astropedia.gr

Ερωτικές προβλέψεις Δεκεμβρίου

Ερωτικές προβλέψεις Δεκεμβρίου
Αισθηματικές μηνιαίες προβλέψεις από την Ηλέκτρα Καλλέργη

Μήνας ανάσας για κάποιους στα αισθηματικά ο Δεκέμβριος, με την Αφροδίτη να βοηθά την διεκδίκηση της ελευθερίας στην αγάπη χωρίς πολλά πρέπει και κανόνες, απλά αυτούσια αγάπη και αληθινά αισθήματα, ενώ για κάποιους άλλους τα αισθηματικά μπορεί να είναι πηγή άγχους και μπερδεμάτων, μιας και ο ανάδρομος Ερμής του μήνα όλο και θα βάλει κάπου το χεράκι του και θα μας μπερδέψει. Οι σεληνιακές φάσεις του μήνα προτρέπουν να μιλήσουμε, να επικοινωνήσουμε και να ανοιχτούμε περισσότερο στον σύντροφο σε σχέση με το τι θέλουμε και τι επιθυμούμε και να εκφράσουμε πιο ανοιχτά και ελεύθερα τις ατομικές μας απόψεις, ενώ από τα τέλη του μήνα και μετά, με την είσοδο της Αφροδίτης στον σοβαρό και πρακτικό Αιγόκερω, όλοι μας θα χρειαστεί να κάνουμε μια εκτίμηση της αισθηματικής μας κατάστασης και να διερευνήσουμε τι μέλλει γενέσθαι, τι προοπτικές υπάρχουν και τι μέλλον θέλουμε να έχουμε μαζί ή χώρια…

Οι όψεις που θα κάνει η Αφροδίτη μέσα στον μήνα


Οι αισθηματικές τάσεις για το ζώδιό σου αυτόν τον μήνα


ΚΡΙΟΣ

Η Αφροδίτη αυτόν τον μήνα σε βάζει σε διαδικασία να σχεδιάσεις και να φανταστείς το μέλλον σου στην σχέση και να κάνεις όνειρα μαζί με τον σύντροφο. Από τα μέσα του μήνα και μετά η ατμόσφαιρα ηλεκτρίζεται και ο έρωτας ανανεώνεται μέσα από το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό που κορυφώνεται στις 21 του μήνα.

Μπορεί και να μην το καταλάβεις, μιας και στο μυαλό σου εκείνη την περίοδο μπορεί να υπάρχουν, άλλα θέματα, αλλά είναι ημέρες που σίγουρα υπάρχει ευχάριστο κλίμα στην αισθηματική σου ζωή και χρειάζεται να εντοπίσεις τις ευκαιρίες που προσφέρονται εκείνες τις ημέρες για να αλλάξεις κάτι που σε ενοχλεί στην  σχέση σου, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί τοι τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Την τελευταία εβδομάδα του μήνα η Αφροδίτη αλλάζει ζώδιο και πλέον αρχίζεις να παίρνεις αποφάσεις για πιο πρακτικά ζητήματα στα αισθηματικά και θα μπορούσε να είναι το διάστημα που κάποιοι θα θελήσουν να επισημοποιήσουν την σχέση τους.

Τα φετινά Χριστούγεννα σφραγίζονται από την σύνοδο της Αφροδίτης με τον Κρόνο στην μηδενική μοίρα του Αιγόκερω, μια σύνοδος που σε επηρεάζει καθώς συμβαίνει σε γωνιακό οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και σε βοηθά να σταθεροποιήσεις και να ξεκαθαρίσεις οτιδήποτε σε απασχολεί στον αισθηματικό τομέα, με τρόπο λογικό. Ίσως πιο λογικό από ό,τι θα ήταν καλό και με έναν λιγότερο συναισθηματικό τρόπο, αλλά ίσως από την άλλη να χρειάζεσαι ακριβώς αυτό αυτή την περίοδο εσύ ο ίδιος ή η σχέση που έχεις. Μάθε τα πάντα για το πώς σε επηρεάζει ο πλανήτης του έρωτα αυτό το διάστημα, ζωντανά στο 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ASTRA στο 54760. Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19 108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677


ΤΑΥΡΟΣ 
Με τον Άρη αυτόν τον μήνα να βρίσκεται απέναντί σου, στον τομέα του ηλιακού σου χάρτη που σχετίζεται με τις σχέσεις, είναι μια περίοδος που βάζεις στόχους και θέλεις να τους κάνεις πραγματικότητα, όσο και αν σου κοστίσει αυτό. Το ίδιο βέβαια ισχύει και από την πλευρά του συντρόφου, κάτι που θα κάνει αυτόν τον μήνα την σχέση σου να μετατραπεί σε πεδίο έντονης διεκδίκησης και πολεμικών ίσως συγκρούσεων, μιας και δεν είναι απαραίτητο τα θέλω σου να ταυτίζονται απόλυτα με τα θέλω του συντρόφου.

Στο χέρι σου βέβαια είναι πάντα, αν αυτόν τον μήνα θα κάνεις έρωτα ή πόλεμο. Η παρουσία του Δία στον γωνιακό οίκο των σχέσεων φυσικά δίνει πολλές ευκαιρίες αυτόν τον μήνα για να ωριμάσει η σχέση σου και να εξελιχθεί. Το πάθος δεν θα λείψει με την Αφροδίτη να βρίσκεται κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα στο όγδοο ηλιακό σου οίκο και οι όψεις που θα κάνει μπορούν να σε απογειώσουν, αν τις χειριστείς με ψυχραιμία.

Μέχρι και τα Χριστούγεννα όμως, όπως και να το δούμε, είσαι εν ολίγοις στο έλεος των διαθέσεων του άλλου. Μετά την είσοδο της Αφροδίτης στον Αιγόκερω θα πάρεις το πάνω χέρι, μέχρι τότε λίγο υπομονή και απόλαυσε αυτό που έχεις κερδίσει. Μάθε τα πάντα για το πώς σε επηρεάζει ο πλανήτης του έρωτα αυτό το διάστημα, ζωντανά στο 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ASTRA στο 54760. Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19 108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677


ΔΙΔΥΜΟΙ
Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα αρχίζει και διαμορφώνεται ένα περίεργο κλίμα στα αισθηματικά σου που χρειάζεται προσοχή. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα που θα τελειοποιηθεί στις 10 του μήνα ήδη λειτουργεί και στην περίπτωσή σου πέφτει σε γωνιακούς οίκους του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Η Αφροδίτη από τον έβδομο και ο Ποσειδώνας από τον δέκατο οίκο σε μπερδεύουν και κάνουν τον σύντροφο να είναι ασαφής, να σε αποφεύγει και να σου δίνει την αίσθηση ότι κάτι σου κρύβει ή ότι αυτά που λέει δεν είναι έτσι όπως τα ισχυρίζεται.

Ο ανάδρομος Ερμής φυσικά δεν βοηθάει την κατάσταση και η Πανσέληνος στο ζώδιό σου δυναμιτίζει την ατμόσφαιρα. Οι ημέρες χρειάζονται λογική και ψυχραιμία για να λύσεις τα θέματα με τον καλύτερο τρόπο. Την τελευταία εβδομάδα του μήνα η Αφροδίτη θα αλλάξει ζώδιο και φεύγοντας από απέναντί σου, περνά σε μια θέση που έχει να κάνει με το σεξουαλικό παιχνίδι και το πάθος. Τα προβλήματα και οι ανασφάλειες που μπορεί να υπήρξαν, τώρα μπορούν να λυθούν και να τα αφήσεις πίσω σου, μέσα από την ερωτική επιβεβαίωση.

