astropedia.gr

ΖΥΓΟΣ, 24 Φεβρουαρίου έως 1 Μαρτίου 2020
Εύνοια της τύχης στα επαγγελματικά, και κινητικότητα στα αισθηματικά.

Η εβδομάδα αυτή είναι πιο σταθεροποιητική για σένα και κινείται σε πιο ήρεμους ρυθμούς, παρότι έχεις πολλά ερωτηματικά για πρόσωπα και καταστάσεις. Δευτέρα και Τρίτη ασχολείσαι περισσότερο με πρακτικά ζητήματα που είναι σε εκκρεμότητα, ενώ το σαββατοκύριακο μπορείς να δεις το ποτήρι «μισογεμάτο».

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Τέλος στις ανασφάλειες και τις συνεχείς αναζητήσεις της αλήθειας. 
☎ Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760
☎ Κάλεσε από Κύπρο στο 900 90 980  

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Τη Δευτέρα οι φίλοι σου σε βρίσκουν αρκετά κτητικό με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ενώ Τετάρτη και Πέμπτη είναι οι πιο βοηθητικές μέρες για τα προσωπικά σου. Το πιο σημαντικό νέο όμως είναι πως ο κυβερνήτης σου η Αφροδίτη σε δύσκολη όψη με τον Πλούτωνα πιθανώς να φέρει αυτές τις μέρες και έντονα, ακραία πάθη στις σχέσεις…

ASTRACARD

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η εβδομάδα αυτή φέρνει για σένα μια σημαντική ανάσα, ειδικά αν τα οικονομικά σου είχαν ταλαιπωρηθεί, ωστόσο αν έχεις γεννηθεί το Σεπτέμβριο θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός με τους συνεργάτες σου, οι οποίοι έχουν πολλές απαιτήσεις.