astropedia.gr

ΣΚΟΡΠΙΟΣ, 30 Νοεμβρίου έως 6 Δεκεμβρίου 2020
Τα οικονομικά σε τάξη!

Την εβδομάδα αυτή προτίμησε μια πιο συγκρατημένη στάση απέναντι στα πράγματα, καθώς οι υπερβολές σε εκθέτουν προς τα έξω, Επίσης, η εβδομάδα χρωματίζεται και από τη σεληνιακή έκλειψη της Δευτέρας σε ένα πιο εσωτερικό σημείο του ωροσκοπίου σου, που σε αναγκάζει να δεις τις πραγματικές, βαθύτερές σου ανάγκες μέσα από κάποιες καταστάσεις.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ 
Μίλησε με τον δικό σου προσωπικό 
Αστρολόγο για πάσης φύσεως θέματα  
 
 Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760 
 Κάλεσε από Κύπρο στο 900 90 980

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Σε γενικές γραμμές τα αισθηματικά σου κινούνται ικανοποιητικά με την καλή όψη Αφροδίτης-Ποσειδώνα, σε μια βαθύτερη ανάγνωση όμως, παίζονται παιχνίδια εξουσίας στα προσωπικά σου, τα οποία όμως σε φθείρουν ψυχολογικά.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Οικονομικές υποχρεώσεις ή οφειλές εμφανίζονται και πάλι επιτακτικά μπροστά σου, ωστόσο μπορείς να στηριχτείς σε σημαντικά πρόσωπα αν χρειαστείς ενίσχυση στις προσπάθειές σου. Τέλος, ο Ερμής από την Τρίτη εγκαταλείπει το ζώδιό σου και περνά στον τομέα των οικονομικών σου, φέρνοντας ειδήσεις και εξελίξεις στο πορτοφόλι.

AstraCard  
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.