astropedia.gr


ΤΑΥΡΟΣ, 24 Φεβρουαρίου έως 1 Μαρτίου 2020
Στόχοι υλοποιούνται, αλλά το κλίμα στα προσωπικά γίνεται πιο μπερδεμένο.

Η εβδομάδα αυτή κινείται σε βοηθητικό πλαίσιο, καθώς Δευτέρα ασχολείσαι πιο εντατικά με τους στόχους που έχεις θέσει, ενώ από την Τρίτη κάνεις ένα βήμα πίσω, μακριά από την πολυκοσμία, για να αφουγκραστείς τις καταστάσεις. Παρασκευή και Σάββατο μπορείς με περισσότερη άνεση να υλοποιήσεις τα θέλω σου, με τη Σελήνη στο ζώδιό σου.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Τέλος στις ανασφάλειες και τις συνεχείς αναζητήσεις της αλήθειας. 
☎ Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760
☎ Κάλεσε από Κύπρο στο 900 90 980  

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Συνεχίζεις να έχεις σημαντική εύνοια στα προσωπικά μέσω προσώπων του φιλικού σου περιβάλλοντος μέχρι την Πέμπτη, θα πρέπει όμως στο εξής να μην παρασύρεσαι σε βιαστικές ή παρορμητικές κινήσεις με τη δύσκολη όψη Αφροδίτης-Πλούτωνα. Επίσης, μην ξεχνάς πως είσαι σε μια πιο εσωστρεφή φάση στα προσωπικά που κάτι ετοιμάζεται αλλά θέλει ακόμη χρόνο.

ASTRACARD

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Το σαββατοκύριακο ασχολείσαι περισσότερο με τα οικονομικά σου, αρκεί να μην προσπερνάς τις λεπτομέρειες στις οφειλές σου. Είσαι προστατευμένος πάντως από τα δύσκολα, αλλά ο ανάδρομος Ερμής καραδοκεί!