astropedia.gr

Τι είναι το εκκρεμές

Τι είναι το εκκρεμές
Ένα εκκρεμές αποτελείται στην ουσία από μια λεπτή αλυσίδα από την οποία κρέμεται ένα αντικείμενο από μέταλλο ή από κρύσταλλο, το οποίο βασικά παίζει τον ρόλο του ενισχυτή. Το εκκρεμές είναι μια πανάρχαια μαντική μέθοδος και ένα εργαλείο που σας βοηθά να αποκτήσετε πρόσβαση στο συλλογικό ασυνείδητο και τον Ανώτερο Εαυτό σας. Μπορείτε με τη βοήθειά του να πάρετε απαντήσεις σε οποιοδήποτε θέμα σας απασχολεί αρκεί το ερώτημα να είναι διατυπωμένο με σαφήνεια και να μπορεί να απαντηθεί με ένα ''ναι'' ή με ένα ''όχι''.

Ο καθένας μας είναι ουσιαστικά σε θέση να εργαστεί με το εκκρεμές. Μαθαίνοντας να συνεργαζόμαστε μαζί του είναι σαν να μαθαίνεις να παίζεις ένα μουσικό όργανο. Απαιτεί συνεχή πρακτική και πειραματισμό Τα λάθη είναι μέρος της μαθησιακής διαδικασίας. Τα αποτελέσματα που θα έχετε θα σας αντικατοπτρίζει το στάδιο της πνευματικής / ψυχικής σας ανάπτυξης. Δεν πρέπει να χρησιμοποιήσετε το εκκρεμές για εγωιστικούς λόγους. Χρησιμοποιήστε το μόνο για την ευημερία των άλλων ή τον εαυτό σας. Να θυμάστε ότι για να ταλαντευτεί το εκκρεμές πρέπει να είστε χαλαροί και συγκεντρωμένοι στο εδώ και τώρα, εντελώς παρόντες στη στιγμή.


Μίλησε τώρα με τους καλύτερους Αστρολόγους του astropedia.gr στην πιο οικονομική

γραμμή προβλέψεων Κάλεσε στο14780 ή στείλτε SMS ASTRA στο 54760.

Επιλογή  εκκρεμούς
Όταν επιλέγετε ένα εκκρεμές ακολουθήστε τη διαίσθησή σας και να επιλέξετε αυτό που σας αρέσει. Μπορείτε να κατασκευάσετε οι ίδιοι ένα εκκρεμές αν χρησιμοποιήσετε μια κλωστή και κρεμάσετε από αυτήν ένα μικρό αντικείμενο που σας αρέσει. Το νήμα μπορεί να είναι 15 μέχρι 20 εκατοστά. Δέστε ένα κόμπο στην κλωστή στο μήκος που αισθάνεστε το καλύτερο για να το κρατάτε.

Προγραμματισμός του εκκρεμούς
Μπορείτε να ρωτήσετε ό, τι θέλετε το εκκρεμές αρκεί το ερώτημα να μπορεί να απαντηθεί με ΝΑΙ ή ΟΧΙ. Αλλά πρώτα θα πρέπει να καθορίσετε τι σημαίνει για εσάς κάθε κίνηση του εκκρεμούς. Καθίστε σε μια ήσυχη θέση σε ένα γραφείο ή σε ένα τραπέζι. Τοποθετήστε τα πόδια σας έτσι ώστε να ακουμπούν στο πάτωμα και ακουμπήστε τον αγκώνα σας στην επιφάνεια του γραφείου. Κρατήστε το εκκρεμές από την άκρη της αλυσίδας (ή της κλωστής) μεταξύ αντίχειρα και δείκτη. Βεβαιωθείτε ότι το πάνω μέρος του σώματος και η πλάτη σας είναι ίσια και ότι η ενέργεια μπορεί να ρέει ελεύθερα. Βάλτε το άλλο σας χέρι πάνω στο γραφείο ή το τραπέζι. Χαλαρώστε. Αφήστε τη ροή της αναπνοής σας να κυλάει ήρεμα. Βεβαιωθείτε πριν ξεκινήσετε ότι θα είστε απερίσπαστοι. Μην ταλαντεύεται το εκκρεμές, όταν είστε κουρασμένοι. Κρατήστε εκκρεμές σας και ρωτήστε: "Με τι μοιάζει ένα ΝΑΙ;" Και μετά: "Με τι μοιάζει ένα ΟΧΙ;" Το εκκρεμές μπορεί να γυρίσει προς τις ακόλουθες κατευθύνσεις: πάνω-κάτω, αριστερά-δεξιά ή σε έναν κύκλο.

Εξασκηθείτε πολλές φορές την ημέρα για τουλάχιστον μια εβδομάδα μέχρι να καθορίστε ποια είναι η κίνηση για το ΝΑΙ και ποια η κίνηση για το ΟΧΙ. Όταν προγραμματιστεί το εκκρεμές σας, τότε μπορείτε να το δοκιμάσετε. Αποδείξτε στον εαυτό σας ότι λειτουργεί πραγματικά. Κάντε ερωτήσεις που ξέρετε ήδη την απάντηση. Όταν έχετε καθορίσει μια σαφή κίνηση για το ΝΑΙ και το ΟΧΙ, ρωτήστε εκκρεμές σας ποια είναι  κίνηση του για το «δεν θέλω να απαντήσω» ή «δεν μπορώ να απαντήσω." Να θυμάστε ότι η σωστή απάντηση θα ακολουθήσει μόνο όταν τίθεται το ερώτημα με το σωστό τρόπο.

Άλλοι τρόποι χρήσης του εκκρεμούς
Μπορείτε να τοποθετήσετε το εκκρεμές σας άμεσα πάνω από ένα αντικείμενο και να κάνετε διάφορες ερωτήσεις σε σχέση με το αντικείμενο αυτό. Μπορεί αν θέλετε να δοκιμάσετε για το νερό που πίνετε, για τα ψώνια που αγοράσατε, τα φάρμακα που παίρνετε, για το πώς μπορεί να σας φανεί χρήσιμος ο πολύτιμος λίθος που αγοράσατε. Μπορείτε να μάθετε για την ενέργεια του σπιτιού σας, να αξιολογήσετε τον χώρο του ύπνου σας και πολλά άλλα.  Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: