astropedia.gr

Ερμής σύνοδος Ήλιος στις 8/11

Ερμής σύνοδος Ήλιος στις 8/11
Από τις 4 έως τις 14 Νοεμβρίου, ο Ερμής και ο Ήλιος συναντιούνται και συμπορεύονται στο παθιασμένο ζώδιο του Σκορπιού μια ευνοϊκή όψη για Καρκίνους, Παρθένους, Αιγόκερους και Ιχθύς, αλλά κάπως δύσκολη για Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους που έχουν γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο και για όσους έχουν τον ωροσκόπο ή/και προσωπικούς πλανήτες (Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη) από την 10η ως την 25η μοίρα των παραπάνω ζωδίων. Συμβουλέψου τον γενέθλιο αστρολογικό σου χάρτη για να δεις αν σε επηρεάζει αυτή η όψη εδώ

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ  
Μίλησε με τον δικό σου προσωπικό  
Αστρολόγο για πάσης φύσεως θέματα    
☎ Τηλεφώνησε στο 14780 ή με SMS στείλε τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760
☎ Από Κύπρο τηλεφώνησε στο 900 90 980 ή με SMS στείλε Α1 στο 6699

Αυτές τις μέρες λοιπόν τολμάς να πεις την άποψή σου, θέλεις να μοιραστείς τις σκέψεις σου και κυρίως είναι ευκολότερο να δεις την ανέμελη και την αστεία πλευρά των πραγμάτων. Το μυαλό σου είναι γεμάτο από μεγάλα σχέδια και καινοτόμες ιδέες και αν έχεις να παρουσιάσεις ένα νέο έργο το σίγουρο είναι ότι θα εντυπωσιάσεις πραγματικά το κοινό σου. Γνωρίζεις τώρα πώς να εκφραστείς και να προβάλεις τα επιχειρήματά σου, ειδικά σε όσους βρίσκονται σε θέση εξουσίας. Και αυτή την φορά έχεις τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, να σε καθοδηγεί.

Αν αναζητάς ένα νέο πάθος (όχι απαραίτητα με την έννοια του ερωτικού πάθους, αλλά και με την φλόγα για ένα νέο χόμπι πχ), αυτό το διάστημα είναι πολύ ευνοϊκό, υπό την προϋπόθεση ότι συντρέχουν παράλληλα και άλλες διελεύσεις στο χάρτη σου. Γενικότερα, ο τρόπος έκφρασής σου και η δημιουργικότητά σου δεν υπόκεινται σε περιορισμούς και αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι έχεις εμπιστοσύνη στις ικανότητές σου, τα ταλέντα σου και την εικόνα του εαυτού σου.

Το μόνο που θα πρέπει να προσέξεις είναι ότι ο Ερμής όταν συναντά τον Ήλιο έχει μια ροπή σε μελοδραματισμούς, ενώ ταυτόχρονα έχεις την τάση να προβάλλεις κυριαρχική συμπεριφορά πράγμα το οποίο απομακρύνει τους γύρω σου. Θα πρέπει όμως να είσαι πολύ προσεκτικός στην επικοινωνία σου και να είσαι ειλικρινής τόσο με τους άλλους όσο και με τον εαυτό σου, διαφορετικά θα γίνει ο χειρότερος εχθρός σου! Τέλος, τις ίδιες μέρες όμως περίπου ο Ήλιος σχηματίζει αρνητική όψη με τον Κρόνο, για την οποία μπορείς να διαβάσεις αντίστοιχα εδώ.


Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.