astropedia.gr

Ερωτικές προβλέψεις απο 30 Μαΐου έως 5 Ιουνίου 2022

Ερωτικές προβλέψεις απο 30 Μαΐου έως 5 Ιουνίου 2022

Διάφορα επείγοντα θέματα θα μας απορροφήσουν αυτές τις μέρες και το Δρεπάνι που είναι η γενική κάρτα της εβδομάδας μας ζητά να διακόψουμε ή ίσως και να τερματίσουμε οριστικά οτιδήποτε μας στερεί την ευτυχία στην προσωπική μας ζωή.


ΚΡΙΟΣ: 21 Μαρτίου - 20 Απριλίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Κλειδί.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Αυτή την περίοδο θα έχεις ευκαιρίες για να ξεκαθαρίσεις και να αποκαταστήσεις θέματα που πιθανόν να προκάλεσαν εντάσεις με το ταίρι σου το προηγούμενο διάστημα και να βελτιώσεις την επικοινωνία μεταξύ σας. Η εμπιστοσύνη θα εδραιωθεί ξανά και εξωτερικοί παράγοντες θα βρουν μεγάλη δυσκολία να αποπροσανατολίσουν τη σχέση. Μίλησε με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Η αισθηματική σου ζωή θα αναθερμανθεί με νέες γνωριμίες αυτή την εβδομάδα. Ο ερωτισμός σου θα είναι έντονος και με ανάλαφρη και αισιόδοξη διάθεση θα μπεις στο ερωτικό παιχνίδι και θα απογειώσεις την καθημερινότητά σου. Δεν είναι απίθανο να αποφασίσεις να δώσεις χώρο σε με πολλά υποσχόμενη δέσμευση που μπορεί να σε οδηγήσει στην ευτυχία. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΤΑΥΡΟΣ: 21 Απριλίου - 20 Μαΐου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Σύννεφα.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Η εβδομάδα αυτή φέρνει σύγχυση και ένταση και καλείσαι να δοκιμαστείς σε τεστ ψυχραιμίας ώστε να αποφύγεις συμπεριφορές που μπορεί να δυσχεράνουν περισσότερο το κλίμα με το αγαπημένο σου πρόσωπο. Αμφιβάλλεις για τα συναισθήματα σου και το τι θέλεις πραγματικά από το ταίρι σου. Προς το τέλος της εβδομάδας θα έχεις ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα. Συμβουλέψου τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Αυτές τις μέρες θα βρίσκεσαι σε ανήσυχη διάθεση για τα ερωτικά σου, αλλά ίσως η ανασφάλειά σου να φταίει γι’ αυτό κι όχι κάποιο απτό γεγονός. Χρειάζεται να επαναπροσδιορίσεις τι θέλεις από ένα ταίρι και μια σχέση. Μια γνωριμία ίσως ξεκινήσει αυτό το διάστημα, με αβέβαιη κατάληξη. Πρόσεχε τα σημάδια που εκπέμπεις στους γύρω σου. Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.
 

ΔΙΔΥΜΟΙ: 21 Μαΐου - 21 Ιουνίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Παιδί.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Μετά από ένα διάστημα με εντάσεις και διαφωνίες μέσα στη σχέση σου, έρχεται αυτή η περίοδος για να αναγεννήσει το δεσμό σου και να κάνει εσένα και το ταίρι σου να έρθετε πιο κοντά. Δεν αποκλείεται να παρθεί απόφαση που να αφορά σε απόγονο ή να ξεκινήσει μια νέα εποχή που να φέρει χαρά και ευτυχία και στους δυο σας. Μάθε περισσότερα επικοινωνώντας με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ

Αυτές τις μέρες ανακτάς επιτέλους την εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και ακολουθείς την καρδιά σου βάζοντας βάσεις για ένα νέο κεφάλαιο στην ερωτική σου ζωή διεκδικώντας το αντικείμενο του πόθου σου ή γνωρίζοντας νέα πρόσωπα. Η αισιοδοξία σου και η αυτοπεποίθησή σου συμβάλλουν σε καλύτερες συνθήκες στα αισθηματικά σου ζητήματα. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: 22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Φίδι.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Η καχυποψία και η ζήλεια θα αποτελέσουν αιτίες για να έρθεις σε αντιπαραθέσεις με το αγαπημένο σου πρόσωπο αυτή την περίοδο. Πιθανόν να νιώθεις πως τα αισθήματα έχουν αλλάξει και το ταίρι σου βρίσκει κάπου άλλου την αγκαλιά που ποθεί. Πριν ξεκινήσεις τις φωνές, τη γκρίνια και την ένταση, έλα σε επαφή με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε όσα χρειάζεται να γνωρίζεις.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Ο φόβος για το αύριο στην ερωτική σου ζωή σε εμποδίζει να προχωρήσεις μπροστά και να βιώσεις τη χαρά και την ευτυχία. Οι πληγές του παρελθόντος πρέπει να κλείσουν και να δώσεις ευκαιρίες σε νέα πρόσωπα. Αυτή η εβδομάδα είναι σημαντική για σένα και οι αποφάσεις σου θα είναι αυτές που θα καθορίσουν την επόμενη μέρα. Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.
 