Τα φετινά Χριστούγεννα σφραγίζονται από την σύνοδο της Αφροδίτης με τον Κρόνο στην μηδενική μοίρα του Αιγόκερω, μια σύνοδος που επηρεάζει την αισθηματική σου ζωή καθώς συμβαίνει στον όγδοο ηλιακό σου οίκο, την περιοχή του χάρτη που έχει να κάνει με την σεξουαλική ένωση και την συγχώνευση των ψυχών. Δεν είναι απαραίτητα εύκολη αυτή η σύνοδος καθώς η φύση της Αφροδίτης δεν ταιριάζει εύκολα με την φύση του Κρόνου που τώρα είναι πανίσχυρος στο ζώδιό του και θα χρειαστεί να κάνεις υπομονή και να κινηθείς λογικά, αφήνοντας τον σύντροφο να έχει αυτές τις μέρες το πάνω χέρι. Μάθε τα πάντα για το πώς σε επηρεάζει ο πλανήτης του έρωτα αυτό το διάστημα, ζωντανά στο 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ASTRA στο 54760. Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19 108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τα φετινά Χριστούγεννα σφραγίζονται από την σύνοδο της Αφροδίτης με τον Κρόνο στην μηδενική μοίρα του Αιγόκερω, μια σύνοδος που επηρεάζει την αισθηματική σου ζωή καθώς συμβαίνει στον έβδομο ηλιακό σου οίκο, την περιοχή του χάρτη που έχει να κάνει με τις σχέσεις και τις ξεκάθαρες δεσμεύσεις. Αν βρίσκεσαι σε σχέση, τότε ο σύντροφος θα σε υποστηρίξει και θα σε βοηθήσει σε σχέδια που έχεις με πρακτικό και αποτελεσματικό τρόπο, ενώ αν είσαι μόνος σου τότε μπορεί να γνωρίσεις και να έρθεις σε επαφή με ένα μεγαλύτερο πρόσωπο από εσένα ή το πιο πιθανό να μην είσαι και στην καλύτερη ερωτική διάθεση τις ημέρες γύρω στα Χριστούγεννα.

Μέχρι τότε όμως μπορείς να απολαύσεις το φλερτ και τις εξελίξεις που θέτεις εσύ σε κίνηση μέσα από την δυναμικότητα που σου δίνει ο Άρης από τον Σκορπιό για να φλερτάρεις και να παίξεις με το μυαλό της σχέσης σου ή του προσώπου που έχεις βάλει στο μάτι. Όσο η Αφροδίτη βρίσκεται ακόμη στον Τοξότη μπορεί να δεχτείς το ερωτικό ενδιαφέρον και την προσέγγιση από πρόσωπα που βρίσκονται στον χώρο της εργασίας σου ή που σε βοηθάνε κάνοντάς σου κάποια εξυπηρέτηση ή δουλειά.

Μην επενδύσεις σε τίποτα καινούργιο ακόμη όμως, γιατί ο Ερμής μπερδεύει τα πράγματα στην ανάδρομή του φάση. Μπορείς όμως να παίξεις για το παιχνίδι και να απολαύσεις μια διαδικασία που θα τονίσει την αυτοπεποίθησή σου. Μάθε τα πάντα για το πώς σε επηρεάζει ο πλανήτης του έρωτα αυτό το διάστημα, ζωντανά στο 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ASTRA στο 54760. Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19 108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677


ΛΕΩΝ
Ο πλανήτης του έρωτα μαζί με τον Ήλιο που συμβολίζει την χαρά και την εκδήλωση του εαυτού και τον Ερμή είναι μαζεμένοι στον πέμπτο σου ηλιακό οίκο αυτόν τον μήνα, ένας τομέας του χάρτη που έχει να κάνει με τα αισθηματικά ζητήματα, το φλερτ και την χαρά και απόλαυση που μπορείς να έχεις. Είναι θετικό διάστημα για τα αισθηματικά σου και σου δίνονται καλές ευκαιρίες να περάσεις όμορφα, ζεστά και απολαυστικά με τον σύντροφο ή αι να κάνεις μια όμορφη γνωριμία, αν είσαι μόνος.

Προσέχεις βέβαια να μην επενδύσεις σε λόγια και υποσχέσεις που θα σου δοθούν από τον σύντροφο ή που θα έχεις και ο ίδιος την τάση να δώσεις, γιατί με τον ανάδρομο Ερμή όλα είναι ακόμη σε αμφισβήτηση και τίποτα δεν είναι απόλυτο και δεσμευτικό. Απολαμβάνεις ένα υπέροχο κλίμα λοιπόν και μπορείς να δεις την ελαφριά, αλλά και τόσο ωραία πλευρά του έρωτα. Από τα μέσα του μήνα και μετά η ατμόσφαιρα ηλεκτρίζεται και ο έρωτας ανανεώνεται μέσα από το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό που κορυφώνεται στις 21 του μήνα.

