astropedia.gr

ΥΔΡΟΧΟΟΣ, 23 έως 29 Μαρτίου 2020
Οι γύρω σου σε χρειάζονται.

Εν μέσω μιας βοηθητικής περιόδου, η εβδομάδα αυτή λειτουργεί ως «μαξιλαράκι» για σένα και τις υποθέσεις σου, αφού βρίσκεις συμμάχους στις προσπάθειες που καταβάλλεις. Ειδικότερα, η Νέα Σελήνη την Τρίτη σε μια φιλική θέση προς το ζώδιό σου δίνει μια ευκαιρία για επαφές, συμφωνίες και συζητήσεις, πρόσεξε όμως να αποφύγεις επιπόλαιες κινήσεις, όπως δείχνει και η δυσμενής συνάντηση του Άρη με τον Πλούτωνα τη Δευτέρα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η Αφροδίτη από τον Ταύρο φέρνει θετικότερο κλίμα στα προσωπικά σου αν συγκατοικείς με το ταίρι σου (ή αν υπήρξαν εντάσεις στο σπίτι) χάρη σε εξόδους ή μικρές αποστάσεις που κάνεις, ενώ το ξεκίνημα της εβδομάδας αυτής θέτεις τις δικές σου ανάγκες ως προτεραιότητα. Το Σάββατο όμως έχεις μια ευκαιρία στο σπίτι ή την οικογένεια.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Μέχρι την Τετάρτη ασχολείσαι εντονότερα με τα θέματα που σχετίζονται με το πορτοφόλι, ενώ ο Άρης σε πιεστική θέση του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με το παρασκήνιο, συνεχίζει να φέρνει άγχος αλλά και εμπόδια.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Μίλησε με τον δικό σου προσωπικό Αστρολόγο για πάσης φύσεως θέματα.
Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760
  Κάλεσε από Κύπρο στο 900 90 980

ASTRACARD
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.