astropedia.gr

Ερωτικές προβλέψεις - Ιανουάριος 2023

Ερωτικές προβλέψεις - Ιανουάριος 2023
Είμαι ο Ιούλιος Ανδρέου και κάθε μήνα σου περιγράφω τα πλανητικά δεδομένα που επηρεάζουν την αισθηματική σου ζωή. Μην μένεις όμως στις γενικές προβλέψεις, μάθε συγκεκριμένες λεπτομέρειες μέσα από την προσωπική σου συναστρία με τον σύντροφο ή μέσα από την δική σου ημερομηνία γέννησης, αν σε απασχολεί η δημιουργία μιας καινούργια σχέσης. Είμαι εδώ και σε περιμένω!

Το γενικό κλίμα του μήνα στα αισθηματικά
Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα στην αρχή του μήνα, το τετράγωνό της με τον Ουρανό στις 15 και η σύνοδός της με τον Κρόνο στις 23 του μήνα, κάνουν σίγουρα την περίοδο αρκετά απαιτητική στα αισθηματικά ζητήματα, κυρίως για τα σταθερά ζώδια του δεύτερου και τρίτου δεκαημέρου. Η αισθηματική μας ζωή αναπόφευκτα επηρεάζεται από άλλες παραμέτρους όπως οι οικογενειακές ανάγκες, οι πρακτικές ενασχολήσεις και το άγχος από την επαγγελματική ζωή που μεταφέρεται στις σχέσεις μας και δημιουργεί προβλήματα και δυσκολία στην εκδήλωση αυθόρμητων και αληθινών συναισθημάτων. Υπάρχουν ευκαιρίες όμως για να βελτιώσουμε την αισθηματική μας ζωή, κυρίως μέχρι τα μέσα του μήνα μέσα από παρορμητικές και σφοδρές εκδηλώσεις αγάπης, ερωτικού ενδιαφέροντος και διεκδίκησης, κυρίως για τα ζώδια του αέρα και της φωτιάς, και αυτό που δεν πρέπει να ξεχνάμε αυτόν τον μήνα είναι ότι ο έρωτας θέλει τόλμη αλλά και συνέπεια.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Ερωτάς & Αφοσίωση
Όλοι αναζητούμε το ίδιο πράγμα, σωστά; Ίσως όχι τελικά…     
 Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS τη λέξη ΔΕΣΜΟΣ στο 54760 
 Από Κύπρο 900 90 980 ή στείλε SMS τη λέξη Α1 στο 6699  

Οι αισθηματικές τάσεις για το ζώδιό σου αυτόν τον μήνα

 
ΚΡΙΟΣ
Ο μήνας δημιουργεί ένα πρώτης τάξεως κλίμα που ευνοεί την αισθηματική σου ζωή και θα καταφέρεις να βρεις αυτό που αναζητάς και ψάχνεις, όπως επίσης και να φέρεις ισορροπία και δημιουργική χαρά στην σχέση σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου σου. Αυτό το διάστημα θα χρειαστεί να γίνουν κάποιες απαραίτητες κινήσεις με πρόσωπα του φιλικού ή επαγγελματικού σου κύκλου όμως για να ξεκαθαρίσουν οι διαθέσεις και οι προθέσεις που υπάρχουν, μιας και δεν είναι όλα τα βλέμματα φιλικά επάνω σου, υπάρχουν και κάποιοι που μπορεί να ενδιαφέρονται για πιο προσωπικές στιγμές μαζί σου.   
Μάθε περισσότερα για σένα, τον σύντροφο και την σχέση σου καλώντας έμπειρους αστρολόγους στο 14780 ή στο 900 90 980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΤΑΥΡΟΣ
Τα αισθήματα και οι ανάγκες σου έρχονται σε πρώτο επίπεδο αυτόν τον μήνα και τώρα βγαίνουν πιο έντονα οι επιθυμίες σου που σε οδηγούν να τις ικανοποιήσεις και να βρεις τρόπους για να βάλεις τάξη στην αισθηματική σου ζωή και όχι μόνο. Κατά το πρώτο μισό του μήνα μπορεί να αισθάνεσαι να σε πνίγει η ανάγκη να εκφραστείς και να εκδηλωθείς, κάτι που μπορεί να σε οδηγήσει όμως σε παρεννοημένες κινήσεις και να πεις λόγια ή να κάνεις πράξεις που αργότερα θα μετανοιώσεις, καλό είναι λοιπόν, όχι να καταπιέσεις αυτό που αισθάνεσαι, αλλά να το φιλτράρεις μέσα από ένα λογικό κανάλι και να το εκδηλώσεις με τρόπο που δεν σε κάνει να ρισκάρεις περισσότερα από αυτά που θα ήθελες. Το ερωτικό ενδιαφέρον αυτόν τον μήνα για τους αδέσμευτους μπορεί να κρύβεται στον χώρο εργασίας ή πίσω από το βλέμμα και τις λέξεις ενός ανωτέρου στην δουλειά, ενώ για τους δεσμευμένους ο μήνας δίνει την ευκαιρία για σημαντικά ξεκαθαρίσματα και παγιοποίηση καταστάσεων. Μάθε περισσότερα για σένα, τον σύντροφο και την σχέση σου καλώντας έμπειρους αστρολόγους στο 14780 ή στο 900 90 980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΔΙΔΥΜΟΣ

Ο Άρης επιτέλους σταματά την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιό σου και γυρίζοντας πλέον ευθύδρομος αυτόν τον μήνα σε απελευθερώνει από καθυστερήσεις και προβλήματα, απομακρύνεται ο φόβος της δράσης και ο θυμός σου πλέον μπορεί να βρει πιο δημιουργικά κανάλια για να εκφραστεί παραγωγικά και αποτελεσματικά. Αυτόν τον μήνα συνειδητοποιείς τις βαθύτερες σου ανάγκες στην αισθηματική σου ζωή και όχι μόνο και είσαι έτοιμος να κάνεις μια καινούργια αρχή μέσα από νέες ιδέες, απομακρύνοντας παλιές και απαρχαιωμένες πεποιθήσεις που σε κρατούσαν δέσμιο μιας πραγματικότητας που δεν άλλαζε και σε έκανε να θυμώνεις, να υποφέρεις και να αμφισβητείς ακόμη και τον ίδιο σου τον εαυτό. Τώρα είναι μια περίοδος που μπορείς να θεραπεύσεις την ήδη υπάρχουσα σχέση ή να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο με καλύτερες βάσεις και καλύτερες προϋποθέσεις. Μάθε περισσότερα για σένα, τον σύντροφο και την σχέση σου καλώντας έμπειρους αστρολόγους στο 14780 ή στο 900 90 980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μια νέα αρχή σε καλεί να κάνεις αυτός ο μήνας στην προσωπική σου ζωή και συγκεκριμένα στην σχέση που έχεις με τον σύντροφο και στην στενή επαφή που έχεις με αυτόν. Καλείσαι να σκεφτείς και να καταλάβεις ουσιαστικά τ κατά πόσο είσαι νιώθεις δεσμευμένος ή εγκλωβισμένος και κατά πόσο αυτή η βαθύτερη δέσμευση που υπάρχει σε έχει αλλάξει προς το καλό ή προς το κακό. Η πρακτική επαφή που υπάρχει καθώς και οι οικονομικές ή άλλου είδους συνθήκες που είναι αναπόφευκτα μέρος μιας σχέσης, αυτή την περίοδο περνάνε από το μικροσκόπιο και βλέπεις με άλλο μάτι την αισθηματική σου ζωή και τον ρόλο που παίζει ο σύντροφος, καθώς τώρα αρχίζουν να ενεργοποιούνται και πάλι ατομικά και επαγγελματικά σου σχέδια για το μέλλον. Μάθε περισσότερα για σένα, τον σύντροφο και την σχέση σου καλώντας έμπειρους αστρολόγους στο 14780 ή στο 900 90 980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 ΛΕΩΝ
Ο μήνας φέρνει στο προσκήνιο τις αισθηματικές σου υποθέσεις και τώρα είναι μια περίοδος που τα πράγματα σοβαρεύουν αρκετά, ίσως και λίγο περισσότερο από ό,τι θα προτιμούσες. Μια πρόσφατη γνωριμία που έχεις κάνει και που μέχρι τώρα ήταν στο επίπεδο του φλερτ και της απόλαυσης, τώρα αρχίζει να γίνεται πιο σοβαρή και τα πράγματα δείχνουν ότι η γνωριμία αυτή είτε θα περάσει στο επόμενο επίπεδο είτε θα σταματήσει εδώ. Αν είσαι ήδη σε σοβαρή σχέση, ο μήνας θέτει θέματα ισορροπίας και αμοιβαιότητας και τονίζει την έλλειψη αυτών, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε συγκρούσεις και παιχνίδια δύναμης, αλλά ο σκοπός είναι να καταφέρεις να ξεπεράσεις τα προβλήματα και να έχεις μια σχέση ίσος προς ίσον, αναγνωρίζοντας τις ελλείψεις και τα δικά σου λάθη. Μάθε περισσότερα για σένα, τον σύντροφο και την σχέση σου καλώντας έμπειρους αστρολόγους στο 14780 ή στο 900 90 980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Καθώς προχωράς σε μια περίοδο συναισθηματικής ίασης, ιεράρχησης των σκέψεων και δρομολόγησης των άμεσων πρακτικών αναγκών στην καθημερινότητα της ζωής σου, ο μήνας έρχεται για να σε κάνει να συνειδητοποιήσεις ότι μέσα από το κοινωνικό σου περιβάλλον ή τον ευρύτερο φιλικό σου κύκλο υπάρχουν άτομα που ενδιαφέρονται για σένα με πιο προσωπικό τρόπο και πέρα από τις κοινωνικές συμβάσεις. Το ερωτικό ενδιαφέρον μπορεί να σε παραμονεύει στον χώρο της εργασίας σου, σε μέρη που επισκέπτεσαι τακτικά για να κάνεις τις δουλειές σου ή ακόμη και στο τετράγωνο που μένεις, καμουφλαρισμένο πίσω από την εξυπηρετική διάθεση ενός γείτονα. Άνοιξε τα μάτια σου, εφόσον είναι κάτι που σε ενδιαφέρει, και άρχισε να ξετυλίγεις το κουβάρι των κρυφών συναισθημάτων που θέλουν να δουν το φως της εκδήλωσης και της ικανοποίησης. Μάθε περισσότερα για σένα, τον σύντροφο και την σχέση σου καλώντας έμπειρους αστρολόγους στο 14780 ή στο 900 90 980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