Μπορεί και να μην το καταλάβεις, μιας και στο μυαλό σου εκείνη την περίοδο μπορεί να υπάρχουν, άλλα θέματα, αλλά είναι ημέρες που σίγουρα υπάρχει ευχάριστο κλίμα στην αισθηματική σου ζωή και χρειάζεται να εντοπίσεις τις ευκαιρίες που προσφέρονται εκείνες τις ημέρες για να αλλάξεις κάτι που σε ενοχλεί στην σχέση σου, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Η περίοδος των Χριστουγέννων και μέχρι τα τέλη του μήνα είναι ένα πιεστικό διάστημα, όπου οι ευθύνες προβάλλουν και χάνεται λίγο το όνειρο και η χαλαρή ατμόσφαιρα της σχέσης καθώς αναγκάζεσαι να ασχοληθείς με οργανωτικά ζητήματα ή με θέματα εργασίας σου.  Μάθε τα πάντα για το πώς σε επηρεάζει ο πλανήτης του έρωτα αυτό το διάστημα, ζωντανά στο 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ASTRA στο 54760. Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19 108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα αρχίζει και διαμορφώνεται ένα περίεργο κλίμα στα αισθηματικά σου που χρειάζεται προσοχή. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα που θα τελειοποιηθεί στις 10 του μήνα ήδη λειτουργεί και στην περίπτωσή σου πέφτει σε γωνιακούς οίκους του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Η Αφροδίτη από τον τέταρτο και ο Ποσειδώνας από τον έβδομο οίκο δημιουργούν θέματα που χρειάζονται προσεκτικούς χειρισμούς για να μην πληγώσεις τον σύντροφο, αλλά και ούτε να πληγωθείς εσύ ο ίδιος.

Κάποιος προσπαθεί να καλύψει κάτι από το παρελθόν χρησιμοποιώντας μια διαφορετική βερσιόν της πραγματικότητας, αλλά ο ανάδρομος Ερμής από το θεμέλιο του χάρτη σου βοηθά στο να πέσει φως και να αποκαλυφθούν τα γεγονότα του παρελθόντος.  Την τελευταία εβδομάδα του μήνα η Αφροδίτη περνά στον πέμπτο σου ηλιακό οίκο και πλέον αρχίζεις να χαλαρώνεις και να παίζεις ερωτικά, δίνοντας την ευκαιρία και στον πιεσμένο σου σύντροφο να χαλαρώσει μαζί σου. Τα φετινά Χριστούγεννα σφραγίζονται από την σύνοδο της Αφροδίτης με τον Κρόνο στην μηδενική μοίρα του Αιγόκερω, μια σύνοδος που επηρεάζει την αισθηματική σου ζωή καθώς συμβαίνει στον πέμπτο ηλιακό σου οίκο, την περιοχή χάρτη σου που έχει να κάνει με το φλερτ και το ερωτικό παιχνίδι.

Φυσικά και δεν είναι μια από τις πιο ευχάριστες συναντήσεις που θα μπορούσε να κάνει η Αφροδίτη, πολύ περισσότερο καθώς συναντά έναν Κρόνο πανίσχυρο που μόλις έχει μπει στο ζώδιο που κυβερνά, αλλά ανάλογα με το πώς θα διαχειριστείς τις καταστάσεις εκείνες τις ημέρες, μπορεί να αποδειχτεί σταθεροποιητικό το διάστημα και να ξεκαθαρίσουν αρκετές πτυχές της σταθερής σου σχέσης, ενώ αν είσαι μόνος, μπορεί να είναι περίοδος που θα κάνεις γνωριμία με ένα ιδιαίτερο και περίεργο άτομο με κάποια διαφορά ηλικίας. Μάθε τα πάντα για το πώς σε επηρεάζει ο πλανήτης του έρωτα αυτό το διάστημα, ζωντανά στο 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ASTRA στο 54760. Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19 108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677


ΖΥΓΟΣ 
Επικοινωνιακός και αρκετά κινητικός είναι ο μήνας και θα μπεις σε διάφορες διαδικασίες σκέψης και αναθεώρησης της σχέσης σου μέσα από πληροφορίες που έρχονται, από πράγματα που μαθαίνεις τυχαία ή γιατί κάτι σε τρώει και τα ψάχνεις και μέσα από αλλαγές στην στάση και στην συμπεριφορά του συντρόφου.