ΛΕΩΝ: 23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου  
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Σελήνη.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Η σχέση σου δοκιμάζεται από το παρελθόν αυτή την εβδομάδα. Θα βγουν στην επιφάνεια θέματα που αφορούν στο χτες και θα χαλάσει η διάθεσή σου. Θα κλιθείς να αντιμετωπίσεις τα καταπιεσμένα συναισθήματά σου και ο δεσμός σου θα δοκιμαστεί από μια συνάντηση που πιθανόν να έχεις με πρόσωπο του παρελθόντος. Ανέβαλλε τις αποφάσεις σου και μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, πριν την όποια κίνησή σου.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ

Το παρελθόν θα σου χτυπήσει την πόρτα αυτό το διάστημα και δεν είναι απίθανο να κάνεις πισωγύρισμα για να δεις αν μπορείς να προσεγγίσεις με διαφορετικό τρόπο όλα εκείνα που δεν βοήθησαν να προχωρήσει εκείνη η σχέση. Από την άλλη, θα έχεις ευκαιρία και σε μία νέα κατάσταση με καινούριο πρόσωπο. Τι όμως πραγματικά μπορεί να εξελιχθεί θετικά για σένα; Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: 23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου    
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Κήπος.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Επαναφορά της ζωντάνιας στο δεσμό σου φέρνει αυτή η εβδομάδα για σένα και το ταίρι σου. Με ανεβασμένο κέφι θα περάσεις με το αγαπημένο σου πρόσωπο ευχάριστα, συναρπαστικά και ενδεχομένως να οργανώσετε μια μικρή απόδραση για να γεμίσετε τις μπαταρίες σας και να απολαύσετε διασκέδαση, καλοπέραση και όμορφες στιγμές. Μάθε περισσότερα από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Με περισσότερη επικοινωνία, αισιοδοξία και κοινωνικότητα σε βρίσκει αυτή η εβδομάδα και σου παρουσιάζει ευκαιρίες για να διευρύνεις τον κύκλο των επαφών σου, να διασκεδάσεις και να ανοιχτείς σε νέες περιπέτειες. Αν κάνεις τα απαραίτητα βήματα και αποτραβηχτείς από τα τετριμμένα θα ζήσεις νέες εμπειρίες αφού σε περιμένει εκεί έξω ένας νέος έρωτας. Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.


ΖΥΓΟΣ: 23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Ράβδος.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Η υπομονή σου και η αγάπη σου θα δοκιμαστούν αυτές τις μέρες. Έρχονται τα πάνω-κάτω για τη σχέση σου και δεν αποκλείεται να απομακρυνθείς από το ταίρι σου αφού δεν θα φοβηθείς να πεις αυτά που πιστεύεις και αισθάνεσαι ή/και να αμφισβητήσεις τις ενέργειες και τα αισθήματα του. Πριν βρεθείς σε κατάσταση πολέμου επικοινώνησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και άκου προσεκτικά τι έχει να σου πει.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ

Είναι πολύ πιθανό να κάνεις το μεγάλο βήμα στην ερωτική σου ζωή μέσα σε αυτό το διάστημα. Θα υπάρξουν θετικότατες προοπτικές να ερωτευτείς κεραυνοβόλα και με μέγα πάθος να ζήσεις αξέχαστες στιγμές! Ένα πρόσωπο θα σου πάρει τα μυαλά και θα σε φέρει μπροστά στο καινούριο και το αναπάντεχο! Προσοχή σε τυχόν παρορμητικές σου ενέργειες. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: 23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Σπίτι.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Μην επιτρέψεις σε πρόσωπα της οικογένειάς σου να επηρεάσουν τη σχέση σου και τις επιθυμίες σου. Αν κάποιος από τους γονείς σου κριτικάρει αυστηρά την προσωπική σου ζωή και θέλει να αναμειχθεί σε θέματα του δεσμού σου, μην αφήσεις να σε κλονίσει και να σταθεί εμπόδιο σε αυτά που εσύ θέλεις για τη ζωή σου. Κινήσου υπέρ αυτών που εσύ ονειρεύεσαι. Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Αυτή την εβδομάδα θα θελήσεις να αποτινάξεις από πάνω σου τη μοναξιά και θα δώσεις το κλειδί της καρδιάς σου σε ένα νέο έρωτα! Όσο άφηνες άλλους να επηρεάζουν τις επιλογές σου, φίλους ή/και συγγενείς, ήταν μεγάλο λάθος και αυτό έρχεσαι πλέον να το διορθώσεις και να ζήσεις όπως εσύ επιθυμείς! Μάθε περισσότερα καλώντας τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΤΟΞΟΤΗΣ: 22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Σταυρός.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Κάποιο πρόβλημα δικό σου ή του αγαπημένου σου προσώπου θα γίνει αιτία να βαρύνει το κλίμα της σχέσης και να παγώσουν οι ερωτικές νύχτες. Θα προβληματιστείς και θα απογοητευτείς πολύ αυτή την εβδομάδα, αλλά πριν πάρεις σημαντικές αποφάσεις ή πριν ξεσπάσεις στο ταίρι σου, μίλησε με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο,  γιατί είναι πιθανό να είναι προσωρινά όλα αυτά.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Νιώθεις απογοήτευση από την αισθηματική σου ζωή και αναπολείς στιγμές του παρελθόντος, μετανιώνεις για χαμένες ευκαιρίες ή λάθη που έχεις κάνει. Αυτό το διάστημα, είναι σημαντικό να αντιμετωπίσεις τα αρνητικά σου συναισθήματα για να μπορέσεις το επόμενο διάστημα να ξεκινήσεις κάτι νέο. Μάθε περισσότερα από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: 22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Γυναίκα.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Είτε έχεις παραμελήσει τον εαυτό σου και την εμφάνισή σου είτε έχεις ξεχάσει να ικανοποιείς τις ανάγκες του αγαπημένου σου προσώπου. Αυτή την εβδομάδα χρειάζεται να ισορροπήσεις τα πράγματα και να κάνεις αλλαγές  που θα βοηθήσουν και θα ενισχύσουν τη σχέση σου. Διεκδίκησε ένα καλύτερο αύριο με το ταίρι σου μιλώντας με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ

Οδηγείσαι σε αλλαγές της εξωτερικής σου εμφάνισης αυτή την εβδομάδα θεωρώντας πως είναι μέρος της ευθύνης για την μοναξιά σου. Είτε ξεκινάς γυμναστική, είτε ένα νέο διατροφικό πρόγραμμα, είτε αλλάζεις το ενδυματολογικό σου στυλ. Χρησιμοποίησε την μεταμορφωτική ενέργεια που θα έχεις αυτές τις μέρες γιατί τα αποτελέσματα θα σε εκπλήξουν! Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: 20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου    
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Ψάρια.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Οικογενειακά ή οικονομικά θέματα θα αποτελέσουν πηγή δυσφορίας με το αγαπημένο σου πρόσωπο. Αναποδιές που αφορούν σε κάποια επένδυση ή δάνειο ή χάσιμο χρημάτων θα επηρεάσουν αρνητικά την ψυχολογία σου και κατ’ επέκταση την σχέση σου και ίσως η γκρίνια και η ψυχρότητα να πρωταγωνιστήσουν ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου. Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Ενδεχομένως να εμφανιστεί ένα νέο φλερτ στο χώρο της εργασίας σου ή να κάνεις μια νέα γνωριμία σε ένα περιβάλλον που πας για να διεκπεραιώσεις κάποιες οικονομικές σου υποθέσεις, αυτή την εβδομάδα. Μπορεί στην αρχή να μην εξελιχθεί όπως θα περίμενες, όμως περνώντας ο καιρός θα εξελίσσεται πολύ καλύτερα. Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.


ΙΧΘΥΕΣ: 19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι οι Κρίνοι.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Αυτές τις μέρες αναζωογονείται η σχέση σου και απολαμβάνεις μαζί με το αγαπημένο σου πρόσωπο καυτές και άκρως ερωτικές στιγμές! Το πάθος και το ερωτικό βαρόμετρο βρίσκονται στα ύψη και θα είναι φανερή η απόλυτη αφοσίωση που έχεις εσύ για το ταίρι σου και το ταίρι σου για σένα! Κάνετε τα πάντα για να προσφέρετε ο ένας στον άλλον τη χαρά και την ευτυχία! Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Αυτή την εβδομάδα θα κυνηγήσεις τον έρωτα δίχως αναστολές και ταμπού! Οι νέες γνωριμίες, τα φλερτ και οι ερωτικές εξελίξεις αυτής της περιόδου, θα μείνουν χαραγμένες στο μυαλό σου για καιρό! Δεν αποκλείεται να κάψεις την καρδιά σου για πρόσωπο που είναι ήδη δεσμευμένο. Αν όμως θέλεις σχέση με υγιείς βάσεις, εξέτασε καλά το μελλοντικό σου ταίρι. Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.


AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.