astropedia.gr

ΤΑΥΡΟΣ, 30 Μαρτίου έως 5 Απριλίου 2020
Κουράζεσαι περισσότερο για την καριέρα, υπάρχουν όμως σημαντικές ευκαιρίες!

Αυτή η εβδομάδα, έχεις πολλές ευκαιρίες σε νομικά, διαδικαστικά ζητήματα, θέματα σπουδών και επαφών με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά χάρη στην πολύ τυχερή για σένα σύνοδο Δία-Πλούτωνα. Παράλληλα όμως, από την Δευτέρα εγκαινιάζεται μια περίοδος με περισσότερες προκλήσεις καθώς ο Άρης περνά στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, φέρνοντας έντονα την ανάγκη να αποδείξεις την αξία σου και να υπερνικήσεις τις καταστάσεις που θα προκύψουν.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Μίλησε με τον δικό σου προσωπικό Αστρολόγο για πάσης φύσεως θέματα.
Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760
  Κάλεσε από Κύπρο στο 900 90 980


ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η εβδομάδα αυτή φέρνει ευκαιρίες στα αισθηματικά μέχρι την Πέμπτη, και η Αφροδίτη από την Παρασκευή περνά σε μια θέση που ευνοεί όσους ήδη είναι σε σχέση, ένα διάστημα που θα κρατήσει μέχρι τον Αύγουστο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Καταφέρνεις να βγεις κερδισμένος οικονομικά μέσω άλλων, ωστόσο η νέα θέση του Άρη πιέζει άμεσα την καριέρα και προειδοποιεί για προστριβές με προϊστάμενους ή εργοδότες. Αν λόγω της παρούσας κατάστασης εργάζεσαι από το σπίτι, ενδεχομένως να δυσκολεύεσαι να είσαι συνεπής.

ASTRACARD
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.