Καλό είναι να μην παρασυρθείς από σκέψεις και ανασφάλειες που δεν έχουν βάση, μιας και ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να σε μπερδέψει αρκετά αυτόν τον μήνα, όχι μόνο στην αισθηματική σου ζωή, αλλά γενικότερα. Απόφυγε κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα να μπεις σε τριπάκια λοιπόν και να χαλάσεις το όμορφο κλίμα που μπορείς να βιώσεις με τον σύντροφο και που προσφέρει σαν δυνατότητα ο μήνας.

Από τα μέσα του μήνα και μετά μπορείς να μιλήσεις πιο ξεκάθαρα σε σχέση με πράγματα και καταστάσεις που σε ενοχλούν στην σχέση σου και που προβληματίζουν την εξέλιξη της αισθηματικής σου ζωής, ενώ τα Χριστούγεννα είναι μια περίοδος που μπορείς να έχεις ξεκαθαρίσει κάποιες καταστάσεις και να αφήσεις πίσω σου τις σκέψεις ώστε να περάσεις όμορφες γιορτές με τον σύντροφο, τους φίλους σας και τις οικογένειές σας. Μάθε τα πάντα για το πώς σε επηρεάζει ο πλανήτης του έρωτα αυτό το διάστημα, ζωντανά στο 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ASTRA στο 54760. Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19 108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο μήνας περιστρέφεται κυρίως γύρω από σένα, τις αποφάσεις που παίρνεις και την δράση που εφαρμόζεις για να πετύχεις αυτό που θες. Αυτό έχει να κάνει και με τα αισθηματικά σου, αλλά όχι μόνο με αυτά. Γενικότερα είσαι πιο δυναμικός για να διεκδικήσεις αυτό που θες  και αυτό που θες αυτόν τον μήνα έχει να κάνει με την ικανοποίηση των αισθήσεων και των σωματικών σου αναγκών. Η Αφροδίτη και ο Ήλιος στο μεγαλύτερο κομμάτι του μήνα βρίσκονται στον δεύτερο ηλιακό σου οίκο και αυτό που προέχει είναι να είσαι ασφαλής έχοντας στα χέρια αυτό που σου έχουν υποσχεθεί αποκτώντας αυτό που έχεις βάλει στο μάτι.

Δεν είναι ρομαντική περίοδος, είναι περίοδος πρακτική και θες εξελίξεις και αποτελέσματα. Διαβεβαίωση και επιβεβαίωση. Αν δεν έχεις αυτό που θες, έτσι όπως το θες, τότε ο ανάδρομος Ερμής δεν θα σε αφήσει να υποχωρήσεις, αλλά αντιθέτως θα σε κάνει πιο σταθερό στην θέση σου.

Δεν αποκλείονται με τα παραπάνω τρυφερές και ονειρικές στιγμές με τον σύντροφο και μάλιστα προς τα μέσα του μήνα σου δίνονται οι ευκαιρίες για να περάσεις παραμυθένια και υπερβατικά μέσα από το αισθηματικό σου κομμάτι, αλλά γενικότερα αυτόν τον μήνα θα εφαρμόσεις το ρητό: κάλλιο πέντε και στο χέρι παρά δέκα και καρτέρι.. Μάθε τα πάντα για το πώς σε επηρεάζει ο πλανήτης του έρωτα αυτό το διάστημα, ζωντανά στο 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ASTRA στο 54760. Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19 108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677


ΤΟΞΟΤΗΣ
Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα αρχίζει και διαμορφώνεται ένα περίεργο κλίμα στα αισθηματικά σου που χρειάζεται προσοχή. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα που θα τελειοποιηθεί στις 10 του μήνα ήδη λειτουργεί και στην περίπτωσή σου πέφτει σε γωνιακούς οίκους του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου και ο Ποσειδώνας στον τέταρτο οίκο σε κάνουν να κρύβεις πράγματα από τον σύντροφο σε σχέση με το παρελθόν σου ή με κάτι που σχετίζεται με την οικογένειά σου και το σπίτι σου.

Ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιό σου την ίδια στιγμή σε βοηθά να σκεφτείς καλυτέρα σε σχέση με αυτό που κρύβεται και να αποφασίσεις αν τελικά θα μιλήσεις ξεκάθαρα ή θα χρησιμοποιήσεις την διπλωματία για να διατηρήσεις την ηρεμία στην σχέση σου. Από τα μέσα του μήνα και μετά η ατμόσφαιρα ηλεκτρίζεται και ο έρωτας ανανεώνεται μέσα από το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό που κορυφώνεται στις 21 του μήνα.

Μπορεί και να μην το καταλάβεις, μιας και στο μυαλό σου εκείνη την περίοδο μπορεί να υπάρχουν, άλλα θέματα, αλλά είναι ημέρες που σίγουρα υπάρχει ευχάριστο κλίμα στην αισθηματική σου ζωή και χρειάζεται να εντοπίσεις τις ευκαιρίες που προσφέρονται εκείνες τις ημέρες για να αλλάξεις κάτι που σε ενοχλεί στην σχέση σου, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί τοι τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου.  Από την τελευταία εβδομάδα του μήνα η Αφροδίτη που θα περάσει στον δεύτερο ηλιακό σου οίκο, θα σου δώσει ευκαιρίες να αισθανθείς ασφάλεια στον αισθηματικό σου τομέα και να συζητάς με τον σύντροφο σχεδιάζοντας πρακτικά το μέλλον σας. Μάθε τα πάντα για το πώς σε επηρεάζει ο πλανήτης του έρωτα αυτό το διάστημα, ζωντανά στο 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ASTRA στο 54760. Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19 108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ  
Η συστάδα των προσωπικών πλανητών στον δωδέκατο ηλιακό σου οίκο αυτόν τον μήνα σε κάνει πιο προσεκτικό στα αισθηματικά ζητήματα και από το μυαλό σου περνάνε διάφορα σενάρια που δεν είναι απαραίτητα φωτεινά, ενεργητικά, ζωντανά και ελπιδοφόρα. Επαναπροσδιορίζεις μέσα σου τα θέματα της σχέσης και ψάχνεις βαθύτερα αιτίες και αποτελέσματα που έχουν να κάνουν με το παρελθόν σου για να εξηγήσεις ή να προβλέψεις και να διασφαλίσεις το παρόν σου. Αυτό ίσως γιατί μπορεί να βλέπεις από τον σύντροφο περίεργη συμπεριφορά και να μπαίνουν ψύλλοι στα αυτιά σου ότι κάτι σου κρύβει.

Ίσως πάλι εσύ να κρύβεις κάτι και να μην θέλεις ακόμη να το παραδεχτείς ή να μην είσαι έτοιμος να πάρεις την τελική απόφαση. Ο μήνας σου δίνει τον χρόνο για να σκεφτείς και να αποφασίσεις αργότερα. Τα φετινά Χριστούγεννα σφραγίζονται από την σύνοδο της Αφροδίτης με τον Κρόνο στην μηδενική μοίρα του ζωδίου σου, μια σύνοδος που επηρεάζει και την αισθηματική σου ζωή, ανάμεσα σε άλλα και σου δίνει την ενέργεια να κινήσεις εσύ τα θέματα της σχέσης σου προς την κατεύθυνση που επιθυμείς αυτές τις μέρες.

