astropedia.gr

ΥΔΡΟΧΟΟΣ, 24 Φεβρουαρίου έως 1 Μαρτίου 2020
Σημαντικές ευκαιρίες, με τους ρυθμούς να επανέρχονται στο κανονικό.

Το βλέμμα σου αυτή την εβδομάδα είναι στραμμένο στις ανάγκες σου, ενώ εσύ είσαι αποφασισμένος να διορθώσεις καταστάσεις που δεν λειτουργούν, είτε αυτό αφορά καταστάσεις, είτε πρόσωπα του οικείου περιβάλλοντος. Ταυτόχρονα, από την Τρίτη μέχρι την Πέμπτη μπορείς πιο άνετα να κάνεις επαφές και να επικοινωνήσεις τις ιδέες σου στον περίγυρό σου, ενώ Παρασκευή και Σάββατο ασχολείσαι περισσότερο με το σπίτι και την οικογένεια.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Τέλος στις ανασφάλειες και τις συνεχείς αναζητήσεις της αλήθειας. 
☎ Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760
☎ Κάλεσε από Κύπρο στο 900 90 980  

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η Αφροδίτη σε θέση που για σένα φέρνει περισσότερα (εφήμερα) φλερτ, γνωριμίες και κινητικότητα αν είσαι μόνος, ενώ αν είσαι ήδη σε σχέση μπορείς να αναζωπυρώσεις τη φλόγα ανάμεσά σας στο προσεχές διάστημα. Επίσης, το σαββατοκύριακο έχεις ευκαιρίες για ευχάριστες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα.

ASTRACARD

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι. 
 
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Περιόρισε όσο μπορείς τα έξοδα αυτό το διάστημα, καθώς η στρόφιγγα των εσόδων είναι πιο κλειστή, και μπορεί να ξεμείνεις χωρίς να το είχες υπολογίσει. Τέλος, το ξεκίνημα της εβδομάδας κάνεις κινήσεις που σχετίζονται με το πορτοφόλι σου, ωστόσο φρόντισε να μην κάνεις ανοίγματα.