astropedia.gr

ΠΑΡΘΕΝΟΣ, 16 έως 22 Νοεμβρίου 2020
Σπίτι και οικογένεια.

Από το Σάββατο ο Ήλιος περνώντας στον τομέα του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με το σπίτι, την οικογένεια και την ακίνητα περιουσία, μαρτυρά πως η προσοχή σου πλέον είναι στραμμένη εκεί. Την ίδια μέρα, η Αφροδίτη περνά στον Σκορπιό, φέροντας μια περίοδο που είσαι πιο εξωστρεφής, ενώ ευνοούνται επαφές, συμβόλαια, συμφωνίες, και ειδικότερα το σαββατοκύριακο είναι εύνοια αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ 
Μίλησε με τον δικό σου προσωπικό 
Αστρολόγο για πάσης φύσεως θέματα  
 
 Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760 
 Κάλεσε από Κύπρο στο 900 90 980
 
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η νέα θέση της Αφροδίτης φέρνει περισσότερα φλερτ, γνωριμίες και κινητικότητα αν είσαι μόνος, ενώ αν είσαι ήδη σε σχέση μπορείς να αναζωπυρώσεις τη φλόγα ανάμεσά σας στο προσεχές διάστημα. Πρόσεξε όμως τις κινήσεις σου την Κυριακή γιατί παρασύρεσαι σε λάθη.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Καλείσαι να είσαι πιο φειδωλός στα έξοδά σου, ενώ δίχως να βιάζεσαι μπορείς να καταφέρεις πολλά και Πέμπτη και Παρασκευή προσπαθείς να βρεις την καλύτερη λύση πάνω σε ένα οικονομικό θέμα που σε απασχολεί.


AstraCard  
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.