Ο Κρόνος είναι οργανωτικός πλανήτης και άρα το πλάνο των εορτών και τα σχέδια για την ημέρα των Χριστουγέννων ή για το ρεβεγιόν θα πέσουν πάνω σου και θα χρειαστεί να οργανώσεις, να πάρεις αποφάσεις και να κανονίσεις. Αν είσαι μόνος σου, οι ημέρες αυτές μπορεί να μην είναι και τόσο δραματικές όσο φαντάζεσαι και να  έχεις μια πολύ καλή και ενδιαφέρουσα γνωριμία με άτομο που έχεις διαφορά ηλικίας ή που είναι εντελώς ξεχωριστό. Μάθε τα πάντα για το πώς σε επηρεάζει ο πλανήτης του έρωτα αυτό το διάστημα, ζωντανά στο 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ASTRA στο 54760. Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19 108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η Αφροδίτη κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα θα βρίσκεται στον ενδέκατο ηλιακό οίκο του χάρτη σου και ευνοεί το να προσπαθήσεις να εκφράσεις απόψεις και ιδέες που έχεις για την σχέση σου και το πώς θέλεις να εξελιχθούν τα πράγματα, ενώ παράλληλα σου δίνει ευκαιρίες να περάσεις όμορφα με τον σύντροφο βγαίνοντας έξω και κάνοντας παρέα με κοινά πρόσωπα και φίλους. 

Από τα μέσα του μήνα και μετά η ατμόσφαιρα ηλεκτρίζεται και ο έρωτας ανανεώνεται μέσα από το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό που κορυφώνεται στις 21 του μήνα. Μπορεί και να μην το καταλάβεις, μιας και στο μυαλό σου εκείνη την περίοδο μπορεί να υπάρχουν, άλλα θέματα, αλλά είναι ημέρες που σίγουρα υπάρχει ευχάριστο κλίμα στην αισθηματική σου ζωή και χρειάζεται να εντοπίσεις τις ευκαιρίες που προσφέρονται εκείνες τις ημέρες για να αλλάξεις κάτι που σε ενοχλεί στην σχέση σου, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου.

Τα τέλη του μήνα είναι διάστημα κατά το οποίο μπορεί να προκύψουν ανασφάλειες και ανησυχίες με αφορμή κάτι που πλανάται στον αέρα ή γύρω από κάτι που νομίζεις ότι σου κρύβει ο σύντροφος ή που κρύβεις εσύ από αυτόν. Μάθε τα πάντα για το πώς σε επηρεάζει ο πλανήτης του έρωτα αυτό το διάστημα, ζωντανά στο 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ASTRA στο 54760. Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19 108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677


ΙΧΘΥEΣ
Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα αρχίζει και διαμορφώνεται ένα περίεργο κλίμα στα αισθηματικά σου που χρειάζεται προσοχή. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα που θα τελειοποιηθεί στις 10 του μήνα ήδη λειτουργεί και στην περίπτωσή σου πέφτει σε γωνιακούς οίκους του ηλιακού σου ωροσκοπίου.

Η Αφροδίτη από τον δέκατο οίκο και ο Ποσειδώνας από το ζώδιό σου δημιουργούν μια συνθήκη που δεν είναι απαραίτητα η πραγματική. Σκέψεις, συναισθήματα και υποσχέσεις της σχέσης γίνονται θολά ή ίσως πολύ καλά για να είναι αληθινά και ο ανάδρομος Ερμής σε τετράγωνο με τον Ήλιο σου θολώνει ακόμη περισσότερο τα πράγματα.

Στα μέσα του μήνα το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό θα σε απελευθερώσει από τα διλήμματα και το μπλέξιμο και θα μπορέσεις να επανακτήσεις την αυτοπεποίθησή σου μιλώντας ξεκάθαρα και αντιμετωπίζοντας αυτό που σε προβληματίζει με ελευθερία και απλότητα, ενώ τα τέλη του μήνα οδηγούν τα αισθηματικά σου σε ξεκάθαρη σταθερότητα, αλλά και σε μια κάποια προσγείωση στην πραγματικότητα και καταλαβαίνεις ότι δεν μπορείς να τα έχεις όλα έτσι όπως θα τα ήθελες αυτή την στιγμή.  Μάθε τα πάντα για το πώς σε επηρεάζει ο πλανήτης του έρωτα αυτό το διάστημα, ζωντανά στο 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ASTRA στο 54760. Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19 108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677
Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: