astropedia.gr

ΤΟΞΟΤΗΣ, 24 Φεβρουαρίου έως 1 Μαρτίου 2020
Μια ευχάριστη αλλαγή στην καθημερινότητά σου.

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας αυτής δυσκολεύεσαι να τακτοποιήσεις όλα αυτά που βρίσκονται στη μέση σε πρακτικό επίπεδο, και λειτουργούν σαν εμπόδιο στην καθημερινότητά σου με την συνάντηση Ήλιου-ανάδρομου Ερμή. Ωστόσο τις μέρες Τετάρτη και Πέμπτη μπορείς να δεις τα δημιουργικά σου σχέδια να προχωρούν και γενικότερα έχεις ισχυρούς υποστηρικτές στο πλευρό σου που σε βοηθούν να υλοποιήσεις σχέδια.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Τέλος στις ανασφάλειες και τις συνεχείς αναζητήσεις της αλήθειας. 
☎ Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760
☎ Κάλεσε από Κύπρο στο 900 90 980  

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η Αφροδίτη στον τομέα των ερωτικών σου ανεβάζει το θερμόμετρο στα ύψη στην προσεχή περίοδο, πρόσεξε όμως τις υπερβολές που καίνε λόγω… Πλούτωνα! Παράλληλα το σαββατοκύριακο είναι εξαιρετικό για να βρεις λύσεις σε καταστάσεις που σε προβληματίζουν ή που σε πλήγωσαν παλιότερα.

ASTRACARD

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι. 
 
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η θέση της Αφροδίτης υπόσχεται και έσοδα, ενώ το σαββατοκύριακο αποβάλλοντας το στοιχείο της υπερβολής, μπορείς να προβάλλεις τα ταλέντα και τη δουλειά σου, κάνοντας μια νέα αρχή.