ΖΥΓΟΣ
Ο μήνας υπόσχεται δράση και ανανέωση στην αισθηματική σου ζωή καθώς τώρα αρχίζει μια περίοδος που σταδιακά ξεμπλοκάρεις νοητικά και αφήνεις πίσω σου σκέψεις και ιδέες που σε περιόριζαν ή σε εμπόδιζαν να εκδηλωθείς αυθόρμητα και δημιουργικά στον έρωτα και τις συναισθηματικές υποθέσεις. Τώρα αρχίζεις να έχεις και πάλι την διάθεση για φλερτ, παιχνίδι, πειραματισμό και δημιουργικότητα και αυτό μπορεί να ανανεώσει δραστικά την ερωτική σου ζωή και να ζήσεις στιγμές ευτυχίας και ικανοποίησης μαζί με τον σύντροφό σου ή να σε σπρώξει στο να κάνεις μια νέα γνωριμία που θα σε ενθουσιάσει και θα σε κάνει να νιώσεις ότι ξεκινά κάτι έντονο, συναρπαστικό και μοιραίο! Μάθε περισσότερα για σένα, τον σύντροφο και την σχέση σου καλώντας έμπειρους αστρολόγους στο 14780 ή στο 900 90 980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τα πράγματα περιπλέκονται αυτόν τον μήνα και η διαίσθησή σου δεν είναι απαραίτητο να σε οδηγήσει στον καλύτερο δρόμο καθώς τα δεδομένα είναι πολλά και το ένα καλύπτει το άλλο με τρόπο που δεν φαίνεται η αλήθεια. Είναι αναγκαίο αυτόν τον μήνα λοιπόν να κάνεις ένα καλό και βαθύ ξεκαθάρισμα στις σκέψεις σου, να συνειδητοποιήσεις τις πραγματικές και πρακτικές ανάγκες που υπάρχουν στον συναισθηματικό τομέα και όχι μόνο και να  βάλεις τα πράγματα σε τάξη ιεραρχώντας τα από το πιο σημαντικό στο λιγότερο σημαντικό. Η εμφάνιση προσώπων από το παρελθόν μπορεί να φαίνεται σαν μια ευκαιρία επανασύνδεσης, αλλά τουλάχιστον αυτόν τον μήνα ο λόγος που γίνεται κάτι τέτοιο είναι για να μπορέσεις να κλείσεις επιτέλους έναν κύκλο που μέχρι τώρα παρέμενε ακόμη ανοιχτός και σε ταλαιπωρούσε. Μάθε περισσότερα για σένα, τον σύντροφο και την σχέση σου καλώντας έμπειρους αστρολόγους στο 14780 ή στο 900 90 980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Πρόκειται για έναν γενικά κινητικό και επικοινωνιακό μήνα για την αισθηματική σου ζωή και οι συνθήκες, οι συμπτώσεις και οι περιστάσεις δεν είναι καθόλου τυχαίες. Υπάρχουν ευκαιρίες να βελτιώσεις τόσο την καθημερινότητά σου, όσο και την αισθηματική σου ζωή αυτόν τον μήνα, αρκεί να συντονιστείς με αυτό που συμβαίνει μπροστά στα μάτια σου και να το αφήσεις να συμβεί, χωρίς να σκέφτεσαι πάρα πολύ. Η ανάγκη σου για στενότερη ανθρώπινη επαφή αυξάνεται αυτόν τον μήνα και θέλεις να γεμίσεις τα επικοινωνιακά και όχι μόνο κενά που υπάρχουν στην ζωή σου. Άφησε πίσω τις όποιες αποκρυσταλλωμένες απόψεις και ιδέες έχεις δημιουργήσει στο μυαλό σου από την μέχρι τώρα εμπειρία σου και άνοιξε τα φτερά σου προς ένα μέλλον με πολλές και ενδιαφέρουσες πιθανότητες. Μάθε περισσότερα για σένα, τον σύντροφο και την σχέση σου καλώντας έμπειρους αστρολόγους στο 14780 ή στο 900 90 980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η αισθηματική σου ζωή και η ικανότητα εκδήλωσης της συναισθηματικής σου ενέργειας και ανάγκης μέσα από έμπρακτους και ορατούς τρόπους ξεμπλοκάρει αυτόν τον μήνα και τώρα μπορείς να πειραματιστείς με τις επιθυμίες και τις ανάγκες σου, δημιουργώντας έτσι ένα όμορφο και συνάμα διεγερτικό κλίμα στην προσωπική σου ζωή, είτε είσαι μόνος και κάνεις μια γνωριμία είτε βρίσκεσαι σε σχέση και ανανεώνεις με αυτόν τον τρόπο τα λιμνάζοντα ύδατα της σχέσης με τον σύντροφο. Αυτόν τον μήνα θα θελήσεις να πάρεις τα πράγματα στα χέρια σου και με οδηγό την αυτοπεποίθηση και την γνώση των ικανοτήτων και των δυνατοτήτων σου, θα κυνηγήσεις τον έρωτα και θα θελήσεις να γίνει επιτέλους το δικό σου.   Μάθε περισσότερα για σένα, τον σύντροφο και την σχέση σου καλώντας έμπειρους αστρολόγους στο 14780 ή στο 900 90 980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σαφώς και με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου αυτόν τον μήνα είσαι μαγνητικός και ελκύεις τα βλέμματα και το ενδιαφέρον του περιβάλλοντός σου, πράγμα που μπορείς να το εκμεταλλευτείς όχι μόνο για να δώσεις ξανά φτερά στην αισθηματική σου ζωή, αλλά και για να βρεις λύσεις και διευκολύνσεις μέσα από την θετική στάση των άλλων προς εσένα, τις ανάγκες σου και τις ιδέες σου. Ο μήνας σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις μια καινούργια αρχή σε πολλούς τομείς τις ζωής σου και η απεμπλοκή του Άρη που γυρίζει σε ευθύδρομη τροχιά σε βοηθά να δώσεις μια καινούργια ώθηση στα δημιουργικά σου σχέδια, στον τρόπο που φλερτάρεις και διεκδικείς αυτό που επιθυμείς και τώρα μπορείς να δεις περισσότερα και ποιοτικά καλύτερα αποτελέσματα στην αισθηματική σου ζωή και όχι μόνο… Μάθε περισσότερα για σένα, τον σύντροφο και την σχέση σου καλώντας έμπειρους αστρολόγους στο 14780 ή στο 900 90 980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΙΧΘΥΕΣ
Το πρώτο μισό του μήνα έχει εντάσεις, αμφιβολίες και διλήμματα που κορυφώνονται και δημιουργούν μια δύσκολη ατμόσφαιρα γύρω από τις σχέσεις σου γενικότερα και πιο συγκεκριμένα στις αισθηματικές σου σχέσεις, καθώς ο σύντροφος μοιάζει να μην δίνει σημασία και κατανόηση στις δικές σου ανάγκες, με αποτέλεσμα να αισθάνεσαι ότι υπάρχει αποξένωση και συναισθηματική απομόνωση. Το κλίμα αλλάζει όμως καθώς μέσα από την αυτοπεποίθηση που χτίζεται καθημερινά και ανεβαίνει, βρίσκεις τον τρόπο να καταπολεμήσεις τους εσωτερικούς σου δαίμονες και να φέρεις ξανά την ισορροπία και την καθαρότητα στις σχέσεις σου κάνοντας συζητήσεις που στοχεύουν σε συγκεκριμένα πράγματα και δεν οδηγούν σε μεγαλύτερο κομφούζιο και παρανοήσεις, αλλά ξεκαθαρίζουν το τοπίο και βάζουν τα πράγματα σε τάξη. Μάθε περισσότερα για σένα, τον σύντροφο και την σχέση σου καλώντας έμπειρους αστρολόγους στο 14780 ή στο 900 90 980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.