έσοδα πάντως υπάρχουν.

AstraCard  
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.