astropedia.gr

ΖΥΓΟΣ, 30 Νοεμβρίου έως 6 Δεκεμβρίου 2020
Αισιοδοξία και σταθεροποίηση.

Η σεληνιακή έκλειψη της Δευτέρας μπορεί να πραγματοποιείται σε ευνοϊκά ζώδια για σένα, σηματοδοτώντας μια θετική αλλαγή, πρόσεξε όμως να είσαι καθόλα νομότυπος στις κινήσεις σου, αν δεν θέλεις να έχεις μπλεξίματα. Πάντως, υπάρχουν κάποιοι στόχοι σου που δεν προχωρούν με την ταχύτητα που θα ήθελες, γενικότερα όμως αυτή η εβδομάδα έχει έντονο το στοιχείο της παρορμητικότητας.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ 
Μίλησε με τον δικό σου προσωπικό 
Αστρολόγο για πάσης φύσεως θέματα  
 
 Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760 
 Κάλεσε από Κύπρο στο 900 90 980

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Μπορείς να ξαναδείς πρόσωπα που έχεις καιρό, αλλά παράλληλα να σταθεροποιήσεις μια ήδη υπάρχουσα σχέση. Επίσης, ο Ερμής περνώντας στον Τοξότη την Τρίτη εγκαινιάζει μια περίοδο με ευχάριστες επαφές και συναντήσεις και ευχάριστα μηνύματα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η έκλειψη όμως αυτή μαρτυρά επίσης πως πρέπει να προσέχεις τις κινήσεις σου με τους γύρω σου. Παράλληλα, ενώ δεν έχεις πολλά έξοδα αυτές τις μέρες, τα έσοδά σου μοιάζουν περιορισμένα. Επίσης πρόσεξε σε διαδικαστικά ζητήματα, επαφές με το εξωτερικό ή τον νόμο.


AstraCard  
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.