astropedia.gr

ΥΔΡΟΧΟΟΣ, 30 Μαρτίου έως 5 Απριλίου 2020
Αποκαλύπτεται το παρασκήνιο και εσύ παίρνεις τα πράγματα στα χέρια σου.

Αυτή η εβδομάδα είναι ιδιαίτερα σημαντική για σένα, καθώς από την Δευτέρα ο Άρης περνά στο ζώδιό σου μετά από μια μακρά περίοδο παρασκηνίου και στασιμότητας, αυξάνοντας κατακόρυφα τα επίπεδα ενέργειας και μολονότι μπορεί να μη λείψουν οι προκλήσεις που θα κληθείς να αντιμετωπίσεις, αυτή τη φορά το παιχνίδι είναι στα χέρια σου. Μάλιστα, οι πρώτες μέρες τις εβδομάδας είναι «σκληρές» αλλά με συνέπεια και πρόγραμμα καταφέρνεις σπουδαία πράγματα.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Μίλησε με τον δικό σου προσωπικό Αστρολόγο για πάσης φύσεως θέματα.
Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760
  Κάλεσε από Κύπρο στο 900 90 980

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Από την Παρασκευή έχεις πολύ σημαντική εύνοια στα προσωπικά, θα πρέπει όμως στο εξής να μην παρασύρεσαι σε βιαστικές ή παρορμητικές κινήσεις με τον Άρη στο ζώδιό σου. Επίσης, είσαι σε μια περίοδο που λυτρώνεσαι από κύκλους που κλείνουν οριστικά.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Τα έσοδά σου κινούνται ικανοποιητικά, τηρουμένων των αναλογιών, ειδικά από την Παρασκευή και μετά. Αν όμως έχεις γεννηθεί στο ξεκίνημα του ζωδίου θα πρέπει να οπλιστείς με υπομονή για να καταφέρεις όσα θες.

ASTRACARD
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.